7 beste blogggeneratorer som hjelper deg med å finne gode ideer for blogginnavn

Å velge bloggenavnet ditt er en veldig viktig beslutning. Det spiller en avgjørende rolle i bloggens merkevarebygging, markedsføring og SEO (søkemotoroptimalisering).

Imidlertid, med millioner av blogger på nettet allerede, er det litt vanskelig å finne et fengende navn på bloggen din. Heldigvis er det flere smarte blogggeneratorer som kan hjelpe deg med å finne gode ideer til bloggenavn.

Disse bloggenavngeneratorene er elektroniske verktøy som genererer ideer for blogginavn basert på nøkkelordene du skriver inn. De bruker smarte hacks for å generere unike bloggenavn som du kan bruke.

I denne artikkelen vil vi dele noen av de beste blogggeneratorene for å hjelpe deg med å få frem et fengende og merkevarebloggnavn.

Beste blogggeneratorer

Hva er det som gjør et godt blogginame?

Et godt bloggenavn er noe som er kort, unikt, minneverdig og inneholder hovednøkkelordene.

Bloggens hovednøkkelord er hovedtemaet på hele nettstedet. Dette gjør det enkelt for de som er interessert i det emnet å oppdage bloggen din.

For eksempel; bloggenavnet vårt er WPBeginner, som er kort, enkelt og lett å huske. Det inkluderer nøkkelordene ‘WP’ (WordPress) og ‘Nybegynner’.

Å gjøre bloggenavnet ditt unikt kan bidra til å bygge et sterkt merke. Mens du velger et generisk eller vanlig navn, vil det være vanskelig for folk å skille bloggen din fra andre.

For eksempel brukte ‘The Simple Dollar’ -bloggen en kombinasjon av vanlige ord for å lage et lett å huske og fengende bloggenavn.

Hvis du oppretter en personlig blogg, kan du også bruke navnet ditt som bloggens navn. Det er mange populære blogger oppkalt etter bloggerens navn, inkludert Michael Hyatt, Syed Balkhi og andre.

Hvis du vil lære mer om valg av bloggenavn, kan du se vår fulle guide for hvordan du velger det beste domenet for bloggen din.

Når det er sagt, la oss se på de beste bloggeneratorene for å komme med gode ideer til din neste blogg.

Beste blogggeneratorer for 2019

Disse blogggeneratorene bruker tilfeldige ordkombinasjoner med hovednøkkelordet ditt for å hjelpe deg med å finne tilgjengelige bloggenavn som du kan bruke til å starte en blogg.

1. Nameboy

Nameboy Beste domener og blogggenerator

Nameboy er den eldste og mest populære blogggeneratoren tilgjengelig på markedet. Denne gratis navnesøkemaskinen er enkel å bruke, rask og svært effektiv.

Alt du trenger å gjøre er å oppgi søkeord (er) og klikke på ‘Send’ -knappen. Deretter vil den generere mange kreative bloggenavn basert på søkeordene dine.

Hvis du for eksempel vil starte en blogg om fitness, kan du søke i begrepet ‘fitness’. Slik ser du resultatene.

Nameboy Blog Name Søkeresultater

Nå kan du velge det beste navnet fra hundrevis av resultater. Hvis du ikke finner et perfekt navn, kan du søke på nytt ved hjelp av forskjellige søkeordkombinasjoner, synonymer og mer.

Når du har valgt et navn for bloggen din, kan du klikke på “Vis detaljer” -knappen ved siden av det valgte bloggenavnet ditt. Hvis du gjør det, åpnes Bluehost-nettstedet der du kan registrere bloggenavnet ditt og også kjøpe hosting for det.

Hos Bluehost får du 60% avslag på WordPress hosting, gratis SSL og a gratis domenenavn.

2. IsItWP

IsItWP Blog Name Generator

IsItWP leveres med et intelligent verktøy for navnegeneratorer. Det lager mange smarte navneforslag og hjelper deg å velge det beste navnet på bloggen din.

Bare skriv inn nøkkelord eller merkenavn, og klikk deretter på “Generer navn” -knappen. Etter det vil den komme opp med en liste over navn basert på nøkkelordene dine.

For eksempel, hvis du leter etter livsstilsbloggnavn, kan et mulig nøkkelord være “lykkelig liv.” Hvis du søker på det på IsItWP navnegenerator, er det slik det vil vise resultater.

IsItWP Blog Name Generator Søkeresultater

Som du kan se på skjermdumpen over, vil du se en rekke kombinasjoner for søkeordene dine. Hvis du ikke finner et passende navn, kan du starte et nytt søk igjen.

3. Domain.com

Domain.com Blogg Navnsøk og registrering

Domain.com er en av de beste domenenavnregistratorene. Den kommer med en kraftig blogg- og bedriftsnavngenerator, som viser mange titalls bloggenavn med de respektive kostnadene for registrering.

Når du søker i et nøkkelord, vil det først sjekke tilgjengeligheten til .com-domenet for ordet. Hvis det ikke er tilgjengelig, vil det avsløre andre relaterte navn for deg. Den viser både nye og premium domenenavn.

La oss for eksempel prøve å finne et navn på en reiseblogg. Hvis du legger inn ‘reiseanmerkninger’ som søkeord, vil du se søkeresultatene som nedenfor.

Domain.com Bloggenavn Søkeresultater

.Com-domenet for dette navnet er ikke tilgjengelig. .Net-versjonen er tilgjengelig for en premium pris. Og det er flere alternativer med forskjellige utvidelser. Bare bla nedover for å se flere forslag til bloggenavn.

Når du har valgt bloggtittelen, kan du registrere den. Domain.com er et flott sted for domeneregistrering.

Domain.com tilbyr WPBeginner-lesere 25% rabatt på domeneprodukter. Alt du trenger å gjøre er å enten klikke på lenken fra vår hjemmeside, eller bruke vår Domain.com-kupongkode: nameboy

4. Domeneshjul

Domeneshjul

Domain Wheel er et fantastisk blogg-forslagverktøy. Det hjelper deg med å identifisere de tilgjengelige domenenavnene for bloggen din med ønsket søkeord raskt.

Bare legg til ett eller flere søkeord i domenesøkefeltet og klikk på ‘Søk domenet’ -knappen. Domain Wheel vil komme med mange toppdomenenavn for søket ditt.

Vi søkte for eksempel på ‘kjempegode biter’ for å finne et navn på en matblogg.

Søkeresultater for domeneshjulblogg

Hvis du blar nedover resultatsiden, kan du finne tilfeldige navneforslag fra Domain Wheel. Dette er korte navn som den mener kan brukes til å bygge et godt merke.

Hvis du tror du kan bygge et merke, kan du komme i gang med et av disse navnene. Mange av dagens populære merker startet med uvanlige ord, for eksempel Google, Facebook, Reddit, osv.

5. NameMesh

Navn Mesh

NameMesh gjør det enkelt å finne gode bloggenavn ved å tilby navnideer i forskjellige kategorier. Når du har søkt på søkeordene dine, vil det vise navneforslag i kategorier som Vanlig, Ny, Kort, Lignende, SEO, morsom osv.

Hvis du for eksempel vil starte en sportsblogg med ‘sports lover’ i bloggenavnet ditt. Slik viser NameMesh deg navngivende ideer til bloggen din.

Name Mesh bloggenerator søkeresultater

Du vil se flere forslag til bloggenavn for hver kategori. Kategoriene hjelper deg å velge det perfekte navnet på bloggen din.

Velg et navn ved å klikke; så vil den åpne GoDaddy-nettstedet for registrering. Du kan imidlertid også registrere deg hos andre registrarer som Bluehost og SiteGround.

6. Lean Domain Search

Lean Domain Search - Blog Domain Name Generator

Lean Domain Search er et enkelt og brukervennlig bloggfinnerverktøy. Det drives av Automattic, selskapet bak WordPress.com.

Etter at du har søkt på søkeordene dine, viser det en liste over forslag til bloggenavn i løpet av sekunder.

Hvis du for eksempel planlegger å starte en moteblogg, kan det være lurt å bruke ‘toppmote’ i bloggenavnet ditt. La oss søke etter begrepene.

Lean Domain Search - Blog Name Generator Søkeresultater

Hvis du liker noe navn i listen, kan du klikke på det for å sjekke tilgjengeligheten. Hvis det er tilgjengelig, vil du se registreringsalternativer hos Bluehost eller WordPress.com.

Å velge WordPress.com betyr å bruke WordPress.com nettstedsbygger. Hvis du selv vil være vertskap for bloggen din, kan du registrere bloggenavnet ditt og kjøpe hosting hos Bluehost.

For mer informasjon, se vår komplette sammenligning på WordPress.com i full regi mot WordPress.org.

7. Panabee

Panabee

Panabee er enda et fantastisk verktøy for forskning på bloggenavn. Det gir deg en enkel måte å søke etter bloggtitler, firmanavngeneratorer og brukernavn på sosiale medier.

I likhet med andre verktøy ovenfor gir det deg et søkefelt der du kan beskrive ideen din i to ord. Skriv inn de valgte ordene og klikk på ‘Søk’ -knappen.

Hvis du for eksempel leter etter et skjønnhetsbloggenavn, kan “skjønnhetssummer” være et nøkkelord du vil søke etter. Slik genererer Panabee navn på søkeordene dine.

Forslag om navn på Panabee Blog

Det er lett å finne ut om navnene er tilgjengelige eller ikke. Navnene med blå hjerteikoner er tilgjengelige for registrering, mens de ødelagte hjerter i oransje farge allerede er tatt. Noen av de tatt domene kan imidlertid kjøpes som premiumdomener.

Når du har valgt et navn, kan du klikke på det for å fortsette for registrering.

Vil du registrere ditt bloggenavn gratis?

Når du har valgt bloggenavnet ditt, må du være rask med å registrere det før noen andre gjør det. Du bør også sørge for at du får den beste avtalen.

WPBeginner-brukere kan nå registrere et bloggenavn gratis hos Bluehost ved kjøp av WordPress-hosting. Den beste delen av denne avtalen er at du får 60% avslag på hosting også.

Normalt koster et domene / bloggnavn $ 14 per år og en hosting-konto koster rundt $ 7,99 per måned. Men Bluehost vil gjøre det mulig for deg å starte bloggen bare for $ 2,75 per måned.

→ Klikk her for å gjøre krav på denne eksklusive Bluehost-avtalen ←

Hvis du trenger hjelp til å starte bloggen din, kan du se vår trinnvise guide for hvordan du oppretter en blogg for nybegynnere.

Det er alt! Vi håper disse blogggeneratorene hjalp deg med å komme opp med et kult blogginnavn. Hvis du vil tjene stort på bloggen din, kan du se vår guide om 25 velprøvde måter å tjene penger på nettet med en WordPress-blogg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me