7 beste CRM-er for små bedrifter i 2020 (med gratis alternativer)

Sammenligner du den beste CRM-programvaren for små bedrifter? CRM-programvare hjelper deg med å administrere kundeforhold, øke salget, administrere potensielle kunder og utvide virksomheten din.


På grunn av den kritiske rollen som CRM-programvare (Customer Relationship Management) spiller i bedriftssuksessen, er det ekstremt viktig at du forsker på bransjen på riktig måte og sammenligner de beste CRM-leverandørene før du tar en beslutning.

I denne artikkelen vil vi vise deg vårt ekspertvalg av den beste CRM-programvaren for små bedrifter. Vi vil sammenligne populær CRM-programvare når det gjelder funksjoner og dele fordeler og ulemper for å hjelpe deg med å velge den beste plattformen.

Sammenligning av den beste CRM-programvaren for små bedrifter

Hva er en CRM-programvare?

CRM-programvare eller Customer Relationship Management-programvare er et verktøy som hjelper deg å administrere kundedata og tilby strømlinjeformede kundetjenester på tvers av virksomheten din.

De fleste virksomheter trenger en kontaktsjef for å håndtere kontaktinformasjon om kundene og potensielle kunder. I de tidlige stadiene av de fleste selskaper gjøres dette vanligvis manuelt gjennom regneark eller enkle kontaktadministrasjonsverktøy.

Imidlertid blir disse prosessene ineffektive etter hvert som bedriften din vokser, og hvis du ikke løser problemet raskt nok, kan det føre til betydelig tap i muligheter / salg.

En CRM-programvare hjelper deg med å løse problemet ved å lagre alle aspekter av kundeforhold i en database og gjøre det lett tilgjengelig. Det gjør det mulig for markedsføring, salg og kundestøtteteam å ha alle dataene ved fingertuppene når det trengs.

CRM-programvare er utrolig nyttig i å øke salget, bygge kundeforhold og tilby fantastiske kundeservices. Kundene dine får mer personlig, mer oppmerksom og effektiv service.

Hva du skal se etter i CRM-programvaren?

Siden det er så mange forskjellige CRM-programvareselskaper der ute, blir det ganske overveldende for små bedrifter å bestemme hvilken som er den beste CRM for deres behov.

Her er noen raske tips for å velge den beste CRM-programvaren for bedriften din:

1. Brukervennlighet – En fersk undersøkelse avslørte at 67% av virksomhetene har brukervennlighet som den viktigste funksjonen i CRM-programvaren. Du og teamet ditt bruker det i flere timer hver dag. Hvis CRM ikke er enkel å bruke, vil det ikke hjelpe deg å nå dine forretningsmessige mål.

2. Sky og mobil – I 2008 kjørte mindre enn 12% av CRM-programvaren på skyen. I dag er 87% av CRM-er skybasert programvare. Det er sikrere, raskere og lettere å integrere med andre apper og tjenester.

En annen studie fra Nucleus Research avslørte at 65% av selskapene som bruker en mobilvennlig CRM, overskred salgsmålene. Dette betyr at du vil se etter en CRM-programvare som er mobilvennlig.

Dette gjør det praktisk for lagene dine å nå sine mål. Kundene dine får raskere svar og trenger ikke å vente i timevis bare for å få raske svar.

3. Lag en funksjonsliste – Du må lage en liste over funksjoner du trenger i CRM-programvaren. Ikke bekymre deg hvis du ikke kan tenke på alle funksjonene med en gang. Denne øvelsen gir deg en ide om hva som vil passe godt for bedriften din.

CRM-programvare er ikke bare en adressebok for kundenes kontaktinformasjon. De er nyttige fordi de integreres i markedsføring, salg og leadgenerering.

De hjelper deg med å detaljstyre alle aspekter av en kundes reise med virksomheten din. Du må se hvordan du kan integrere den spesifikke CRM-programvaren med din eksisterende forretningsprosess og salgsaktiviteter.

4. Integrasjoner – Mange moderne CRM-programvare inneholder massevis av funksjoner. Imidlertid vil du fremdeles trenge å få dem til å jobbe med andre apper, for eksempel WordPress-nettstedet ditt, leadgenerasjonsprogramvare, e-postmarkedsføringstjeneste, e-posttjenester for selskaper, sosiale medier-plattformer og mer. Forsikre deg om at CRM-programvaren din støtter disse integrasjonene.

Hvis du for eksempel driver et medlemsnettsted eller en nettbutikk, trenger du CRM-en din for å integrere med ditt medlemsprogramtillegg eller eCommerce-plattform.

Dette er bare noen helt grunnleggende krav som du ønsker å sjekke. Det kan også være lurt å vurdere priser, muligheten til å legge til brukere og avdelinger, sikkerhet, GDPR-samsvar og mer.

Når det er sagt, la oss ta en titt på den beste CRM-programvaren på markedet og hvordan de samler seg på disse kriteriene.

1. HubSpot

Hubspot

HubSpot er den beste CRM-programvaren for små bedrifter som leter etter en kostnadseffektiv løsning for å komme i gang. Det tilbyr gratis planer for CRM-, markedsførings-, salg- og Sevice-knutepunktene.

Den gratis HubSpot CRM kommer med ubegrensede brukere og ubegrensede kontakter. Det er også gratis for alltid.

Imidlertid er mange av funksjonene begrenset eller utilgjengelige i gratisplanen. For å få tilgang til de kraftige funksjonene, må du oppgradere til en av de betalte planene deres under Growth Suite.

HubSpot er ganske enkel å bruke, og du kan koble markedsførings-, salgs- og servicepunkt til CRM-programvaren. Dette gir deg et bredt spekter av verktøy for å effektivt administrere kundereisen.

Med et enkelt brukergrensesnitt får du et fugleperspektiv av hele salgsledningen på dashbordet. Du kan se detaljerte rapporter, all kontaktaktivitet, salgsaktiviteter og bruker / teamytelse.

HubSpot tilbyr et omfattende sett med funksjoner, inkludert en mobilapp for iPhone og Android, kontaktansvarlig, e-postmaler, sanntidsvarsler, telefonsamtaler, sporing av e-post, planlegging og mer.

Integrasjoner er avgjørende for CRM-programvare. HubSpot integreres med mer enn 300 apper og tjenester inkludert WordPress, markedsføringsselskaper innen e-post, leadgenerasjonsprogramvare som OptinMonster, og mange flere.

Priser: HubSpot tilbyr gratis CRM-plattform. For flere funksjoner, kan du oppgradere til deres betalte planer for markedsføring, salg og servicepunkt eller oppgradere til Growth Suite, som starter fra $ 113 / måned og inkluderer 1 bruker ($ 38 per måned for hver ekstra bruker).

2. Konstant kontakt

Konstant kontakt

Constant Contact er en populær e-postmarkedsføring og CRM-programvare. Det lar deg enkelt lagre kontakter, administrere kundeinformasjon, sende e-post og spore kundeaktivitet fra dashbordet.

Det er ekstremt enkelt å bruke med enkle rapporter, detaljerte aktivitetslogger for hver kontakt og kraftige dra- og slippverktøy for å sende ut e-post. Du kan planlegge e-post, lage salgstrakter og ha enkel markedsføringsautomatisering for nybegynnere.

Constant Contact har et stort marked for integrasjoner tilgjengelig for tredjepartsapper. Mange av de populære tjenestene og verktøyene du allerede bruker, som WPForms, kan umiddelbart kobles til Constant Contact.

For eCommerce-butikker tilbyr Constant Contact integrasjoner med alle topp e-handelsplattformer. Det inkluderer e-handelsverktøy som hjelper deg med å fange opp, engasjere og konvertere potensielle kunder til betalende kunder.

Priser: Prisene deres er basert på antall kontakter og starter fra $ 20 per måned. Imidlertid, hvis du vil legge til teammedlemmer, trenger du deres plussplan som starter på $ 45 per måned.

WPBeginner-brukere får en gratis prøveperiode på 60 dager, og du kan også få 20% avslag hvis du bruker vår kupongkode med konstant kontakt.

3. PipeDrive

PipeDrive

PipeDrive er en salgsdrevet CRM-programvare for bedrifter. Det tilbyr en komplett salgspipelinjestyring med et intuitivt brukergrensesnitt som gir deg rask tilgang til all informasjonen du trenger.

Den er designet for salgsteam og inneholder funksjoner som salgsrapportering, salgsprognoser, detaljert aktivitetslogg, avanserte kontaktdetaljer, e-postintegrasjoner og tilpassbare rørledninger.

Den har et voksende utvalg av integrasjonsapper som lar deg koble CRM-systemet til andre tjenester du allerede bruker. Den har også mobilapper for iOS og Android slik at du kan holde kontakten og få ting gjort.

Priser: Planene deres starter fra $ 12,50 per bruker per måned som faktureres årlig.

4. Fersalg

Freshsales

Freshsales er en annen populær CRM-programvare som passer for bedrifter i alle størrelser. Den har en salgsorientert tilnærming med verktøy for å maksimere konverteringene dine.

De tilbyr et one-stop-dashbord som gir deg øyeblikkelig tilgang til rapporter, aktiviteter, telefonsamtaler, e-post, brukere og kontaktadministrasjon. Det har et intuitivt nettbasert grensesnitt og har kraftige mobilapper som hjelper teamene dine å selge mens du er på farten.

Freshsales bruker AI-drevet leadscoring som hjelper deg med å prioritere potensielle kunder for å konvertere. Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer visuelle salgsledninger, handlingsdyktige innsikter i samtaler, hendelsessporing, tilpassede arbeidsflyter og mer.

Den har native integrasjoner tilgjengelig for noen av de mest populære tredjeparts tjenester. Flere integrasjoner er tilgjengelige som tredjepartsapper. Antall integrasjoner er imidlertid litt begrenset for øyeblikket.

Priser: Planene starter fra $ 12 per måned per bruker som faktureres årlig.

5. Drypp (netthandel)

Dryppe

Drip er en annen populær eCommerce CRM-programvare designet for å øke salget. Med et intuitivt brukergrensesnitt er det utrolig enkelt å bruke, men likevel ekstremt kraftig.

Det er lastet med funksjoner som inkluderer automatisering av markedsføring, avansert kontaktadministrasjon, handlinger som kan rapporteres, e-postkampanjer, en-til-en-samtaler, e-handel bruker sporing og mer.

Drip kommer med native integrasjoner for alle topp tredjeparts tjenester. Dette inkluderer e-posttjenester, leadgenerasjonsprogramvare, SMS-tjenester, WooCommerce, Shopify og mange flere. Det tilbyr arbeidsflyter for å generere potensielle kunder fra Facebook og Instagram, noe som hjelper deg å bli tappet inn i deres enorme brukerbase.

Priser: Drips planer starter fra $ 49 per måned for opptil 2500 kontakter.

6. Streak CRM for Gmail

StreakCRM

Streak er en CRM-programvare for Gmail og fungerer både med gratis Gmail-kontoer og G Suite. Det lar deg spore kundemails i Gmail, administrere kontakter, spore potensielle kunder og administrere salgsledninger.

Den fanger automatisk leads fra kontaktene dine, lar deg legge til oppgaver og påminnelser, legge til koder og notater, lage tilpassede rørledninger, planlegge e-post og så mye mer.

Det kommer som et nettlesertillegg, så vel som mobilapp for Android og iOS. Den støtter tredjepartsintegrasjoner gjennom Gmail og Zapier, dette gir deg tilgang til å dele data på tvers av flere verktøy og tjenester.

Priser: De tilbyr en begrenset gratis plan for personlig bruk. Deres betalte planer starter fra $ 49 per bruker per måned faktureres årlig.

7. AgileCRM

AgileCRM

AgileCRM er en kraftig alt-i-ett CRM-programvare. Den pakker kontaktadministrasjon, salg, markedsføring og kundeservice i ett praktisk dashbord.

Det tilbyr salgsverktøy med 360 graders kontaktvisning, detaljerte rapporter, tidslinje, kalender, hendelser, prosjektstyring, avtaler og gamification for salgsteamet ditt. Du får tilgang til raske rapporter som du kan bore ned for å holde oversikt over alt som skjer på tvers av virksomheten din.

AgileCRM inkluderer markedsføringsverktøy for å generere og fange potensielle kunder, sende ut e-post, nyhetsbrev, destinasjonssider, skjemaer og markedsføringsverktøy for sosiale medier.

Priser: AgileCRM tilbyr en begrenset gratis plan. Deres betalte planer starter fra $ 9,99 per bruker per måned fakturert årlig eller $ 8,99 per bruker fakturert i 2 år.

Som er den beste CRM-programvaren for små bedrifter?

Som vi nevnte tidligere, må du sammenligne CRM-verktøy basert på bedriftens krav og mål.

Basert på kriteriene vi definerte tidligere, mener vi at HubSpot er den beste CRM-programvaren for små bedrifter. Den er enkel å bruke og tilbyr et omfattende sett med funksjoner. De tilbyr en gratis plan som er god nok for små bedrifter til å komme i gang.

Hvis e-post er den viktigste kilden til potensielle kunder og salg for virksomheten din, er konstant kontakt det beste alternativet. Det tilbyr et brukervennlig kontaktstyringsverktøy som du effektivt kan bruke for å øke salget og administrere kundeforhold. Prisene deres er veldig vennlige for små bedrifter.

Hvis du leter etter en fullstendig salgsfokusert CRM, anbefaler vi at du bruker enten PipeDrive eller FreshSales fordi de begge er salgsdrevet CRM, og de vil hjelpe deg med å forbedre salgsprosessene dine.

Hvis du er et e-handelsmerke, og trenger en CRM som følger med e-handelsfokusert markedsføringsautomasjon, må du ikke se lenger enn Drip. Det er ekstremt kraftig og verdt hver eneste krone, fordi det absolutt vil hjelpe deg å øke det totale salget.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste CRM-programvaren for bedriften din. Det kan også være lurt å se vår liste over må-ha WordPress-plugins for bedriftsnettsteder, beste forretningstelefontjenester og beste live chat-programvare for små bedrifter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map