29 beste WordPress-temaer for forfattere (2020)

Leter du etter de beste WordPress-temaene for forfattere?


Som forfatter vil du tilby en god leseopplevelse for brukere, samtidig som de lar dem få kontakt med deg og kjøpe bøkene dine.

I denne artikkelen vil vi vise deg noen av de beste WordPress-temaene for forfattere som du kan bruke til å bygge ditt nettsted.

Beste WordPress-temaer for forfattere

Bygge et WordPress-nettsted for forfattere

WordPress er den mest populære nettstedbyggeren blant forfattere og forfattere. Det gir deg fleksibilitet og frihet til å bygge nettstedet ditt og utvide forfatterprofilen din for å få kontakt med leserne.

Før du begynner, må du sørge for at du bruker riktig type WordPress. Det er to typer WordPress-nettsteder, inkludert WordPress.com og WordPress.org. Du kan lese vår guide på WordPress.com vs WordPress.org for mer informasjon.

Du trenger WordPress.org for nettstedet ditt. Et selvbetjent WordPress.org-nettsted gir deg friheten til å bruke alle WordPress-funksjoner.

Deretter trenger du et domenenavn (navnet på nettstedet ditt) og WordPress hosting (der nettstedsfilene dine vil bli lagret).

Vi anbefaler å bruke Bluehost. Det er et av de største vertsbedriftene i verden og en offisiell WordPress hosting-partner.

De tilbyr WPBeginner-lesere 65% AVSLAG på webhotell og et gratis domene for å starte nettstedet ditt.

Kom i gang med Bluehost

Når du har registrert deg for hosting, er du nå klar til å installere WordPress. Følg instruksjonene i vår komplette trinnvise guide for hvordan du starter en WordPress-blogg, og du vil være i gang på kort tid.

Etter å ha installert WordPress, er det på tide å velge et WordPress-tema. Velg et tema fra ekspertvalget vårt nedenfor.

Trenger du hjelp til å installere temaet? Se vår nybegynnerveiledning for hvordan du installerer et WordPress-tema.

Når det er sagt, la oss se på noen av de beste WordPress-temaene for forfattere. Denne listen inneholder både betalte og gratis temaer.

1. Astra

Astra

Astra er et mangfoldig WordPress-tema som kan brukes til å lage en forfatters nettsted. Det har den perfekte oppsettet for forfattere som kommer med en egen bloggside for å få kontakt med leserne. Temaet kommer med et responsivt design og skarp typografi som hjelper nettstedet ditt med å skille seg ut.

Den støtter WooCommerce for å legge til en nettbutikk, flere temaoppsett og sosiale delingsikoner. Astra-temaet har tilpassede widgeter, hjemmesideseksjoner, bildegalleri, om meg-seksjonen og mer.

Det som gjør at Astra virkelig skiller seg ut er nettstedets hastighet og ytelse.

2. Divi

Divi Theme Forfatteroppsett

Divi er et WordPress-tema og dra & slippsidebygger som kommer med dusinvis av forhåndsbygde maler. Forfatteroppsettet deres er perfekt for å lage et nettsted for å vise frem boken din og få kontakt med publikum.

Du kan importere Divi-forfatteroppsettet med bare noen få klikk og ha et ferdig nettsted som er responsivt på mobilen og har alle funksjonene som galleri, butikk, destinasjonssider, sosiale knapper og mer.

Det som gjør at Divi virkelig skiller seg ut er dra & drop-funksjon som lar deg bygge noen form for tilpasset layout uten å skrive noen kode.

3. Forfatter Pro

Forfatter Pro

Author Pro er et WordPress-tema designet spesielt for biblioteker, forfattere og eBokbutikker. Den har en intuitiv og flat design som gjør biblioteket eller bokhyllen din presentabel for publikum.

Temaet er bygget på toppen av Genesis rammeverk som er kjent for høye kodingsstandarder og ytelse. Vi bygde WPBeginner nettstedsmalen på toppen av Genesis rammeverk også.

Det lar deg vise de bestselgende bøkene på hjemmesiden. Du kan lage en tilpasset navigasjonsmeny for å legge til landingssider, kategorier og tagger for brukernes brukervennlighet. Author Pro er et fullt responsivt tema og optimalisert for SEO.

StudioPress er nå en del av WP Engine, det mest populære administrerte WordPress-vertsfirmaet. Du kan få dette temaet og alle 35+ andre StudioPress-temaer hvis du registrerer deg for WP Engine hosting for å bygge nettstedet ditt.

Bonus: WPBeginner-brukere får også ytterligere 20% avslag. Kom i gang med WP Engine.

4. OceanWP

OceanWP Blogg Tema

OceanWP er et kraftig gratis WordPress-tema med flere ferdige nettsteder. Den har en mal for forfattere, forfattere og bokhandlere. Malen kan installeres med 1 klikk og trenger ingen kodingsferdigheter. OceanWP tilbyr vakker og fleksibel layoutdesign med e-handelsstøtte for å selge bøkene dine.

Den har noen av de fantastiske webutvidelsene som fullskjermvisning, pinne alt, Instagram-feed, innloggings popup og mer for nettstedet ditt. Den er oversettelse klar og kan brukes til å lage et flerspråklig nettsted.

5. Ultra

Ultra

Ultra er et moderne og kraftig WordPress-tema for å selge bøkene dine på nettet. Den har et hodeområde i full bredde på hjemmesiden for å legge til et omtalt bilde eller vise bøkene dine i et bilde skyvekontroll. Det lar deg legge til en oppfordringsknapp med bokfotoene dine for brukerne å kjøpe direkte fra hjemmesiden.

Dette temaet dekker alt du trenger som forfatter, inkludert en vitnemålsdel, slik at leserne kan legge igjen anmeldelser og gi karakter på bøkene dine. Du kan også legge til en forfatterdel for å dele historien din profesjonelt.

6. Nærvær

Tilstedeværelse

Tilstedeværelse er designet for å hjelpe deg raskt å opprette din online tilstedeværelse. Det fungerer perfekt for bloggere og forfattere.

Den inkluderer 10 demo nettsteder som du enkelt kan importere og deretter bare erstatte innholdet med ditt eget for å bygge nettstedet ditt.

Tilstedeværelsen er 100% mobil responsiv, og den har mange kraftige funksjoner som fotogalleri, e-handelsstøtte, glidebrytere og mer.

7. Hei Pro

Hallo Pro

Hello Pro er et WordPress-blogg- og porteføljetema for forfattere. Laget av folkene på StudioPress, den kommer med en widgetert hjemmeside med en rekke widgetområder og har flere maler for bloggen, hjemmesiden, arkivet og destinasjonssidene.

Det er designet for å vise frem innholdet ditt vakkert og bruker store bilder med elegant typografi for å gjøre innholdet ditt morsommere. Den har et tilpasset galleriinnleggsformat med lysboksvisning av bildene dine. Dette temaet er svært optimalisert for hastighet og ytelse. Det har et raskt og greit oppsett.

8. Flyt

Flyte

Float er et elegant WordPress-tema for forfattere, forfattere og bloggere. Det kommer med flere forhåndsdesignede demonstrasjoner for raskt å starte nettstedet og begynne å legge til innholdet ditt. Hjemmesiden har en porteføljeseksjon som viser frem bøkene dine i murstil. Den har parallaksrulling for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet ditt.

Med designalternativene kan du bruke overskriftsoppsett, navigasjonsmeny-stiler, gjennomsiktig headeralternativ og designdesigninnstillinger for å tilpasse temaet. Float har eCommerce-støtte med integrasjonen av WooCommerce og krever ingen ekstra innstillinger for å opprette en nettbutikk.

9. Sann nord

Sann nord

True North er et elegant WordPress-tema med vakker design. Den bruker et rutenettoppsett på hjemmesiden med en vakker visning av bilder. Den har flere layoutvalg og en innebygd porteføljeseksjon som viser frem arbeidet ditt.

Den støtter også tilpasset bakgrunn, tilpasset topptekst, og har flere egendefinerte widgeter for sosiale medier og funksjoner for oppdagelse av innhold.

10. Write

Writee

Write er et gratis WordPress-tema designet for forfattere, forfattere og bloggere. Inni finner du en gliderglass med full bredde som lar deg vise frem ditt viktigste innhold øverst. Det legger spesiell vekt på lesbarhet med vakker typografi og en romslig utforming.

Den har en navigasjonsmeny og en sosiale koblingsmeny øverst. Det legger også til sosiale delingsikoner under hver artikkel og et utdrag slik at brukerne dine enkelt kan dele innhold.

11. Magasin

Blad

Magazine er et stilig WordPress-tema med en magasin-stiloppsett for forfattere og forfattere. Den kommer med over 40 temautforminger og støtter Themify dra- og slipp-byggherre for å lage sidene dine. De andre funksjonene inkluderer en lysbildemeny, mega-menyer, widgetiserte områder, sosiale delingsknapper, relaterte innlegg, bunntekstmeny og fantastisk typografi. Det er et fullpakketema å starte en blogg eller lage et nettsted du ønsker.

12. Binder Pro

Binder Pro

Binder Pro er et godt laget WordPress-tema designet for publisering. Det er perfekt for innholdsrike nettsteder som magasiner og blogger. Inni i det finner du 7 ferdige nettsteder som kan installeres med 1-klikk, og deretter kan du enkelt erstatte innhold med ditt eget.

Den bruker moduler og lar deg dra og slippe dem for å bygge dine egne oppsett også. Den har flere sidefelt, toppstiler, fontikoner, ubegrensede tilpassede sidefelt og full WooCommerce-støtte.

13. The Daily Dish Pro

The Daily Dish Pro

Daily Dish er et WordPress-tema for forfattere og bloggere med et profesjonelt design. Det er bygget oppå det kraftige Genesis-temaet. De mest kjente funksjonene i temaet er skarp typografi og vakker visning av bilder.

Den har en widgetisert hjemmesideoppsett som er rask og enkel å sette opp. Inni finner du også flere sidemaler, tilpasset topptekst og WooCommerce-støtte.

14. Elegant

Elegant

Elegant er en WordPress-blogg og porteføljetema. Den har en vakker layout med logo og navigasjonsmeny på toppen med en sosial meny. Den har flere layoutalternativer inkludert et rutenettoppsett.

Den har en innebygd porteføljens innholdstype, flere egendefinerte widgeter, flere fargeskjemaer og brukervennlige panel for temaalternativer. Det leveres med en dra og slipp sidebygger og WooCommerce-støtte.

15. Suarez

Suarez

Suarez er et fantastisk vakkert WordPress-bloggetema for forfattere. Den har en unik hjemmesidestil som er designet for å vise frem innholdet ditt fremtredende ved bruk av bilder og tekst.

Den inkluderer vakre animasjoner, flere sideoppsett og egendefinerte widgeter for innholdsoppdagelse. Den har også glidebryteren for hjemmesiden til hjemmesiden din og kommer med en egen glidebrygg-plugin som du kan bruke hvor som helst på nettstedet ditt.

16. Bretagne

Brittany

Brittany er et stilig WordPress-bloggetema med et vakkert design. Hjemmesiden inneholder en introduksjonsdel øverst etterfulgt av ditt viktigste innhold.

Den har flere layoutalternativer og maler for forskjellige sider. Du vil også få flere egendefinerte moduler for enkel integrering av sosiale medier og funksjoner for innholdsoppdagelse.

17. TheStyle

Stilen

TheStyle er et moderne WordPress-tema for forfattere som viser frem bøkene sine i en unik stil. Den har et iøynefallende moderne og skarpt design for å få oppmerksomheten til publikum. Den visuelle opplevelsen forbedrer nettstedstrafikken din og hjelper SEO.

Den leveres med 5 tilpassede farger, sidemaler og panel for temalternativer for enkel tilpasning. TheStyle har snarveggstøtter for å legge til innholdet hvor som helst på nettstedet ditt.

18. Metro Pro

Metro Pro

Metro Pro er et kraftig WordPress-tema bygget på toppen av Genesis temaramme. Den inkluderer en enkel å sette opp hjemmesiden med flere seksjoner for å dele dine kjente historier vakkert.

Den har også innebygd integrasjon av sosiale medier, tilpassede menyer, tilpassede widgeter og et panel for temalternativer. Med bunnsolid kode er Metro Pro svært optimalisert for ytelse og hastighet.

19. Landing

Landing

Hvis du leter etter et WordPress-tema for å selge e-bøkene dine, er Landing et perfekt valg. Den har mange innebygde maler designet spesielt for å hjelpe forfattere, forfattere og bloggere å lage et nettsted. Landingstema har fleksible toppalternativer for å gi et profesjonelt førsteinntrykk for brukerne.

Andre funksjoner inkluderer porteføljeposttype for å opprette din bokhylle, hendelsesinnleggstype for å være vert for boklanseringshendelser og WooCommerce-støtte for å selge bøkene dine online.

20. Montblanc

Montblanc

Montblanc er et veldig kraftig og svært tilpasselig WordPress-tema perfekt for forfattere. Det leveres med fleksible layoutvalg, flere hjemmesidestiler, tilpassede widgeter, sidemaler osv.

Det kan brukes til et nettsted med flere forfattermagasiner eller en forfatterprofil på en side. Det inkluderer også portefølje, fotogallerier og vakre glidebrytere. Den er WooCommerce klar og kommer med en kraftig plugin for sidebygger.

21. Libretto

Libretto

Libretto er et gratis WordPress-bloggetema med en distraheringsfri layout som gjør det til et utmerket valg for en blogg eller forfatterens nettsted. Den har et vakkert fargevalg med nydelig typografi.

Designet i den tradisjonelle blogglayout med en kolonne med en navigasjonsmeny øverst. Den støtter tilpasset topptekst og bakgrunn, sosiale koblingsmenyer og bunntekst-widget.

22. Forfatter

Forfatter

Forfatter er et gratis WordPress-tema for forfattere og utgivere. Det fokuserer på forbedret tilgjengelighet med et vakkert design. Den laster raskt og koden er optimalisert for å forbedre ytelsen til ditt WordPress-nettsted.

Den bruker en enkel layout med to kolonner med en sidefelt og navigasjonsmeny til høyre. Det er enkelt å sette opp og kan tilpasses ved hjelp av live-tematilpassing.

23. Gjenopplevd

Gjenopplev

Relive er et moderne WordPress-tema for forfattere og historiefortellere. Den er designet for å skape en oppslukende opplevelse ved hjelp av lyd, video, bilder og tekst.

Ideell for langformet innhold med vakre rulleeffekter. Relive kommer også med en sidebygger og mange tilpasningsalternativer. Det er enkelt å konfigurere og sende med ett-klikks demoinnholdsinstallasjonsprogram.

24. Indigo

indigo

Indigo er et nydelig WordPress-tema. Det kommer med brukervennlige moduler som du bare kan dra og slippe for å lage hjemmesideoppsettet. Det inkluderer også 14 ferdige nettsteder som du kan installere og deretter bare erstatte innholdet med dine egne. Disse nettstedene inkluderer et blogg-, magasin- og historietema som vil fungere perfekt for enhver blogg eller forfatternettsted.

25. Moduler

moduler

Modules er et vakkert designet WordPress-tema perfekt for forfattere og bloggere. Den bruker en modulær tilnærming til design og kommer med flere moduler som er klare til å bruke som du kan dra og slippe for å bygge oppsett.

Det inkluderer også flere demo nettsteder som du kan installere og bruke som utgangspunkt for nettstedet ditt. Inne i temaet finner du flere tilpassede widgets, ubegrensede sidefelt, toppstiler, videobakgrundsstøtte, Google Fonts og WooCommerce-støtte.

26. Ekstra

Ekstra av elegante temaer

Extra er et perfekt tema for bloggere og online publikasjoner. Det er bygget på toppen av Divi-sidebyggeren av Elegant Themes, slik at du enkelt kan tilpasse oppsettet etter behov.

Ekstra gir deg mye fleksibilitet til å lage forskjellige kategorier, hjemmesider og historiedrevne blogginnlegg.

Som alle elegante tema-design er Extra 100% mobil responsiv og kommer med alle de kraftige funksjonene du kan forvente, for eksempel gallerier, sosial deling, glidebrytere og mer.

Fleksibel er et enkelt og elegant WordPress-tema for forfattere, forfattere og porteføljesider. Det er samlet med kraftig fonttilpassing for å velge forskjellige fontvariasjoner og skriftfarger. Den har et bildegalleri som laster inn bildene dine jevnt. Du kan vise de utvalgte bøkene og historiene i porteføljegalleriet.

27. Nozama

Nozama

Nozama er et WooCommerce-basert tema som gjør det lettere for deg å selge bøkene dine på nettet. Som alle andre e-handels-temaer har den produktets sideoppsett og hjemmesiden for å vise bøkene dine profesjonelt. Den har en tilpassbar butikkfront med flere innstillinger for produktoppsett, elementsynlighet og produktfilter.

Dette temaet støtter Elementor-byggherren for å lage sider og tilpassede oppsett uten å påvirke den opprinnelige layouten. Den har fleksible tilpasningsfunksjoner for å lage et nettsted du trenger.

28. Unik

Unik

Unik er et mangfoldig tema for WordPress nettsteder. Forfattere kan bruke den til å vise bøkene sine vakkert. Den kommer med en klissete meny, late innlastingsbilder, hurtig forhåndsvisningsportefølje, animasjoner, parallax-rulling og mer.

Den har over 500 fontikoner og fantastisk typografi. Med Visual Composer kan du enkelt lage sider på nettstedet ditt. Unik lar deg lage et flerspråklig nettsted med WPML.

29. Boss Pro

Boss Pro

Boss Pro er et minimalistisk WordPress-tema designet for forfattere å få kontakt med leserne sine. Den har fantastisk typografi, bakgrunn i full bredde og skarpe farger for å fange øynene.

Det er bygget oppå Genesis-temarammen som gir det et solid fundament. Boss Pro støtter WooCommerce for å selge bøkene dine på nettet. Det kan enkelt tilpasses for å legge til innhold, bilder og mer på nettstedet ditt. Du kan bruke temalternativspanelet til å gjøre endringer enkelt.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne det beste WordPress-temaet for forfattere og forfattere. Det kan også være lurt å se vår ultimate WordPress SEO-guide og listen over må ha WordPress-plugins for å utvide nettstedet ditt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me