7 beste nedtellingen for WordPress (enkel å bruke)

Leserne spør oss ofte hvordan de kan legge til en nedtellingstimer på nettstedet deres. Nedtellingstimere er en flott måte å bygge forventning, spenning på og skape FOMO-effekt på nettstedet ditt.


Det er mange forskjellige nedtellingsprogrammer der ute som lar deg lage en nedtellingstimer, så hvilken bør du bruke?

I denne artikkelen vil vi dele de beste nedtellingstilleggene for WordPress og forklare nøkkelfunksjonene til hver enkelt.

Beste nedtellingsplugins for WordPress

Hva er en nedtelling for nedtelling av timer, og når du trenger det?

En nedtellingstimer-plugin lar deg vise en tidtaker som teller ned til et bestemt tidspunkt eller en bestemt dato.

Smarte markedsførere bruker nedtellingstimere for å bygge spenning og skape en følelse av presserende forhold blant kundene. Det hjelper dem å dra nytte av FOMO-effekten for å øke konverteringene.

Det er mange WordPress-plugins som lar deg legge ned nedtellingstimere på nettstedet ditt. Disse nedtellingstimerne kan deles inn i to grupper:

1. Normale nedtellingstimer

En vanlig nedtellingstimer, noen ganger kalt en statisk eller fast nedtellingstimer, er det de fleste tenker på når de forestiller seg en tidtaker.

Denne tidtakeren teller ned til et bestemt fast punkt. Det kan være lanseringen av et nettsted, slutten av et salg eller et annet arrangement.

Nedtellingsklokkens sluttpunkt er det samme for alle og endres ikke avhengig av hvem som ser det.

Evergreen Timer

En eviggrønn nedtellingstimer, noen ganger kalt en dynamisk nedtellingstimer, er spesifikk for hver bruker.

Det begynner å telle ned når personen kommer til nettstedet ditt. For eksempel kan de ha 4 timer på å dra nytte av et spesielt tilbud.

Dette kan være en kraftig markedsføringsteknikk da den lar deg skape en følelse av press.

Vær oppmerksom på at de fleste WordPress-plugins er designet for å kjøre normale nedtellingstimere, og bare noen lar deg kjøre eviggrønne tidtakere.

Når det er sagt, la oss se på noen av de beste nedtellingstimer-pluginene for WordPress.

1. OptinMonster

OptinMonster-nettstedet

OptinMonster er en kraftig popup- og leadgenerasjonsplugin for WordPress. Det lar deg konvertere forlate nettsted besøkende til abonnenter og betalende kunder.

Med OptinMonster kan du lage både statiske og eviggrønne tidtakere. Du kan lage så mange tidtakere du vil, og du kan bruke forskjellige tidtakere på forskjellige sider.

Det er mange måter du kan plassere nedtellingstimeren ved å bruke OptinMonster. Noe av det beste er å bruke en flytende stolpe som holder seg til toppen eller bunnen av siden din. På den måten forblir den synlig til enhver tid.

OptinMonster har fulle instruksjoner for hvordan du oppretter og tilpasser nedtellingstimeren.

Her er en nedtellingstimer vi opprettet ved å bruke Plugin-pluggen:

Et eksempel på en nedtelling laget med OptinMonster

Merk: Du trenger OptinMonster’s Pro-plan eller høyere for å kunne bruke nedtellingstimere.

De lar deg legge til nedtellingstimer på popups, flytende stolper, velkomstmatter på full skjerm, rullebokser og inline widgets.

På toppen av det kan du personalisere tidtakerne basert på brukerens beliggenhet, hvilken side de er på, hvor de besøker fra og mer.

2. SeedProd

SeedProd nettstedet

SeedProd-pluginen er et flott alternativ hvis du vil ha en “kommer snart” -side for nettstedet ditt. Det lar deg enkelt sette opp en spesiell destinasjonsside og sette nettstedet ditt i kommer snart eller vedlikeholdsmodus.

Med denne plugin-en lager du en normal tidtaker som teller ned til samme punkt for alle. Det vil vanligvis være den dagen nettstedet ditt lanseres. Du kan ikke bruke den til å lage en eviggrønn tidtaker.

En veldig smart SeedProd-funksjon er at du kan stille inn nettstedet til å starte umiddelbart når tidtakeren er ferdig. Du trenger ikke å huske å gjøre det selv manuelt. Bare slå på “autolaunch” -funksjonen når du legger ned nedtellingstimeren til siden din eller redigerer den.

Her er en nedtellingstimer vi opprettet ved å bruke SeedProd’s Coming Soon Page Pro-plugin:

Et eksempel på en nedtellingstimer opprettet med SeedProd

3. Nedtellingstimer Ultimate

Nedtellingstimeren Ultimate WordPress-plugin-siden

Nedtellingstimer Ultimate er et annet godt alternativ å vurdere om du vil lage en normal nedtellingstimer. Det er en enkel plugin og har ikke muligheten til å vise eviggrønne tidtakere som er spesifikke for individuelle besøkende.

Du kan bruke Countdown Timer Ultimate til å lage så mange timer som du vil, og du kan tilpasse hvordan de ser ut til en viss grad.

Her er en nedtellingstimer vi opprettet ved å bruke gratisversjonen av Countdown Timer Ultimate-plugin:

Et eksempel timer laget med Countdown Timer Ultimate

Pro-plugin gir deg mer avanserte alternativer. Disse inkluderer å kunne vise spesifikk tekst når nedtellingen utløper og ekstra designfunksjoner.

For instruksjoner, se vår guide for hvordan du legger til en nedtellingstimer-widget i WordPress.

4. Nedtellingsbygger

Countdown Builder-pluginsiden

Countdown Builder er en enkel nedtellingstimer med flere forskjellige stiler innebygd. Disse inkluderer nedtelling av sirkler, flippklokke-nedtelling og til og med en kommende side.

Du kan plassere tidtakeren i et innlegg eller en side i WordPress-blokkereditor ved å velge “Nedtelling” -blokk (under “Widgets”). Du kan også velge å automatisk vise den på bestemte innlegg eller sider.

Her er en tidsur vi opprettet ved å bruke den:

Et eksempel timer laget med Countdown Builder

Hvis du vil, kan du redigere hvordan klokken ser ut i detalj, endre ting som skriftstørrelse, etiketter og animasjonsstil. Du trenger ikke å gjøre dette med CSS. Det er en innebygd redaktør.

Med pro-versjonen kan du legge til en e-postmelding, planlegge tidtakere på forhånd, vise / skjule tidtakere på mobile enheter og mer. Pro-versjonen er priset fra $ 19.99 og oppover, avhengig av hvilke funksjoner du ønsker.

5. Evergreen Countdown Timer

Evergreen Countdown Timer-plugin

Evergreen Countdown Timer lar deg lage eviggrønne nedtelling, som du kanskje forventer av navnet. Du kan også bruke den til å lage normale nedtellingen.

Du kan velge hvordan pluginen oppdager besøkende, enten med en informasjonskapsel eller med deres IP-adresse.

Hvis du vil legge til tidtakerne på siden din, må du oppgi en kortkode. Du kan bare kopiere og lime dette fra Manager-delen av nedtellingstidsinnstillingene.

Når tidtakeren treffer null, kan du automatisk omdirigere besøkende til en URL du ønsker. For eksempel kan du sende dem til en registreringsside hvis du teller ned til lanseringen av det nye kurset ditt.

Her er en timer vi opprettet ved hjelp av Evergreen Countdown Timer-plugin:

Et eksempel timer laget med Evergreen Countdown Timer

Det er en proversjon av plugin-modulen, som gir deg mange ekstra alternativer. Den lar deg også velge flere farger enn bare svart eller hvitt til tidtakeren.

Med pro-versjonen kan du gi en nedtelling for tilgjengelige “plasser”, som seter eller billetter. Dette kan fungere bra hvis du selger steder for et betalt webinar eller et annet live arrangement.

6. WordPress Countdown Widget

WordPress Countdown Widget-plugin

WordPress Countdown Widget er en gratis plugin som har et dra-og-slipp-grensesnitt. Du kan bruke den til å lage flere tidtakere på nettstedet ditt.

Plugin-enheten lar deg legge til nedtellingstidsutløsere i sidemoduler, innlegg eller sider ved å bruke en kortkode. Plugin-nettstedet har fulle instruksjoner for bruk av kortkoden.

I motsetning til andre plugins tilbyr denne plugin også “countup” -timere, der tidtakeren din teller opp fra et punkt i fortiden i stedet for å telle ned til et punkt i fremtiden.

For eksempel kan du lage en plugin som viser hvor lenge det har gått siden en historisk begivenhet, som fødselen til en kjent.

Du kan til og med bruke dette til å vise hvor lenge det har gått siden selskapet ditt ble stiftet eller siden du startet bloggen din. Her er et eksempel som vi opprettet:

Et eksempel timer laget med WordPress Countdown Widget

7. HurryTimer

HurryTimer-plugin

Gratisversjonen av HurryTimer lar deg lage eviggrønne og vanlige tidtakere. Den eviggrønne tidtakeren bruker både cookie- og IP-deteksjon for å vise riktig timer for hver enkelt bruker.

Du kan også sette opp tidtakere for å kjøre en nedtelling mellom to faste datoer. Dette er nyttig hvis du vil gjøre deg klar for et kommende salg på forhånd.

Timeren fungerer med WooCommerce, selv om du ikke trenger å kjøre WooCommerce for å bruke den. Du kan vise tidtakeren flere ganger på samme side, hvis du vil.

Her er en timer vi opprettet ved hjelp av HurryTimer:

Et eksempel timer laget med HurryTimer

Hvis du har pro-versjonen, kan du sette opp en tilbakevendende timer. Dette er en tidtaker som kjører i henhold til regler du angir. For eksempel kan du ha en tidtaker som viser leveringstider.

Med pro-versjonen kan du også lage en kunngjøringslinje som holder seg til toppen eller bunnen av skjermen for å holde tidtakeren synlig.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å lære om de beste nedtellingstilleggene for WordPress. Du kan også være interessert i våre tips for å gjenopprette WooCommerce forlatte vognsalg, og vår liste over de beste e-postmarkedsføringstjenestene for å øke salget.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map