6 beste bokføringstjenester for din online virksomhet (sammenlignet)

Når din online virksomhet vokser, blir bokføring et ork som du kanskje vil outsource. Bokføringstjenester hjelper deg med å administrere bokføring, lønn, utgifter og mer. Du kan velge en tjeneste som integreres i din sky regnskapsprogramvare, eller outsource bokføringen din fullstendig. I denne artikkelen har vi valgt ut de beste bokføringstjenestene for din online virksomhet.


Sammenligning av de beste online bokføringstjenestene for små bedrifter

Hvorfor du trenger online bokføringstjeneste for bedriften din?

IRS krever at alle virksomheter opprettholder bøker som inneholder alle sine økonomiske poster. Disse bøkene viser kilder til inntekt og virksomhet. De hjelper også med å skille ut din skattepliktige og ikke-skattepliktige inntekt.

Bortsett fra skatter og juridiske krav, hjelper korrekt bokføring deg også med å måle virksomhetens fremgang og vekst. Du kan se hvor pengene kommer fra, de store utgiftene dine, og finne måter å forbedre virksomheten din på.

Å vedlikeholde riktige bøker krever imidlertid tid og krefter. Mange små bedrifter har ikke råd til å ansette en heltids regnskapsfører eller finansdirektør med en gang.

Det er her online bokføringstjenester kommer inn. De lar deg effektivt administrere virksomheten din ved å bruke mindre tid på papirer. Som en liten bedrift kan du også spare penger du ellers ville brukt på å ansette heltidsansatte.

Følgende er et par ting du må huske på når du velger en online bokføringstjeneste for bedriften din.

 • Kostnad – Kostnaden for bokføringstjenesten, hvilke tjenester du får og ditt eget budsjett.
 • Funksjoner – Hvilke tjenester trenger du? For eksempel regningbetalinger, fakturaer, inntekts- og utgiftsrapporter, administrering av bank- og kredittkortoppgaver, lønn og mer.
 • Integrasjoner – Hvis du bruker en skybokføringsprogramvare som QuickBooks eller Freshbooks, bør bokføringstjenesten fungere med disse appene.
 • Brukervennlighet – hvor enkel det er å bruke og hvor mye tid og ressurser det hjelper deg å spare

Når det er sagt, la oss se på de beste bokføringstjenestene for små bedrifter og hvordan de sammenligner seg med disse kravene.

1. Benk

Benk

Bench leverer online bokføringstjenester av profesjonelle bokførere. De tilbyr månedlig regnskap og oversikt over utgifter som gir deg kontroll over pengene dine. De øyeblikkelig visuelle rapportene hjelper deg med å se det store bildet og gi deg handlingsdyktige innsikter for å utvide virksomheten.

De gir også en finansiell pakke ved årsskiftet som inneholder all informasjonen du trenger for å registrere skatten. De kan jobbe med CPA eller hjelpe deg med å finne en som smertefritt kan arkivere skattene dine i tide.

Bench administrerer ikke lønn, betaler regninger, oppretter fakturaer eller arkiverer skatter for deg. Det er egnet for små bedrifter som trenger bokføringstjenester mens du bruker andre verktøy for å administrere lønn, skatt og fakturering.

Priser: Fra $ 115 / måned betalt årlig.

2. Bookkeeper.com

Bookkeeper.com

Bookkeeper.com tilbyr en alt-i-ett-løsning for bokføringstjenester for små bedrifter. Den administrerer bøkene dine ved hjelp av den mest populære regnskapsprogramvaren QuickBooks. Teamet deres består av sertifiserte regnskapsførere og QuickBooks-fagfolk, slik at du vet at du er i gode hender.

Når du registrerer deg, kobler den bank- og kredittkortoppgavene dine til Quickbooks. Du får tilgang til det tilpassede kontoplanen, sette opp regninger, fakturering og betalinger.

De vil sørge for at QuickBooks-filen din samsvarer med bank- og kredittkortoppgavene dine. Til enhver tid vil du kunne få tilgang til kategoriserte utsagn for raskt å få oversikt over økonomien. Hver måned kan du gjennomgå regnskapet ditt med teamet deres.

Bookkeeper.com lar deg også betale leverandører og leverandører ved bruk av sjekker. De vil skrive ut og sende sjekkene for deg. Den vil også overvåke fakturaene dine for å sikre at de blir betalt i tide.

Priser: Fra $ 275 / måned.

3. FreeAgent

Freeagent

FreeAgent er nettbasert regnskapsprogramvare som gjør bokføringen din forenklet. Det kobles til bankkontoer og lar deg spore utgifter, sende fakturaer og estimater, overvåke kontantstrøm og få et fugleperspektiv av inntektene, utgiftene og fortjenesten din.

FreeAgent gjør ikke din bokføring for deg, du vil ha ansvaret for å gjøre det på egen hånd eller legge til en regnskapsfører til kontoen din. Det lar deg også legge til flere prosjekter, flervaluta-fakturaer, ubegrensede brukere og klienter, og enkelt sette opp moms.

Det er meget godt egnet for små bedrifter som trenger en rimelig regnskapsprogramvare der de kan gjøre egen bokføring.

Priser: $ 10 / måned i 6 måneder, deretter bare $ 20 / month.

4. Bokholder360

BookKeeper360

Bookkeeper360 er en online bokføringstjeneste for små bedrifter. De bruker Xero-regnskapsprogramvare i stedet for Quickbooks og hjelper deg med å konfigurere bøkene dine, slik at du ikke mister data når de overfører dataene dine til Xero.

De tilbyr små bedrifter en dedikert kontosjef, regnskap, kontant- og periodiseringsrapportering, regninger, fakturering og lønn.

Med sin virtuelle CFO-plan tilbyr de også teknologirådgivning, HR-tjenester, daglig bokføring, tilpasset og KPI-rapportering, og dedikert finansdirektør / CPA for å administrere kontoen din.

Priser: Fra $ 199 per måned.

5. inDinero

inDinero

inDinero er en online regnskapsprogramvare, bokføring og skattetjenester, leverandør. De tilbyr en alt-i-ett-løsning som inkluderer bokføring, regninger, lønn og skatteregistrering.

De bruker en intuitiv brukervennlig programvare som raskt gir deg oversikt over inntekter, utgifter og fortjeneste. Bak kulissene har de et høyt dedikert team av regnskaps- og bokføringseksperter som vil jobbe og administrere kontoen din.

inDineros ombordsteam vil hjelpe deg med å sette opp konto-, bank- og kredittoppgaver slik at du aldri står bak bokføringen din.

Prisplanene deres er basert på antall tilkoblede kontoer og transaksjoner. Teamet deres hjelper deg med å lage en tilpasset plan som passer dine forretningsbehov. Som standard betales alle planer årlig, men du kan også be om et månedlig betalingsalternativ.

Priser: $ 310 per måned betalt årlig.

6. Merritt Bokføring

Merritt Bokføring

Merritt Bookkeeping tilbyr kostnadseffektive bokføringstjenester til online virksomhet. De bruker QuickBooks for å oppbevare bøkene dine og integrere bank- og kredittkortkontoer for oppdaterte uttalelser.

De har en fast avgift på $ 150 / måned uten oppsetningsomkostninger, og de tilbyr også gratis bokføring for ideelle organisasjoner og veldedighetsorganisasjoner. Alternativet for gebyr betyr at kostnadene ikke vil øke hvis du har flere transaksjoner.

Imidlertid er det bare en bokføringstjeneste og kan ikke utføre lønn, skatter eller fakturaer. Du kan bruke tredjepartsapper med Quickbooks-kontoen din for automatisk å betale regningene.

Priser: $ 150 / måned.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å lære om de beste bokføringstjenestene for din online virksomhet. Det kan også være lurt å se vår sammenligning av de beste telefontjenestene og de beste e-postmarkedsføringstjenestene for små bedrifter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map