25 beste WordPress-temaer for fotografer (2020)

Leter du etter WordPress-temaer for fotografer?


Et WordPress-tema designet spesielt for fotografer kan hjelpe deg med å vise frem arbeidet ditt, finne flere klienter og få kontakt med andre likesinnede fotografer.

I denne artikkelen har vi plukket ut noen av de beste WordPress-temaene for fotografer som du kan bruke på nettstedet ditt for fotografering.

Beste WordPress-temaer for fotografer

Å bygge et WordPress-nettsted for fotografer

Først må du sørge for at du velger riktig plattform for å bygge nettstedet ditt. WordPress.org er den beste nettstedbyggeren for fotografer.

WordPress tilbyr kreativ frihet med ubegrenset design, tusenvis av apper, utvidelser og integrasjoner som er tilgjengelige for nettstedseiere.

For å komme i gang, må du registrere deg for en WordPress-hostingkonto. Det vil være hjemmesiden til nettstedet ditt på internett.

Du trenger også et domenenavn som brukerne dine vil sette i nettleserne for å åpne nettstedet ditt (for eksempel wpbeginner.com eller google.com).

Vi anbefaler å bruke Bluehost. De er et av de mest populære webhotellbedriftene i verden og en offisiell WordPress hosting-partner.

Etter at du har registrert deg for en hostingkonto, må du installere WordPress. Følg instruksjonene i vår guide for hvordan du starter en WordPress-blogg, og du vil være i gang på kort tid.

Deretter må du velge et tema fra ekspertvalgene våre nedenfor. Hvis du trenger hjelp til å installere temaet på nettstedet ditt, kan du sjekke nybegynnerguiden om hvordan du installerer et WordPress-tema.

Når det er sagt, la oss se på noen av de beste WordPress-fotograferingstemaene.

1. Divi

Divi Photographer

Divi er et populært WordPress-tema og en ultimate sidebygger. Det leveres med 100-talls layoutpakker og en 1-klikks demoinnholdsimportør, noe som gjør det enklere å lansere ditt nettsted for fotografering.

Den har en visuell tilpasning, inline text editor, mange designalternativer og mer. Med globale elementer og stiler kan du enkelt administrere hele nettstedets innstillinger. Divi er nybegynnervennlig og enkel å sette opp.

Få Divi-tema i dag!

2. Astra-tema

Astra Fotograf

Astra Theme er et lett WordPress-flerbruks-tema. Den leveres med dusinvis av startsider, inkludert innebygde demooppsett med innhold for fotografer.

Temaet fungerer utmerket med dra og slipp sidebyggere for å lage tilpassede destinasjonssider. Det gir deg full kontroll over farger, skrift og bakgrunn.

Få Astra-temaet i dag!

3. Elegance Pro

Elegance Pro

Elegance Pro er et grasiøst WordPress-tema for fotografer, designere og artister. Det er bygget på toppen av StudioPress Genesis Framework.

Temaet har en minimalistisk layoutdesign med en nydelig visning av bilder. Den kommer med tilpassede sidemaler for bloggsider, hjemmesider og destinasjonssider. Elegance Pro er enkel å sette opp ved hjelp av WordPress-tematilpasseren med en levende forhåndsvisning.

StudioPress er nå en del av WP Engine, det mest populære administrerte WordPress-vertsfirmaet. Du kan få dette temaet og alle 35+ andre StudioPress-temaer hvis du registrerer deg for WP Engine hosting for å bygge nettstedet ditt.

Bonus: WPBeginner-brukere får også ytterligere 20% AVSLAG. Kom i gang med WP Engine i dag!

Få Elegance Pro-temaet i dag!

4. Ultra

Ultrafotografering

Ultra er et kraftig WordPress-tema. Den leveres med flere ferdiglagde nettsteder, inkludert et demoside for fotografer.

Den lar deg vise frem de omtalte bildene dine i en tilpasset glidebryter for hjemmesiden. Ultra-temaet har ubegrensede fargevalg, tilpassede widgeter og vakre typografimuligheter.

Få Ultra-tema i dag!

5. OceanWP

OceanWP

OceanWP er et gratis WordPress-tema bygget for å opprette en hvilken som helst webside. Med 1-klikk Ocean Demo Import-funksjonen kan du importere gratis og premium demo-nettsteder for å starte fotograferingsnettstedet ditt umiddelbart.

Temaet kommer med fargeskjemaer, skrifter, tilpassede bakgrunner og sidemaler. Den har en rask sideinnlastingstid og innebygd SEO som hjelper deg med å øke trafikken på nettstedet ditt.

Få OceanWP-temaet i dag!

6. Neve

Neve

Neve er et moderne WordPress-tema for fotografer, kreative bloggere, artister og motedesignere. Det leveres med en-siders og flersiders oppsett.

Det gir sømløs integrasjon med dra- og slipp-sidebyggere som Beaver Builder, Elementor, Visual Composer, etc. Temaet er også kompatibelt med Gutenberg-blokkereditoren for å lage vakre innlegg med bilder.

Få Neve-temaet i dag!

7. Kystlinje

Coastline

Coastline er et unikt designet WordPress-tema for fotografer. Den kommer med en porteføljeseksjon som viser bildene dine vakkert.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer tilpassede widgets og flere layoutvalg. Den bruker et rutenettoppsett på hjemmesiden med en fast sidefelt til venstre. Temaet er enkelt å tilpasse og ser bra ut på alle enheter og skjermer.

Få kystlinjetemaet i dag!

8. Fargo

Fargo

Fargo er et WordPress-tema av høy kvalitet, spesielt utviklet for billedkunstnere og fotografer for å lage en enestående online portefølje. Den har vakre animasjoner med et minimalistisk svart-hvitt utseende.

Du kan vise frem bilder med forskjellige oppsett. Den håndterer tekst, video og bilder alle med samme eleganse på alle enheter og skjermstørrelser.

Fargo kommer med et Style Manager-verktøy som du kan bruke for å få visuell konsistens på hele nettstedet med et forhåndsdefinert sett med farger og skrifter. Du kan også velge tilpassede farger som samsvarer med merkevareidentiteten og stilen din.

Det integreres med WooCommerce for å opprette en nettbutikk. Hvis du vil selge bildene dine og få flere fotoshoot-bestillinger på nettet, kan dette temaet gjøre det ganske effektivt.

Få Fargo-temaet i dag!

9. Lukker opp

Lukker opp

Shutter Up er et gratis WordPress-tema for fotografer og fotoblogger. Den kommer med en glidebrytende innhold for å vise frem ditt beste bilde på en elegant måte.

Hjemmesiden har vakre seksjoner for å legge til brukernes attester, tjenester, fotoalbum med mer. Det er enkelt å konfigurere ved hjelp av WordPress-tilpasning med live forhåndsvisning.

Få Shutter Up-temaet i dag!

10. Ambiance Pro

Ambiance Pro

Ambiance Pro er et minimalistisk WordPress-tema for fotografer å lage en vakker portefølje og fotograferingsnettsted. Den har en hvitfarget bakgrunn som dukker opp bildene og innholdet ditt.

Den har en widgetisert hjemmesideoppsett og flere sidemaler for bloggen, arkivene og destinasjonssidene. Ambiance Pro er SEO-vennlig og støtter WooCommerce for å selge bilder online.

Få temaet Ambiance Pro i dag!

11. Form

Form

Shape er et WordPress-tema designet spesielt for fotografer. Det leveres med innebygde filtrerbare gallerier og vakre overgangseffekter.

Den leveres med en egendefinert widget for å legge til et abonnement i nyhetsbrevet i bunnteksten og bygge e-postlisten. Temaet har et rutenettoppsett for å vise bildene dine tydelig.

Få Shape-temaet i dag!

12. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro er et elegant WordPress-flerbruks-tema. Det er fullpakket med noen få ferdige startsider som du kan importere og erstatte innholdet for å komme raskt i gang.

Temaet støtter bilde- og videospjeld for å gjøre inntrykk på brukerne dine. Den har en helt tilpassbar hjemmeside og oversettelsesklar for å lage et flerspråklig nettsted.

Få Hestia Pro-temaet i dag!

13. Ekte Nord

Sann nord

True North er et vakkert WordPress-tema som passer for fotografer å bygge porteføljesider. Det kommer med en innebygd porteføljeseksjon på hjemmesiden der du enkelt kan laste opp bildene dine.

Andre viktige funksjoner inkluderer rutenettoppsett, tilpassede bakgrunner og store overskrifter. Den leveres med tilpassede widgeter for profiler på sosiale medier og funksjoner for innholdsoppdagelse.

Få temaet True North i dag!

14. Inspiro

inspiro

Inspiro er et utmerket WordPress-tema for fotografering. Den har en visuell bakgrunn som lar deg legge til et profesjonelt bilde eller en video for å imponere brukerne dine.

Den støtter sidebygger og en gallerimodul for å bygge fotograferingsnettstedet raskt. Temaet er fullt kompatibelt med WooCommerce.

Få Inspiro-temaet i dag!

15. Suarez

Suarez

Suarez er et WordPress-fotobloggingstema. Den leveres med massevis av tilpasningsalternativer og en dra og slipp sidebygger for å designe landingssidene.

Temaet inkluderer også CSS-animasjoner, Google-skrifter og en vakker glidebryter for bilder. Det er enkelt å sette opp med et live tilpasningspanel.

Få Suarez-temaet i dag!

16. Linsen

Lense

Lense er et stilig WordPress-tema for fotografer og videoprodusenter. Den har en 2-kolonne layout med en navigasjonsmeny og en tilpasset logo på venstre side, og en vakker stor, horisontal glidebryter på høyre side av skjermen.

Det kommer med flotte gallerioppsett for å vise fotografier og videoer. Den har fleksible tilpasningsalternativer med flere fargevalg, fullskjermvisning og egendefinerte widgeter.

Få Lense-temaet i dag!

17. Utsett Pro

Utsett Pro

Expose Pro er et vakkert designet WordPress-tema for fotografer. Den kommer med en widgetert hjemmeside med 4 widgetområder og tilbyr flere maler for bloggen, hjemmesiden, arkivet og destinasjonssidene.

Den har et tilpasset galleriinnleggsformat med lightbox-popup. Expose Pro bruker store funksjoner for å vise frem det beste fra arbeidet ditt.

Få Expose Pro-temaet i dag!

18. Fet fotografering

Fet fotografering

Fet fotografering er et gratis WordPress-tema for fotografer. Den leveres med en vakker glidebryter på fullskjerm på hjemmesiden slik at du kan vise fotografiene deres i sin fulle glans.

Det inkluderer også store funksjoner og et galleri i porteføljestil. Temaet er enkelt å tilpasse ved hjelp av WordPress live tilpasning.

Få temaet Fet fotografering i dag!

19. Benson

Benson

Benson er et moderne WordPress-fotograferingstema. Det kommer med støtte for video- og bildefremvisning for å skape det beste førsteinntrykket på brukerne dine.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer flere oppsett, fargeskjemaer og støtte for tilpasset bakgrunn. Det inkluderer også overskrifter, widgeter, sosial integrasjon osv.

Få Benson-temaet i dag!

20. Gusto

Gusto

Gusto er et gratis WordPress-tema for bloggere og fotografer. Den viser store funksjoner og vakker typografi.

Det leveres med en 2-kolonne layout, bakgrunnsfarger, tilpasset logo og mer. Temaet følger de nyeste SEO-praksisene for å rangere nettstedet ditt raskt.

Få Gusto-temaet i dag!

21. Formørkelse

Formørkelse

Eclipse er et elegant WordPress-tema for fotografer, bloggere og artister. Hjemmesiden har en vakker glidebryter for å vise frem det siste arbeidet ditt profesjonelt.

Den kommer med en tilpasset widget for Instagram-bilder og -videoer. Det inkluderer også gallerimaler, en porteføljeseksjon og støtte for WooCommerce.

Få Eclipse-temaet i dag!

22. PhotoBlogster

PhotoBlogster

PhotoBlogster er et gratis WordPress-tema godt egnet for bloggere, fotografer og forfattere. Hjemmesiden har et vakkert rutenettoppsett for å vise innholdet ditt.

Den er fullt kompatibel med Google AdSense og tilknyttede markedsføringsprogramtillegg, noe som gjør det enklere å vise annonser på nettstedet ditt.

Få PhotoBlogster-temaet i dag!

23. Parallax

Parallax

Parallax er et WordPress-porteføljetema for fotografer og artister. Den kommer med mange tilpasningsalternativer og 60+ forhåndsinnstilte oppsett.

Det inkluderer også en brukervennlig dra- og slipp-sidebygger. Med grasiøse parallakseffekter og glider på fullskjerm, er temaet ideelt for et nettsted for fotografering.

Få Parallax-temaet i dag!

24. Tempo

tempo

Tempo er unikt designet WordPress-tema bygget spesielt for fotografer og bloggere. Det kommer med et muroppsett på hjemmesiden for å vise frem bildene dine på en elegant måte.

Temaet har 3 overskriftsoppsett, sosiale profiler-meny og fullskjermbilder. Den er WooCommerce klar og støtter Jetpack-funksjoner utenfor boksen.

Få Tempo-temaet i dag!

25. Fotografi

Fotografi

Photograph er et gratis WordPress-tema bygget spesielt for fotografer, digitale markedsførere, bloggere og kreative byråer. Det tilbyr en 1-klikks demoinnhold for å komme raskt i gang.

De spennende temafunksjonene inkluderer et tilpasset toppbilde i full bredde, egendefinerte widgeter, mal for bildegalleri og en sidefelt.

Få fotografiet tema i dag!

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress-temaene for fotografer. Det kan også være lurt å se guiden vår om de beste WordPress-plugins og de beste e-postmarkedsføringstjenestene for små bedrifter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me