30+ beste WordPress-forretningstemaer (2019)

Leter du etter det beste WordPress-temaet for bedriften din? Selv om det er mange WordPress-temaer, er det ikke alle som passer for bedriftsnettsteder. I denne artikkelen vil vi dele de beste forretningstemaene for WordPress fra 2019.


Beste WordPress-temaer for bedrifter

Å bygge et bedriftsnettsted med WordPress

WordPress er den kraftigste plattformen for å bygge din virksomhetsnettsted. Dette er grunnen til at så mange store navnemerker bruker WordPress.

For å bygge din bedriftsnettsted med WordPress, må du registrere deg for en WordPress-hostingkonto fordi alle nettsteder på internett trenger hosting. Det er her alle nettstedfilene dine er lagret.

Du trenger også et domenenavn. Dette vil være nettstedets adresse på internett, og det er dette brukerne skriver i nettleseren sin for å nå nettstedet ditt (eksempel: wpbeginner.com).

Hvis du bare begynner, anbefaler vi å bruke Bluehost eller SiteGround. De er et av de største vertsbedriftene i verden og offisielle WordPress-vertspartnere.

Når du har registrert deg for hosting, kan du fortsette og installere WordPress. Vi har en trinnvis guide for hvordan du starter en WordPress-blogg som hjelper deg med å installere og kjøre på kort tid.

Etter å ha installert WordPress, kan du velge et tema fra vårt ekspertvalg av de beste WordPress-forretningstemaene.

Trenger du hjelp til å installere temaet? Følg instruksjonene i vår trinnvise guide for hvordan du installerer et WordPress-tema.

Når det er sagt, la oss se på de beste forretningstemaene for WordPress. Denne listen inneholder både gratis og betalte WordPress-temaer, og alle av dem er mobile med lydhørhet.

1. Highend

highend

Highend er et premium WordPress-tema for bedriftsnettsteder. Den leveres fullpakket med funksjoner som flere klar til bruk demo maler, dra og slipp sidebygger, glidebrytere, ikonfonter, osv..

Den kommer med flere sidemaler, tilpassede widgeter, flere sidefelt og navigasjonsmenyer. Den har seksjoner for å legge til porteføljeartikler, teammedlemmer, fotogallerier. Den er WooCommerce klar, slik at du til og med kan legge til en nettbutikk på nettstedet ditt.

2. Koehn

Koehn

Koehn er et vakkert WordPress-tema for forretningsorganisasjoner. Den kommer med en vakker hjemmeside for dra og slipp med innebygde widgeter. Hjemmesiden leveres også med en kraftig glidelås på fullskjerm.

Koehn kommer med seksjoner for å legge til prosjekter og teammedlemmer. Den kommer også med tilpassede widgets for innholdsoppdagelse og sosiale medier som Instagram, Flickr, Twitter osv.

3. Atmosphere Pro

Atmosphere Pro

Atmosphere er et WordPress-forretningstema bygget på toppen av Genesis temaramme. Det kommer med vakkert toppbilde av full skjerm med en oppfordring til handling.

Temas design bruker mye åpen plass til å lage en romslig layout som ser forfriskende ut. Den bruker store funksjoner og skarp typografi. Den er WooCommerce klar og optimalisert for hastighet og ytelse.

4. Nektar

Nectar

Nectar er et stilig WordPress-forretningstema med vakre farger og romslig layout. Den har en vakker glidebryter for parallaks på hjemmesiden som umiddelbart blir fulgt av en oppfordring til handling.

Den leveres med seksjoner for å legge til porteføljeartikler og attester. Det er enkelt å konfigurere og leveres med et tilpasset temalternativpanel som lar deg bare merke av i boksene og legge til tekst til konfigurasjonstemaet.

5. Narkoer

narcos

Narkos er et nydelig WordPress-forretningstema med mange alternativer. Den har et vakkert stort toppbilde, parallax-rulle og dra og slipp hjemmeside.

Den leveres med innebygde seksjoner for å lage portefølje, vise attester og legge til personalprofiler. Den har 6 hjemmesideoppsett, hver med fleksible tilpasningsalternativer.

6. Digital Pro

Digital Pro

Digital Pro er et moderne WordPress-tema for digitale medieselskaper og virksomheter. Thems hjemmeside har flere widgetiserte områder, et stort toppbilde med oppfordring til handling og tilpassede widgeter for å bygge nettstedet ditt på få minutter.

Den leveres med et alternativspanel for temaer og live tilpasningssupport. Den har flere layoutvalg, fargeskjemaer og fullstendig tilpassbar overskrift med tilpasset logostøtte.

7. Struktur

struct

Struct er et WordPress forretningstema for digitale byråer, startups og teknologibedrifter. Den kommer med en helt widgetert hjemmeside som lar deg enkelt dra og slippe innhold for å bygge hjemmesiden din.

Den leveres med seksjoner for å legge til tjenester, prosjekter, team, faq, guider, klienter og attester. Det tilbyr også ubegrensede fargevalg, flere sidemaler og enkel integrasjon i sosiale medier.

8. Bjørk

bjørk

Birch er et stilig WordPress-tema som passer for alle slags virksomheter. Den kommer med en vakker glidebryter for parallaks på hjemmesiden, etterfulgt av en oppfordring til handling og velkomstmelding.

Det kommer med portefølje- og attesteringsseksjoner, tilpassede widgeter, flere sidefelt og sidemaler. Temaoppsett er enkelt ved hjelp av et enkelt panel for temaalternativer.

9. Ultra

Ultra

Ultra er et kraftig og ekstremt fleksibelt WordPress-tema for bedrifter. Det kommer med dusinvis av maler som er klare til bruk, som du kan bruke med et klikk og en dra og slipp sidebygger for å enkelt redigere malene..

Bortsett fra at det kommer med flere egendefinerte widgeter, flere innholdstyper, sidefelt, sidemaler, navigasjonsmenyer osv. Det er svært tilpasselig uten å skrive noen form for kode.

10. Montblanc

Montblanc

Montblanc er et vakkert flerbruks-tema som passer for forretningsnettsteder. Det kan også brukes som en sides WordPress-tema. Den har en stor glideslider på hjemmesiden med gjennomsiktig navigasjonsmeny og logo øverst.

Den leveres med 5 hjemmesideanlegg, 4 kreative overskriftsstiler, flere porteføljeoppsett og full WooCommerce-støtte. Det leveres med en dra og slipp sidebygger og en glidemodul. Temaoppsett er enkelt med enkel import av demoinnhold.

11. Executive Pro

Executive Pro

Executive Pro er et WordPress forretningstema med et bedriftsutseende. Det er bygget på toppen av Genesis temaramme og kommer med en fullt widgetert hjemmeside. Den har en stor glidebryter på hjemmesiden der du kan vise frem de viktigste sidene.

Det kommer med flere sideoppsett og fargeskjemaer, en fremtredende oppfordring til handling-banner og en tilpasset e-post-nyhetsbrevwidget.

12. Arkitekt

Architekt

Architekt er et kraftig og meget tilpasselig WordPress-forretningstema. Den leveres med flere hjemmesider, med ubegrensede fargeskjemaer og en enkel å bruke sidebygger. Det er flere innebygde sideoppsett og en importering av demodata med ett klikk.

Det er enkelt å tilpasse og konfigurere og er fullt kompatibelt med WPML for å lage flerspråklige nettsteder.

13. Moesia Pro

Moesia Pro

Moesia er et moderne WordPress-forretningstema. Den har et stort fullskjermbilde på hjemmesiden med en oppfordringsknapp.

Den kommer med en dra og slipp sidebygger med forskjellige innholdsblokker. Du kan legge til og ordne blokkene for enkelt å lage din egen hjemmesideoppsett. Den har også glidebryteren, sidemaler, Google-skrifter og alle funksjonene du kan forvente av et premiumtema.

14. Rådgiverne

Rådgiverne

The Advisors er et moderne WordPress-forretningstema som passer for konsulenter og økonomiske nettsteder. Den har en vakker glidebryter for hjemmesiden med mange tilpassbare alternativer.

Hjemmesiden inneholder vakre animasjoner, lysbildeelementer og kan bygges ved å dra og slippe. Den kommer med attester, tjenester, om seksjon, misjon og visjon og kontaktskjema.

15. Elbrus

Elbrus

Elbrus er et flerbruks WordPress-tema for bedrifter. Hjemmesiden inneholder en nydelig glidebryter og vakre animasjoner når brukeren ruller ned. Den kommer med portefølje og innholdstyper for tjenester.

Temaet leveres med sidebygger og glidebryter-plugins. Den har flere layoutvalg, forskjellige sidemaler, sidefelt, tilpassede widgeter og klebrig navigasjonsmeny øverst.

16. Plomme

Plomme

Plum er et gratis flerbruks WordPress-tema for bedriftsnettsteder. Den leveres med en vakker glidebryter, CSS-animasjoner, innholdsområde og egendefinerte widgeter.

Den støtter også WooCommerce og er ganske enkel å sette opp ved hjelp av live-tema-tilpasning.

17. Venture

Venture

Venture er et premium WordPress-forretningstema. Den kommer med en widgetert dynamisk sidebygger som lar deg dra og slippe elementer for å opprette hjemmesiden din. Det leveres også med full WooCommerce-støtte, slik at du kan legge til en butikk eller bygget et e-handelsnettsted.

Den har en glidebrytende innhold på hjemmesiden, en porteføljeseksjon, attester, undersides widget og mye mer. Den kan tilpasses med live-forhåndsvisning og lar deg bruke dine egne fargeskjemaer.

18. FinVertex

FinVertex

FinVertext er et veldig profesjonelt WordPress-tema for finans- og konsulentvirksomheter. Den har en stor glideslider på hjemmesiden og kommer med mange fantastiske funksjoner.

Den har støtte for WPML flerspråklig WordPress-plugin. Det kommer også med støtte for Google Maps og Google Fonts, kontaktskjema, registreringsskjema for nyhetsbrev, vakre glidebrytere og fotogalleri.

19. Screenr

Screenr

Screenr er et gratis WordPress-tema for bedriftsnettsteder. Det kommer med et vakkert toppbilde på fullskjerm på hjemmesiden etterfulgt av et widgetert hjemmesideområde. Den leveres med tilpassede widgeter, tilpassede sidemaler, parallaks bakgrunnseffekter, og kan også brukes som ett-sides WordPress-tema.

20. Taylor

skredder

Taylor er et superfleksibelt WordPress-tema for bedrifter. Det kommer med dra og slipp sidebygger, innholdsmoduler og flere layoutvalg.

Det inkluderer også støtte for Google-fonter, egendefinerte widgeter, flere sidemaler og støtte for tilpasning av live-tema. Det følger med et kontaktskjema, og et abonnementsskjema for nyhetsbrev også.

21. Tilstedeværelse

Tilstedeværelse

Tilstedeværelse er et utmerket alternativ WordPress-tema for bedrifter. Det kan brukes til å bygge eiendommer, forretninger, porteføljer, musikk eller et hotellnettsted. Dette sterkt tilpassbare temaet leveres med brukervennlige demonstrasjoner til alle slags forretningsnettsteder.

Den har innebygde seksjoner for portefølje, teammedlemmer og kundevurderinger. Det inkluderer også flere tilpassede widgeter, ubegrensede sidelayouter og 6 fargevalg.

22. Amaryllis

amaryllis

Hvis du er ute etter et stilig WordPress-forretningstema for WooCommerce-støtte, så sjekk ut Amaryllis. Disse vakre temaene for WooCommerce er klare med vakker typografi, elegant stort overskriftsbilde og nydelig visning av produktene dine.

Den har widgetiserte hjemmesideoppsett der du bare trenger å dra og slippe innholdsmoduler for å gjøre deg klar på få minutter. Temaoppsett er ganske enkelt, og det lar deg også velge hvordan du vil vise varer i nettbutikken din.

23. Corporate Plus

Corporate Plus

Corporate Plus er et gratis WordPress-tema for bedriftsnettsteder. Det kan også brukes som et enkeltsidetema. Det kommer med kraftige funksjoner som glidebryter, om seksjon, tjenester, parallax bakgrunnsstøtte, bloggseksjon og kontaktside. Det er fullt widgetized som gjør det ganske enkelt å installere.

24. Roxima

Roxima

Roxima er et vakkert WordPress-forretningstema med et profesjonelt bedriftsutseende. Det kommer med flere layoutvalg, maler og tilpassede widgeter.

Den har innebygde seksjoner, tjenester, portefølje, klient og team seksjoner som enkelt kan legges til hjemmesiden ved å dra og slippe. Den er sterkt optimalisert for hastighet og ytelse og er ganske enkel å konfigurere med live-tematilpasning.

25. HotelEngine Classy

Hotelengine Classy

HotelEngine Classy er et kraftig og tilpassbart WordPress-tema for hotell, feriesteder og gjestfrihetsbedrifter. Forsiden har en vakker glidebryter for fullskjerm med bestillingsskjema nederst på skjermen.

Den har rommaler, tjenester, beliggenhet og gallerimaler. Den har også attester, tilpasset logo, flere fargevalg og brukervennlige panel.

26. Vantage

Vantage

Vantage er et fleksibelt gratis WordPress-forretningstema som enkelt kan brukes til å bygge nesten alle slags nettsteder. Det er enkelt å konfigurere og kan brukes med Site Origins gratis sidebygger-plugin, som lar deg lage dine egne sideoppsett ved å dra og slippe.

27. Vinkel

Angle

Angle er et WordPress-forretningstema med et rent profesjonelt utseende. Det kommer med en dra og slipp-byggherre, porteføljeseksjon, glidebrytere, visuell tematilpassing og flere layoutvalg.

Angle er optimalisert for hastighet og ytelse og brukervennlighet. Oppsettet gjør det til et perfekt valg for alle slags forretningsnettsteder.

28. Prestisje

Prestisje

Prestige er et elegant designet WordPress-tema for hotell, motell, gjestfrihet og reiserelaterte virksomheter. Det lar deg enkelt bygge hjemmesides oppsett ved hjelp av tilpassede widgets i live customizer.

Prestige kommer med integrasjon av sosiale medier, tilpassede widgeter, skyvekontroller og tilpasset bakgrunn. Den har også flere sidemaler for forskjellige deler av nettstedet ditt.

29. advent

Advent

Advent er et moderne WordPress-forretningstema designet for å brukes som landingssidetema for apper. Den leveres med en widgetert hjemmesidebygger hvor du kan legge til funksjoner, oversikt, og vurderinger.

Den har nydelig overskrift på hjemmesiden, animasjoner på rulle, parallaksebakgrunner og mange fantastiske funksjoner som gjør at destinasjonssiden din skiller seg ut.

30. Infinity Pro

Infinity Pro

Infinity Pro er et vakkert designet WordPress-tema for bedriftsnettsteder. Det er bygget på Genesis temaramme. Den kommer med full WooCommerce-støtte og er ganske enkel å konfigurere.

Andre funksjoner inkluderer 13 widget-klare områder, widgetiserte hjemmesider, tilpassede overskrifter, tilpasset logo og flere sidemaler.

31. Creativo

Creativo

Hvis du er ute etter et kreativt WordPress-tema for virksomheten din, så sjekk ut Creativo. Den leveres med 3 designoppsett, 7 skins og flere overskriftsoppsett med ubegrensede fargevalg.

Den leveres med innebygd porteføljeinnholdstype og full WooCommerce-støtte. Det leveres også med sidebygger, glidebryter og en live chat-plugin.

Det er alt for nå.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne et vakkert WordPress-tema for bedriften din. Det kan også være lurt å se listen over 24 må ha WordPress-plugins for bedriftsnettsteder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map