27 beste temaer og maler for Beaver Builder (2020)

Leter du etter de beste temaene og malene i Beaver Builder?


Det er mange WordPress-temaer og maler som er bygget spesielt for Beaver Builder for å hjelpe deg med å lage profesjonelle nettsteder. Å bruke et slikt tema eller mal gjør prosessen mye raskere uten at det går utover design.

I denne artikkelen vil vi dele noen av de beste Beaver Builder-temaene og malene du kan bruke.

Beaver Builder Temaer og maler

Hva er Beaver Builder?

Beaver Builder er det beste dra og slipp WordPress-sidebygger-plugin på markedet. Det lar deg enkelt lage vakre nettsteder og destinasjonssider uten å skrive noen kode.

Beaver Builder

Ved hjelp av peke- og klikkverktøyene kan du lage svært engasjerende design med en levende forhåndsvisning. Du kan tilpasse alle aspekter av layoutene dine, inkludert tilpassede topptekster, bunntekst, sidefelt og widgets (uten å skrive noen kode).

Som standard kommer Beaver Builder med dusinvis av ferdige maler som du kan bruke som startpunkt. Det fungerer med alle WordPress-temaer, men å bruke Beaver Builder-klare temaer gir deg enda mer fleksibilitet.

I slekt: Hvordan lage et helt tilpasset WordPress-tema med Beaver Themer (ingen kode kreves)

Forskjellen mellom WordPress Theme vs. Mal?

Et WordPress-tema er en komplett pakke som inkluderer design, layout, funksjoner og websider. Du kan bruke temaet til å opprette nettstedet ditt uten hjelp av noen annen ressurs. Et tema kommer med alle kodingsfilene og CSS som du trenger for å style nettstedet ditt.

På den annen side er en sidemal en enkelt sidelayout som du kan bruke til å lage destinasjonssider eller andre tilpassede sider som kommer snart side, om oss side osv..

Du kan også lage websider på en side med WordPress-maler. Du må imidlertid fortsatt bruke tredjeparts WordPress-plugins for å legge til funksjoner og funksjonalitet på nettstedet ditt.

Nå som du vet forskjellen mellom WordPress-tema kontra mal, la oss se på de beste Beaver Builder-temaene og malene for nettstedet ditt.

Beste Beaver Builder-temaer

Det er hundrevis av WordPress-temaer som er kompatible med Beaver Builder. Imidlertid har temaene nedenfor gjennomgått en ekstra gjennomgang for å sikre at de har den beste kompatibiliteten med Beaver Builder.

1. Astra Theme

Astra Theme

Astra Theme er et populært WordPress-flerbruks-tema bygget for alle typer nettsteder. Det er fullt kompatibelt med dra- og slipp-sidebyggere som Beaver Builder. Det kommer også med dusinvis av startsider og demoer som du kan importere med 1-klikk og redigering med Beaver Builder.

Det er et funksjonsrikt tema med betalte utvidelser og tillegg for å legge til flere alternativer til WordPress-nettstedet ditt. Alle aspekter av temadesign kan tilpasses fullt ut, og du kan til og med lage dine egne tilpassede oppsett.

2. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro er et kraftig WordPress-tema som fungerer utmerket med Beaver Builder. Det leveres med ett-klikk demoinnholdsinstallator for å hjelpe deg i gang med en gang. Du kan ganske enkelt endre innholdet og bildene på websidene ved å bruke Beaver Builder.

Dette temaet fungerer med alle populære WordPress-plugins for å utvide funksjonaliteten og legge til flere funksjoner. Hestia Pro støtter WPML fullt ut for å lage et flerspråklig nettsted.

3. OceanWP

OceanWP

OceanWP er et utmerket WordPress-tema som integrerer Beaver Builder for å tilpasse nettstedet ditt. Den er fullpakket med dusinvis av oppsett og maler. Du kan installere en nettmal for å sette opp strukturen på nettstedet ditt og gjøre endringer i oppsettet ved å bruke Beaver Builder.

Den leveres med flere fargeskjemaer, skrifter, parallaksrulling, bakgrunnsbilde og egendefinerte widgeter. Det er sterkt optimalisert for SEO for å hjelpe deg med å få mer trafikk fra søkemotorer.

4. Sydney Pro

Sydney Pro

Sydney Pro er et stilig WordPress Beaver Builder-tema designet for å lage vakre nettsteder. Den leveres med innholdsblokker for hjemmesiden for å legge til bilder, elementer, widgeter og innhold på en organisert måte. Det lar deg også vise frem glidebryteren for omtalt innhold i overskriftsdelen på nettstedet ditt.

Temaet gir plass til tilpasset logo, navigasjonsmeny, oppfordringsknapp og ikoner for sosiale medier. Det er enkelt å konfigurere med Beaver Builder og WordPress-tilpasning.

5. GBeaver

GBeaver

GBeaver er et moderne WordPress-tema bygget spesielt for Beaver Builder dra- og slipp-sidebygger. Den har mange forhåndsbygde oppsett og ferdige nettsteder. Temaet er svært tilpasselig og inkluderer alle funksjoner for å lage alle slags WordPress-nettsteder.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer tilpassede farger, sidefelt widgets, navigasjon menyknapper og bunntekst kolonner. Det har et panel for temalternativer for grunnleggende innstillinger.

6. Potenza

Potenza

Potenza er et WordPress-tema på én side laget vakkert for alle slags nettsteder. Det kan tilpasses ved hjelp av Beaver Builder-sidebyggeren. Dette temaet har en fleksibel utforming med riktige seksjoner for å legge til en navigasjonsmeny, bildeskli, innholdselementer, widgeter og bunntekst på hjemmesiden.

Temaet kan tilpasses for fargevalg, skriftstiler, bakgrunnsbilde og mer. Den støtter WooCommerce og kan brukes til å starte en nettbutikk.

7. GenererPress

GeneratePress

GeneratePress er et Beaver Builder-tema for WordPress-nettsteder. Den har en moderne og stilig layout med alle nødvendige funksjoner. Det kommer også med betalte moduler og utvidelser for å legge til flere alternativer på nettstedet ditt.

Du finner omfattende alternativer for å kontrollere farger, skrifter, bakgrunn og andre layoutinnstillinger. GeneratePress er optimalisert for ytelse og hastighet som forbedrer brukeropplevelsen og søkerangeringene.

8. Tilpass

Customify

Customify er et enkelt WordPress-tema designet for plugins for sidebygger inkludert Beaver Builder. Alle designelementer er enkle å tilpasse ved hjelp av dra- og slipp-sidebyggeren. Det gir deg muligheten for sanntidsredigering som sparer timer med å sjekke forhåndsvisning av nettstedet i en egen nettleserfane.

Det kommer med flere forhåndsbygde nettsteddemoer som du kan bruke til å raskt starte en blogg eller et nettsted. Tilpass lar deg også lage dine tilpassede oppsett ved hjelp av Beaver Builder.

9. Side Builder Framework

Side Builder Framework

Page Builder Framework er et WordPress-tema bygget spesielt for sidebyggere som Beaver Builder. Det leveres med fleksible layoutinnstillinger og et imponerende sett med funksjoner. Det tilbyr også premium-utvidelser for gjennomsiktig header, klebrig navigasjon og Adobe-skrifter.

Det kan brukes til å lage et nettsted for enhver forretningsnisje. Page Builder Framework er optimalisert for SEO og støtter WooCommerce ut av boksen.

10. Linsen

Lense

Lense er et WordPress-fotograferingstema designet for å lage flotte nettsteder og blogger for fotografer, porteføljer og digitale byråer. Det er kompatibelt med Beaver Builder dra- og slipp-sidebygger og inkluderer flere bildegallerioppsett, fullskjermmaler, navigasjonsmeny for sidefelt og tilpasset logo.

Andre viktige funksjoner inkluderer fargevalg, egen bloggside, sidefeltwidgets, bildearkiver, sidemaler og funksjoner for innholdsseksjoner.

11. Neve

Neve

Neve er et lett og funksjonsrikt WordPress-tema. Den integrerer Beaver Builder til å tilpasse hver del av nettstedet ditt raskt. Dette temaet har vakker typografi, navigasjonsmeny, tilpasset logo, bakgrunnsbilde av header og parallaksrulling.

Det følger med et 1 minutters installasjonsprogram for å importere demoinnholdet og erstatte det med innholdet ditt for å starte nettstedet. Neve har eCommerce-innstillinger og handlevognalternativer for å drive en nettbutikk enkelt.

Beste Beaver Builder Maler

Beaver Builder tilbyr vakre ferdige maler som kan brukes som destinasjonssider for en hvilken som helst nisje. Disse malene kan redigeres med dra og slipp sidebygger.

La oss se på noen av de beste maler fra Beaver Builder.

1. Fotografering

Photography

Fotografering er en Beaver Builder-mal for fotografer, artister og bloggere. Det har en attraktiv layout for å lage destinasjonssiden for fotografering. Den mørke fargen i bakgrunnen gjør skriften lesbar. Du kan bruke denne malen for å få flere potensielle kunder på nettet.

2. Creative Agency

Creative Agency

Creative Agency er en fargerik Beaver Builder-mal for markedsførings- og nettbyråer, små bedrifter og nettbutikker. Den støtter WooCommerce for å vise frem produktene dine vakkert. Den har en enkel layout med minimalistisk design som skaper en fin brukeropplevelse.

3. Small Business

Lite firma

Som navnet antyder, er Small Business en perfekt virksomhetsmal for Beaver Builder. Den har en minimal og elegant design for å markedsføre forretningslandingssider. Malen kommer med et fullskjerms bakgrunnsbilde og en oppfordringsknapp. Den bruker vakker typografi med fet skrift som gjør teksten din mer merkbar.

4. Konstruksjon

Konstruksjon

Construction er en stilfull Beaver Builder-mal for eiendommer, entreprenører og byggevirksomheter. Den har en moderne layout som er designet for å skape et flott førsteinntrykk. Med Beaver Builder’s Construction-mal kan du lage vakre landingssider for å markedsføre virksomheten og tjenestene dine.

5. Fullskjerm

Full skjerm

Fullskjerm er en minimalistisk Beaver Builder-mal som passer for ethvert nettsted. Den kan brukes til å lage landingssider på fullskjerm med tekst og en oppfordringsknapp. Du kan bruke Beaver Builder dra og slipp-byggherre til å tilpasse farger, bakgrunn og skrifter for å matche merkefargene dine..

6. Redaksjonell

redaksjonell

Redaksjon er en utmerket Beaver Builder-mote for bloggere, redaktører, online magasiner og forfattere. Det tilbyr et fullskjerms bakgrunnsbilde for destinasjonssiden. Du kan også legge til innhold i seksjonene under overskriftsområdet. Det er designet for å gjøre innholdet ditt skiller seg ut og øke sidevisningene.

7. Restaurant

Restaurant

Restaurant er en vakker Beaver Builder-mal for mat- og oppskriftsblogger, restauranter og kafeer. Den bruker skarp typografi og mørk bakgrunn som gir landingssiden din et veldig moderne utseende. Malet bruker også egendefinerte ikoner, elegant typografi og CSS-animasjoner for å skape en interaktiv brukeropplevelse.

8. Musiker

Musiker

Som navnet antyder er Musician en Beaver Builder-musikkmal for DJ-er, band, artister, sangere og artister. Den har knapper i store størrelser for oppfordring til handling og viderekobling til destinasjonssidene. Den bruker dristige og lyse farger for å skape en uformell og underholdende opplevelse for besøkende.

9. Crossfit

Crossfit

Crossfit er en moderne Beaver Builder-mal for treningssenter, crossfit, yoga og treningssider. Den har en fantastisk layout med et imponerende bakgrunnsbilde på fullskjerm. Det kan også brukes med alle WordPress-temaer for crossfit og treningsstudio for å tiltrekke flere kunder.

10. Automotive

Automotive

Automotive er en Beaver Builder-mal for bilbedrifter, bilutstillingslokaler, sportsbilerelaterte nettsteder og andre billeverandører. Det kommer med en vakker kombinasjon av skrifter og farger, tilpasset bakgrunnsbilde og en attraktiv layout. Denne malen kan enkelt tilpasses med Beaver Builder sidebygger for å legge til ditt eget innhold og bilder.

11. Kommer snart

Kommer snart

Coming Soon er en enkel og ryddig Beaver Builder-mal for din kommende side. Den har en tilpasset logo med tagline og en abonnementsboks for nyhetsbrev. Denne malen har flere fargevalg for skrifter og bakgrunn. Det kan tilpasses ved hjelp av WordPress-tilpasning med live forhåndsvisning.

12. Advokatfirma

Advokatfirma

Hvis du vil lage en vakker destinasjonsside for ditt advokatfirma sin hjemmeside, er Beaver Builder’s Law Firm mal det perfekte alternativet. Det er svært tilpasselig ved å bruke Beaver Builder-sidebyggeren, og du kan enkelt endre bakgrunnsfarge, tekst, skriftstil og mer.

13. eBok

eBook

eBok er en profesjonell Beaver Builder-mal for forfattere, bloggere, forfattere, nettbiblioteker og litterære nettsteder. Malen har et stort bilde på toppen med oppfordring til handlingstekst. Den er kompatibel med WooCommerce, slik at du kan vise frem og organisere alle e-bøkene dine. Du kan også bruke den til å lage en destinasjonsside for en enkelt eBok.

14. Generell virksomhet

Generell virksomhet

General Business er en Beaver Builder forretningsmal for nettbyråer, merkevarer og små bedrifter. Den har en overskriftsdel på toppen etterfulgt av ditt viktigste innhold. Denne malen har en dedikert plass for din tilpassede logo, bakgrunn i full bredde, taglinje og oppfordring til handling-knapp. Den kan redigeres med Beaver Builder og WordPress live tilpasning.

15. Mobilapp

Mobilapp

Mobile App er en ren og elegant Beaver Builder-appmal designet for å vise frem mobilappene, dingsene og tilbehøret. Det tilbyr en enkel layout med hvit bakgrunn og enkel å sette opp ved hjelp av Beaver Builder sidebygger. Mobilapp-malen kan også brukes til å markedsføre appene dine og øke antallet nedlastinger.

16. Pedagogisk

pedagogisk

Pedagogisk er en elegant Beaver Builder-mal for skoler, universiteter, biblioteker og private institusjoner. Det kan brukes til å lage destinasjonssidesign for å promotere et online kurs, kunngjøre nye klasser eller tiltrekke nye studenter. Det kan tilpasses helt, slik at du kan erstatte standardinnholdet med din egen tekst og bilder.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste destinasjonssidemalene for WordPress. Det kan også være lurt å se listen over de beste Gutenbergvennlige WordPress-temaene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me