25 beste WordPress-temaer på én side (2019)

Leter du etter de beste WordPress-temaene på en side for nettstedet ditt? Mange bedriftsnettsteder bruker temaer på én side for å skape en interaktiv brukeropplevelse. I denne artikkelen vil vi vise deg noen av de beste WordPress-temaene på én side som du kan bruke på nettstedet ditt.


Beste WordPress-temaer med én side

Å bygge en webside med WordPress

Et selvhostede WordPress.org-nettsted er den perfekte plattformen for å bygge en webside. Se vår guide om forskjellen mellom WordPress.org og WordPress.com.

For å starte WordPress-nettstedet ditt er det første du trenger en WordPress-hostingkonto. Alle nettsteder trenger webhotell. Det er her alle filene dine er lagret.

Du trenger også et domenenavn. Dette vil være nettstedets adresse på internett (eksempel: wpbeginner.com).

Hvis du bare er i gang, anbefaler vi at du bruker Bluehost eller SiteGround. De er et av de største vertsselskapene i verden og en offisiell WordPress hosting-partner.

Når du har meldt deg på en hosting, er neste trinn å installere WordPress. Følg instruksjonene i vår trinnvise guide for hvordan du starter en WordPress-blogg, så vil du være i gang på kort tid.

Nå er du klar til å installere et WordPress-tema på nettstedet ditt. Velg et tema fra vårt ekspertutvalg nedenfor.

Hvis du trenger hjelp til å installere temaet, følg instruksjonene i hvordan du installerer en WordPress-temeguide.

Når det er sagt, la oss se på noen av de beste WordPress-temaene på én side.

1. Creativo

Creativo

Creativo er et WordPress-tema som passer for forretnings-, portefølje- og fotograferingsnettsteder. Dette fantastiske flerfunksjons-temaet kommer med flere ett-klikk-demoer, inkludert et nettsted med én side. Du må bare bytte ut innholdet med ditt eget, og du vil være god å gå.

Det leveres med innebygd porteføljens innholdstype, full WooCommerce-støtte, 7 skins, 3 designoppsett, flere overskriftsoppsett og ubegrensede fargevalg. Den kommer også med freebies som en sidebygger, glidebryter og en plugin for live chat.

2. Montblanc

Montblanc

Montblanc er et vakkert WordPress-tema på én side som også lett kan brukes på flersidede nettsteder. Designet for forretnings-, fotograferings- og porteføljesider. Den har en stor glideslider på hjemmesiden med gjennomsiktig navigasjonsmeny og logo øverst.

Den leveres med 5 hjemmesideanlegg, 4 kreative overskriftsstiler, flere porteføljeoppsett og full WooCommerce-støtte. Det leveres med en dra og slipp sidebygger og en glidemodul. Temaoppsett er enkelt med enkel import av demoinnhold.

3. Driv frem

Propell

Propel er et vakkert designet WordPress-tema på siden. Den leveres med en enkeltklikk-demoinnholdsinstallasjon og har en enkelt sidelayout med separate oppsett for blogg og eventuelle ekstra sider du kanskje vil legge til.

Den leveres med vakker, filtrerbar portefølje ved bruk av Ajax og vakre animasjoner. Det inkluderer parallax-rulleeffekt for seksjoner på hjemmesiden. Det generelle utseendet på temaet er veldig engasjerende og moderne.

4. OneEngine

En side

OneEngine er et WordPress-tema på en side. Det kommer med støtte for å legge til kunder, portefølje, team, tjenester og om seksjonen. Den har støtte for animerte grafer, prissettingstabell og en bloggseksjon.

5. bart

Bart

Moustache er et WordPress-tema på én side for designere, kunstnere, fotografer, etc. Det er designet for å brukes på enkeltsidens nettsteder, men er fleksibelt nok til å også brukes på flere sider. Den leveres med innebygde seksjoner for portefølje, klienter, tjenester og teammedlemmer innholdstyper.

Moustache har et unikt moderne design med tilpasset logostøtte, enkelt oppsett, innebygd Google Maps og kontaktformsupport.

6. Null

Null

Zero er et stilig WordPress-tema på én side for digitale byråer, startups, apputviklere, etc. Det kommer med en lagdelt hjemmesideoppsett med vakre animasjoner på rullen.

Den leveres med innebygde seksjoner for å legge til portefølje, klienter, tjenester, seksjoner. Den støtter WooCommerce fullt ut, slik at du også kan legge til en nettbutikk på nettstedet ditt.

7. Highend

highend

Highend er et førsteklasses WordPress-tema. Den kommer fullpakket med funksjoner som flere brukervennlige demonstrasjonsmaler, inkludert en vakker en-sides forretningsdemo. Det inkluderer også trekke- og slipp-sidebygger, skyvekontroller, ikon-skrifter osv.

Den kommer med flere sidemaler, tilpassede widgeter, flere sidefelt og navigasjonsmenyer. Den har seksjoner for å legge til porteføljeartikler, teammedlemmer, fotogallerier. Den er WooCommerce klar, slik at du til og med kan legge til en nettbutikk på nettstedet ditt.

8. Sydney Pro

Sydney Pro

Sydney Pro er et elegant WordPress-tema med flere formål. Den leveres med en vakker stor glidebryter, med støtte for videohoder. Den har ekstra widgets som lar deg bygge din egen layout ved å dra og slippe dem til flere widget-klare områder.

Det kan brukes som et enkeltsidetema, men det er også klart til å brukes som flersidetema. Den kommer med ekstra sidemaler for det. Den støtter også for WooCommerce utenfor boksen.

9. Parallaks

Parallax

Parallax er et vakkert WordPress-tema på én side med flue i elementer, parallax bakgrunn, portefølje og teaminnleggstyper.

Det har lett å legge til animerte fremdriftslinjer, liste og rutenettoppsett, og uendelig bla. Parallax legger også til bildefiltre som sepia, gråtoner og uskarphet som du kan bruke på bildene dine uten å bruke Photoshop.

10. OnePage

En side

OnePage er et WordPress-tema på én side for bedriftsnettsteder. Den har Twitter-feed, klientseksjon, animert teller, prissettingstabell, osv. Temaet er optimalisert for hastighet og ytelse og kommer med en enkel dra og slipp-byggherre.

11. Moesia Pro

Moesia Pro

Moesia Pro er et vakkert utformet WordPress-tema på én side for bedriftsnettsteder. Den kommer med en dra og slipp sidebygger med forskjellige innholdsblokker. Du kan legge til og ordne blokkene for å enkelt lage hjemmesiden din.

Den har også glidebryteren, sidemaler, Google-skrifter og alle funksjonene du kan forvente av et premiumtema.

12. Frilanser

frilanser

Som navnet antyder, er Freelancer et responsivt WordPress-tema på en side for frilansere og profesjonelle. Den kommer med klar til bruk seksjoner for porteføljestyring, klienter, attester osv.

Den tilbyr flere fargevalg for hver seksjon. Den er klar til å brukes på flerspråklige nettsteder ved hjelp av WPML. Oppsettet er veldig rett frem med et tilpasset temalternativ-panel.

13. Dagslys

dagslys

Dagslys er et utmerket WordPress-enkeltsidetema, som enkelt kan brukes til å lage flersiders nettsteder også. Det kommer med kraftige funksjoner som lar deg enkelt lage hjemmesiden din med dra og slipp.

Det kommer med parallax-rulling, heltebilder, skyvekontroller og en innebygd porteføljetype. Det er enkelt å konfigurere og tilpasse og kommer med 2 hjemmesideoppsett og 10 sidemaler.

14. Enterprise

Bedriften

Enterprise er et profesjonelt WordPress-forretningstema. Utformet for å være egnet for både enkle og flersiders WordPress nettsteder. Den leveres med innebygde seksjoner for å legge til portefølje og tjenester.

Det kommer også med et enkelt å legge til prissettingstabell, tilpassede widgeter, flere oppsett og tilpasset logosupport.

15. Ultra

Ultra

Ultra er et kraftig og veldig fleksibelt WordPress-tema. Den leveres med flere hjemmesideoppsett som alle kan brukes til å enkelt lage et en-sides WordPress-nettsted. Det kommer også med en visuell dra- og slipp-sidebygger med enkle å legge til innholdsmoduler.

Ultra er egnet for alle slags forretningsnettsteder og leveres med brukervennlige maler for forskjellige bransjer som restaurant, byråer, spa og salong, advokater og til og med e-handel butikker.

16. Corporate Plus

Corporate Plus

Corporate Plus er et gratis WordPress-tema på en side for bedriftsnettsteder. Det kan også brukes som et flersides tema med egen bloggseksjon.

Det kommer med kraftige funksjoner som glidebryter, om seksjon, tjenester, parallax bakgrunnsstøtte, bloggseksjon og kontaktside. Det er fullt widgetized som gjør det ganske enkelt å installere.

17. Business One

Business One

Business One er et gratis enkeltsidet WordPress-tema. Dette temaet er designet for forretningsnettsteder og har et moderne bedriftsutseende. Den har innebygd innholdsstøtte for om seksjoner, tjenester, portefølje, team, klient og ferdigheter.

18. Potenza

Potenza

Potenza er et annet godt valg for et WordPress-tema på en side. Det kommer med enkel å konfigurere hjemmesiden som er helt widgetert. Bare rumpe innholdet ditt, og legg deretter til innholdsmoduler for å bygge opp startsiden din.

Det kommer med mange fargevalg, tilpassede bakgrunner, parallaksrulle og vakre animasjoner. Den leveres med tilpassede widgets for å opprette postløkker, legge til tjenester, klienter, prissettingstabeller og prosjekter.

19. Enkelside

SinglePage

SinglePage er et gratis WordPress-tema. Det kommer med en unik layout som lar brukerne enkelt bla opp og ned. Det har også bakgrunnsstøtte for video, sosiale ikoner, tilpasset logo og fullskjerms-støtte for Google Maps.

20. ScrollMe

ScrollMe

ScrollMe er et gratis WordPress-tema på en side, men i stedet for vanlig rulling er det designet for horisontal rulling. Dette gjør det til et fantastisk vakkert valg for virksomheter innen portefølje, fotografi, mote eller interiørdesign.

21. Restaurant

Restaurant

Restaurant er et WordPress-tema på én side for restauranter, kafeer og barer. Det kommer med parallaksstøtte, fullskjermvideobakgrunn, FAQ-seksjon, attester, Google-skrifter og en håndfull kortkoder. Den er optimalisert for hastighet og er klar til bruk på flerspråklige WordPress-nettsteder også.

22. Formmessig

velskapt

Shapely er et gratis WordPress-temaside med et fint sett med funksjoner. Den leveres med tilpassede widgets for enkelt å legge til porteføljen, attester og parallaks-seksjoner på hjemmesiden.

Det er enkelt å tilpasse og konfigurere ved hjelp av live-tema-tilpasning. Den støtter også WooCommerce og kan også brukes på flersidede nettsteder.

23. Parallax Pro

Parallax Pro

Prallax Pro er et en-sides WordPress-tema bygget på toppen av Genesis temaramme. Som navnet antyder, kommer det med vakre parallax-rulleeffekter med et stort toppbilde på hele skjermen øverst.

Det kommer med en helt widgetert hjemmesideoppsett slik at du bare kan dra og slippe innholdsblokker for å konfigurere hjemmesiden din.

Det kan også brukes som et flersides tema og leveres med vakker typografi, full WooCommerce-støtte og tilpassede widgets. Det er enkelt å konfigurere og svært optimalisert for hastighet og ytelse.

24. Hestia

Hestia

Hestia er et gratis WordPress responsivt tema som også kan brukes som ett-sides tema. Det inkluderer enkelt temaoppsett ved hjelp av en følgesvenn-plugin som legger til attester, tjenester og hjemmesideseksjoner på nettstedet ditt.

Hjemmesideoppsettet er ganske enkelt med enkel dra og slipp ved hjelp av live-tematilpassing. Den er klar til å brukes med populære gratis sidebygger plugins og støtter WooCommerce utenfor boksen.

25. Atrium

Atrium

Atrium er et stilig WordPress-tema på én side for porteføljer, fotografering og forretningsnettsteder. Det kommer med en innebygd porteføljeseksjon og en vakker, filtrerbar porteføljeoppsett.

Den har svært engasjerende parallaks bakgrunnseffekter, enkel å lage hjemmesideoppsett og en klebrig navigasjonsmeny. Det er enkelt å konfigurere og kommer med et tilpasset temalternativpanel for rask tilpasning.

Det er alt for nå.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne det beste WordPress-temaet på en side for nettstedet ditt. Det kan også være lurt å se en liste over viktige WordPress-plugins for bedriftsnettsteder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me