41 beste gratis WordPress-fotograferingstemaer (ekspertvalg)

Leter du etter de beste gratis WordPress-fotograferingstemaene for nettstedet ditt? WordPress brukes av tusenvis av fotografer, designere og kunstnere fra hele verden for å vise porteføljen og bildene sine nydelig. I denne artikkelen vil vi vise deg 40+ beste gratis WordPress-fotograferingstemaer som du kan bruke på nettstedet ditt.


Finne de beste gratis WordPress-fotograferingstemaene

Før vi begynner, ta en titt på guiden vår om hvordan du velger det perfekte temaet for WordPress. Det vil hjelpe deg å forstå de tingene du bør se etter i et WordPress-tema.

Når det er sagt, la oss se på noen av de beste gratis WordPress-fotograferingstemaene.

1. Portfolio Gallery

Porteføljegalleri

Portfolio Gallery er et fullt responsivt og gratis WordPress-fotograferingstema. Den har flere sidemaler og en lightbox-popup for å vise fotografiene dine vakkert.

2. Blenderåpning

Aperture

Dette passende navn er et fullt responsivt WordPress-fotograferingstema. Den leveres med innebygd glidebryter for fullskjerm for å vise fotografiene på hjemmesiden din.

3. Tography Lite

Topografi Lite

Topografi er et vakkert gratis WordPress-tema designet for fotograferingsblogger. Den har et minimalistisk design med fokus på bilder og typografi.

4. Fotosession

Fotosession

Som navnet antyder er Photo Session et fullt responsivt gratis WordPress-fotograferingstema. Den leveres med glidebryteren på fullskjerm og kompakte navigasjonsmenyer.

5. Divina

Divina

Divina er et moderne WordPress-tema for gratis fotografering. Den kommer med en sideoverskrift som også fungerer som navigasjonsmenyen og sidefeltet. Det forsvinner grasiøst på mobile enheter og nettbrett. Divina er perfekt for fotografer, moteblogger, modelleringsbyråer osv.

6. Fotoverden

Photo World

Photo World er et fullt responsivt og WooCommerce-klart fotograferingstema for WordPress. Den leveres med en glider på fullskjerm på hjemmesiden med miniatyrskjerm.

7. Linse

Linse

Lens er et responsivt WordPress-tema med ideell for fotografer, designere og annonsører. Det kommer med vakre gallerioppsett, om sidemal og sosialmeny.

8. kalvekjøtt

kalv

Veal er et enkelt WordPress-tema designet for å vise frem bilder og gallerier. Det er et flerbruks-tema og kan brukes med nesten alle slags WordPress-nettsteder.

9. Uteplass

patio

Med en minimalistisk designtilnærming er Patio et responsivt WordPress-tema for fotografer og designere. Den bruker de innebygde funksjonene for å sammenstille hjemmesiden din i et vakkert responsivt oppsett.

10. Inovate

Inovate

Inovate er et veldig enkelt bloggtema med fokus på brukervennlighet. Den leveres med utstillingsvinduet mal som lar deg vise frem fotografier, bilder og andre verk vakkert.

11. Quest

Oppdrag

Quest er et kraftig og moderne WordPress-tema med flere formål. Fleksibiliteten gjør at du kan bruke den til en portefølje eller et fotograferingsnettsted samt et bedriftsnettsted. Den er fargerik og svært tilpassbar.

12. Harmonisk

Harmonic

Harmonic er et vakkert WordPress-tema med fullskjermbilder. Ideell å vise fotografiene, porteføljen eller bruke den til reise- eller moteblogg.

13. Freak

freak

Freak er et elegant WordPress-tema med en vakker parallax-topptekst. Den leveres med en innebygd responsiv glidebryter, store funksjoner og flere sideoppsett.

14. Zifer Child

Zifer Child

Zifer er et tema for Zerif Lite. Den er designet for å være mer fokusert på fotografering og portefølje nettsteder. Det ser fantastisk vakkert ut på alle enheter.

15. ProtoPress

ProtoPress

ProtoPress er designet for porteføljer og fotograferingsnettsteder. Det er et kraftig tema med mange alternativer. Den har flere oppsett, kjennetegnet innholdsområder, utstillingsvinduer, fullstendig konfigurerbar sidefeltbredde, glidebryter med 3D-effekter, Google-skrifter osv..

16. Yuuta

Yuuta

Yuuta tar en veldig visuell, men likevel veldig forenklet tilnærming til WordPress fotograferingstema. Den kommer med flere stiler for forskjellige innleggsformater. Ideell for fotoblogger og visuelle dagbøker, men kan også brukes til andre nettsteder.

17. Adriondack

Adriondack

Adirondack kommer med et vakkert rutenettoppsett som gjør det til et perfekt valg for fotograferingsnettsteder. Den har store bilder, vakker typografi, hjemme- og bloggoppsett sammen med standard WordPress-temafunksjoner som tilpassede menyer og bakgrunn.

18. Sammenhengende

Sammenhengende

Coherent er et fantastisk WordPress-tema med fullskjerm-topptekstbilder og vakker typografi. Den har en kompakt navigasjonsmeny, sosialmeny, skyvepanel, blant andre standardfunksjoner.

19. Biancaa

Biancaa

Et ekstremt enkelt å bruke WordPress-tema. Bianca er et minimalistisk WordPress-fotografering eller porteføljetema. Den er mobilklar og ser bra ut på alle enhetsstørrelser.

20. SG-vinduet

SG-vinduet

SG Window er et svært tilpasselig tema for fotografering eller reise nettsteder. Det er fullt responsivt og har en hjemmeside med rutenettoppsett. Den har flere sidefelt, sidemaler og tilpassede widgeter.

21. RokoPhoto Lite

RokoPhoto Lite

Rokophoto lite er et tema designet for fotobloggere. Den fokuserer på det visuelle utseendet til bildene dine og innholdet ditt. Den har en minimalistisk designtilnærming som ser veldig elegant og beroligende ut.

22. Målt glass

Målt glass

Stained Glass er et innholdsrikt og svært tilpasselig tema. Den leveres med flere sidefelt, og du kan velge layout fra tematilpasningsenhet. Du kan velge fire kolonnegridoppsett for bloggen og arkivsiden.

23. Avnii

Avnii

Avnii er en bootstrap-basert fullt responsivt WordPress-tema. Det har enkelt tilpasningspanel, flere fargeskjemaer, en innebygd glidebryter og flere sidemaler. Det er et flerbruks-tema, som betyr at du kan bruke det til alle slags WordPress-nettsteder.

24. Drømmeveien

Drømmemåte

Dream Way er et barnetema for SG Windows (nevnt over). Det arver alle funksjonene i overordnet tema med sin egen stil. Drømmeveien har flere layoutvalg som høyre sidefelt, venstre sidefelt eller tre kolonnelayouter. Den støtter også WooCommerce og kan brukes på eCommerce nettsteder også.

25. Panaroma

Panorama

Panorama er et fantastisk vakkert WordPress-fotograferingstema. Den har store glidebrytere som overtar hjemmesiden og gir en veldig interaktiv og engasjerende brukeropplevelse. Bloggsiden og arkivsidene har vanlig blogglayout.

26. Jax Lite

Jax Lite

Lag en fantastisk portefølje eller fotograferingsnettsted med Jax Lite, et minimalistisk og stilig WordPress-tema. Jax Lite har et murgitteroppsett med stor parallaksebakgrunn i overskriften. Den har en kompakt navigasjonsmeny som fungerer bra på både mobile og stasjonære enheter.

27. Eryn

Eryn

Eryn er et friskt vakkert tema med hovedfokus på personlig blogging. Den har en to kolonneoppsett med stor bakgrunn for overskriftskolonnen. Det er fullt responsivt og har en kompakt navigasjons- og søkelinje.

28. Flott

Flott

Stor er et flerbruks WordPress-tema med mange tilpasningsalternativer. Den har en vakker hjemmesideoppsett som gjør den ideell for et nettsted for fotografering. Den har tilpasset topptekst, tilpasset bakgrunn, flere sideoppsett, sosiale menyer, kontaktinfo og flere widget-klare områder.

29. Perfekt foto

Photo Perfect

Photo Perfect er et fotograferingstema som er ideelt for motefotografering, annonsebyråer og modelleringsbyråer. Temaet har store bilder, rutenettoppsett, skyvekontroll og kompakt meny.

30. Silvia

Silvia

Silvia er et minimalistisk stilfotografering WordPress-tema. Den er designet med fokus på fotografering, grafisk design, mote, kunst, arkitektur, interiørdesign og andre kreative felt. Det er fullt responsivt, netthinneklart og SEO-vennlig.

31. Reisefortellinger

Reisefortellinger

Som navnet antyder, er Travel Stories et WordPress-tema fokusert på historiefortelling, reise og bilder. Den har en veldig visuell stil med fokus på fotografier som det mest visuelle innholdet på skjermen.

32. SKT Svart

SKT Svart

SKT Black er et flerbruks WordPress-tema med mange tilpasningsvalg. Den bruker en glidebryter på fullskjerm på hjemmesiden og nettbasert layout som gjør det til et godt valg for fotograferingsnettsteder.

33. Skaper

Maker

Maker er et elegant og minimalistisk WordPress-fotograferingstema. Med mye hvit plass og nettbasert layout skaper det et veldig interessant og forenklet preg. Det er veldig enkelt å konfigurere og tilpasse.

34. Hitchcock

Hitchcock

Hitchcock er et visuelt imponerende WordPress-fotograferingstema med parallaksbakgrunn på full skjerm. Bilder med store funksjoner og kompakte menyer gjør at fotografiene dukker opp.

35. Azeria

Azeria

Azeria er et enkelt bloggingstema med minimalistisk designtilnærming. Det er fullt responsivt og støtter alle standard WordPress-funksjoner som tilpasset bakgrunn, topptekstbilder, store funksjoner, responsiv layout, etc..

36. Høydepunkt

høydepunkt

Pinnacle er et dristig WordPress-tema. Den er lastet med funksjoner og kommer med enkle tilpasningsalternativer.

37. Gridsby

Gridsby

Gridsby er et vakkert nettbasert WordPress-fotograferingstema. Den bruker muroppsettnett med en kompakt navigasjonsmeny og en sosial meny. Dette gir fremtredelse av fotografiene dine. Det er veldig enkelt å konfigurere og leveres med alle standard sett med funksjoner.

38. Boardwalk

Boardwalk

Boardwalk er et elegant og WordPress-fotograferingstema med minimalistisk designtilnærming. Den har horisontal rulling som gjør den ganske engasjerende og vakker for fotografering og annet visuelt innhold.

39. Wiles

Wiles

Wiles er et enkelt blått WordPress-tema. Den bruker funksjoner og utdrag for nettbasert layout på hjemmesiden, arkivet og bloggsidene.

40. Obscura

obscura

Obscura er et stilig, rent og enkelt WordPress-tema, og har store bilder og en vakker to-kolonneoppsett. Den er designet for fotograferingstema, og kan også brukes som et flerbruks-tema.

41. Canard

canard

Canard har tre navigasjonsmenyer og et vakkert rutenettbasert oppsett. Den er designet for å elegant vise dine fotografier, kunst og annet visuelt innhold. Den støtter alle standard WordPress-funksjoner, med enkle tilpasningsalternativer og fullt responsive på mobilen.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne det beste gratis WordPress-fotograferingstemaet for nettstedet ditt. Det kan også være lurt å se vår guide for hvordan du enkelt kan lage vakre responsive bildegallerier i WordPress med Envira.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map