26 beste WordPress-videotemaer (2019)

Leter du etter et WordPress-videotema for nettstedet ditt? WordPress gjør det superenkelt å laste opp eller legge inn videoer, noe som gjør det til en flott plattform å bygge din video-webside. I denne artikkelen har vi valgt ut noen av de beste WordPress-videotemaene du kan installere.


Beste WordPress-videotemaer

Å bygge et videonettsted med WordPress

Først må du sørge for at du har valgt den beste nettstedplattformen for å bygge din video-webside. Og selvfølgelig, vi tror at selvbetjent WordPress.org er den perfekte plattformen for det.

Det gir deg fleksibiliteten og gir deg tilgang til tusenvis av nettdesign, tillegg og utvidelser.

Deretter må du registrere deg for en WordPress-hostingkonto. Alle nettsteder trenger hosting. Dette vil være hjemmesiden til nettstedet ditt på internett.

Du trenger også et domenenavn. Dette er hva brukerne skriver inn nettleseren sin for å komme til nettstedet ditt. Det vil være nettstedets adresse på internett (for eksempel wpbeginner.com eller google.com).

Vi anbefaler å bruke Bluehost. De er et av de største webhotellfirmaene i verden. De er også en offisielt anbefalt partner for WordPress.

Etter at du har registrert deg for hosting, må du installere WordPress. Følg instruksjonene i vår trinnvise guide for hvordan du starter en WordPress-blogg.

Nå er du klar til å velge et tema for nettstedet ditt. Velg et WordPress-videotema fra vårt ekspertutvalg nedenfor, og følg deretter instruksjonene i hvordan du installerer en WordPress-temaguide.

Når det er sagt, la oss se på noen av de beste WordPress-videotemaene som er tilgjengelige i markedet.

1. Inspiro

inspiro

Inspiro er et vakkert WordPress-tema med flere formål. Den leveres med vakker bakgrunnsbilde på fullskjerm, en kraftig porteføljeseksjon og en gallerimodul.

Den har unike tilpassede widgeter for å vise porteføljeutstillingsvinduer. Den leveres med fire unike maler og en trek-og-slipp-sidebygger. Den har også videolysboks som lar brukere se videoer i en popup for en mer oppslukende brukeropplevelse.

2. VideoZ

VideoZ

VideoZ er et WordPress-videotema for magasinet. Den kommer med en innholdsrik layout med to kolonner med videominiaturbilder. Den støtter Video Thumbnails-plugin for automatisk å generere miniatyrbilder for videoinnleggingene dine. Den støtter også WP-PostRatings-plugin, som lar brukere vurdere videoer.

Den kommer i flere layoutvalg, en widgetisert hjemmeside og tilpassede widgeter for å vise frem tilfeldige videoer, nyere videoer, sosiale medieknapper, osv..

3. Videozoom

Videozoom

Videozoom er et stilig WordPress-videotema designet spesielt for å bygge video-nettsteder og portaler. Den støtter alle de populære videoinnleggingstjenestene. Den leveres med en innebygd video-lysbildefremvisning for å vise frem det kraftigste innholdet.

Videozoom støtter også WooCommerce, og har mange tilpasningsmuligheter som lar deg lage svært engasjerende og unike nettsteder.

4. Tusant

Tusant

Tusant er et fantastisk vakkert WordPress-tema laget spesielt for videoer, vlogger, podcasting og andre multimediarike nettsteder. Den har en imponerende moderne hjemmesideoppsett som setter media i front og sentrum.

Du kan vise lyd- / videospilleren din hvor som helst på nettstedet ditt. Den støtter spillelister, individuelle episoder og flere formater. Den er designet med en mobil første tilnærming, slik at innholdet ditt ser like bra ut på mindre skjermer. De fleste temainnstillinger vil bare fungere ut av boksen, men det er også mange tilpasningsmuligheter for å endre farger, ordne widgeter, sette opp hjemmeside og mer..

5. Suarez

Suarez

Suarez er et elegant designet WordPress-bloggingstema. Den har en vakker hjemmesideoppsett med murnett opprettet ved hjelp av postminiatyrbilder. Det fungerer med tredjeparts plugins for å lage videominiaturbilder.

Den leveres med innebygd glidebryter, flere sideoppsett, integrering av sosiale medier og nyttige snarveier og tilpassede widgeter.

6. Fokus

Fokus

Fokus er et vakkert og gratis WordPress-videotema. Den støtter videoinnlegger, videolider, og viser automatisk video som topptekst for innlegg. Den kommer også med en vakkert stil HTML5-spiller for videoopplastinger.

Fokus leveres med en innebygd sidebygger som lar deg lage dine egne sideoppsett. Den leveres med flere sidemaler og støtter tilpasning av live-tema for raskere oppsett.

7. Fotonote 2.0

Fotonote 2.0

Photonote 2.0 har et veldig unikt design med en berøringsaktivert lysbildefremvisning på hjemmesiden. Det er et fotograferingstema, men kan enkelt brukes til å vise frem videoer. Den viser videoer øverst i innlegget med fullskjermvisning.

Den kommer med et lys og et mørkt fargevalg. Tematilpasning er enkel og du kan bruke tematilpasning for å endre farger og temainnstillinger.

8. Vipress

Vipress

Vipress er et svært tilpassbart WordPress-videomagasinetema. Den kommer med en modulær hjemmesideoppsett slik at du kan legge til innholdsblokker for å bygge hjemmesiden din. Det kommer med flere glidebryggoppsett, automatisk generering av videominiatyrbilder og to fargevalg.

Den kommer med tilpassede widgeter for sosiale medier, innholdsoppdagelse, annonser, vær osv. Den støtter Google-skrifter, Google Maps og enkle tilpasningsalternativer med ubegrensede fargevalg.

9. Reel Story

Reel Story

Reel Story er et vakkert WordPress-videoporteføljetema. Det kommer med flere layoutvalg og en dra og slipp sidebygger for å lage dine egne oppsett. Den støtter ubegrensede temafarger og tilpasning av levende temaer.

Den har også en innebygd porteføljeseksjon som lar deg vise frem videoene dine nydelig. Den har megamenystøtte, egendefinerte widgeter, flere sidefelt og widget-klare områder.

10. Dorsa

Dorsa

Dorsa er et tidsskriftstil WordPress flerbruks-tema. Det kommer med et vakkert rutenettoppsett ved hjelp av miniatyrbilder for å trekke brukerne oppmerksomhet til ditt viktigste innhold. Den støtter videominiatyrplugins og kommer med full WooCommerce-støtte.

Den leveres også med en innebygd stolpe for innlegger om innlegg og visninger, og har flere innleggstiler, tilpassede toppstiler og en innebygd glidebryter.

11. Videobox

Videobox

Videobox er et moderne WordPress-videotema. Den støtter mange videoinnleggingstjenester som YouTube, Vimeo, Facebook Video, Instagram Video, DailyMotion, Brightcove, Amazon S3, etc. Den kan automatisk oppdage videoer og bruke dem som et miniatyrbilde for innlegget. Den kommer også med en populær video-widget som lar deg få flere visninger for det beste videoinnholdet.

Videobox støtter også WooCommerce slik at du kan legge til en nettbutikk på videoens nettsted eller selge abonnement.

12. VideoPlace

Videoplace

VideoPlace er et annet WordPress-videobloggtema med en mørk design og vakker visning av YouTube-videoene dine. Den bruker YouTube-videoen automatisk som miniatyrbilde på hjemmesiden og viser de nyeste videoene som vist på toppen.

13. Superstjerne

Superstar

Superstar er et moderne WordPress-tema for nettsteder for musikk, video og arrangementer. Den leveres med en innebygd videomal, fotogallerier, Soundcloud-spilleliste og full WooCommerce-støtte. Det kommer med seksjoner om diskografi, attester og album.

Den har en kraftig skyvekontroll og kommer med en sidebygger som lar deg lage dine egne sideoppsett ved å dra og slippe.

14. Underholdning

Underholdning

Underholdning er et stilig WordPress-tema som passer for nettsteder for underholdning, video og scenekunst. Det lar deg enkelt bygge hjemmeside ved hjelp av en modulær layout. Den støtter videoinnleggsformat, HTML5-videoer, videoinnlegg, fotogallerier osv.

Passer for flerspråklige nettsteder som bruker WPML og kommer med kortkoder og egendefinerte widgeter.

15. Gjenopplevd

Gjenopplev

Relive er et vakkert utformet WordPress-tema som passer for fotografering, videoblogger og nettsteder for historiefortelling. Relive er designet for å fortelle historier i lang form med rike multimediaelementer og oppslukende brukeropplevelse.

Det lar deg vakkert legge inn videoer, lydbånd, fotogallerier, kart, i artiklene dine. Den fokuserer på brukeropplevelse og kommer med mange tilpasningsmuligheter som lar deg gjøre den til din egen.

16. Magasin

Magazinum

Magazine er et vakkert WordPress-tema for magasinet-stil for video nettsteder. Den støtter videominiaturer og kommer med en innebygd glidebryter for innhold. Den har en tilpasset video-widget som lar deg vise frem nylige videoer i sidefeltet.

Den kommer også med tilpassede widgeter for profiler på sosiale medier og Flickr-galleriet. Magazine kommer i to fargevalg og et brukervennlig panel med temaalternativer.

17. .TUBE

.RØR

.TUBE er et gratis WordPress-videotema designet spesielt for videobloggere, filmskapere og virale videokuratorer. Den kommer med sin egen følgesvenn-plugin som lar deg enkelt kuratere vakre video-nettsteder. Hjemmesiden har et nettbasert oppsett som tydelig viser videominiaturbilder. Det er ganske enkelt å installere og veldig enkelt å bruke.

18. Filmer

Filmer

Filmer er et WordPress-videotema for å bygge din egen online video-webside. Den leveres med kraftige tilpasningsalternativer og støtte for videoinnlegger, HTML 5-videoer og videominiaturbilder.

Den leveres med flere innleggsformater, inkludert video og mange tilpasningsalternativer.

19. Arrangement

Begivenhet

Event er et veldig moderne WordPress-videotema med et innebygd videobibliotekområde. Den har en futuristisk design med lekre glidebrytere, store overskriftsbilder og flere layoutvalg.

Den leveres med en begivenhetsdel, bildegallerier, integrasjon av sosiale medier, poststatistikk og mange tilpasningsalternativer.

20. Vidiho

Vidiho

Vidiho, et vakkert videoblogg-tema, kommer med en stor glidebryter på hjemmesiden slik at du kan vise videoene dine i HD. En annen flott funksjon er at når du klikker på en videominiatur, åpnes videoen i innlegget i en lightbox-popup.

Bortsett fra det kommer det med mange premium-temafunksjoner som kortkoder, sideoppsett, widgeter og integrasjon av sosiale medier.

21. OS Media

OS Media

OS Media er et gratis WordPress-videotema. Det er et barnetema for Twenty Fourteen tema og er designet for å konvertere magasinets stiloppsett til et videogalleri.

Temaet leveres med sin egen følgesvenn-plugin som legger til videokortkode, videoinnleggstype og støttede videoer. Den støtter YouTube- og Vimeo-innebygninger, HTML5-videoer i mp4-format, videoer fra eksterne lagringstjenester.

22. Filmer på nettet

Online filmer

Online Movies er et WordPress-tema for å bygge din egen nettfilmside. Den kommer med en innebygd innleggstype for filmer, slik at du enkelt kan belaste filmer på nettstedet ditt til sjangre og emner.

Det kommer med flere layoutalternativer, 80+ kortkoder og tilpassede maler for blogg, galleri og om sider.

23. Videoblog

videoblog

Videoblog er et WordPress-videotema for gratis magasin. Den viser innholdet ditt øverst og viser innlegg fra de valgte 5 kategoriene i en vakker rutenettoppsett. Den støtter tredjeparts plugins for videominiaturbilder, postvurderinger og så videre.

24. Lenscap

Linsedeksel

Lenscap er et WordPress-magasinetema perfekt for innholdsrike nettsteder, videonettsteder og blogger. Den har en stor omtalt innholdskarusell og en bunntekstkategorimeny for å legge til innholdsoppdagelse øverst. Den har også lightbox-popup for å vise gallerier og videoer.

Den leveres med en dynamisk fargevalggenerator som automatisk justerer farger basert på valget ditt. Den har også flere klare farger. Den er svært tilpassbar og leveres med full WooCommerce-støtte.

25. Svart flagg

Svart flagg

Black Flag er et flerbruks WordPress-tema som passer for spill, videoer og magasin nettsteder. Det kommer med flere layoutalternativer, en vakker glidebryter for innholdsfortegnelse og flere fargeskjemaer.

Den kommer med en TV-side som viser frem alle videoene dine på en enkelt side med flere layoutalternativer. Det kommer med full støtte for videoinnlegger så vel som HTML5-video.

26. Mesmerize

Mesmerize

Mesmerize er et annet flott gratis WordPress-tema med virkelig flerbruksdesign som kan håndtere videoer grasiøst. Den er fullpakket med funksjoner og nyttige alternativer, slik at du ikke trenger å slite med koden eller CSS.

Hjemmesidedesignet inkluderer 5 toppstiler og over 30 bruksklare innholdsseksjoner som du enkelt kan legge til. Det inkluderer også støtte for videobakgrunner, lysbildefremvisning, innholdstype for overskrifter, gradientoverlegg og mer.

Det er alt for nå.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne det perfekte WordPress-videotemaet for nettstedet ditt. Det kan også være lurt å se vår ultimate trinnvise WordPress SEO-guide for nybegynnere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me