49 Beste WooCommerce WordPress-temaer

Leter du etter de beste WooCommerce-temaene for nettbutikken din? Ikke alle WordPress-temaer tilbyr komplett WooCommerce-støtte og forhåndsstilte maler. I denne artikkelen vil vi vise deg de beste WooCommerce WordPress-temaene du kan bruke til å bygge ditt eCommerce-nettsted.


Beste WooCommerce WordPress-temaer

Hvordan bygge et WooCommerce WordPress nettsted

WooCommerce er den mest populære e-handelsplattformen i verden, og driver små og store netthandelsnettsteder over hele kloden (se: Shopify vs WooCommerce).

Det kjører på toppen av WordPress, som er en av de kraftigste nettstedbyggere i verden. Det er to typer WordPress-nettsteder, WordPress.com og WordPress.org (Se vår sammenligning av WordPress.com vs WordPress.org).

Vi anbefaler å bruke WordPress.org, det gir deg tilgang til alle WooCommerce-funksjoner utenfor boksen og vil hjelpe deg med å ta butikken din i alle retninger du ønsker.

For å komme i gang trenger du et domenenavn, SSL-sertifikat og WooCommerce hosting-konto.

Vi anbefaler å bruke Bluehost. De er en av de største og offisielt anbefalte leverandøren av WooCommerce og WordPress.

De har avtalt å tilby WPBeginner-brukere gratis domene, gratis SSL og rabatt på hosting. I utgangspunktet kan du komme i gang for $ 6,95 per måned.

→ Klikk her for å gjøre krav på dette eksklusive Bluehost-tilbudet ←

Når du har meldt deg på WooCommerce-hosting, kan du følge trinnvise instruksjoner i vår guide for hvordan du starter en nettbutikk.

Når det er sagt, la oss se på de beste WooCommerce WordPress-temaene du kan installere på nettstedet ditt.

1. Astra

Astra

Astra er et rent og gratis WordPress-tema med full WooCommerce-støtte og fleksible tilpasningsalternativer. Den inkluderer moderne hjemmesideoppsett med flere widget-klare områder for å bare dra og slippe innholdsmoduler.

Den støtter alle populære sidebygger-plugins for å lage tilpassede WordPress-sideoppsett. Temaoppsett er ganske enkelt og nybegynnervennlig.

Det beste med Astra er at det kommer med dusinvis av ferdiglagde maler som du kan starte med.

2. Ekstra av ElegantThemes

Ekstra WooCommerce-tema

Extra er et nytt tema av elegante temaer som gir deg fleksibilitet til å lage forskjellige kategorier, hjemmesider og historiedrevet innhold. Drevet av den populære Divi Builder, kan du bruke Extra til å lage vakre butikkoppsett.

Det fungerer sømløst med WooCommerce. Divi er en av de mest populære WordPress-sidebyggerne i markedet. Det lar deg lage tilpassede oppsett med en visuell dra & drop interface, slik at du kan lage tilpassede webdesigns uten å skrive noen kode.

3. Shoppe

Shoppe

Shoppe er et svært tilpasselig WooCommerce WordPress-tema for nettbutikker, netthandel, mote og livsstilsider. Den har kraftig raskt produktsøk, ajax handlekurv, ønskeliste, lysbilde med raskt utseende, zooming av produktbilde og mer.

Det inkluderer mange layoutalternativer og stylingalternativer som alle er ganske enkle å bruke. Det kommer også med en dra og slipp sidebygger som lar deg lage dine egne oppsett.

4. Løge

Loge

Løge er et elegant WooCommerce WordPress-tema med et moderne design og kraftige e-handelsfunksjoner. Det tilbyr forskjellige butikkoppsett, justerbare produktkolonner og produktfilter.

Dens vakre typografi og fargevalg gjør produktene dine til popout. Du kan også lage dine egne fargevalg ved å endre temafarger. Alle alternativene er ganske enkle å administrere under tilpasning av live-tema.

5. Ultra

Ultra e-handel

Ultra er et all-purpose WordPress-tema med superfleksible alternativer og nydelige design. Den inkluderer flere lesede nettsteder som kan installeres med 1-klikk, inkludert et netthandelnettsted.

Du trenger bare å erstatte innhold med ditt eget. Den har også en dra og slipp sidebygger for enkelt å lage dine egne oppsett om nødvendig. Det inkluderer funksjoner som prissettingstabeller, flere overskriftstiler, kontaktskjema, fotogallerier og mer.

6. Neto

Neto

Neto er et moderne WordPress-tema for WooCommerce-butikker. Den har en elegant hjemmesideoppsett og butikk med en glidebryter på produktet. Den inneholder flere snarveier og egendefinerte widgeter og tilbyr flere måter å lage forskjellige oppsett for butikken din på.

Den har støtte for tilpasset logo-opplasting, ubegrensede farger, tilpassede widgeter for sosiale medier og mer. Alle temalternativer er organisert pent under live tilpasning.

7. Digital Pro

Digital Pro

Digital Pro er et annet utmerket WordPress-tema for WooCommerce-butikker. Bygget på toppen av Genesis temarammeverk, er den sterkt optimalisert for WordPress-hastighet og ytelse.

Det inkluderer forhåndsstilte maler for WooCommerce-butikker, 3 widget-områder, tilpassbar topptekst og sidemaler. For temaoppsett har den en egendefinert temalternativer-side og live tilpasningssupport.

8. Shoptimizer

Shoptimizer

Shoptimizer er et premium WooCommerce-tema som er svært optimalisert for hastighet og ytelse. Den pakker massevis av funksjoner for å optimalisere konverteringene, inkludert klebrig produktdetaljer, raskere kassa, be om tilbakeringing, FOMO-tidtakere på produktsider og mer.

Det kommer også med vakre sidemaler, en mega-meny og en raskere produktsøkfunksjon. Det er enkelt å bruke, og alle temainnstillinger er lett tilgjengelige via tematilpasning.

9. Hugo

Hugo

Hugo er et vakkert designet WordPress WooCommerce-tema for nettbutikker av noe slag. Dette sterkt tilpassbare temaet har en vakker hjemmesideoppsett med glidebryter på toppen etterfulgt av produktseksjonene.

Det inkluderer egendefinerte widgeter for sosiale medier, kontaktinfo og innholdsoppdagelsesfunksjoner. Det er tilgjengelig i flere fargeskjemaer, og alle temaalternativer kan enkelt tilpasses ved bruk av live-tematilpassing.

10. Hotell

Hotell

Hotellet er et annet vakkert WooCommerce WordPress-tema for hotell, seng & frokost og tilbydere av gjestfrihetstjenester. Den moderne hjemmesidedesignen har stort toppbilde med velkomstmelding og en oppfordringsknapp.

Du trenger WooBookings Bundle, som lar deg legge til bookbare produkter som rom, tjenester og mer. Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer tilpassede sidefelt, flere widget-klare områder, tilpasset topptekst, bakgrunn og mer. Det er enkelt å sette opp og enkelt å tilpasse.

11. Lenscap

Linsedeksel

Lenscap er et WordPress-tema i magasinstil med full WooCommerce-støtte. Passer for innholdsrike nettsteder som ønsker å legge til en nettbutikk på hjemmesiden sin.

Den har en vakker hjemmesideoppsett med en tilpassbar overskrift som viser ditt mest fremtredende innhold og kategorier. Den har maler for produktsider med vakre bildegallerier. Den fungerer ut av esken og inkluderer bare alternativer du faktisk vil bruke.

12. Nærvær

Tilstedeværelse

Tilstedeværelse er et kraftig WordPress-forretningstema. Det inkluderer flere ferdige nettsteder, inkludert en netthandel som du kan installere og tilpasse etter dine behov.

Den kommer i 6 fargeskjemaer, flere bloggoppsett, 2 glidestiler, layouter i full bredde og eske med mer. Å tilpasse det er ganske enklere med live-tematilpasning og tilpassede temainnstillingsside.

13. Highend

highend

Highend er superfleksibelt WordPress-tema for WooCommerce-butikker. Den har en moderne design med flere oppsett og stiler å velge mellom, eller du kan lage din egen med sidebygger-plugin som kommer gratis med temaet.

Det inkluderer ubegrensede farger, Google-skrifter, flere sidefelt, tilpassede widgeter, ikoner for sosiale medier og mer. For temaoppsett har den 1-klikks demoimportør for å veilede deg. Den er oversettelsesklar og kan også brukes til å lage flerspråklige nettsteder.

14. ToyShop

toyshop

Toyshop er et WooCommerce WordPress-tema laget spesielt for barnebutikker, lekebutikker, blomsterbutikker og andre nettsteder som trenger en morsom og lys webside. Det er fargerikt, morsomt, og det er til og med et alternativ å endre bunntekstgrafikk for å matche sesongen.

Den arver alle funksjonene i det overordnede temaet, og legger til noen av sine egne. Den har egendefinert bakgrunn, topptekstbilde, fargekontroller og layouter med flere kolonner for butikksider. Det er ekstremt enkelt å sette opp og kan enkelt utvides med ledsagerutvidelser.

15. Indigo

indigo

Indigo er et moderne og stilig WordPress WooCommerce-tema bygget med en modulær tilnærming. Det lar deg enkelt dra og slippe moduler for å lage alle sidelayouter du trenger.

Den leveres fullpakket med nøkkelferdige nettdesigns som du kan installere med 1-klikk. Hver design kan tilpasses og inneholder vakre butikkmaler. Viktige funksjoner inkluderer kontaktskjema-side, egendefinerte widgeter, prissettingstabeller, integrasjon av sosiale medier og mer.

16. Arkade

Arcade

Arcade er et WooCommerce-tema for online spillbutikker, elektronikk og tilbehørsbutikker. Arcade er inspirert av topp spillnettsteder, og er designet for å vise frem et bredt spekter av produkter på forsiden på en lett å bla gjennom.

Det er enkelt å utvide ved hjelp av Storefront Extensions Bundle, som lar deg legge til et omfattende sett med funksjoner til temaet ditt, inkludert mega-menyer, flersøyleoppsett, klebrig kjerre, anmeldelser og mer.

17. Creativo

Creativo

Hvis du er ute etter et allsidig og flerbruks WooCommerce-tema, bør du sjekke ut Creativo. Dette superfleksible WordPress-temaet kommer med flere nøkkelferdige nettsteder med 1-klikks importør.

Den inkluderer vakre butikkmaler, flere stiler og oppsett, og skip med premium sidebygger og glidebrygg-plugins for å lage dine egne oppsett om nødvendig. Den har et kraftig tilpasset temainnstillingsområde for et komplett guidet oppsett.

18. eStore

eStore

eStore er et annet gratis WooCommerce-tema for WordPress. Den pakker flere premiumlignende funksjoner og egendefinerte moduler for å skape en meget profesjonell og moderne nettbutikk.

Den er testet for kompatibilitet med topp WooCommerce-utvidelser. Alle temalternativer er pent organisert og lar deg enkelt bygge en nettbutikk med minimum innsats.

19. Amaryllis

amaryllis

Amaryllis er et unikt designet WordPress-tema for WooCommerce-butikker. Den moderne hjemmesideoppsettet har et bakgrunnsbilde på fullskjerm etterfulgt av produktkategorier, populære produkter og andre deler av nettstedet ditt.

Hjemmesiden er fullstendig widgetert, slik at du kan dra og slippe innholdsmoduler for å sette den opp. Den har demoimportør med 1 klikk, support for livetilpasning og mange muligheter for å gjøre den unikt til deg.

20. Idyllisk

idyllisk

Idyllic er et vakkert designet gratis WooCommerce-tema for WordPress. Den inkluderer flere widget-klare områder og en enkel å sette opp hjemmesideoppsett. Den inkluderer sidemalen i full bredde, firma, kontakt oss og andre sidemaler for å lage dine egne destinasjonssider.

Det er enkelt å tilpasse med alle temakomponenter pent plassert under tilpassing. Den er oversettelsesklar og kan også brukes til å lage flerspråklige nettsteder med Polylang.

21. Multishop

Multishop

Multishop er et kraftig WordPress-tema for WooCommerce-butikker og nettbutikker. Den har en moderne design med mange fleksible alternativer for tilpasning.

Det inkluderer ajax-drevet produktfilter, søk automatisk autofullfør-funksjon, ubegrensede farger, flere sidefelt, sidemaler og mer. Det leveres også med premium sidebygger og glidebrygg-plugins.

22. Cupcake

cupcake

Cupcake er et WooCommerce WordPress-tema for bakerier og kafeer. Hjemmesiden inneholder en glidebryter etterfulgt av produktene og andre innholdsområder. Topptekstområdet inneholder nettstedets logo, telefonnummer og knapper for søk, ønskeliste og handlekurv.

Det inkluderer WooCommerce-elementer for enkelt å vise kjente, nyeste og populære produkter. For produktbilder inkluderer det også lightbox-popup. Alle temalternativer kan enkelt tilpasses med en tilpasset temaalternativside.

23. Hestia

Hestia

Hestia er et populært gratis WordPress-tema som passer for WooCommerce-butikker og nettbutikker. Den pakker mange av funksjonene du finner i premium WordPress-temaer, inkludert mange tilpasningsalternativer.

Det kommer med ubegrensede farger, flere layoutalternativer, topptilpassbare overskrifter, ikoner for sosiale medier, flere navigasjonsmenyer og mer. Den er superenkelig å bruke og kan enkelt tilpasses for å gi butikken din et unikt utseende.

24. Høyde Pro

Altitude Pro

Altitude Pro er et veldig profesjonelt WordPress-tema for WooCommerce-butikker. Den er bygget på den bunnsolid basen av Genesis temaramme og har skarp typografi og en romslig utforming.

Det inkluderer 7 startsides widget-områder for å dra og slippe seksjoner til hjemmesiden din, tilpassbare overskrifter, navigasjonsmenyer og flere sidefelt. For temaoppsett har den en egendefinert temalternativer-side og støtte for tilpasning av live-tema.

25. Forbløffende

Mesmerize

Mesmerize er et annet svært fleksibelt, men likevel gratis WordPress-tema for WooCommerce nettsteder. Den har en moderne hjemmesideoppsett som er enkel å tilpasse med enkel dra og slipp.

Viktige funksjoner inkluderer forhåndsdesignede hjemmesider, 5 overskriftsdesign og over 30 klar til bruk innholdsseksjoner som du enkelt kan tilpasse. På grunn av sin fleksibilitet, kan Mesmerize brukes til å opprette alle slags nettsteder.

26. SolidBox

SolidBox

Solidbox er et annet utmerket valg for et WooCommerce WordPress-tema. Den er designet for å være fleksibel og kan enkelt tilpasses for å opprette enhver form for bedriftsnettsted.

Den inkluderer flere designvalg, oppsett, overskriftsstiler, kortkoder og mer. Det leveres med premium side builder plugin og støtter også flerspråklige plugins. Konfigurering er enklere med hurtig demoimportør med 1 klikk og panel for tilpassede temaalternativer.

27. Spencer

Spencer

Spencer er et elegant designet WordPress-tema for WooCommerce og forretningsnettsteder. Den inkluderer en fleksibel hjemmesideoppsett med widget-klare områder der du kan dra og slippe widgeter.

Det inkluderer registreringsskjema for nyhetsbrev, ubegrensede farger, flere oppsett, støtte for sidebyggere og tilpassede widgeter for integrering av sosiale medier. Den har et tilpasset temalternativspanel og mange tilpasningsalternativer i tilpasseren.

28. OceanWP

OceanWP

Hvis du er ute etter et kraftig, men gratis WordPress WooCommerce-tema, vil du elske OceanWP. Dette vakkert designet WordPress-temaet kommer med premium-lignende funksjoner i en gratis følgesvenn-plugin.

Den har mange tilpasningsalternativer i live tilpasning, der du kan velge toppstiler, bakgrunner, farger, navigasjonsmenyer og mer. Den fungerer med alle populære gratis sidebygger-plugins og inneholder maler for å lage dine egne destinasjonssider om nødvendig.

29. Pepper+

pepper +

Pepper + er et vakkert designet flerbruks WordPress-tema perfekt for WooCommerce-butikker og nettbutikker. Den leveres med flere nettsteder som du kan bruke til å installere med ett klikk. Alle disse designene er fullt redigerbare med enkle peke- og klikkverktøy.

Den tar en modulær tilnærming til design og inkluderer moduler for vanlige nettstedkomponenter. Du kan bare dra og slippe for å legge til prissettingstabeller, siste produkter, glidebrytere, kontaktskjemaer, Google Maps og mer.

30. Storefront

Storefront

Storefront er gratis WordPress WooCommerce-tema. Den er designet og utviklet av WooCommerce kjerneutviklere og har en tett sammensveiset integrasjon med WooCommerce og populære WooCommerce-utvidelser.

Det inkluderer flere layout- og fargevalg for å tilpasse butikken din. Den har en demodataimportør, støtte for tilpasning av live-tema og flere widget-klare områder for å hjelpe deg med å sette opp WooCommerce-butikken enkelt. Det fungerer også som overordnet tema for flere temaer som er opprettet spesifikt av folkene bak WooCommerce.

31. Styleren

Styleren

Styler er et stilig WooCommerce WordPress-tema for skjønnhetssalonger, mote og tilbehør. Den har en unik moderne hjemmesideoppsett som er helt widgetert og kan konfigureres med enkel dra og slipp.

Det inkluderer også tilpassede innleggstyper som enkelt kan inkludere tjenester, gallerier, attester, prislister og personalets profiler. Det er nybegynnervennlig og inneholder en side med innstillingsinnstillinger for enklere konfigurering.

32. MaxStore

MaxStore

MaxStore er et annet flott gratis WooCommerce WordPress-tema. Hjemmesiden har en veldig engasjerende layout som plasserer produktene dine foran og i sentrum.

Den inkluderer ønskeliste støtte, venstre / høyre sidefelt, bunntekst widget område, tilpasset bakgrunn, tilpasset logo, info topplinje, søkelinje, sosiale ikoner og mer.

33. Moduler

Moduler Butikk

Modules er et vakkert WordPress-tema med full WooCommerce-støtte. Den er bygget med en modulær tilnærming til design, og inneholder moduler for vanlige nettstedbyggingskomponenter som du enkelt kan legge til hvor som helst på nettstedet ditt.

Den leveres med flere nøkkelferdige design som du kan installere med 1-klikk. Det inkluderer også portefølje, videobakgrunn, Google-skrifter, ikonfonter og mer. Det er superenkelt å bruke og kan enkelt settes opp ved siden av temainnstillinger.

34. Seneca

Seneca

Hvis du er ute etter et rent enkelt WooCommerce-tema, bør du sjekke ut Seneca. Den har en enkel romslig design med mye hvit plass som setter produktene dine i fokus.

Den inkluderer en butikkmal, en egen bloggside, produktkategori-widget og mer. Alle temaalternativer er tilgjengelige på siden med temainnstillinger, og det krever minimal innsats for å konfigurere.

35. Stylisten

Stylisten

Stylisten er vakkert designet WordPress-tema for WooCommerce-butikker og nettbutikker. Hjemmesiden har en bokseanlegg med en stor glidebryter øverst etterfulgt av produkter og innholdsseksjoner.

Det inkluderer enkle å administrere seksjoner for å legge til tjenester, teammedlemmer, attester, sosiale medierikoner, bloggseksjon og mer. Det tilbyr mange tilpasningsalternativer i live customizer og lar deg blande og matche forskjellige stiler og farger.

36. Forbudt

Outlaw

Outlaw er et kreativt WordPress WooCommerce-tema som passer for alle slags butikker og nettbutikker. Den har en ren og myk layout med mye plass og nydelig typografi.

Den inkluderer vakre CSS-animasjoner, avansert produktfilter, flere stiler og oppsett, klar til oversettelse og mer. Det leveres med installasjonsprogrammer med 1 klikk, glidebryter og sidebygger.

37. Handle Isle

Handle Isle

Shop Isle er et utmerket gratis WordPress-tema for WooCommerce-butikker. Den har store produktbilder på hjemmesiden som lar deg få oppmerksomhet fra kunden ved ankomst.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer fullskjermbilde, parallakseffekter, live tilpasningssupport, bloggseksjon og mer. Det fungerer ut av esken, og alle temalternativer er ganske enkle og enkle.

38. Flevr

Flevr

Flevr er et moderne og stilig WooCommerce-tema for nettbutikker og butikker. Den har en helt widgetisert hjemmesideoppsett med en glidebryter på full skjerm på toppen etterfulgt av produktene dine.

Den leveres med innebygde seksjoner for å legge til attester, tjenester, gallerier, portefølje og mer. Det inkluderer egendefinerte widgeter for sosiale medier og innholdsoppdagelse. Den er ganske enkel å bruke, og du kan også bruke din favoritt sidebygger plugin med den.

39. Flora

Flora

Flora er et WooCommerce WordPress-tema designet spesielt med blomsterbutikker i tankene. Dens vakre design og fargevalg henter inspirasjon fra blomster og bruker kombinasjon av dristige og myke farger gjennom.

Den inkluderer smart handlekurv, mega-meny, smart navigasjon, flere overskriftsstiler, klebrige topptekster og mer. Den er oversettelsesklar og kompatibel med flerspråklige plugins.

40. Blits

Blits

Trenger du et profesjonelt, men gratis WordPress-tema for WooCommerce-butikken din? Sjekk ut Flash. Dette vakre WordPress-temaet med flere formål er WooCommerce klart og kommer med vakkert design.

Den leveres med en følgesvenn-plugin som lar deg enkelt importere demoinnhold til nettstedet ditt. Den inkluderer også flere bloggoppsett, maler for sidebygger, flere overskriftsstiler, flere fargevalg og mer.

41. Loft

Loft

Loft er et rent og enkelt WooCommerce-tema for WordPress med kraftige sett med funksjoner og omfattende tilpasningsalternativer. Hjemmesiden inneholder en valgfri glidebryter på toppen, fulgt av produktene eller innholdet ditt.

Den inkluderer to navigasjonsmenyer og en klebrig flytende navigasjonsmeny på toppen. Det er superenkelt å bruke og inkluderer en tilpasset temainnstillingsside samt støtte for tilpasning av live-tema.

42. Bento

Bento

Bento er et annet utmerket og gratis WordPress WooCommerce-tema som tilbyr funksjonaliteten og har konkurrerende premium-temaer. Dette superfleksible WordPress-temaet har en moderne hjemmeside som er fullstendig tilpassbar ved å bruke hvilken som helst sidebygger-plugin.

Det inkluderer flere oppsett, ubegrensede farger, oppsett for individuelle innlegg og sider, tilpassede overskrifter, avansert toppstyling for innlegg og sider, og mer. Det er enkelt å bruke, og alle temalternativer administreres under tilpassing med live forhåndsvisning.

43. Hjørnespark

Hjørne

Corner er et unikt og stilig WordPress-tema med full WooCommerce-støtte. Den har en smal venstre sidefelt og et bredere innholdsområde med en minimalistisk tilnærming til design.

Den tilbyr full fargekontroll, egendefinerte widgeter for Twitter, Flickr og innholdsoppdagelseswidgets. Det fungerer ut av esken, og du vil finne det ganske enkelt å sette opp med liten innsats.

44. Topp

Topp

Peak er et moderne WooCommerce WordPress-tema med vakre flislagte bilder øverst. Fliser genereres automatisk etter temaet. Du kan også tilpasse flisene hvis du trenger. Under det viser den topp produktene og innholdet ditt.

Det inkluderer porteføljeposttype, egendefinerte oppsett, mega-meny, slide-in widgets og mer. For enklere konfigurering inkluderer den 1-klikks demodataimportør, et tilpasset temainnstillingspanel og en dra og slipp-byggherre.

45. Shopstar

Shopstar

Shopstar er et elegant og gratis WooCommerce-tema som passer for livsstils-, klær- og motebutikker. Den har et minimalistisk designoppsett som gjør produktene dine pop-out og det visuelle ditt mer effektivt.

Den kommer med to navigasjonsmenyer, vakre produktsider, egen bloggside, høyre sidefelt på blogginnlegg og mer. Det fungerer med alle populære sidebygger og kontaktskjema-plugins. Alle temalternativer er lett tilgjengelige via live-tematilpasning.

46. ​​Balanse

Balansere

Balance er et utmerket WooCommerce-tema designet for å sette merkevaren din i sentrum. Perfekt for ethvert e-handelsnettsted, Balance kommer med en moderne og stilig hjemmesideoppsett som lar deg spille produktene dine elegant.

Den inneholder seks flotte maler for butikk- og produktsider. Andre funksjoner inkluderer flere bloggstiler, 6 fargevalg med ubegrensede tilpasninger, Instagram-widget, tilpassede skrifter og logo.

47. Homestore

Home

Homestore er et WooCommerce-tema for hjemmepynt, husholdningsartikler og nettsteder for varehus. Den har et rent romslig design som gjør at produktene dine skiller seg ut.

Den er superfleksibel og designet for å jobbe uanstrengt med minst mulig anstrengelse. Det kan utvides ytterligere med Storefront Extensions-pakke som legger til fantastiske funksjoner som smart cart, produktanmeldelser, flerkolonneoppsett, skrifter, tilpasset styling og mer.

48. Bellini

Bellini

Bellini er et annet flott gratis WordPress WooCommerce-tema. Den leveres med glidende glidebryter for produkter på toppen og de fire forsidene som du kan konfigurere fra innstillinger.

Den er bygget med Bootstrap-rammeverk, og den er fullt responsiv og optimalisert for ytelse. Den har tre widget-klare områder, vakre butikker og produktsidemaler, og støtter alle topp WooCommerce-plugins.

49. ProShop

proshop

ProShop er et tema for WooCommerce Storefront. Den har en stilig urban design som gjør den til en god passform for tilbehør, klær og sportsbutikker.

Det arver alle funksjonene i det overordnede temaet og noen av dets eget også. Alle temalternativer er tilgjengelige via live tilpasning og er ganske enkle å sette opp.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WooCommerce WordPress-temaene for nettbutikken din. Det kan også være lurt å se listen over må-ha WordPress-plugins for å utvide virksomheten din.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map