26 beste minimalistiske WordPress-temaer for forfattere

Leter du etter de beste minimalistiske WordPress-temaene for forfattere? Mange moderne WordPress-maler er designet for bedriftsnettsteder, og fokuserer mer på salg enn lesbarhet. I denne artikkelen vil vi vise deg noen av de beste minimalistiske WordPress-temaene for forfattere og bloggere.


Beste minimalistiske WordPress-temaer for forfattere

Å bygge et minimalistisk nettsted for forfattere med WordPress

Mange nybegynnere vet ikke at det faktisk er to typer WordPress. Den første er WordPress Word-hosting, også kalt WordPress.org-nettsteder, og den andre er WordPress.com.

Et selvbetjent WordPress.org-nettsted gir deg tilgang til alle WordPress-funksjoner utenfor boksen. For detaljer, se vår sammenligning av WordPress.org vs WordPress.com

Du trenger et domenenavn og en WordPress-hostingkonto for å starte ditt eget selvhostede WordPress.org-nettsted.

Vi anbefaler å bruke Bluehost. De er en offisiell anbefalt WordPress-leverandør, og de tilbyr WPBeginner-brukere gratis domenenavn og rabatt på hosting.

Når du har kjøpt hosting, kan du gå videre til hvordan du starter en bloggguide for trinnvise installasjonsinstruksjoner.

Når det er sagt, la oss se på de beste minimalistiske WordPress-temaene for forfattere. Denne listen inneholder både gratis og betalte WordPress-temaer, og alle er mobile responsive.

1. Wilson

Wilson

Wilson er et elegant minimalistisk WordPress-tema for bloggere. Det inkluderer 5 toppstiler og flere bloggoppsett, inkludert malerid, liste, standard og klassisk stil.

Hjemmesidens oppsett inneholder en glidebrytende innhold med 4 forskjellige oppsett. Noen andre bemerkelsesverdige funksjoner er Google-skrifter, tilpassede widgeter, klebrig sidefelt og mal for kontaktskjema.

2. Elegant

Elegant

Elegant er et vakkert WordPress-minimalistisk tema. Den har store funksjoner og skarp typografi som forbedrer lesbarheten og brukeropplevelsen.

Det er et bloggetema, men det kan også brukes av byråer, magasinwebsider og nettbutikker. Den inkluderer flere overskriftsstiler, portefølje- og teamdeler, flere fargeskjemaer og en trek-og-slipp-sidebygger.

3. Kamera

Kamera

Camera er et minimalistisk WordPress-tema for fotografer, bloggere og forfattere. Den er perfekt for fotoblogger og lar deg vise frem bildene dine på hele nettstedet ditt. Den bruker distraheringsfri layout med sammenleggbar sidefelt og navigasjonsmenyer.

Den inneholder vakre maler for hjemmesiden, en enkel postside og fotogallerier. Det fungerer ut av esken, og alle temaalternativer kan enkelt konfigureres ved hjelp av live tilpasning.

4. Tinos

Tinos

Tinos er et nydelig minimalistisk WordPress-tema for forfattere og bloggere. Det fokuserer på forbedret lesbarhet med elegant typografi og en distraheringsfri layout.

Den legger til neste og forrige knapper til blogginnleggene dine på hjemmesiden, slik at brukere kan hoppe til neste eller forrige innlegg på skjermen. Det er superenkelt å konfigurere med minimale temaalternativer og en tilpasset sideinnstillingsside.

5. Svart / hvitt

Monochrome

Trenger du enda mer minimalisme i utformingen av nettstedet ditt? Sjekk ut monokrom. Dette ultra-minimalistiske WordPress-temaet har mye hvit plass, ren typografi og en elegant design.

Det er bygget på toppen av Genesis temaramme. Den har egendefinerte overskrifter, widgetiserte hjemmesideoppsett og panel for temaalternativer. Det er e-handel klar ut av esken og svært optimalisert for hastighet og ytelse.

6. Lomme

Lomme

Pocket er et distraheringsfritt WordPress-tema for forfattere, bloggere og forfattere. Hovedfunksjonene inkluderer vakker typografi og uttrykksfulle funksjoner.

Den fungerer ut av esken og inkluderer bare alternativene du trenger. Den har en enkelt kolonneoppsett med navigasjonsmenyer på toppen og et bunntekstområde i bunnen. Den er oversettelsesklar og fungerer med alle topp WordPress-plugins.

7. Forfatter Pro

Forfatter Pro

Author Pro er et profesjonelt WordPress-tema for forfattere og forfattere. Det leveres med en ledsager-forfatter Pro-plugin som lar deg lage et bibliotek med bøker med detaljside for hvert element. Den er netthandel klar og kan også brukes til å selge ebøker.

Forfatter Pro er bygget på Genesis-rammeverket og har en ren elegant layout. Den har en helt widgetisert hjemmesideoppsett, tilpasset topptekst, kundestøttestøtte og en side med temalternativer.

8. Bretagne

Brittany

Brittany er en ren og romslig WordPress-mal for livsstilsbloggere og forfattere. Den har mange tilpasningsalternativer for å velge forskjellige oppsett, farger og skrifter for bloggen din.

Det er hjemmesiden er fullt widgetized slik at du bare kan dra og slippe innhold widgets. Den inkluderer også egendefinerte widgeter for sosiale medier og funksjoner for oppdagelse av innhold. Den er WooCommerce klar og fungerer med alle populære plugins for sidebygger.

9. Atmosphere Pro

Atmosphere Pro

Atmosphere Pro er et vakkert minimalistisk WordPress-tema for alle slags nettsteder. Den har widgetiserte hjemmesideoppsett med et stort bilde på toppen, velkomstmelding og en oppfordringsknapp.

Den kommer med en egen bloggside, navigasjonsmeny, tilpasset topptekst og en side med temainnstillinger. Det er bygd på Genesis rammeverk og kommer med full WooCommerce-støtte.

10. Ava

Ava

Ava er et WordPress-bloggingstema med minimalistisk tilnærming til design. Det inkluderer 5 bloggoppsett, 500+ Google-skrifter, flere overskriftsstiler og sidemaler.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer tilpassede widgeter, klebrig topptekst, sidefeltgenerator, parallaks bakgrunnseffekter og mer. Den har et tilpasset temalternativspanel og live tilpasningssupport som hjelper deg med å raskt konfigurere nettstedet.

11. Kandidat

Oppriktige

Candid er et moderne WordPress-bloggingstema med et minimalistisk design. Det er håndlaget for å plassere innholdet ditt foran og midt på nettstedet ditt med vakker typografi og elegante bilder.

Den inneholder vakre maler for å vise fotogallerier og videoer. Enkeltinnleggsmaler kommer med vakre layoutstiler for å publisere engasjerende innhold. Det er superenkelt å bruke og fungerer ut av esken. Det er også en guide for å komme i gang for å hjelpe deg raskt å komme i gang.

12. Moderniser

modern

Modernisere er et gratis WordPress-tema med en tradisjonell blogglayout. Den er designet for bloggere og forfattere som ikke ønsker å slite med temalternativer.

Det leveres med flerkolonneoppsett, live tilpasningsstøtte, sosiale menyikoner, tilpasset bakgrunn og toppstøtte. Den har begrensede innstillinger som gjør det superenkelt å bruke.

13. Hjørne

Hjørne

Corner er et WordPress-tema for kreative fagpersoner inkludert forfattere og bloggere. Dette vakre temaet har en minimal layout, glidebryteren for hjemmesiden og en porteføljeseksjon.

Den er WooCommerce klar og kommer med tilpassede widgeter for sosial deling og innholdsoppdagelse. Det inkluderer et panel for temalternativer for enklere oppsett.

14. Parallax Pro

Parallax Pro

Parallax Pro er et minimalistisk WordPress-tema til alle formål som passer for alle slags nettsteder inkludert blogger. Det er bygget på toppen av det bunnsolid grunnlaget for Genesis temaramme.

Den har en widgetisert hjemmesideoppsett med vakre parallakseffekter. Den leveres med en tilpassbar topptekst, live tilpasningsstøtte og panel for temaalternativer som hjelper deg raskt å komme i gang.

15. Wisteria

Wisteria

Wisteria er et gratis WordPress-bloggingstema med minimalistisk design og en klassisk blogglayout. Den har en to kolonneoppsett med en sidefelt til høyre. Den er oversettelsesklar og inneholder funksjoner som tilpasset bakgrunn, ubegrensede farger og tilpassbar topptekst.

16. Heron

Heron

Heron er et annet enkelt og elegant WordPress-minimalistisk tema. Den har en enkelt kolonneoppsett med store funksjoner på hjemmesiden for å gi brukere tilgang til innholdet ditt med en gang.

Den inkluderer funksjoner som et overlegg for fullskjermsøk, sosiale medieikoner, klebrig navigasjonsmeny og forfatter bioboksstøtte. Det kommer ut av veien og lar deg fokusere på at du skriver ut av boksen.

17. Estetisk

estetisk

Estetisk er et stilig WordPress-bloggingstema som passer for forfattere, livsstilsbloggere, tidsskrifter og personlige nettsteder. Den inkluderer en integrert dra og slipp sidebygger for å lage dine egne tilpassede sidelayouter.

Det inkluderer ubegrensede fargevalg, flere oppsett, ubegrenset sidefelt og støtte for kontaktskjema. Det har et enklere panel for temalternativer som hjelper deg å gå gjennom installasjonsprosessen og temafunksjonene.

18. Libretto

Libretto

Ser du etter et gratis WordPress-tema med distraheringsfri layout og elegant typografi? Ta en titt på Libretto. Dette nydelige WordPress-temaet er designet for lesbarhet med vakker typografi og et rent oppsett.

Den bruker en enkelt kolonnes layout, egnet for innhold i lang form, poesi, noveller og mer.

19. Elemin

Elemin

Elemin er et klassisk WordPress-bloggingstema med to-kolonneoppsett med høyre sidefelt. Det kan også brukes i en fire kolonneoppsett eller et rutenettoppsett.

Den inkluderer popup for lightbox for bildegallerier, støtte fra høyre til venstre, footer-widgeter og 11 fargevalg. Det lar deg enkelt importere demoinnhold eller bruke temalternativpanel til å konfigurere nettstedet ditt.

20. Formørkelse

Formørkelse

Eclipse er et elegant WordPress-tema for bloggere, forfattere og forfattere. Hjemmesiden inneholder en vakker glidebryter som viser innholdet ditt, etterfulgt av lenkeblokker til viktige sider, og deretter de siste innleggene dine i et rutenett.

Den leveres med en tilpasset widget for Instagram-bilder og -videoer. Den har også vakre gallerimaler, porteføljeseksjon og er fullt kompatibel med WooCommerce.

21. Verbosa

Verbosa

Verbosa er et stilig gratis WordPress-tema for kreative typer. Den bruker elegant typografi, effektiv bruk av kontrast, mellomrom og en minimalistisk stil for å skape en spennende opplevelse for brukerne dine.

Det leveres med flersøyleoppsett for hjemmesiden, ikoner for sosiale medier, tilpassede overskrifter, tilpasset bakgrunn og mer. Den er enkel å bruke, og alle temaene er pent pakket under tematilpasseren.

22. Skravling

Mindre

Chatter er et premium WordPress minimalistisk tema for bloggere. Den kommer med et knippe av 22 nettstedsmaler som kan installeres med et enkelt klikk og fullt demoinnhold.

Den har et rent design med mye hvit plass og glidebryter med innhold på toppen. Det inkluderer 4 toppstiler, bunntekststiler, ubegrensede farger, plugin for sidebygger og flerspråklig nettstedstøtte.

23. Middels

Medium

Medium er et enkelt WordPress-bloggetema med et moderne, vakkert design. Den bruker tre kolonneoppsett for hjemmesiden med to sidefelt på begge sider.

Den inkluderer en tilpasset arkivside, klebrig sidefelt, kontaktskjema-side, sosiale medier-meny og mer. Det er superenkelt å bruke og fungerer ut av esken med veldig minimale innstillinger.

24. Pepper+

pepper +

Pepper + er et all-purpose WordPress-tema som er egnet til å bygge alle slags nettsteder. Det leveres med 6 ferdig design og dra og slipp moduler for enkelt å lage alle slags oppsett du ønsker.

Det inkluderer Google-skrifter, flere overskriftsstiler, ikonfonter, e-postabonnementskjema og mer. Den er superfleksibel og kan brukes til å raskt lage en vakker webside.

25. Skrifter

Writings

Writings er et minimalistisk WordPress-tema laget spesielt for forfattere og bloggere. Den har en romslig layout med mye hvit plass og vakker typografi.

Den er designet for å jobbe ut av esken med minimal innsats som kreves for å sette opp tema. Dette rene og enkle WordPress-temaet er perfekt for forfattere som leter etter en distraheringsfri design for nettstedet deres.

26. Seksten Ni

Seksten Ni

Sixteen Nine er et stilig WordPress-minimalistisk tema bygget med Genesis rammeverk. Dette temaet er egnet for bloggere og forfattere, og har en tre-kolonneoppsett med to sidefelt.

Den inkluderer menyer på sosiale medier, destinasjonssidesmal, tilpasset topptekst, fullbredtsidemal og mer. Den fungerer ut av esken med minimal tid som kreves for å konfigurere.

27. Fruktbar

Frukt

Fruktbar er et rent og enkelt WordPress-tema med et minimalistisk design. Det kommer med to layoutalternativer, en standard responsiv layout og en statisk fast med layout.

I temalternativer kan du velge layouttype, laste opp logo, bakgrunn, favoritt, velge skrifter, endre farge for meny, laste opp bilder til glidebryteren og mer. Den støtter WooCommerce og kan også brukes på flerspråklige nettsteder.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste minimalistiske WordPress-temaene for forfattere. Det kan også være lurt å se listen over mustPress-plugins for alle nettsteder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me