26 beste WordPress-temaer for markedsførere (2019)

Leter du etter den beste salgssiden WordPress-tema for din markedsføringskampanje? Salgsside eller destinasjonsside WordPress-temaer hjelper markedsførere med å konvertere besøkende til betalende kunder. I denne artikkelen har vi valgt ut noen av de beste salgssiden WordPress-temaene for markedsførere.


Beste salgsside WordPress-temaer

Opprette et nettsted for salgssider med WordPress

Studier utført av MarketingSherpa viser at 48% markedsførere oppretter nye destinasjonssider for hver kampanje og 68% av online virksomheter bruker flere destinasjonssider for å generere potensielle kunder.

Hvis du er en bedrift som prøver å selge produkter og tjenester på nettet, trenger du en destinasjonsside designet for å generere salg og potensielle kunder.

En god destinasjonsside har en fremtredende oppfordring til handling, etterfulgt av en oversikt over funksjoner og unike salgssteder for produktet eller tjenesten din.

Hvis du vil opprette et nettsted for salgssider med WordPress, trenger du et domene og en WordPress-hostingkonto.

Vi anbefaler å bruke Bluehost fordi de er et av de største vertsbedriftene i verden og en offisiell WordPress-vertspartner. De tilbyr våre brukere 60% rabatt + et gratis domene.

For mer informasjon, se vår komplette trinnvise guide for hvordan du lager et WordPress-nettsted, og du vil være i gang på kort tid.

Når du har nettstedet ditt klart, er du klar til å installere temaet. La oss se på noen av de beste salgssiden WordPress-temaene for markedsførere. Denne listen er en blanding av både betalte og gratis temaer, og alle av dem er mobile responsive.

1. Highend

highend

Highend er et førsteklasses WordPress-tema. Highend er designet for å lage salgssider enkelt, og er fullpakket med funksjoner som flere brukervennlige demo-maler, inkludert en vakker demoside på én side. Det inkluderer også trekke- og slipp-sidebygger, skyvekontroller, ikon-skrifter osv.

Inni finner du også flere sidemaler, tilpassede widgeter, flere sidefelt og valg av navigasjonsmeny. Den er WooCommerce klar, slik at du til og med kan legge til en nettbutikk på nettstedet ditt.

2. Montblanc

Montblanc

Montblanc er et vakkert WordPress-tema for salgssider som også enkelt kan brukes på flersidesider. Den er designet for forretnings-, app-, produkt- eller fotograferingsnettsteder. Den har en stor glideslider på hjemmesiden med gjennomsiktig navigasjonsmeny og logo øverst.

Den leveres med 5 hjemmesideanlegg, 4 kreative overskriftsstiler, flere porteføljeoppsett og full WooCommerce-støtte.

3. Driv frem

Propell

Propel er et vakkert designet WordPress-tema for salgssider. Den har en ett-klikks demoinnholdsinstallasjon som lar deg raskt opprette en salgsside. Designet hovedsakelig for å være et tema på én side, men det inkluderer også separate oppsett for blogg og eventuelle tilleggssider du kanskje vil legge til.

Den har en vakker, filtrerbar portefølje ved hjelp av Ajax og vakre animasjoner. Temaets generelle utseende og følelse er veldig moderne med parallaksebakgrunner, fullskjermtekst og skarp typografi.

4. Ultra

Ultra

Ultra er et kraftig og veldig fleksibelt WordPress-tema med en tett integrert visuell dra- og slipp-sidebygger og lett å legge til innholdsmoduler. Den inneholder også maler som er klare til bruk for forskjellige bransjer, for eksempel byråer, spa, apper, bedrifter osv.

Med brukervennligheten og en kraftig sidebygger kan Ultra brukes til å lage flotte salgssider med på få minutter. Det kommer også med porteføljer, WooCommerce-støtte, skyvekontroller, gallerier, tilpassede widgeter og mye mer.

5. Creativo

Creativo

Creativo er et WordPress tema på én side som passer for salgsside-, produkt-, forretnings- og porteføljens nettsteder. Dette fantastiske flerfunksjons temaet kommer med flere ett klikk demonstrasjoner inkludert et salgsorientert nettsted på én side. Du må bare bytte ut innholdet med ditt eget, og du vil være god å gå.

Det leveres med innebygd porteføljens innholdstype, full WooCommerce-støtte, 7 skins, 3 designoppsett, flere overskriftsoppsett og ubegrensede fargevalg. Det inkluderer også freebies som en sidebygger, glidebryter og en live chat-plugin.

6. Indigo

indigo

Indigo er et veldig tilpassbart WordPress-tema for å lage vakre salgssideoppsett. Det kommer med dra og slipp-moduler som lar deg lage unike oppsett som samsvarer med dine behov.

For å gjøre det enda enklere inkluderer Indigo demoinnhold og ferdige nettsteder som du kan bruke som utgangspunkt for dine egne prosjekter. Den tilbyr også flere maler, gallerier, skyvekontroller, toppstiler og ubegrensede sidefelt.

7. OneEngine

En side

OneEngine er et WordPress-tema på en side med et dristig og kreativt design. Den har en lys fullskjerm-topptekst på toppen, som blir fulgt av navigasjonsmeny og deretter innholdsseksjoner.

Det inkluderer tjenester, teammedlemmer, portefølje og en om seksjon. Temaoppsett er ganske enkelt å tilpasse til en salgsside for alle slags produkter eller tjenester.

8. Koehn

Koehn

Koehn er et vakkert designet flerbruks WordPress-tema. Den bruker den minimalistiske tilnærmingen til design som gir god plass til å skape meget engasjerende salgssideoppsett.

Det tilbyr et enkelt sideoppsett med dra og slipp innholdsmoduler. Det lar deg enkelt bruke dine egne farger og inkluderer tilpassede widgeter for sosiale medier, innholdsoppdagelse og flere layoutvalg.

9. Dagslys

dagslys

Dagslys er et utmerket WordPress-landingssidetema med fleksible alternativer for å lage salgssiden din ved å dra og slippe.

Den inkluderer parallaksrulling, heltebilder, skyvekontroller og en innebygd porteføljeseksjon. Det er enkelt å konfigurere og tilpasse med 2 hjemmesideoppsett og 10 sidemaler.

10. Parallax Pro

Parallax Pro

Prallax Pro er bygget på toppen av Genesis temaramme og er designet for å være et enkeltsidetema. Som navnet antyder har den vakre parallax-rulleeffekter med et stort toppbilde på hele skjermen øverst.

Hjemmesideoppsettet er fullt widgetized slik at du bare kan dra og slippe innholdsblokker for å konfigurere salgssiden. Andre funksjoner inkluderer full WooCommerce-støtte, tilpassede widgets, sidemaler og skarp typografi.

11. Struktur

struct

Struct er designet for å være et salgssidetema for programvare, apper og SaaS-produkter. Den har en ren og moderne layout med stor topptekstbakgrunn og fremtredende oppfordring til handlinger.

Den har en helt widgetert hjemmesideoppsett med flere tilpassede widgeter for å legge til innhold og sosiale mediefunksjoner. Det inkluderer også tjenester, prosjekter, team, faq, guider, klienter, attester og lysbildefremvisning ut av boksen.

12. advent

Advent er et kreativt WordPress-salgssidetema for apper, programvare, produkt, virksomheter, etc. Det inkluderer flere brukerengasjementfunksjoner som call to action-blokk, abonnement, kontaktskjema og prissettingstabeller.

Den inkluderer forstørrelsesglassfunksjon for produktbilder, ikonfonter, integrasjon i sosiale medier og flere nyttige kortkoder. Det leveres med en egen plugin for sidebygger som lar deg lage dine egne salgssideoppsett også.

13. Enkeltside

SinglePage

SinglePage er et gratis WordPress-salgssidetema. Den støtter fullskjerm YouTube-bakgrunn med parallakseffekt. Hjemmesiden er delt inn i forskjellige seksjoner med en klebrig vertikal navigasjonsmeny. Det er ganske enkelt å konfigurere og kan brukes til å komme raskt i gang med en vakker salgsside.

14. Null

Null

Zero er et moderne WordPress-salgssidetema for byråer, programvare, apper, etc. Den har en vakkert designet hjemmeside med lagvis oppsett.

Den leveres med innebygde seksjoner for å legge til portefølje, klienter, tjenester, seksjoner. Den støtter WooCommerce fullt ut, slik at du også kan legge til en nettbutikk på nettstedet ditt.

15. bart

Bart

Moustache er et designet for å være en salgsside WordPress-tema for designere, fotografer, byråer, etc. Den er fleksibel nok til å brukes på flersidesider også.

Den kommer med seksjoner for enkelt å legge til portefølje, klienter, tjenester og teammedlemmer. Moustache har en kreativ moderne layout med tilpasset logostøtte, enkelt oppsett, innebygd Google Maps og kontaktformsupport.

16. Starteren

Starteren

Starteren er et gratis landingstema for kommende produktlansering. Den kan også brukes som en vanlig destinasjonsside for dine produkter eller tjenester.

Det kommer med enkle tilpasningsalternativer, plassering av handlinger, klebrig meny, klientseksjon og prissettingstabell. Det er fullt responsivt, SEO-vennlig og kompatibelt med WooCommerce.

17. Landing

landing

Landing er et kraftig WordPress-salgssidetema som kommer med 25+ forhåndsdesignet layout. Det kommer også med en dra og slipp sidebygger som lar deg redigere eksisterende oppsett og lage nye fra bunnen av.

Du får flere toppteksttyper, slik at du kan lage utallige destinasjonssider med forskjellige stiler og layout. Andre funksjoner inkluderer portefølje, attester, hendelser, integrasjon av sosiale medier og e-handelsstøtte.

18. Spør

prompt

Prompt er et gratis landings- og salgsside WordPress-tema. Den har en minimalistisk utforming med smal bredde med en detaljert seksjon med fremtredende oppfordring til handling. Den inkluderer tre widget-klare områder, enkel navigasjonsmeny, sosiale profiler og Font Awesome-støtte.

19. Atmosphere Pro

Atmosphere Pro

Atmosphere Pro er et WordPress-forretningstema bygget for Genesis temaramme. Det kommer med vakkert toppbilde av full skjerm med en oppfordring til handling.

Temas design bruker mye åpen plass til å lage en romslig layout som ser forfriskende ut. Den bruker store funksjoner og skarp typografi. Den er WooCommerce klar og optimalisert for hastighet og ytelse.

20. Screenr

Screenr

Screenr er et gratis WordPress-forretningstema på én side. Hjemmesideoppsettet bruker fullskjerm-topptekstbilde, som blir fulgt av et widgetert hjemmesideområde. Den inkluderer egendefinerte widgeter, tilpassede sidemaler, parallaks bakgrunnseffekter og enkelt temaoppsett ved hjelp av live tilpasning.

21. Digital Pro

Digital Pro

Digital Pro er et moderne WordPress-tema for apper, digitale medier og produktnettsteder. Thems hjemmeside har flere widgetiserte områder, et stort overskriftsbilde med oppfordring til handling og egendefinerte widgeter for å bygge salgssiden din på få minutter.

Den leveres med et alternativspanel for temaer og live tilpasningssupport. Den har flere layoutvalg, fargeskjemaer og fullstendig tilpassbar overskrift med tilpasset logostøtte.

22. Flyt

Flyte

Float er et vakkert WordPress-tema optimalisert for salg og konvertering. Det leveres med en innebygd sidebygger slik at du kan opprette eller endre sideoppsett for å møte dine egne behov. Den inneholder flere brukervennlige maler for å lage nesten alle slags salgssider.

Den har alle de vanlige premiumtemafunksjonene inkludert bla i parallax, integrering av sosiale medier, tilpassede bakgrunner, ubegrensede farger, tilpassede widgeter og mye mer.

23. Elbrus

Elbrus

Elbrus er et nydelig WordPress-tema designet for markedsføring, produkt og forretningsnettsteder. Den har en svært fleksibel hjemmesideoppsett som enkelt kan brukes som salgsside.

Det er enkelt å konfigurere med innebygde seksjoner for produkter, tjenester, team, klienter og attester. Hjemmesiden bruker vakre animasjoner og parallax-rulleeffekter.

24. Lenscap

Linsedeksel

Lenscap er vakkert utformet WordPress-tema for bedrifter, markedsførere og salgssider. Den har en meget tilpassbar innholdskarusell som kan brukes som nettstedets topptekst. Den inkluderer flotte foto- og videogalleriemaler med lightbox-popup for en overveldende seeropplevelse.

Temaoppsett er designet for å være enkelt, det kommer ut av veien og lar deg fokusere på å legge til innhold. Alle temalternativer er tilgjengelige under tilpasning av live-tema. Den er WooCommerce klar ut av boksen og tilbyr en veldig ren handleopplevelse til brukerne dine.

25. Moduler

moduler

Modules er et godt laget WordPress-tema perfekt for å lage alle slags salgssider. Den tar en modulær tilnærming til design og kommer med flere klare til bruk moduler som du kan dra og slippe for å bygge oppsett.

Det inkluderer også flere klare til å installere demo nettsteder som du kan bruke som utgangspunkt for salgssiden. Den har flere egendefinerte widgeter, ubegrensede sidefelt, toppstiler, støtte for videobakgrunn, Google Font og WooCommerce-støtte.

26. Lune

Lune

Lune er et fleksibelt WordPress-flerbruks-tema med flere salgssideoppsett. Det inkluderer et ett-klikks demoinnholdsinstallator som hjelper deg raskt å opprette en salgsside. Den leveres også med en sidebygger-plugin med temaspesifikke utvidelser.

Innpakket er 350 seksjoner, 10 toppstiler, 7 bunntekststiler og flere egendefinerte widgeter. Den kommer med et bredt spekter av tilpasningsalternativer som kan brukes til å lage virkelig unik salgsside.

27. Atom

atomisk

Atomic er et elegant designet flerbruks-tema for markedsførere og bedrifter. Det inkluderer innebygde seksjoner for enkelt å vise frem prosjekter, personalprofiler, kundevurderinger, tjenester osv. Det inkluderer også WooCommerce-støtte ut av boksen, og du kan bruke den til å enkelt legge til en nettbutikk på nettstedet ditt.

Temaoppsett er ganske enkelt og overvelde ikke brukere med for mange alternativer. Du kan bruke tilpasningstegn for live-tema for å sette opp topptekst, menyer, aksentfarger, osv. Det kommer med nydelig topptekstdesign med forhåndsalternativer som toppbilde-opacitet, forgrunnsfarge og velkomsttekst.

Det er alt for nå.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste salgssiden WordPress-temaer for prosjektene dine. Det kan også være lurt å se guiden vår om hvordan du kan lede generasjon i WordPress som en proff.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me