6 beste verktøy for grammatikkontroller for WordPress (2020)

Leter du etter de beste online grammatikkontrollverktøyene for WordPress? De fleste nettlesere har også en innebygd stavekontroll, men det sjekker ikke for grammatikk og lesbarhet. I denne artikkelen har vi valgt ut de beste grammatikkontrollverktøyene du kan bruke med WordPress.


Online grammatikkontrollverktøy for WordPress

Hvorfor legge til et grammatikkontrollverktøy for WordPress?

Selv de mest erfarne forfatterne gjør feil. Korrekturlesing av dine egne artikler fører ofte til at du gjør små uforsiktige feil fordi vi ofte har en tendens til å skynde deg gjennom sjekklisten før publisering.

En måte å få bukt med dette problemet er å lese artiklene dine høyt. Å lytte til din egen stemme kan hjelpe deg med å finne feil og forbedre den generelle lesbarhetspoengene til artiklene dine.

For å hjelpe deg med grammatikk og stavemåte, kan du bruke et grammatikkontrollverktøy. Disse verktøyene kan oppdage stave- og grammatikkfeil mens du skriver. Dette sparer deg for korrekturlesing mens du forbedrer innhold på nettstedet ditt.

Når det er sagt, la oss ta en titt på de beste grammatikkontrollverktøyene for WordPress som du kan bruke.

1. Grammatisk

Grammarly er et populært online grammatikkontrollverktøy som er tilgjengelig som nettlesertillegg for Google Chrome, Firefox og til og med Microsoft Edge. Det ser etter grammatikk- og stavefeil når du skriver innleggene dine.

Grammarly

Det vil vise en indikator nederst til høyre i skriveområdet. Ved å klikke på indikatoren vises antall feil. Stave-, grammatikk- og kontekstuelle feil blir fremhevet med en understreking mens du skriver.

En ulempe med Grammarly er at du må bytte til tekstredigereren for korrekturlesing.

2. Ingefær

Ingefær er et annet praktisk stave- og grammatikkontrollverktøy for å forbedre skriveferdighetene dine og øke produktiviteten. Det er tilgjengelig som et nettlesertillegg og tilbyr en fin brukeropplevelse.

ingefær

Det viser et lite ikon i nedre høyre hjørne av skriveområder inkludert WordPress-postredigeringsprogram, Gmail, Facebook og mer. Den sjekker for feil mens du skriver og fremhever feil med kontekst.

Det er noen ulemper med å bruke ingefær. Du må bytte til tekstredigereren i WordPress. For bedre korrekturlesing, må du klikke på ikonet for å starte Ginger-redigereren.

3. Etter fristen

After The Deadline er tilgjengelig som en Google Chrome-utvidelse. Det leveres med et innebygd stavekontrollverktøy med valgfri grammatikk og lesbarhetskontroll.

Når du har installert tillegget i nettleseren, må du klikke på det og velge alternativer. Dette vil åpne innstillingssiden for addon der du kan sjekke alternativene du vil at addon skal se etter.

Etter fristen

Du kan kjøre verktøyet mens du skriver blogginnleggene dine ved å klikke på stavekontrollikonet nederst til høyre i redaktøren.

4. Hemingway

Hemingway er tilgjengelig som en nettbasert tekstredigerer, så den fungerer ikke direkte inne i WordPress-postredigeringsprogrammet. Du kan imidlertid bruke deres gratis nettbaserte redigeringsprogram for å sjekke artiklene dine for lesbarhet, grammatikk og stavefeil.

Hemingway

Tenk på Hemingway som ikke bare en grammatikkontroll, men en stilkontroll. Det er designet for å forbedre lesbarheten ved å vise deg en lesbarhetsscore for innholdet ditt og foreslå forbedringer. Nettappen har en ren og distraherende gratis layout som kan hjelpe deg med å vurdere innholdet ditt raskt før du trykker på publiser-knappen i WordPress.

Hemingway er også tilgjengelig som en betalt desktop-app for både Windows og Mac som lar deg legge ut direkte til WordPress.

5. LanguageTool

LanguageTool er tilgjengelig som et gratis tillegg for Chrome, FireFox, Google Docs og LibreOffice. Det er også tilgjengelig som en nettbasert redaktør og en komplett desktop-app.

LanguageTool

Det gode med LanguageTool er at det fungerer med engelsk, tysk, polsk, russisk og over 20 andre språk. Dette gjør det til et spesielt nyttig verktøy for flerspråklige nettsteder og flerspråklige forfattere.

Ulempen er at gratisversjonen bare er begrenset til 20 000 tegn per sjekk, så du må oppgradere til betalte planer for flere funksjoner.

6. Jetpack

Jetpack er en WordPress-plugin-pakke som kommer med mange nyttige moduler. En av kjernefunksjonene er å legge korrekturlesing til WordPress-postredigeringsprogrammet.

JetPack

For utvidet grammatikkontroll må du besøke JetPack »Innstillinger side. Under skrivefanen ser du stave-, stil- og grammatikkdelen. Herfra kan du aktivere forskjellige korrekturlesingsalternativer inkludert stilregler.

Ulempen med å bruke JetPack er at det krever en WordPress.com-konto, og du vil også få mange funksjoner du kanskje ikke trenger.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste verktøyene for grammatikkontroller på nettet for WordPress. Det kan også være lurt å se listen over beste kontaktskjema-plugins for WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me