26 beste WordPress-temaer for musikere (2019)

Vil du bygge et nettsted for bandet ditt? Er du ikke sikker på hva som er det beste WordPress-temaet for musikere og bandwebsider? De fleste musikere og band stoler på de sosiale mediene sine på Twitter, Facebook og Instagram. Når du vokser blir det imidlertid viktig å ha et nettsted. I denne artikkelen vil vi vise frem de beste WordPress-temaene for musikere og band for å promotere musikken deres.


Beste WordPress-temaer for musikere og band

Komme i gang med et WordPress-nettsted for musikere

WordPress er den beste plattformen for musikere og band å bygge nettstedet sitt. Det lar deg legge inn musikken din, selge billetter og integrere sosiale medier uten for mye teknisk kunnskap.

For å starte et nettsted for bandet ditt, er de to tingene du trenger et domenenavn og webhotell. Domenet ditt er adressen til nettstedet ditt (for eksempel google.com). Webhotell er der nettstedet ditt bor på internett (det er her filene dine er lagret).

Vi har en detaljert guide for hvordan du velger den beste WordPress-hosting og hvordan du velger det beste domenenavnet. Men hvis du ikke vil lese det, kan du hoppe rett til anbefalingen vår.

Vi anbefaler å bruke Bluehost fordi de er den offisielle hosting-leverandøren av WordPress.org anbefalt. De gir også brukerne våre et gratis domenenavn og 60% rabatt på hostingplanene sine hvis du bruker Bluehost-kupongkoden..

Etter det kan du følge vår trinnvise guide for hvordan du installerer WordPress.

Når nettstedet ditt er oppe og går, vil du kunne velge et WordPress-tema for nettstedet ditt. Velg et av temaene som er oppført nedenfor, og se deretter vår nybegynnerguide om hvordan du installerer et WordPress-tema.

La oss se på noen av de beste WordPress-temaene for musikere og band.

1. Wayfarer

Wayfarer

Wayfarer er et WordPress-tema bygget spesielt for musikere, band og plateselskaper. Den har et moderne utseende med mange funksjoner for et musikkrelatert nettsted.

Den har innebygde lyd- og videobiblioteker som lar deg vise frem arbeidet ditt hvor som helst på nettstedet ditt. Den har skreddersydde musikk- og videospillere med støtte for enkelt- eller flerspors spillelister.

Den har også et administrasjonsområde for spillejobber, slik at dine følgere kan finne hvor du skal opptre neste gang og kjøpe billetter. Til tross for så mange avanserte funksjoner, er det fremdeles veldig enkelt og smertefritt å konfigurere.

2. Forsterke

Amplify

Amplify er et vakkert WordPress-tema for musikere. Den kan tilpasses med tilpassede overskrifter, bakgrunner, fargevalg, maler, flere oppsett og live tilpasning.

Det kommer med konserthåndtering, lydspiller, administrasjon av spillelister og tilpassede widgeter for å legge til spillejobber og musikk hvor som helst på nettstedet ditt. Den er også fullt klar til å brukes med dra og slipp sidebyggere som Beaver Builder.

3. Obsidian

obsidian

Obsidian er et moderne og stilig WordPress-tema for band og musikere. Det leveres med vakre lyd- og videobibliotekseksjoner, konserthåndteringsområde, diskografi og en nettstedsspiller.

Den har vakre bakgrunner på full skjerm som enkelt kan tilpasses for å gi nettstedet ditt et unikt utseende.

4. Tusant

Tusant

Tusant er et vakkert utformet WordPress-tema laget spesielt for musikere, band, podcaster og multimediarike nettsteder. Den har et imponerende hjemmesideoppsett for å fange publikum oppmerksomhet med lyd- og videoinnholdet ditt på en tydelig måte.

Du kan vise mediespilleren din hvor som helst på nettstedet ditt. Den støtter spillelister, individuelle episoder og flere formater. Det er superenkelt å bruke med mange tilpasningsalternativer som hjelper deg med å gjøre det unikt ditt.

5. Hammer

Hammer

Hammer er et WordPress-musikkstema med en minimalistisk tilnærming til design. Den har en stor glidebryter på hjemmesiden med sosiale medier-widgeter og en nettstedsbredt musikkspiller.

Den kommer også med en bloggseksjon med murstil med vakker visning av kjennetegnet bilder og skarp typografi. Det kommer også med konsentrasjonsadministrasjon, diskografi, videobibliotek og støtte for tilpasset font.

6. Musikk

Musikk

Musikk er et kraftig WordPress-tema for musikere og band. Den kommer med en fantastisk musikkspiller som er bakt rett inn i temaet.

Musikk har en fullskjerms video eller bildebakgrunn på hjemmesiden med en oppfordring til handling. Det kommer også med ubegrenset layout og fargevalg. Det kommer også med artistsider, slik at du kan vise frem flere artister med turnédatoer, musikk og videoer.

7. Arrangement

Begivenhet

Event er et kraftig WordPress-tema for barer, musikere, underholdningssteder, band, etc. Den har et moderne futuristisk utseende med store bakgrunnsbilder.

Den er designet for å vise frem hendelser og kommer med et område for hendelsesadministrasjon. Arrangementet har også gallerier, videobibliotek, integrasjon av sosiale medier og mange tilpasningsalternativer.

8. Beat Heaven

Beat Heaven

Beat Heaven er et WordPress-tema for musikkarenaer, musikere og band. Den leveres med arrangementshåndteringsdel for enkelt å legge til og administrere hendelser fra nettstedet ditt.

Den har en vakker glidebryter med flere stiler og layoutvalg. Den kommer også med en vakker lydavspiller. Du kan legge til spilleren over hele verden eller vise enkelt lydspor i biblioteket.

9. Soundstage

lydbilde

Hvis du vil starte en nettbutikk for å selge musikken din, så gjør Soundstage det superenkelt. Dette vakre WordPress-musikktemaet har kraftige funksjoner som innebygd mp3-spiller, gallerier, videospiller og en bloggseksjon.

Den har en tilpassbar startside-glidebryter, bandmedlemsider, diskografi og et widgetert hjemmesideområde.

10. Oscillator

oscillator

Oscillator er et funksjonsrikt stilig WordPress-musikkstema. Den leveres med innebygd glidebryter, artister, diskografi, arrangement, gallerier og videoer.

Den har en vakker musikkspiller som du kan vise over hele verden. Den har også hendelsesadministrasjon, diskografi, dra og slipp hjemmeside, og tilpassede widgets for innholdsoppdagelse, sosiale nettverk, Twitter, Flickr og mer.

11. Oksium

Oxium

Oxium er et vakkert WordPress-tema for musikere. Det kommer med lyd- og videobibliotek, diskografi, gallerier og en dra og slipp hjemmeside-byggherre.

Den har også innebygde artistsider, hendelsesadministrasjon, glidebryter og egendefinerte widgeter for sosiale medier og innholdsoppdagelse.

12. Økter

Sessions

Sessions er et WordPress-tema for musikere, djs, arrangementarrangører, nattklubber og alle i underholdningsbransjen. Den har en vakker glider for hjemmesiden, en innebygd mediespiller og en dra-og-slipp-hjemmeside-byggherre.

Det kommer med WooCommerce-støtte, slik at du kan selge ting fra nettstedet ditt. Den har også diskografi, artistsider, arrangementer, gallerier og tilpassede widgeter for integrering av sosiale medier.

13. Berliner

berliner

Berliner er et stilig WordPress-tema for musikere, artister, band og musikkarenaer. Den har en vakker glidebryter for hjemmesiden, glidebryteren for hendelser og nyheter.

Det kommer også med artistsider, diskografi, event management, gallerier og videoer.

14. Kontrol

Kontrol

Kontrol er et moderne og høyt tilpasselig WordPress-musikkstema. Den har en vakker glidebryter på hjemmesiden, musikkspiller, videogalleri, bilder og bloggseksjon.

Kontol kommer med et hendelsesstyringssystem og tilpasset widget for å vise hendelser på hjemmesiden. Den har også artistsider, karusell, album, flere fargevalg og oppsett.

15. Hernan

Hernan

Hernan er et elegant WordPress-tema for musikere, band, DJ, etc. Det har innebygde videoer, diskografi, mediespiller, event management, gallerier og artistsider.

Temaet kommer med flere layoutalternativer, farger og tilpassede widgeter for innholdsoppdagelse og integrering av sosiale medier.

16. Promenade

Promenade

Promenade er et WordPress-tema designet for musikerne som vil skille seg ut med stil og klasse. Den kommer med en meget tilpassbar hjemmeside med omtalt innhold, omtalt musikk, en vakker mediaspiller og egendefinerte widgeter.

Promenade kommer med event management system og et vakkert videobibliotek. Det er veldig enkelt å installere og kan tilpasses.

17. Twotone

Twotone

Med nydelig fullskjerm-topptekst og en vakker gjennomsiktig musikkspiller, skiller Twotone seg virkelig ut som et ideelt WordPress-tema for musikere. Under overskriften er det et to-kolonnes widget-område for å vise musikk, hendelser, diskografi og blogginnlegg.

Twotone kommer med hendelsesledelse, spor- og sangstyring, tilpassede skrifter, videobibliotek og galleri.

18. Marquee

marquee

Marquee har en to-kolonne delt layout med et overskriftsbilde og widgetiserte hjemmesideelementer. Marquee kommer med en vakker mediespiller, administrasjon av audio-video medier, artistsider, diskografi og event management system.

Det er også optimalisert for hastighet og ytelse med mange tilpasningsalternativer.

19. Rock Star

Rockestjerne

Rock Star er et elegant og gratis WordPress-musikkstema. Den leveres med flere oppsett, nyhetstikker, omtalt innhold, omtalt glidebryter, turer, brødsmuler, videoer, sosiale ikoner og instagrambilder.

Den leveres med innebygd integrasjon av sosiale medier, slik at besøkende enkelt kan dele sporene dine og turnédatoer. Den kommer også med en tilpasset widget for Instagram for enkelt å dele bildene dine på nettstedet ditt.

20. DJ

DJ

DJ er et vakkert WordPress-tema for musikere, DJs, musikk og underholde relaterte nettsteder. Den leveres med innebygd lydavspiller og videogalleri.

Den har også flere sidemaler, egendefinerte moduler, vakker glidebryter, omtalt innhold og live tilpassing.

21. Brooklyn

Brooklyn

Brooklyn er et fargerikt WordPress-musikkstema. Den har 5 fargevalg og flere layoutvalg. Det fungerer nydelig med YouTube og Vimeo-videoer, og lar deg legge til spillelistene dine fra SoundCloud.

Brooklyn er enkel å konfigurere og kan også brukes som bloggetema for underholdnings- og musikkrelaterte blogger.

22. Setlist

setlist

Setlist er et moderne WordPress-musikkstema for musikere, band, underholdningsrelaterte nettsteder. Den leveres med en innebygd begivenhetsstyringsmodul som lar deg enkelt legge til kommende turnédatoer.

Det fungerer også vakkert med videoserveringssider som YouTube og Vimeo. Den leveres med flere fargeskjemaer som er klare til bruk, integrering av sosiale medier, vakker glidebryter og rask oppsett.

23. Nattklubb

Nightclubbing

NightClubbing er et WordPress-tema med vakker grafikk bygd for musikere, utesteder og musikksider generelt. Den leveres med 7 vakre fargevalg, innebygd arrangementskalender, hjemmeside mal og integrasjon av sosiale medier.

Det lar deg også legge til musikk fra SoundCloud, YouTube eller Vimeo med glidebryteren for å vise frem musikken eller videoene dine på nettstedet ditt.

24. Harmonisk

Harmonic

Harmonic er et vakkert gratis WordPress-tema designet for artister, musikere, fotografer. Den leveres med tilpasset posttype for porteføljen, en vakker hjemmesideoppsett, vakker mediedisplay, tilpassede overskrifter og bakgrunner.

25. Videozoom

Videozoom

Videozoom er et WordPress-tema for video nettsteder perfekt egnet for nettsteder som deler musikkvideoer. Den leveres med en kraftig videoslider som lar deg vise videogallerier i en vakker karusell.

Du kan legge inn videoer i WordPress fra YouTube og Vimeo.

26. Dansegulvet

Dansegulv

Dance Floor er en nattklubb og musikk-tema for WordPress. Den kommer med en vakker lydspor-widget, lett å bruke glidebryteren og kraftig integrasjon av sosiale medier.

Den har en innebygd arrangementskalender for å promotere arrangementer og turnédatoer. Den kommer i 5 fargestiler og enkle alternativer for oppsett og tilpasning.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne det beste WordPress-temaet for ditt band eller musiker nettsted. Det kan også være lurt å se listen over 40 nyttige verktøy for å administrere og utvide ditt WordPress-nettsted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me