61 beste gratis WordPress-blogg-temaer for 2020

Leter du etter et gratis WordPress-bloggetema for nettstedet ditt?


Det er tusenvis av gratis bloggtemaer for WordPress, noe som gjør det vanskeligere for nybegynnere å velge et for nettstedene sine. Disse bloggtemaene er videre delt inn i forskjellige nisjer og kategorier.

I denne artikkelen har vi valgt noen av de beste gratis WordPress-blogg-temaene du kan bruke på den nye bloggen din.

Beste gratis bloggtemaer for WordPress

Komme i gang med WordPress

Først må du sørge for at du bruker riktig plattform. WordPress.org-nettsted som er selvhusholdt, er den perfekte plattformen for å starte bloggen din fordi den gir deg mer frihet, fleksibilitet og kontroll.

Det er åpen kildekode og kommer med støtte for tusenvis av gratis maler og utvidelser som hjelper deg med å vokse bloggen raskere. Se vår guide om hvorfor du bør bruke WordPress for mer informasjon.

Du kan bruke vår trinnvise nybegynnerveiledning for hvordan du starter en WordPress-blogg for fullstendige instruksjoner.

Når du er i gang, er det på tide å velge et tema for nettstedet ditt. Du kan velge et tema fra vårt ekspertutvalg nedenfor og deretter følge instruksjonene i hvordan du installerer en WordPress-temaguide for å sette den opp riktig.

Når det er sagt, la oss se på noen av de beste gratis WordPress-bloggetemaene du kan installere på nettstedet ditt.

1. Astra

Astra

Astra er et fullt tilpassbart og gratis WordPress bloggtema. Det passer godt for personlige blogger, porteføljer, forretningsblogger og til og med e-handelsnettsteder. Det fungerer perfekt med alle de populære sidebyggerne, inkludert Beaver Builder, Divi, Elementor osv.

Den kommer med innebygd støtte for WooCommerce for enkelt å legge til en nettbutikk til bloggen din hvis det er nødvendig. Den er også oversettelsesklar og kan brukes til å lage blogger på alle språk.

Det er et lett tema med mange fargealternativer og skrifter. Du kan finne temaalternativene i WordPress-tilpasningen med live forhåndsvisning.

2. OceanWP

OceanWP

OceanWP er et av de mest populære gratis WordPress-temaene med mange premiumlignende funksjoner. Den har sin egen følgesvenn-plugin og anbefaler å installere en gratis sidebygger-plugin ved aktivering. Det kan brukes til alle slags nettsteder, inkludert blogger, magasiner, bedriftsnettsted eller e-handel.

Den inkluderer flere layoutvalg, sider med full bredde, 2 navigasjonsmenyer på toppen, støtte for tilpasset logo, flere sidefeltområder, vakre bildegallerier og mer. Det er superfleksibelt, men fremdeles veldig enkelt å sette opp med live customizer support.

3. Hestia

Hestia

Hestia er et svært fleksibelt gratis WordPress-tema for alle typer nettsteder. Den leveres med en enkel installasjonsveiviser og en følgesvenn-plugin som legger til attester og serviceseksjon på nettstedet ditt.

Den kan brukes med populære sidebygger-plugins og er klar for WooCommerce utenfor boksen. Hjemmesiden kan enkelt settes opp ved hjelp av tilpasningstypen for live-tema, der du bare kan legge til seksjoner og omorganisere dem med dra og slipp.

4. Bento

Bento

Bento er et kraftig flerbruks WordPress-bloggtema med mange funksjoner. Det fungerer utmerket med de fleste sidebygger-plugins og anbefaler til og med å installere en ved aktivering.

For et gratis WordPress-tema kommer Bento fullpakket med gode tilpasningsmuligheter. Du får tilgang til alle dem ved hjelp av WordPress-tematilpasseren.

5. Gå

Gå

Trenger du et bloggtema med en minimalistisk tilnærming til design? Kassa Gå. Det er et enkelt WordPress-bloggetema med en velkomstmelding og handlingsfremmende knapper i overskriften.

Designet for å forbedre lesbarheten, bruker den ren typografi og håndterer elegante bilder på en elegant måte.

6. Ribosom

ribosom

Ribosome er et magasin-stil gratis WordPress blogg tema. Den kommer med en tilpasset topptekst, tilpasset bakgrunn og ubegrensede farger. Den har en enkelt navigasjonsmeny og en sosial meny på toppen.

Det leveres med en 2-kolonne layout med en sidefelt til høyre. Ribosome har seks forskjellige Google-skrifter, runde eller firkantede miniatyrbilder, 2 widgets-områder i begynnelsen og slutten av innlegg, perfekt for å vise annonser eller relaterte innlegg.

7. Poseidon

Poseidon

Poseidon er et gratis flerbruks WordPress-bloggetema. Den har en romslig layout, og den har glidebryter i full bredde, hjemmesideoppsett og flere sidemaler.

Hjemmesidens oppsett kan enkelt konfigureres ved hjelp av widgets.

8. SiteOrigin Slapp av

koble av

SiteOrigin Unwind er et gratis flerbruks WordPress-tema med full WooCommerce-støtte. Unwind er designet med en minimalistisk stil og kan tilpasses med SiteOrigin Page Builder-plugin.

Det kommer med flere oppsett, tilpasset topptekst, bakgrunn og fargestøtte.

9. Hemingway

Hemingway

Hemingway er et rent WordPress-bloggetema med en 2-kolonne-oppsett og et fullstendig bredde-topptekstområde med parallakseffekt.

Den støtter tilpasset aksentfarge, tilpasset logo-opplasting, tilpassede widgeter (video, Flickr og Dribbble), sidemaler osv. Alle temalternativer er raske og enkle å sette opp.

10. Maxwell

Maxwell

Maxwell er et minimalistisk og elegant WordPress-tema. Den har en ren magasin-stil med vakker typografi.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer forskjellige innleggsoppsett og et nydelig presentasjonsbilde av innlegg.

11. Write

Writee

Write er et gratis WordPress-tema som passer for personlige nettsteder, eventyr og reiseblogger. Den har en stor glidebryter på toppen ved å bruke funksjoner fra blogginnlegg.

Det kommer også med flere maler og egendefinerte moduler blant mange andre funksjoner.

12. Fascinerende

Fasinere

Fascinate er et vakkert WordPress-bloggetema designet spesielt for profesjonelle forfattere, personlige porteføljer, livsstilsblogger og motebedrifter.

Den bruker vakker typografi, elegante fargeskjemaer og en iøynefallende glidebryter.

13. Moderne

Moderne

Moderne er et elegant utformet WordPress-bloggetema. Den er designet med tanke på lesbarhet og skaper et visuelt utseende som setter innholdet ditt i sentrum.

Den leveres med en utvalgt innholdskarusell-glidebryter på hjemmesiden, og en oppsett med 2 kolonner som viser innholdet ditt vakkert.

14. Kent

Kent

Kent er et moderne WordPress-bloggetema med 2-spalters layout. Den kommer med en sammenleggbar navigasjonsmeny, tilpasset logo, tilpasset bakgrunn og topptekststøtte.

Alle temalternativer er ganske enkle å sette opp ved hjelp av live WordPress-tilpasningsenheten.

15. Lovecraft

Lovecraft

Lovecraft er et rent og enkelt gratis WordPress-bloggingstema. Den har en tilpasset topptekst i full bredde øverst og bruker dristige overskrifter for innleggstitler.

Den kommer med en venstre sidefelt og en navigasjonsmeny øverst.

16. Baskerville

Baskerville

Baskerville er et moderne og stilig WordPress-bloggetema. Den har et stort toppbilde i full bredde etterfulgt av innleggene dine presentert som et rutenett på hjemmesiden. Den kommer med lekre maler for enkeltinnlegg og sider.

17. Admiral

Admiral

Admiral er et WordPress-tema i magasin-stil som passer for sportsblogger, magasiner og nyhetsnettsteder. Den har en tre-kolonne layout med 2 sidefelt på begge sider og innholdskolonnen i midten.

Det kommer med et omtalt lysbildefremvisning, en mal for hjemmesiden for et magasin, et widgetisert topptekstområde, 2 forskjellige innleggsoppsett og støtte for uendelig bla..

18. Shapely

velskapt

Hvis du er ute etter et WordPress-bloggetema med fullskjermsbakgrunn, kan du prøve Shapely. Den kommer i en 1-kolonne layout med flere startsider-widgeter, parallakseksjoner og oppfordring til handling-knapper.

Temaet støtter populære WordPress-plugins som du trenger for å maksimere funksjonaliteten til bloggen din. Den er fullt optimalisert for SEO.

19. Ashe

Ashe

Ashe er et vakkert gratis blogg-tema for WordPress. Den har en layout i magasin-stil med et stort toppbilde og en glidebrytende innhold.

Den integreres med populære sidebyggere som Beaver Builder, Elementor og mer for enkel tilpasning.

20. Hiero

hiero

Hiero er et gratis WordPress-bloggetema med magasinlayout. Den bruker dristige farger for topptekst og aksent. Den har en 2-kolonne-layout og har en tydelig navigasjonsmeny på toppen.

Hjemmesiden viser de siste innleggene dine med utdrag og kjente bilder.

21. Spor

Tracks

Tracks er et gjennomtenkt designet WordPress-bloggetema for personlige, magasiner og fotograferingsnettsteder. Den inkluderer en logoopplaster, ikoner for sosiale medier, søkefelt, widget-klare områder og skarp typografi.

Hjemmesiden har et rutenettoppsett av innleggene dine med utvalgte bilder.

22. Mesmerize

Mesmerize

Mesmerize er et fargerikt WordPress-bloggetema. Det er svært fleksibelt og bruker over 30 innholdsseksjoner for å vise frem blogginnholdet ditt.

Den støtter videobakgrunn, lysbildeseriebakgrunn, innholdstype for overskrifter og gradientoverlegg på hjemmesiden.

23. Spaltisten

Spaltisten

Spaltisten er et gratis WordPress-bloggetema med et utseende i magasinstil. Den leveres med forskjellige oppsett for hjemmeside, arkiver, enkeltsider, bbPress og BuddyPress.

Den inkluderer også en responsbar glidebryter som kan tilpasses, og fire fargevalg.

24. Satori

Satori

Satori er et svært tilpasselig WordPress-tema for blogger og personlige nettsteder. Den har en topptekst i full bredde på hjemmesiden og kommer med forskjellige sidemaler, inkludert støtte for WooCommerce, flere widget-klare områder og postformater.

25. Phlox

phlox

Phlox er et svært tilpassbart gratis WordPress-bloggetema. Den har en vakker hjemmesideoppsett med et fullskjerms bakgrunnsbilde på toppen og inneholder innholdet nedenfor.

Det kommer med flere widget-klare områder, sidemaler, tilpassede overskrifter, bakgrunner, sosiale ikoner og fargevalg.

26. Illdy

Illdy

Illdy er et flerbruks WordPress-tema som passer for forretnings-, personlige og magasin nettsteder. Det er bygget på bootstrap-rammeverk, har store overskriftsbilder, 2-kolonne- eller fullbreddesign, tilpasset bakgrunn og fargevalg.

27. Grunning

primer

Primer er et enkelt og rent WordPress-bloggetema. Den har en klassisk blogglayout med en innholdskolonne og høyre sidefelt.

Den har et fullskjermsoverskrift med en tilpasset logo, en navigasjonsmeny og en oppfordringsknapp for å omdirigere brukere til destinasjonssiden.

28. Bloggdagbok

Bloggdagbok

Bloggdagbok er et flerbruks WordPress-bloggetema med en vakker svart og hvit layout. Den har ubegrensede fargevalg, skarp typografi og tilpassede widgeter.

Temaet støtter Gutenberg-blokkeredaktøren ut av boksen.

29. Garfunkel

Garfunkel

Garfunkel er et stilig WordPress-bloggetema med et rutenettoppsett på hjemmesiden. Den støtter tilpassede overskrifter, tilpasset bakgrunn, seks innleggsformater (inkludert et galleri-lysbildefremvisning), seks tilpassede widgeter, en sosial meny og 2 sidemaler.

30. Forfatter

Forfatter

Forfatter er et vakkert WordPress-bloggetema for forfattere og forfattere. Den har en enkel 2-kolonneoppsett med en sidefelt og navigasjonsmeny i venstre kolonne mens innholdet til høyre.

Den støtter tilpassede farger, bakgrunn og flere innleggsformater. Den er optimalisert for tilgjengelighet og ytelse.

31. Tempo

tempo

Tempo er et moderne WordPress-bloggingstema som enkelt kan brukes som bedriftsnettsted også. Den har ren skarp typografi med en lys vind.

Den støtter egendefinert header, parallax, header-knapper, tilpasset logo, tilpassede farger, tilpasset bakgrunn, sosiale koblinger, venstre og høyre sidefelt og tilpassede widgets.

32. Hueman

HUEman

Hueman er et av de mest populære gratis WordPress-temaene. Det kommer med en flersøyleoppsett og kan enkelt brukes på alle slags innholdsrike blogger eller magasinnettsteder.

Du får også støtte for tilpassede overskrifter, 2-kolonneoppsett, layout i full bredde og mange enkle tilpasningsalternativer.

33. iFeature

iFeature

iFeature er et moderne og stilig WordPress-tema som passer for magasiner, forretnings-, personlige og porteføljesider. Den har et bakgrunnsbilde i full bredde og en glidebryter på toppen etterfulgt av innholdet.

Den inkluderer funksjoner som klebrige topptekster, forfatterbioboks, flere widgetområder og sidemaler. Temaalternativene kan enkelt settes opp ved hjelp av dra og slipp i livetilpasseren.

34. Natural Lite

Natural Lite

Natural lite er et enkelt bloggingstema med jordnære toner. Den bruker store funksjoner, støtter tilpasset topptekst og bakgrunn.

Det leveres med flersøyleoppsett og enkle tilpasningsmuligheter.

35. Responsiv

Mottakelig

Responsive er et vakkert WordPress-tema designet for fleksibilitet. Det passer for forfattere, personlige nettsteder, fotografering og til og med forretningsnettsteder.

Den kommer med 9-sidemaler, 11 widgetområder, 6 maloppsett, 4 menyposisjoner og mer. Responsive er WooCommerce-kompatibel, flerspråklig klar og støtter alle RTL-språk.

36. Dyd

Dyd

Virtue er et vakkert og gratis WordPress-bloggetema. Den har et rent oppsett med 2 navigasjonsmenyer og et stort toppbilde i full bredde.

Alle temaalternativene kan enkelt tilpasses ved hjelp av live-tematilpasseren. Det kommer også med flere innleggsformater for videoer, galleri, lyd, chat, til side, sitat osv.

37. Otografi

Otography

Otography er et klassisk WordPress gratis blogg-tema. Den har en vakker glidebryter i stor størrelse med sosiale ikoner, navigasjonsmeny og iøynefallende farger.

Det inkluderer alternativer for typografi og enklere temaoppsett med dra og slipp-innstillinger under live tilpasning. Det er et ideelt tema for nettsteder for personlig, blogg, magasin, fotografering og moter.

38. Tenn

Antennes

Ignite er et stilig WordPress-bloggetema med et klassisk bloggutseende. Det kommer med en 2-kolonne-layout, en kompakt topplinje som brukes til navigasjonsmenyer, nettstedstittel og beskrivelse.

Den bruker mellomstore funksjoner før innleggstitler og bruker skarp typografi for bedre leseopplevelse på bloggen din.

39. Avant

Avant

Avant er et svært tilpasselig og gratis WordPress-tema som passer for alle slags nettsteder. Den er klar for e-handel med full WooCommerce-støtte og kan enkelt brukes til å lage innholdsrike nettsteder også.

Det inkluderer 7 topptekstoppsett, 5 bloggoppsett, 3 bunntekstoppsett, ubegrensede fargevalg og mange flere innstillinger som alle er bygget pent inn i WordPress-tilpasseren. Den er testet for å fungere med alle populære sidebyggere og andre viktige WordPress-plugins.

40. Responsiv mobil

Responsiv mobil

Som navnet antyder er Responsive Mobile et WordPress-tema designet med en mobil-første tilnærming. Det ser like bra ut på alle enheter og skjermstørrelser.

Dette temaet inneholder 9 sidemaler, 11 widgetområder, 6 maloppsett, 4 menyposisjoner, utropsseksjon med en oppfordringsknapp, egendefinerte skrifter, tilpasset bakgrunnsbilde og mer. Egnet for forretningsnettsteder, det er veldig enkelt å bruke og kan raskt settes opp.

41. Vogue

Vogue

Vogue er et stilig WordPress-tema designet spesielt for mote-, livsstils- og e-handelsnettsteder. Det leveres med full WooCommerce-støtte og lar deg enkelt sette opp en nettbutikk.

Det tilbyr flere overskriftoppsett, tilpasset WooCommerce-design, flere bunntekstoppsett, flere bloggoppsett og en haug med ekstra layouttilpasning. Den har ubegrensede fargeinnstillinger som alle er innebygd i WordPress-tilpasseren.

42. Magbok

Magbook

Magbook er et vakkert designet WordPress-tema for innholdsrike nettsteder, inkludert magasiner, aviser, blogger og mer. Den har et rent minimalistisk design med flere layoutvalg og et raskt 1-klikks demo-installasjonsprogram.

Den kommer med brukervennlige maler for å kontakte oss, galleri og magasinsider. Testet med alle populære WordPress-plugins, og Magbook kan også brukes til å opprette en nettbutikk eller et flerspråklig WordPress-nettsted.

43. Panoramisk

Panoramic

Panoramic er et annet utmerket gratis WordPress-tema som passer for alle slags blogger, nettsteder og nettbutikker. Det leveres med fleksible tilpasningsalternativer og en vakker glidebryter for hjemmesiden.

Den er veldig enkel å bruke selv for absolutte nybegynnere. Du kan finne temaalternativene under live tilpasning som lar deg gjøre endringer på nettstedet ditt med en live forhåndsvisning.

44. Conica

Conica

Conica er et superfleksibelt WordPress-flerbruks-tema som kan brukes til å bygge nesten alle slags nettsteder. Det inkluderer 2 nettstedsoppsett, 2 fargeskjemaer, 4 overskriftsoppsett, 5 bloggoppsett, 3 bunntekstoppsett, flere sidemaler og en haug med temalternativer for å tilpasse innstillinger for farger og oppsett.

45. CityLogic

CityLogic

CityLogic er et premiumlignende gratis WordPress-tema som passer for alle slags nettsteder, inkludert nettsteder for små bedrifter. Den har et moderne design med en stor topptekst på hjemmesiden, en gjennomsiktig navigasjonsmeny, en velkomstmelding og ditt viktigste innhold.

Den leveres også med en innebygd glidebryter og kan brukes med andre lysbildeplugins også. Den er WooCommerce klar og kan brukes til å lage vakre nettbutikker.

Alle temalternativene er ganske enkle å følge og lar deg enkelt tilpasse det til dine behov.

46. ​​Agama

Agama

Agama er et rent og romslig gratis WordPress-tema som passer for alle slags nettsteder. Det er superfleksibelt og kommer med enklere temalternativer som lar deg raskt sette den opp.

Den er bygget på Bootstrap med parallaksstøtte, responsiv design og minimal layout. Den er WooCommerce klar og kan også brukes til å lage flerspråklige nettsteder.

47. Raseri

Raseri

Fury er et enkelt WordPress-tema med minimal design og layout. Den fungerer ut av esken og har veldig enkle å bruke temalternativer. Den er bygget på Bootstrap med responsiv design og rask ytelse.

Den inkluderer en klebrig topptekst, ubegrensede farger, bloggsidemal, en jevn rulleeffekt og mer. Den er WooCommerce klar og kan enkelt brukes med hvilken som helst WordPress-sidebygger.

48. Stig opp

Stige

Ascend er et vakkert WordPress-tema. Den kommer med støtte for den kommende Gutenberg-funksjonen som legger til funksjoner for dra og slipp-blokkering til WordPress. Den støtter også alle populære sidebygger-plugins.

Inni vil du finne mange nyttige alternativer som alle er pent organisert under tematilpasning. Den inkluderer også en gjennomsiktig topptekst, flere navigasjonsmenyer, sidefelt, fargealternativer og mer.

49. Wisteria

Wisteria

Wisteria er et enkelt WordPress-bloggetema med fokus på vakker typografi og innhold. Den kommer med en tilpasset bakgrunn, tilpassede farger, tilpasset topptekst og en venstre sidefelt.

Wisteria har også en enkel navigasjonsmeny på toppen og vakker hjemmeside design som viser innleggene dine med tilpassede utdrag og kjennetegnet bilde.

50. Blogasm

Blogasm

Blogasm er et enkelt gratis bloggtema for WordPress. Den har et minimalistisk og rent design med fokus på blogginnleggene dine. Dette temaet kan brukes til å lage en personlig blogg, mote, livsstil og fotografering.

Det kommer med en sosial meny for overskrifter, søkesymbol for overskrifter, kolonneoppsett, tilpasset topptekst og sidefelt. Alle temaalternativene er enkle å konfigurere ved å bruke tilpasningstypen for live-tema.

51. Forfatterbloggen

Forfatterbloggen

Writers Blog er et gratis flerbruks WordPress-tema designet spesielt for forfattere, bloggere, journalister, forfattere og blogg med innhold. Den har en glidebryter for å imponere besøkende med det første blikket.

Det lar deg velge et fargevalg etter eget valg. Det er enkelt å sette opp, responsivt og fullt tilpassbart WordPress-tema.

52. Blogstart

Blogstart

Blogstart er det perfekte temaet for å starte bloggen med en gang. Det er gratis å laste ned med en ren og enkel layoutdesign som kan engasjere brukerne dine med dens funksjoner.

Den lar deg vise kjente innlegg langs navigasjonsmenyen. Blogstart er optimalisert for sidehastighet og ytelse.

53. Creativ

Creativ

Creativ er et moderne gratis WordPress-bloggetema. Den har et fullrammet rammeoppsett for boksen for overskriften med en bildeskytter, navigasjonsmeny, søkelinje og sosialmeny.

Den har en tilpasset logo i midten av overskriftsdelen. Det har uklarheter for destinasjonssider på hjemmesiden.

54. Blogger Era

Blogger Era

Blogger Era er et gjennomtenkt gratis bloggtema for WordPress. Det passer for et nettmagasin, personlig blogg, utgiver, nyheter eller porteføljeside. Den har en om seksjon for deg å legge til et bilde og utdrag i sidefeltet.

Det tilbyr en sentralisert layout for å legge inn innholdet ditt. Dette temaet er fullt responsivt og oversettelse klart til å lage et flerspråklig nettsted.

55. Queens Magazine

Queens Magazine

Queens Magazine er et brukervennlig gratis WordPress-bloggtema bygget for bloggere og online magasiner. Det har mye plass til innholdet ditt. Med 3-kolonneoppsettet kan du vise flere funksjoner i den første bretten av bloggen din.

Den kommer med tilpassede innstillinger for logo og tagline. Queens Magazine-temaet tilbyr flere sidefelt og bunntekst for å gi deg et oppsett variasjon.

56. Balansert

Balansert blogg

Balanced er et rent og responsivt WordPress-bloggetema. Den har en tilpasset logo med full breddehodebakgrunn på toppen.

Temaet har 2-spalters layout og kryssstil for innlegg. Du kan bruke WordPress-widgetene i sidefeltet. Den er SEO optimalisert og støtter WPML for oversettelser.

57. Uendelig

evighet

Infinity er et minimalistisk og gratis bloggtema. Den har dristige farger for grenser og bakgrunn som er godt egnet for små bedrifter, kreative byråer osv.

Hjemmesiden følger en navigasjonsmeny på toppen med sosiale ikoner. Det lar deg legge til en tilpasset logo med en tagline.

58. Interserver

Interserver

Interserver er et vakkert gratis blogg-tema for mamma for WordPress. Det kan tilpasses med mange alternativer på admin-backend for blogglayout og destinasjonssider.

Du kan legge til glidebryteren og kategoriene på hjemmesiden. Den har vakre farger og design for hele bloggen.

59. Tidsskrift

Tidsskrift

Journal er et stilig gratis WordPress-bloggetema for personlige tidsskrifter og alle typer bloggere. Den har fantastisk typografi og vakker layoutdesign.

Det gir et rom for å legge til din korte biograf på hjemmesiden. Journal er et fullt responsivt og søkemotorvennlig tema.

60. Fet fotografering

Fet fotografering

Fet fotografering er et moderne og gratis bloggtema for fotografer, forfattere og forfattere. Hjemmesiden har en fullskjerms bakgrunnsbilde glidebryter som du kan erstatte med de mest populære eller kjennetegnet bilder.

Den har egendefinerte widgeter, fargevalg, parallakseseksjoner og mer. Fet fotografering har en rask sideinnlastingstid og late bilder for å prestere bedre enn vanlig.

61. Sparker

gnist

Sparker er et lett gratis WordPress-bloggetema. Dette temaet kan også brukes til å lage nettsteder for små bedrifter og nettbutikker.

Den har egendefinerte widgeter, vakker glidebrytseksjon, kjennetegnet innleggskolonne, bunntekstalternativer og annonserom. Det er enkelt å bruke og optimalisert for SEO.

Vi håper denne listen hjalp deg med å finne de beste gratis WordPress-bloggetemaene for nettstedet ditt. Det kan også være lurt å sjekke ut denne guiden om hvorfor du må unngå nullerte WordPress-temaer og plugins og vårt utvalg av de beste e-postmarkedsføringstjenestene..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map