27 beste WordPress-temaer med vakre design (2020)

Leter du etter de beste WordPress-hotelltemaene?


Å bygge et nettsted for hotellet ditt trenger ikke å være vanskelig. WordPress-hotelltemaer gjør det enkelt for deg å starte hotellnettstedet, slik at flere reisende kan gjøre en reservasjon på hotellet ditt.

I denne artikkelen vil vi dele de beste WordPress-hotelltemaene for å hjelpe deg med å velge det perfekte utseendet til hotellnettstedet ditt.

Beste WordPress-hotelltemaer

Bygge et hotellnettsted med WordPress

Først må du sørge for at du velger riktig nettstedplattform for å bygge ditt hotellnettsted. Et selvbetjent WordPress.org-nettsted gir deg friheten og mange muligheter for tilpasning.

Deretter må du registrere deg for webhotell. Alle nettsteder trenger hosting fordi dette er nettstedfilene dine som er lagret.

Du trenger også et domenenavn. Dette vil være nettstedets adresse, og det er dette brukerne skriver inn nettleseren sin for å nå nettstedet ditt (for eksempel wpbeginner.com eller google.com).

Vi anbefaler å bruke enten Bluehost eller SiteGround. De er et av de største vertsselskapene i verden og en offisiell WordPress hosting-partner.

For mer anbefalinger, se vår guide for hvordan du velger det beste WordPress-vertskapet.

Når du har registrert deg for hosting, er neste trinn å installere WordPress. Følg instruksjonene i hvordan du starter en WordPress-bloggguide, så vil du være i gang på kort tid.

Etter å ha installert WordPress, kan du velge et tema fra vårt ekspertvalg av de beste WordPress-hotelltemaene.

Trenger du hjelp til å installere temaet? Følg instruksjonene i trinnvis hvordan du installerer en WordPress-temeguide for nybegynnere.

Når det er sagt, la oss se på noen av de beste WordPress-hotelltemaene. Denne listen inneholder både gratis og betalte WordPress-temaer, og alle av dem er mobile med lydhørhet.

1. OceanWP

OceanWP

OceanWP er et flerbruks-tema for alle slags WordPress-nettsteder. Det leveres med flere ferdige oppsett inkludert en mal for hotell og feriesteder. Det har betalte utvidelser for å legge til flere funksjoner på nettstedet ditt. Dette temaet har widgetized layout som gjør det enkelt å legge til seksjoner og elementer på hjemmesiden.

Den har støtte for WooCommerce, dra og slipp sidebyggere og RTL-språk. OceanWP har enkle alternativer i backend for å administrere nettstedet ditt.

2. Astra

Astra

Astra er et stilig WordPress-tema. Den kommer med mange demo nettsteder for forskjellige forretningsnisjer som hotell og BnBs. Med Astra kan du starte hotellnettstedet ditt og legge til alle nødvendige funksjoner, inkludert bestilling online, bildegallerier, fasiliteter og mer.

Den er lett og raskere i ytelse. Du kan tilpasse farger, skrifter og bakgrunn til temaet ved hjelp av WordPress-tilpasning med live forhåndsvisning.

3. SixtyOne

Sekstien

SixtyOne er et vakkert premium WordPress-tema for hotell. Det leveres med et innebygd bestillingsskjema og en meget tilpassbar hjemmesideoppsett. Hjemmesiden inneholder en stor skyvekontroll etterfulgt av en oppfordring til handling.

Den har seksjoner for enkelt å legge til gallerier og et komplett administrasjonssystem for hotellrom. Besøkende kan enkelt velge datoer og sjekke tilgjengeligheten direkte fra hjemmesiden. Det kommer også med tilpassede widgeter for sosiale mediekontoer og sidemaler for rommet, romkategori, gallerioppføringsmaler, tilpasset kontakt, plassering og reservasjonssider.

4. Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux er et svært tilpasset WordPress-hotelltema. Den har en enkel oppsett av hjemmesideoppsett og kommer med støtte for tilpasning av live-tema, som lar deg enkelt tilpasse temainnstillinger med en live forhåndsvisning.

Den kommer med en nydelig glidebok for hjemmesiden med call to action-knapp, kontaktskjema og flere sidemaler.

5. Essence Pro

Essence Pro

Essence Pro er et WordPress-tema av StudioPress designet spesielt for hotell, overnatting og reise nettsteder. Den har bakgrunnsbilde i full bredde i overskriften med en tilpasset logo, søkefelt, navigasjonsmeny og abonnementsboks. Det lar deg vise omtalt innhold i et rutenettoppsett på hjemmesiden.

Det er bygget oppå Genesis Framework som gjør temaet kraftig. Essence Pro er fullt tilpassbar og støtter WooCommerce for å opprette din nettbutikk for hotelltjenester.

StudioPress er nå en del av WP Engine, det mest populære administrerte WordPress-vertsfirmaet. Du kan få dette temaet og alle 35+ andre StudioPress-temaer hvis du registrerer deg for WP Engine hosting for å bygge nettstedet ditt.

Bonus: WPBeginner-brukere får også ytterligere 20% avslag. Kom i gang med WP Engine.

6. Sun Resort

Sun Resort

Sun Resort er et elegant og brukervennlig WordPress-hotelltema. Den har en vakker hjemmesideoppsett med en stor skyvekontroll med oppfordringsknapper. Den har et innebygd bestillingsskjema som lar de besøkende enkelt be om reservasjoner direkte fra nettstedet ditt.

Den leveres med flere innholdstyper for enkelt å legge til rom, gallerier, attraksjoner, videoer, attester og tjenester. Den har en dra og slipp hjemmebygger som lar deg enkelt vise disse seksjonene på forsiden.

7. Hotelia

Hotelia

Hvis du er ute etter et allsidig hotelltema, kan du sjekke ut Hotelia. Den er bygget for hotell, feriesteder, bed and breakfast og feriehus. Den har en glidebryter og et bildegalleri som viser hotellrommene dine vakkert. Den lar deg vise hotellfasiliteter som treningsstudio, spa, restaurant osv. I en profesjonell stil.

Den kan integrere Flickr-bildene dine i et hvilket som helst widget-område. Hotelia har en seksjon for markedsføringsvideo og romkategorier i full bredde.

8. Kea

Kea

Kea er et utmerket WordPress-tema designet spesielt for nettsteder for hotell og feriesteder. Den har innebygde funksjoner for å vise hotellrom, romtyper og prisbord. Det lar deg legge til ditt eget online bestillingsskjema og integrere enhver annen nyttig løsning for ditt hotellnettsted.

Den støtter videobakgrunn og bildesklie for å tiltrekke besøkende. Kea har tilpassede Elementor-widgeter og dra og slipp sidebygger for å designe sidene dine.

9. Santorini Resort

Santorini

Santorini Resort er et WordPress-tema for hotell, feriesteder, utleie, pensjonater osv. Det kommer med et innebygd bestillingsskjema og et romstyringssystem. Hjemmesiden har en stor skyvekontroll med oppfordringsknapp.

Den har seksjoner som enkelt kan legge til rom, gallerier, attraksjoner, video, attester og tjenester. Hjemmesideoppsettet er enkelt å sette opp, og det kommer med mange tilpasningsalternativer.

10. Arcadia

Arcadia

Arcadia er et moderne WordPress-tema for hotell, motell og reisesider. Den har en stor glidelås på fullskjerm, tilpassede bakgrunner, tilpassede overskrifter og mange tilpasningsalternativer. Du kan enkelt sette opp tema ved hjelp av livetilpasseren og lage dine egne unike fargevalg.

Den leveres med en innebygd maler for bestillingsskjema, og du kan også enkelt integrere tredjepartsverktøy for å håndtere bestillinger. Den har tilpassede widgeter for integrering av sosiale medier og flere sidemaler for forskjellige deler av nettstedet ditt.

11. HotelEngine Classy

HotelEngine Classy

HotelEngine Classy er et kraftig og tilpassbart WordPress-tema for hotell, feriesteder og nettsteder for gjestfrihet. Forsiden har en vakker glidebryter for fullskjerm med bestillingsskjema nederst på skjermen.

Den har rommaler, tjenester, beliggenhet og gallerimaler. Den har også attester, tilpasset logo, flere fargevalg og brukervennlige panel.

12. Palermo

Palermo

Palermo er et elegant designet WordPress-hotelltema. Den har en to-kolonneoppsett med en klebrig sidefelt og en fullskjerms bakgrunn. Du kan bruke et enkelt bilde eller en glidebryter som bakgrunn.

Den har rom, gallerier, restaurantmaler og retningssidemaler. Det har et romstyringssystem hvor du enkelt kan legge til rom med fasiliteter, priser, bilder og beskrivelser. Den har også en innebygd attesteringsdel, kontaktskjema, attraksjoner og bloggseksjon.

13. Imperial

Imperial

Imperial er et vakkert WordPress-tema for hotell med en to-kolonne fast sidepaneloppsett. Den kommer med klare til bruk-maler for sider som attraksjoner, attester, bildegallerier, rom og priser, overnatting osv. Den har en egen side for bloggseksjonen, en hjemmeside og et alternativt panel for et robust tema.

14. Olympus Inn

Olympus Inn

Olympus er et annet moderne WordPress-hotelltema for alpinanlegg, hotell, utleie osv. Det har en vakker stor hjemmeside-glidebryter med et bestillingsskjema overlegg og call to action-knapp.

Den kommer med mange tilpasningsalternativer og har seksjoner for enkelt å legge til rom, attraksjoner, gallerier, attester osv. Hjemmesideoppsettet er enkelt å sette opp med en dra og slipp layout-byggherre.

15. HotelEngine Comfy

comfy

HotelEngine Comfy er et vakkert utformet WordPress-tema for hotell. Den har et innebygd bestillingsskjema for hotellrom og seksjon for romstyring. Den har vakre bildegallerier og glidebrytere slik at du kan legge til bilder av rommene dine, samt attraksjoner i nærheten.

Den har flere fargeskjemaer, egendefinerte widgeter og et kraftig panel for temaalternativer.

16. Prestisje

Prestisje

Prestige er et vakkert designet WordPress-tema for hotell, motell, gjestfrihet og reiserelaterte nettsteder. Det lar deg enkelt bygge hjemmesides oppsett ved hjelp av tilpassede widgets i live customizer. Du kan også endre fontfarger for å lage dine egne unike stiler.

Prestige kommer med integrasjon av sosiale medier, tilpassede widgeter, skyvekontroller og tilpasset bakgrunn. Den har også flere sidemaler for forskjellige deler av nettstedet ditt.

17. Zermatt

Zermatt

Zermatt er et fantastisk vakkert WordPress-tema for hoteller, herberger, utleieboliger og feriehus. Den har en glidebryter for fullskjerm på hjemmesiden med knappen til handling. Den har et innebygd bestillingsskjema og rom-delen.

Zermatt kommer med mange tilpasningsalternativer som lar deg virkelig tilpasse temaet. Den har mange egendefinerte widgeter for sosiale medier, bestillingsskjema, gallerier, osv. Det kommer også med en dra-og-slipp-startsideoppsett.

18. HotelBooking

hotelbooking

HotelBooking-tema for WordPress hotellnettsteder har et innebygd romreservasjonssystem. Den har widgetiserte hjemmesider, noe som betyr at du kan dra og slippe widgets for å lage din egen hjemmesideoppsett.

Det er fullpakket med funksjoner som hotellnettstedet kan trenge, for eksempel en serviceseksjon, arrangementskalender, flerspråklig support, kampanjepriser, osv.

19. Philoxenia

Philoxenia

Philoxenia er et stilig WordPress-hotelltema med en nydelig design med vakre farger. Når det gjelder funksjonalitet, får du et fullt funksjonelt bestillingsskjema, et romstyringssystem, vakre bildegallerier, videoer osv.

Temaoppsettet er ganske enkelt med dra og slipp hjemmesideoppsett og panel for temalternativer. Den leveres med flere fargeskjemaer og har tilpassede sidemaler og tilpassede widgeter.

20. Reisemåte

Reisemåte

Travel Way er et elegant WordPress-tema for nettsteder for reise, turisme og hotell. Hovedfunksjonen i temaet er hjemmesiden som bruker et bakgrunnsbilde i full bredde med navigasjonsmeny, logo, sosiale ikoner og call to action-knapper. Det fungerer med alle populære tredjeparts bookingtjenester og leveres med støtte for tilpasning av live-tema.

21. Hotelone

Hotelone

Hotelone er et gratis WordPress-tema for hotell, feriesteder, bed and breakfast, etc. Det har en glidebryter for bilder med rangeringer og knapper. Det fungerer bra med tredjeparts booking plugins og WordPress form builder plugins. Den fungerer også med alle de populære pluginene, skyvekontrollene og reisekart-pluginene for galleri. Lar deg bygge nettstedet ditt ved hjelp av plugins uten å stole på temaet.

22. Milos

Milos

Milos er et nydelig WordPress-hotelltema som kommer med en vakker glidebryter eller fullskjerms parallaksebakgrunn på hjemmesiden. Den har rommal, serviceseksjon og ekstern online integrasjonsfasilitet. Hvis hotellet ditt har en restaurant, tilbyr dette temaet et dedikert menystyringssystem.

Den støtter også flerspråklige nettsteder som bruker WPML og kommer i flere fargeskjemaer.

23. Hestia

Hestia

Hestia er et mangfoldig WordPress-tema som kan brukes til å lage et hotellnettsted. Det kommer med enkle å administrere seksjoner for tjenester, attester, personell og hotellportefølje. Den integrerer også Google Maps vakkert for å vise hotellets beliggenhet på et stort kart. Hestia kommer med bildegallerier og flere layoutvalg.

Den støtter sidebyggere fullt ut for å designe din egen layout. Dette temaet fungerer bra med WooCommerce og andre nyttige WordPress-plugins.

24. Egeerhavet

Egeerhavet Resort

Aegean er et stilig WordPress-tema for hotell, feriesteder og reisenettsteder. Det kommer med et bestillingsskjema og en stor glidebryter på forsiden. Du kan enkelt integrere et tredjeparts bestillingssystem også.

Den har en vakker mal for gallerier, flere layoutvalg, flere sidefelt og widget-klare områder. Den leveres også fullpakket med snarveier slik at du enkelt kan legge til designelementer som fargebokser, trekkspill, call of action-knapper til landingssidene dine ved hjelp av enkle snarveier.

25. Tilstedeværelse

Presence er et flerbruks WordPress-tema som er ideelt for hotell, reise og turisme nettsteder. Dette fleksible WordPress-temaet har flere sideoppsett. Den har 10 demo nettsteder maler inkludert en hotell nettsted demo.

Det er kompatibelt med tredjeparts rombookingssystemer. Den leveres også med en sidebygger, vakre bildegallerier og en uttalelsesdel.

26. HotelMotel

Motel

HotelMotel er et moderne, stilig, fullt responsivt WordPress-tema for hotell- og overnattingsnettsteder. Det kommer med flere fargevalg, et innebygd bestillingsskjema som kan erstattes av et tredjeparts bestillingssystem hvis du vil. Det kommer også med ubegrensede glidebrytere, lysbildefremvisning, støttet bildestøtte, kortkoder og mange andre funksjoner.

27. Lokaliteter

steder

Locales er et kraftig WordPress-katalogtema for reise-, turisme- og hotellnettsteder. Den har en innebygd katalogkomponent som lar deg liste over hoteller, butikker, restauranter, kafeer og andre attraksjoner i nærheten.

Det kommer med en nydelig visning av lister på forsiden i en rutenettoppsett med store bilder. Den har mange tilpasningsalternativer og kommer med demodata som du kan importere for raskt å komme i gang.

Det er alt for nå.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å velge det beste WordPress-hotelltemaet for nettstedet ditt. Det kan også være lurt å se vår trinnvise WordPress SEO-guide for nybegynnere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me