44 beste responsive WordPress-temaer (2020)

Leter du etter det mest responsive WordPress-temaet for nettstedet ditt? De fleste moderne WordPress-temaer reagerer fullt ut av boksen. Imidlertid er det så mange av dem at det blir vanskelig å velge en.


I denne artikkelen har vi valgt noen av de beste responsive WordPress-temaene for deg å velge mellom.

Beste responsive WordPress-temaer

Hva er et responsivt WordPress-tema? Hvorfor du trenger det?

Et responsivt WordPress-tema er designet for automatisk å tilpasse seg til brukerens skjermstørrelse. Dette betyr at WordPress-temaet ditt vil se like bra ut på mobiltelefoner, nettbrett og stasjonære enheter.

I det siste kvartalet 2018 utgjorde mobile enheter 52% av all global internettrafikk. Du kan forvente at nesten halvparten av brukerne dine vil ha tilgang til nettstedet ditt ved hjelp av en mobil enhet.

Hvis nettstedet ditt ikke passer skjermen deres eller ser stygg ut på enheten, vil de umiddelbart forlate og kanskje aldri finne nettstedet ditt igjen.

Dette er grunnen til at du alltid må bruke et responsivt WordPress-tema for alle nettsteder.

Ikke bare det forbedrer brukeropplevelsen, men den har også en betydelig SEO-fordel. Søkemotorer som Google rangerer mobilvennlige nettsteder høyere i mobilsøket som gir mer trafikk til nettstedet ditt.

Komme i gang med ditt responsive WordPress-nettsted

Hvis du bare begynner, må du sørge for at du bruker den rette plattformen for nettstedet ditt. Ta en titt på guiden vår for å forstå forskjellen mellom WordPress.org og WordPress.com.

For et selvbetjent WordPress.org-nettsted, trenger du et godt domenenavn og det beste WordPress-vertskapet. Ditt domene er adressen til nettstedet ditt, og hosting er der nettstedet ditt bor på internett.

Vi anbefaler å bruke Bluehost fordi de gir brukerne våre over 60% rabatt og et gratis domenenavn. For ikke å nevne, de er et av de største webhotellbedriftene i verden, og de er offisielt anbefalt av WordPress.org.

Deretter må du installere WordPress. Ikke bekymre deg, vi har deg dekket der også. Vi har en trinnvis guide for hvordan du starter en WordPress-blogg på riktig måte!

Når du er i gang, kan du velge et tema fra listen nedenfor og installere det. Hvis du trenger hjelp, kan du se vår guide for hvordan du installerer et WordPress-tema.

Når det er sagt, la oss se på noen av de beste responsive WordPress-temaene.

1. Divi

Divi

Divi er et dra og slipp WordPress-tema og sidebygger som kommer med over 20 forskjellige oppsett og maler for forskjellige typer nettsteder.

Du kan opprette og lagre dine egne Divi-oppsett. Du kan også eksportere en layout fra en Divi-installasjon til en annen. Divi kommer også med mange elementer som du kan dra og slippe hvor som helst i oppsettet.

2. Hestia

Hestia

Hestia er et gratis WordPress responsivt tema med kraftige funksjoner. Det inkluderer enkelt temaoppsett ved hjelp av en følgesvenn-plugin som legger til attester, tjenester og hjemmesideseksjoner på nettstedet ditt.

Den er klar til å brukes med populære gratis sidebygger plugins og støtter WooCommerce utenfor boksen.

3. Astra

Astra Theme

Astra er et populært flerbruks-tema som kan brukes til å bygge nettsteder og blogger som ser bra ut på alle enheter. Astra er bygget med de beste kodingsstandardene, og tilbyr en bunnsolid plattform for WordPress-nettsteder, uavhengig av kilden de kommer fra og enheten de bruker.

I tillegg til å være et responsivt tema, tilbyr Astra avanserte alternativer som Mobile Header-modulen som lar deg justere toppbryterpunkter, angi forskjellige logoer, menystiler, farger osv. For mobile enheter. Alt dette er enkelt og brukervennlig å konfigurere, siden Astra legger til alle alternativene i tilpasseren og lar deg jobbe rundt uten en eneste kodelinje.

Så hvis du er ute etter et funksjonsrikt, stabilt og høytytende tema som gjør at nettstedet ditt ser bra ut på alle enheter, forsikrer Astra alt dette sammen med mye mer fleksibilitet og letthet som du trenger.

4. OceanWP

OceanWP

OceanWP er et kraftig WordPress-responsivt tema med et imponerende sett med funksjoner. Den er designet for å brukes til alle slags nettsteder, så den fungerer for forretningsnettsteder, e-handelsbutikker og til og med for enkle blogger.

Det kommer med et rent oppsett som du enkelt kan tilpasse med widgets, sidemaler og andre temainnstillinger. Du kan velge mellom flere layoutvalg, og det har også full WooCommerce-støtte.

5. Tusant

Tusant

Tusant er et mobil responsivt WordPress-tema laget spesielt for podcastere, musikk og video nettsteder. Den leveres med støtte for å vise podcast-episoder, vlog-oppføringer, lydspillelister med mer.

Den inneholder flere oppsett for å vise podcast-episodene dine i rutenett og listevisninger. Det er utvidede innstillinger for tilpasning som lar deg endre temafarger. Den støtter også sidebygger-plugins slik at du kan lage destinasjonssider med enkle dra- og slippverktøy.

6. Ultra

Ultra

Ultra er et kraftig flerbruks WordPress-tema med en innebygd dra- og slipp-sidebygger. Den kommer med dusinvis av innebygde design, oppsett og maler som du kan bruke som utgangspunkt for å lage din egen webside.

Ultra er fullpakket med funksjoner som bla i parallaks, animasjoner, tellere, Google maps, skyvekontroll og mye mer.

7. Authority Pro

Authority Pro

Authority Pro er et WordPress-tema laget spesielt for påvirkere å vise frem sin kompetanse og utforske nye muligheter. Hjemmesiden har en moderne layout med fremtredende oppfordring til handling som hjelper deg med å øke konverteringer.

Det er e-handel klar, som lar deg selge nettkurs eller bygge et medlemsfellesskap. Det viktigste er at den er bygget oppå Genesis-rammeverket som er kjent for bunnsolid kode og overlegen ytelse.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer en vertikal sosial meny, fleksibel overskriftsoppsett, tilpassede widgets og malsider på flere sider. Det er enkelt å sette opp ved hjelp av temalternativpanel som lar deg komme raskt i gang.

8. Guten-tema

Guten-tema

Guten Theme er et moderne WordPress-tema designet for den nye WordPress-blokkeredaktøren Gutenberg. Det kommer med flere innebygde oppsett for topptekst, bunntekst og blogg. På grunn av blokkeringsstøtte lar den deg enkelt lage flotte innholdsoppsett for innleggene og sidene dine.

Det har innstillinger for tilpassede farger og skrifter. Guten Theme leveres med sterk dokumentasjon, WooCommerce-støtte, og kan tilpasses fullt ut med WordPress live-tilpasning.

9. Prime News

Prime News

Som navnet antyder er Prime News et responsivt WordPress-tema for nettsteder for nyheter og magasiner. Den har en ren minimalistisk layout som lar nyhetsartiklene og bildene dine ta all søk.

Den har en klebrig navigasjonsmeny på toppen og en sammenleggbar sidefeltmeny. Den har et widget-widget for overskrifter, nyhets-ticker, innholdsområde med mer og mer. Det er enkelt å tilpasse ved å legge til widgeter og velge farger, de fleste temaalternativer vil bare fungere ut av boksen.

10. Essence Pro

Essence Pro

Essence Pro er et WordPress-tema for e-handel som er designet spesielt for helse & velvære- og livsstilsbedrifter. Den har en vakker moderne hjemmesideoppsett med en stor topptekst på toppen og en fremtredende oppfordring til handling.

Den kommer med flere sidemaler, inkludert malingssiden. Det er også optimalisert for Gutenberg-blokkereditor, slik at du kan lage dine egne innholdsoppsett som ser ut i samsvar med resten av temaet.

11. Allegiant

Allegiant

Allegiant er et elegant responsivt WordPress-tema for bedriftsnettsteder. Den har en moderne layout med stor typografi, fremtredende oppfordring til handlinger og fleksible tilpasningsalternativer.

Hver side på nettstedet ditt kan ha en annen layout med enkle alternativ for å bytte layout. Den støtter også WooCommerce og kommer med vakre produkt-, produktkategori- og butikkmaler.

12. Nozama

Nozama

Nozama er et vakkert responsivt tema for WooCommerce-butikker. Det kommer med full WooCommerce-integrasjon med en meget tilpassbar butikk.

Det inkluderer også flere WooCommerce-tilpassede widgets, vakre maler for produkt- og produktkategorisider, integrasjon av sosiale medier og mer. Du kan også bruke den med hvilken som helst populær plugin for sidebygger for å lage destinasjonssider for nettstedet ditt.

13. Gjennombrudd Pro

Gjennombrudd Pro

Breakthrough Pro er et fullt responsivt WordPress-tema for reklamebyråer. Den har et minimalt design med vakker typografi og dristige aksentfarger.

Dette WooCommerce-klare forretningstemaet er bygget på Genesis rammeverk, som er kjent for kvalitetskode og optimal ytelse. Den er også optimalisert for WordPress-blokkereditor, slik at du kan lage fantastiske innholdsoppsett for artikler og sider.

Andre funksjoner inkluderer et tilpasset temalternativspanel, kundestøttestøtte, fleksibel topptekst, 9 widget-klare områder og en porteføljeseksjon.

14. Flyt

Flyte

Float er et svært tilpassbart WordPress responsivt tema med parallax-rulling og en innebygd sidebygger. Det kommer med dusinvis av layouter og flere klare til bruk maler for å lage fantastiske sider.

Den er også fullpakket med alle de vanlige funksjonene du forventer av et premium WordPress-tema. Dette inkluderer integrasjon av sosiale medier, tilpasset bakgrunn, ubegrensede farger, tilpassede widgeter og mye mer.

15. Spencer

Spencer

Spencer er et elegant WordPress-forretningstema med et fullt responsivt design. Den har en helt widgetert hjemmesideoppsett som lar deg bare dra og slippe widgets for å sette den opp.

Den inkluderer også flere sidemaler, full malbredde, tilpassede widgets for sosiale medier og funksjoner for innholdsoppdagelse. Det kan enkelt settes opp ved hjelp av live customizer og støtter alle populære plugins for sidebygger.

16. Elara

Elara

Hvis du vil starte en matblogg og lete etter et passende tema, kan du ta en titt på Elara. Dette elegant designet fullt responsive WordPress-temaet er laget for matbloggere og oppskriftsnettsteder.

Den har en moderne, romslig design med vakker typografi og elegant visning av bilder og medier. Den har innebygde annonse-flekker, med oppskriftsseksjoner, glidebrytere, bannere, integrering av sosiale medier og enkle dra og slipp-widgeter. Den er ganske enkel å bruke selv for absolutte nybegynnere.

17. Benson

Benson

Benson er et fullt responsivt WordPress-tema for fotografer og porteføljesider. Den har den innebygde muligheten til å legge til video- og bildefremvisning og støtter flere bildelayouts.

Den har separate seksjoner for å legge til porteføljeartikler, vise attester om klienter, bloggside og mer. Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer støtte for e-handel, kontaktskjema, sosiale medier-meny og støtte for alle plugins for toppsidebygger.

18. Feltmag

Feltmag

Feltmag er et responsivt WordPress-nyhets- og magasinetema med mange fantastiske funksjoner. Hjemmesideoppsettet kommer med en valgfri toppskjermhode, som blir fulgt av de nylige artiklene når brukerne bla ned.

Den kommer med to navigasjonsmenyer på toppen, oppslukende funksjoner, flere oppsett, overskriftsstiler, ikoner for sosiale medier og mer. Det er superenkelt å sette opp, og de fleste alternativene fungerer bare når du aktiverer temaet.

19. Responz

Responz

Responz er et multi-purpose WordPress responsivt tema. Den har en vakker layout med tre kolonner med elegant design og flott typografi.

Den har flere layoutalternativer som 2 sidefelt, 1 sidefelt eller en hjemmeside i full bredde. Du kan også velge fra listevisningen eller rutenettoppslagene. Bortsett fra det har den alle de vanlige funksjonene i et premiumtema som tilpasset bakgrunn, fleksible overskrifter, tilpassede widgeter og fargealternativer.

20. Den reisende

Den reisende

The Traveller er et responsivt WordPress-tema for reise- og reiselivsnettsteder. Det kommer med en vakker rutenettbasert layout for hjemmesiden. Den inkluderer også en vakker Instagram-feed, som lar deg vise de nyeste bildene dine fra Instagram direkte på nettstedet ditt.

Temaet inkluderer også 5 oppsettvalg for arkivsider. Det er veldig enkelt å sette opp, selv for absolutte nybegynnere.

21. Landing

Landing

Landing er et WordPress-landingssidetema som lar deg bygge destinasjonssider ved å dra og slippe Themify Builder. Den kommer med 25+ klare til å bruke byggemaler som du kan bruke som utgangspunkt.

Den har flere alternativ for headerdesign, porteføljestyring, hendelser og full WooCommerce-støtte for å starte din egen nettbutikk.

22. Kompass

Kompass

Compass er et mangfoldig og responsivt WordPress-tema for blogging, nyheter og magasin nettsteder. Den leveres med en meget tilpassbar hjemmeside med en omtalt glidebryter for innhold, dynamisk hjemmeside-byggherre, utvalgte kategorier og et klikk for demoinnhold.

Den har en innebygd nyhetstikker, flere sidemaler, tilpassede farger, skrifter, tilpasset logo og bakgrunn. Temaet kommer også med flere tilpassede widgeter og flere sidefelt og widget-klare områder.

23. bart

Bart

Moustache er et vakkert utformet WordPress-tema for bedriftsnettsteder. Den har innebygde seksjoner for å legge til dine klienter, attester, tjenester og teammedlemmer. Det ser like vakkert ut på alle enheter, og det er fullt optimalisert for hastighet og ytelse.

Du kan også bruke det som et enkeltsidetema og enkelt konfigurere hjemmesiden ved hjelp av innebygde dra og slipp-widgeter.

24. Prolog

Prologue

Prologue er et vakkert WordPress-magasinetema designet for å vise frem innholdet ditt med eleganse. Den leveres med glidebryter for uthevet innhold, glidebryter for videospill, området med kjente kategorier og annonserom.

Andre funksjoner inkluderer opplasting av tilpasset logo, integrasjon av sosiale medier, flere sideoppsett og flere widget-klare områder.

25. Fortsett

Gjenoppta

Resume er et fantastisk vakkert WordPress-porteføljetema. Det kan brukes som et enkeltsidetema der alle seksjonene dine er på samme side. Den kan også brukes som en blogg og en webside med flere sider.

Resume kommer med et innebygd porteføljeadministrasjonsområde, tilpassede widgets og et enkelt panel for temalternativer.

26. Totalt

Total

Total er et gratis WordPress-tema for bedriftsnettsteder. Den har en ren og enkel layout for enkelt å vise frem produktene og tjenestene dine.

Hjemmesiden inneholder forskjellige områder for å legge til glidebryteren, om oss-seksjonen, fremdriftslinjen, porteføljen, attester og blogginnlegg. Det inkluderer også flere widget-klare områder og full tilpassingsstøtte for enkelt å endre temainnstillinger.

27. Sammensetning

sammensetning

Hvis du er ute etter et stilig fotograferingstema for WordPress-nettstedet ditt, kan du sjekke Komposisjon. Dette elegant designede temaet er fullt responsivt og justerer fotografiene på mindre skjermer.

Det inkluderer muroppsett, tilpassede widgetområder, ubegrensede gallerier og lysbildefremvisning. Det inkluderer også en enkel, men likevel veldig fleksibel hjemmesideoppsett, som lett kan tilpasses fra temainnstillinger.

28. Alfa

Alpha

Alpha er et kraftig WordPress-flerbruks-tema som passer for et nettmagasin eller et innholdsrikt nettsted. Den leveres med to skinn, og hver hud vil endre nettstedets utforming radikalt, og du kan velge det som tilfredsstiller dine behov.

Blant andre funksjoner kommer det med en nyhetstikker og en tilpasset glidebryter. Den kommer også med en video-widget for å vise frem videoinnholdet ditt på hjemmesiden.

29. Roxima

Roxima

Roxima er et elegant WordPress-tema for bedriftsnettsteder. Det er fullt responsivt og kommer med flere tilpassede widgeter og layoutvalg.

På innsiden finner du også tjenester, portefølje-, klient- og team-seksjoner som enkelt kan legges til hjemmesiden ved å dra og slippe. Den har et nybegynnervennlig temalternativspanel som hjelper deg raskt å bygge nettstedet ditt.

30. Moesia Pro

Moesia Pro

Moesia Pro er et vakkert utformet WordPress-tema på én side for bedriftsnettsteder. Den kommer med en dra og slipp sidebygger med forskjellige innholdsblokker. Du kan legge til og ordne blokkene for å enkelt lage hjemmesiden din. Den har også glidebryteren, sidemaler, Google-skrifter og alle funksjonene du kan forvente av et premiumtema.

31. Paperbag

Papirpose

Paperbag er et fullt responsivt WordPress-bloggingstema. Den har vakre bilder med store funksjoner og kommer med flere layoutvalg. Det er veldig enkelt å konfigurere ved å bruke tilpasningstypen for live-tema.

Det kommer også med 20+ fargevalg, og du kan også lage dine egne fargevalg. Det er også svært optimalisert for SEO og hastighet.

32. Elite

Elite

Elite er et vakkert WordPress-tema for forretnings- og netthandelnettsteder. Hjemmesiden har et fullskjerms bakgrunnsbilde med en oppfordringsknapp som vises tydelig.

Den inkluderer tilpasset logostøtte, ubegrensede farger, Google-skrifter og flere sidelayout for blogginnlegg og sider. Det er enkelt å bruke med en widgetert hjemmeside, kundestøttestøtte og siden med tilpassede temaalternativer.

33. Pepper+

Pepper pluss

Pepper + er et all-purpose WordPress-tema med flere nøkkelferdige design for bedrifter og blogger. Den tar en modulær tilnærming til design og kommer med moduler som du bare kan dra og slippe for å lage forskjellige oppsett.

Pepper + er et netthinneklart tema med støtte for WooCommerce og flerspråklige nettsteder. Det tilbyr en nybegynnervennlig brukeropplevelse med enkle 1-klikks installatører og raskere temaoppsett.

34. Foodica

Foodica

Som navnet antyder er Foodica et WordPress-tema for matblogger, oppskriftsnettsteder og restauranter. Dette vakkert designet temaet har 10 fargeskjemaer, oppskriftsindeks, vakker glidebryter og full WooCommerce-integrasjon.

Den har innebygde annonsesoner for å vise annonser på nettstedet ditt. Det leveres med et enkelt temalternativpanel som lar deg enkelt konfigurere nettstedet ditt.

35. Igloo

Igloo

Igloo er et responsivt WordPress-tema for restauranter, kafeer og matnettsteder. Den leveres med en innebygd menystyringsdel som lar deg vakkert vise restaurantmeny på nettstedet ditt.

Den har vakre bilder med store funksjoner og en fantastisk glidebryter for hjemmesiden med en dristig oppfordringsknapp. Den leveres med forskjellige seksjoner for enkelt å legge til kundevurderinger, vakre gallerier, kontaktskjema og glidebrytere.

36. Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux er et premium WordPress-tema for hotell. Det kommer med alle standardfunksjonene du kan forvente av et premiumtema.

Bordeaux er fullt responsiv og ser like bra ut på alle enheter og skjermstørrelser. Den er svært optimalisert for hastighet, ytelse og SEO. Alle temainnstillinger kan enkelt konfigureres med et intuitivt panel for alternativalternativer.

Bortsett fra standardfunksjonene, har Bordeaux funksjoner som er spesifikke for hotellnettsteder. Det lar deg enkelt integrere populære hotellbookingssystemer på WordPress-nettstedet ditt.

37. Kale Pro

Kale Pro

Kale Pro er et vakkert WordPress-tema for matblogger, oppskriftsnettsteder og restauranter. Den har en vakker hjemmesideoppsett med en glidebryter på toppen, som blir fulgt av innholdet ditt.

Det hjelper deg også enkelt å legge til oppskrifter ved å bruke oppskriftskortkodebyggeren. Den har dedikerte områder for å vise bannerannonser og tilpassede widgeter for å legge til innhold på hjemmesiden og sidefeltene. For raskere oppsett kan du bruke det 1-klikk-installasjonsprogrammet for demoinnhold og deretter bytte ut dummyinnhold med ditt eget.

38. Hjørnespark

Hjørne

Corner er et godt designet WordPress-tema for kreative typer. Den leveres med innebygd støtte for å vise porteføljen din, vise bilder eller bruke den som et personlig nettsted. Temaet støtter ubegrensede fargevariasjoner og kommer med mange tilpasningsalternativer.

39. Hueman

HUEman

Hueman er et gratis flerbruks WordPress-tema. Den er responsiv på mobilen og har mange funksjoner. Det har et eget tematilpasningspanel som gjør det superenkelt å sette opp.

Det leveres med flere sideoppsett, tilpasset topptekst, bakgrunn, logo og fargevalg. Du kan velge mellom to eller tre kolonneoppsett og bruke flere maler for sider.

40. Bento

Bento

Bento er et gratis flerbruks WordPress-bloggtema med fleksible funksjoner og fullt responsiv design. Det fungerer bra med de fleste sidebygger-plugins og anbefaler til og med å installere en ved aktivering.

For et gratis WordPress-tema kommer Bento fullpakket med gode tilpasningsmuligheter. Du får tilgang til alle dem ved hjelp av tematilpassing.

41. Elegant

Elegant

Elegant er et responsivt WordPress-tema for kunstnere, fotografer og designere. Den leveres med innebygde moduler for å legge til bildegallerier, skyvekontroller, video, lyd.

Det kommer også med en brukervennlig dra- og-slipp-sidebygger. Dette lar deg lage dine egne sideoppsett eller redigere eksisterende innebygde oppsett. Elegant har mange alternativer som du enkelt kan stille opp til dine behov.

42. Vinkel

Angle

Angle er et rent WordPress-flerbruks-tema med en dra og slipp-byggherre. Den leveres med en innebygd porteføljeseksjon, skyvekontroller, visuell tematilpasning og flere layoutvalg.

Angle er optimalisert for ytelse, SEO og brukervennlighet. Oppsettet gjør det til et perfekt valg for en portefølje eller bloggetema.

43. Parallax

Parallax

Parallax er et vakkert WordPress-tema på én side. Det kommer med parallax-rulling og bakgrunn, fly i elementer, innebygd portefølje og teamposttyper.

Det har lett å legge til animerte fremdriftslinjer, liste og rutenettoppsett, og uendelig bla. Parallax kan også brukes til å legge til bildefiltre som sepia, gråtoner og uskarphet. Dette lar deg legge til bildefiltre uten å bruke Photoshop.

44. Dixie

Dixie

Dixie er et godt laget WordPress-tema for podcaster, video- og musikknettsteder. Den er fullstendig mobil responsiv og gir brukerne dine en flott multimediaopplevelse selv på mindre enheter.

Temaoppsett er ganske enkelt, og de fleste funksjoner fungerer ut av esken. Det kommer med alternativer for å endre farger og layout, men du kan også bruke sidebygger-plugins for å lage dine egne destinasjonssider om nødvendig.

Hvordan teste et responsivt WordPress-tema?

Før du installerer et responsivt WordPress-tema, vil du se hvordan det ser ut på mobile enheter. Den enkleste måten å gjøre dette på er ved å bla gjennom temademonstrasjonen ved å bruke mobiltelefonen din.

Noen WordPress-temabutikker kan allerede ha temademonstrasjoner med en verktøylinje som lar deg bytte til mobilvisning direkte fra skrivebordets nettleser.

Bytter temademo til mobilforhåndsvisning

Du kan også bruke inspiser-verktøyet i nettleseren din for å se hvordan temademono ser ut i forskjellige skjermoppløsninger.

Forhåndsvisning av mobil ved hjelp av inspiseringsverktøyet i nettleseren din

Det finnes også testeverktøy på tvers av nettlesere som du kan bruke. Bare skriv inn temaets demo-URL i et av disse verktøyene for å kjøre testen.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne det mest responsive WordPress-temaet for nettstedet ditt. Det kan også være lurt å se våre praktiske tips om hvordan du enkelt får mer trafikk til nettstedet ditt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map