6 beste stedene å ansette WordPress-utviklere

Leter du etter de beste stedene å ansette WordPress-utviklere? WordPress er en populær plattform, og du finner tusenvis av mennesker som tilbyr WordPress-utviklingstjenester. Ikke alle av dem har samme ferdighetssett, erfaring og kompetanse. I denne artikkelen vil vi vise deg de beste stedene å ansette WordPress-utviklere med de rette ferdighetene og erfaringene for jobben.


Beste steder å ansette WordPress-utviklere

Hvorfor og når du trenger å ansette en WordPress-utvikler

WordPress er ganske enkelt å bruke, og de fleste trenger ikke å ansette noen for å opprette et nettsted. Når nettstedet ditt vokser, øker imidlertid kostnadene dine også. Se hvor mye det koster å bygge et WordPress-nettsted for mer informasjon.

Mange små bedrifter kan drive med suksess ved å bruke DIY-tilnærmingen. De kan også holde kostnadene lave ved å bruke så mange gratis verktøy og plugins som mulig.

Når nettstedet ditt begynner å tjene penger, kan du vurdere å bygge et tilpasset WordPress-tema eller tilpassede plugins. I så fall må du lete etter en utvikler for å hjelpe deg med å få jobben gjort, på riktig måte.

La oss se på de beste stedene å ansette WordPress-utviklere.

1. Kodes

kodbare

Kodbar er nummer 1-outsourcing-plattformen for WordPress-relatert arbeid. I motsetning til andre outsourcing-plattformer, kan du kodere forhåndsskjerm for hver utvikler og sørge for at de passerer en streng undersøkelsesprosess.

Ditt arbeid med eksperter som kan kodes, er 100% risikofri! Kodbar står bak deg og vil gi full refusjon hvis du ikke er fornøyd med resultatene.

Dette er grunnen til at Codeable er vår beste anbefaling for bedrifter som leter etter WordPress-outsourcing-hjelp.

2. Toptal

Toptal

Toptal er et eksklusivt nettverk av verdens beste frilansprogramvareutviklere, designere og finanseksperter.

De har en veldig streng screeningsprosess for bare å jobbe med de beste talentene i verden. Dette betyr også at å ansette en frilanser fra Toptal vil koste deg mer enn normalt.

Våre brukere har rapportert gode resultater når de jobber med utviklere fra Toptal.

Siden Toptal bare fremhever det beste talentet, er prisene for hver ekspert høyere enn andre nettsteder. Vi har imidlertid funnet at flere eksperter også er tilgjengelige for leie i andre nettverk der prisene er mye lavere.

Hvis du er villig til å gjøre etappearbeid, sparer du deg selv mye penger mens du jobber med en topp WordPress-utvikler.

3. Opparbeid

Upwork

Upwork er en av de største markedene for online jobber. Du kan legge ut en jobb på nettet med detaljert beskrivelse, og potensielle kandidater kan by på jobben din.

Hver utvikler har detaljert profil og Upwork viser deg flere indikatorer om tidligere erfaring, utførte jobber, rangeringer, ferdighetstester og mer.

Du kan velge de beste utviklerne og intervjue dem. Plattformer som Upwork har vanligvis alle nivåer av utviklere med varierende ferdigheter og erfaring. Dette betyr også at du kan finne balansen mellom budsjettet og utvikleren du ønsker å ansette for jobben.

4. Frilanser

frilanser

Freelancer.com er en annen veldig stor online jobbmarked. I likhet med andre slike plattformer har den et stort fellesskap av frilansere inkludert WordPress-utviklere.

Freelancer opprettholder en detaljert profil av hver freelancer som du kan gjennomgå. Du kan også intervjue og kommunisere direkte med frilanseren for å lære mer om deres ferdigheter og opplevelser.

For hver stillingsoppføring, vil du få svar fra alle nivåer av frilansere. Selv om dette betyr at du kan få en god utvikler til lavere priser, betyr det også at du må gjøre due diligence.

5. WPhired

WPhired

WPhired er et WordPress-spesifikt jobbtavle populært blant topp WordPress-selskaper og frilansere. Det lar deg legge til stillingsoppføringen din gratis. Du kan imidlertid abonnere på betalte oppføringer for å få jobben din omtalt eller listet over lengre tid.

Du kan også legge til deltids-, heltids- og frilansjobber. Utviklere kan sende inn sin CV ved å opprette en konto. Imidlertid tillater plattform også brukere å søke på jobben uten å opprette en konto. Dette overlater all screening og due diligence til deg.

6. WordPress-jobber

Jobber WordPress

WordPress Jobs-nettstedet er et offisielt vedlikeholdt jobbtavle av folkene bak WordPress.org. Stillingsannonser er gratis, og du trenger ikke en gang å opprette en konto.

Stillingsannonser er pent organisert i kategorier. Interesserte utviklere kan kontakte deg ved å bruke metoden beskrevet av deg i stillingsoppføringen. Du kan deretter fortsette å evaluere dem på egen hånd. WordPress.org bekrefter ikke stillingsoppføringer og har ingen kontroll på hva slags utviklere som kontakter deg.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste stedene å ansette WordPress-utviklere. Det kan også være lurt å se vår liste over mustPress-plugins for bedriftsnettsteder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map