25 beste WordPress-temaer for reiseblogger (2020)

Leter du etter de beste WordPress-temaene for en reiseblogg?


Du kan bruke hvilken som helst WordPress-blogg eller forretningstema for reise nettsteder og blogger. Imidlertid gjenspeiler de kanskje ikke følelsen av eventyr og entusiasme fra et nettsted.

I denne artikkelen har vi plukket ut de beste WordPress-temaene for reiseblogger som hjelper deg å få det perfekte utseendet til nettstedet ditt.

Beste WordPress-temaer for reiseblogger

Opprette en reiseblogg med WordPress

WordPress er den mest fleksible og brukervennlige plattformen for å bygge et nettsted. Mange populære reisesider bruker WordPress over hele verden.

Det er to typer WordPress-nettsteder. WordPress.com, som er en hostet plattform og WordPress.org, også kalt self-hosted WordPress. For mer informasjon, bør du se vår komplette sammenligning av WordPress.com vs WordPress.org.

For reisebloggen din trenger du WordPress.org som er hostet selv, fordi det gir deg tilgang til alle funksjoner og funksjoner for å bygge bloggen din..

For å lage en WordPress-blogg, trenger du et domenenavn og webhotell.

Vi anbefaler å bruke Bluehost. De er en offisielt anbefalt WordPress-leverandør, og de tilbyr også WPBeginner-brukere 65% AVSLAG og et gratis domenenavn.

Etter at du har registrert deg for en hostingkonto, kan du følge vår trinnvise guide for hvordan du starter en reiseblogg.

La oss se på noen av de beste WordPress-temaene for reiseblogger du kan installere på nettstedet ditt.

1. Divi

Divi Travel

Divi er det mest populære WordPress-temaet og en ultimate sidebygger. Det kommer med vakre visuelle effekter som kan tiltrekke nye brukere til reisebloggen din.

Temaet tilbyr flere ferdige oppsett for reise nettsteder og blogger. Med Divi får du ubegrensede tilpasningsalternativer uten å skrive noen kode.

2. Astra

Astra Travel Theme

Astra er et lett WordPress flerbruks-tema for alle slags nettsteder. Temaet har en perfekt innebygd mal for reisebloggen din.

Det leveres med bakgrunnsbilde på fullskjerm-overskriften, en oppfordringsknapp, omtalte seksjoner for turer, vurderingsseksjoner og mer. Astra er også et ideelt tema for reisebyråer og eventyrere.

3. OceanWP

OceanWP Travel

Hvis du er ute etter et premiumlignende gratis WordPress-tema, kan du sjekke OceanWP. Dette utmerkede WordPress-temaet leveres med egne følgesvenn-plugins som lar deg bruke premiumfunksjoner på nettstedet ditt.

Den inkluderer en vakker hjemmeside-mal, WooCommerce-støtte, oversettelseklar med WPML, integrering av sidebyggere og mer. Temaet har fleksible tilpasningsalternativer i WordPress tilpassing.

4. Neve

Neve Travel

Neve er et moderne WordPress-tema med dusinvis av ferdiglagde demosider, inkludert en mal for reiseblogger, reisebyråer og turistnettsteder. Det kommer med parallakseffekter på hjemmesiden for å tiltrekke besøkende når du er med det første inntrykket.

Hjemmesiden inneholder flere seksjoner der du kan vise reiseventyr, bilder, reiseskildringer og mer. Neve er SEO-vennlig og enkel å sette opp.

5. Ultra

Ultra Travel

Ultra er et all-purpose WordPress-tema som kommer med flere ferdige nettsteder. Du kan bruke 1-klikks demoinnholdsimportør for å importere en mal og komme raskt i gang med reisebloggen.

Temaet integreres med populære drag and drop-sidebyggere som lar deg redigere hvilken som helst sideoppsett eller designe en tilpasset destinasjonsside. Det har et temalternativpanel som hjelper deg med å sette opp nettstedet ditt uten å redigere noen kode.

6. Essence Pro

Essence Pro

Essence Pro er et vakkert WordPress-tema designet spesielt for reiseblogger og reiselivsbedrifter. Det er bygget på toppen av Genesis Theme Framework som gjør det bunnsolid.

Temaet tilbyr et toppbilde med full bredde, historier med mer. Den støtter e-handel for å opprette en nettbutikk og tjene penger på reisebloggen din.

StudioPress er nå en del av WP Engine, det mest populære administrerte WordPress-vertsfirmaet. Du kan få dette temaet og alle 35+ andre StudioPress-temaer når du registrerer deg for WP Engine hosting for å bygge nettstedet ditt.

Bonus: WPBeginner-brukere får også ytterligere 20% AVSLAG. Kom i gang med WP Engine i dag!

7. Zermatt

Zermatt

Zermatt er et nydelig WordPress-tema for reiseblogger. Hjemmesiden har en vakker gjennomsiktig navigasjonsmeny med en vær-widget på toppen, og hjemmesiden består av forskjellige widget-klare områder.

Den leveres med vakre glidebrytere, fotogallerier, sidemaler og et bestillingsskjema. Zermatt er et nybegynnervennlig tema med en attraktiv og profesjonell design.

8. Tropicana

Tropicana

Tropicana er et stilig WordPress-tema for reisende, nomader, eventyrere og strandelskere. Det har en perfekt stemning for å starte reisebloggen din og bygge et lesertall.

Temaet integreres sømløst med gratis og premium WordPress-plugins. Den kommer med flere sidemaler for en egen bloggside, bildegalleri og mer.

9. Den reisende

Reisende

The Traveller er et elegant WordPress-tema spesielt designet for reiseblogger, turisme og reisebyrå nettsteder. Hjemmesiden bruker en tradisjonell magasinlayout som lar deg vise innlegg i et murnett.

Det inkluderer et fullskjerms bakgrunnsbilde, Instagram-feed, sidemalen i full bredde, tilpassede widgets, integrasjon av sosiale medier og mer.

10. Binder Pro

Binder Pro

Binder Pro er et vakkert WordPress-tema som lar deg dra og slippe moduler for å lage dine egne oppsett. Det inkluderer flere nøkkelferdige design som du kan installere ved å klikke på en knapp.

Den støtter også WooCommerce, Google Fonts, tilpassede widgeter, kontaktskjemaer og mer. Binder Pro er superenkelt å bruke og perfekt for nybegynnere som leter etter en moderne blogg uten problemer.

11. Elegant

Elegant reise

Elegant er et multi-purpose WordPress minimalistisk tema ideelt designet for reiseblogger. Det leveres med flere sidemaler, fotogallerier, skarp typografi og maleridistikkoppsett.

Temaet leveres med en kraftig sidebygger-plugin som lar deg lage tilpassede destinasjonssider. Den støtter også WooCommerce ut av esken og inneholder vakre butikkmaler.

12. Zoom

Zoom

Zoom er et romslig og rent WordPress-tema for reise- og reiselivsnettsteder. Den har en enkelt kolonneoppsett med et stort toppbilde etterfulgt av en webside tittel og navigasjonsmeny.

Det inkluderer ubegrensede gallerier, murnettoppsett for blogginnlegg, flere widget-områder, dra og slipp hjemmesideebygger og mer. Zoom har et tilpasset temalternativspanel for et raskt oppsett.

13. Hive

Hive

Hive er et WordPress-tema i magasinet, perfekt for reisende og reisebyråer. Hovedfunksjonene i temaet inkluderer et minimalistisk design, vakker typografi og en nydelig visning av kjennetegnet bilder.

Det kommer med en rutenettoppsett for innholdet ditt, støtte for innleggsformat, sidemaler, layouter for fullbredde, flere widget-klare områder og mer. Hive er oversettelsesklar og integreres med WPML for å lage et flerspråklig nettsted.

14. Collecto

Collecto

Collecto er et WordPress-magasin- og avistil-tema designet spesielt for reiseblogger. Det kommer med en virkelig unik layout, vertikal navigasjonsmeny, et vakkert headerområde og parallaks bakgrunnseffekter.

Temaet har et dynamisk rutenettoppsett for bloggen din og innholdsarkivene som automatisk fremhever dine klebrig innlegg. Den har ubegrensede farger, en enkel side og en enkelt innleggsmal, sosiale medieikoner og mer.

15. Blomstreise

Blossom Travel

Blossom Travel er et gratis WordPress-tema for reisende, reisebloggere, reisemagasiner og reisebyråer. Det følger med et abonnementskjema for nyhetsbrev for å lage en e-postliste og øke antall bloggbesøkende.

Den lar deg legge inn bilder fra Instagram-kontoen din for å tiltrekke brukerne og øke dine følgere. Temaet kommer med enkle tilpasningsalternativer i WordPress live tilpasning.

16. Utforsker

Explorer

Trenger du et fleksibelt bloggtema for reisebloggen din, kan du se på Explorer. Dette moderne bloggtemaet har en klebrig navigasjonsmeny på toppen, tilpasset logo-støtte og et profesjonelt hjemmesidesign.

Det er superenkelt og enkelt å bruke med bare alternativene du trenger for reisebloggen din. Utforsker-temaet inneholder flere oppsett, integrering av sidebyggere, WooCommerce-støtte og mer.

17. Feltmag

Feltmag

Feltmag er et fantastisk WordPress-magasinetema for reiseblogger, reisemagasiner og reisebyråer. Den har en moderne layout med en fullskjermshode, seksjoner med flere innhold og en vakker lysbildefremvisning av karuseller.

Den inkluderer 2 navigasjonsmenyer i toppområdet, store funksjoner, fleksibel headerdesign, tilpassede widgeter, sosiale ikoner og mer.

18. Reiselogg

Reiselogg

Reiselogg er et enkelt og gratis WordPress-tema for reise nettsteder og blogger. Den kommer med en ledsager-plugin for å legge til noen reise- og reiselivsrelaterte funksjoner på nettstedet ditt.

Hjemmesiden har en glidebryter på toppen, etterfulgt av forskjellige seksjoner. Reiselogg er enkelt å konfigurere og tilpasse ved hjelp av WordPress live tilpasning.

19. Veni

Veni

Veni er et fantastisk WordPress-tema som er ideelt for reiseguider, turoperatører, destinasjonsleverandører og reiseskildringer. Temaet har en unik og elegant design med et stort toppbilde eller glidebryter på toppen, skyv-menyer og en romslig layout.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer tilpassede sider, stående og liggende funksjoner, ubegrensede farger og mer.

20. Indigo

indigo

Indigo er et grasiøst WordPress-flerbruks-tema som passer for reisemagasiner og blogger. Den inneholder en klebrig navigasjonsmeny på toppen, etterfulgt av en nettstedslogo, primærnavigasjon og en glidebryter for bilder.

Det tilbyr et magasin hjemmeside og en tradisjonell blogg hjemmeside layout. Temaet har unike tilpassede widgeter for sosiale ikoner og populære innlegg.

21. Noozbeat

Noozbeat

Noozbeat er et profesjonelt WordPress-nyhets- og magasinetema ideelt designet for reise- og opplevelsesblogger. Den viser innleggsblokkene dine som kjente bilder med artikkeltitler øverst på bildet.

Hjemmesiden viser nylige artikler i et dynamisk rutenettoppsett. Den har en widget-mal som lar deg dra og slippe widgets for å designe hjemmesiden raskt.

22. Travelbiz

Travelbiz

Travelbiz er et gratis WordPress-tema for reiseblogger, reisebyråer og nettsteder for opplevelsesturisme. Dette elegante temaet viser en glidebryter i full bredde og en tilpasset søkemotor på hjemmesiden.

Den er enkel å bruke og inkluderer bare minimale tilpasningsalternativer. Det fungerer uten populære WordPress-plugins uten problemer.

23. Topp

Topp

Ser du etter en elegant måte å vise reisebilder på? Sjekk ut Peak. Dette vakkert designet WordPress-temaet er perfekt for reisefotografering, turisme og personlige blogger.

Det kommer med flere gallerioppsett, sidemaler, lysbildemoduler, sidetittelbanner og mer. Det er kraftig, men likevel ganske enkelt å bruke med detaljerte temalternativer som hjelper deg å gå gjennom oppsettet.

24. El Greco

El Greco

Transformer reisebloggen din til en veldig engasjerende plattform med El Greco. Den har en minimal layout og flere farger, et stort toppbilde og 2 navigasjonsmenyer.

Inni finner du egendefinerte widgeter for sosiale delings- og innholdsoppdagelsesfunksjoner. Den er fullt kompatibel med alle populære WordPress-sidebyggere, slik at du enkelt kan lage tilpassede oppsett.

25. Innsikt

Innsikt

Insight er et mangfoldig WordPress-tema som egner seg for reisemagasiner, reisetidsskrifter og reisefotograferingsnettsteder. Den kommer med flere tilpassede widgeter og en helt widgetisert hjemmesideoppsett, som lar deg dra og slippe elementer for å konfigurere den.

Den kommer i 3 fargevalg, og du kan også bruke tilpassede farger. Alle temalternativer er lett tilgjengelige i WordPress-tilpasningen og et tilpasset temalternativspanel.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress-temaene for reiseblogger. Det kan også være lurt å se vår ultimate WordPress SEO-guide for å få mer trafikk til din reise nettsted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me