7 beste nettsteder for videovert for bloggere, markedsførere og bedrifter

Leter du etter de beste videovertingsnettstedene for bloggere, markedsførere og bedriftsnettsteder?


Å laste opp videoer direkte til nettstedet ditt krever mange serverressurser. Dette er grunnen til at smarte bedriftseiere bruker videoserveringssider for å laste opp videoer og deretter enkelt legge dem inn i WordPress uten å påvirke ytelsen.

I denne artikkelen vil vi dele noen av de beste videovertingsnettstedene for bloggere, markedsførere og bedriftseiere.

Beste videovertingssider for bloggere

Hvorfor bruke nettsteder for videovert?

Videoer er den mest engasjerende formen for innhold, og de er svært effektive for konverteringer. Imidlertid tar de også mye plass og båndbredde.

WordPress lar deg laste opp videoer til nettstedet ditt. Imidlertid er det egentlig ikke optimalisert å servere videoer. Dette påvirker videoavspilling og skaper en dårlig brukeropplevelse.

Bortsett fra det, forbruker videoer flere WordPress-hostingressurser, som bremser nettstedet ditt. Hvis du er på delt hosting, kan det hende at leverandøren din til og med avslutter kontoen din for å stoppe den fra å påvirke andre nettsteder.

På grunn av disse problemene anbefaler vi å bruke et webhotellhotell for å legge til videoer i WordPress. De har flere serverressurser for å servere videofiler, og du trenger ikke å bekymre deg for WordPress-ytelse.

Enda viktigere er at de automatisk justerer videokvaliteten for å gi en bedre seeropplevelse basert på besøkende til internett.

For å lære mer, se guiden vår om hvorfor du aldri skal laste opp videoer til WordPress.

WordPress gjør det superenkelt å legge inn videoer på nettstedet ditt. Se vår guide for hvordan du enkelt kan legge inn videoer i WordPress for detaljerte instruksjoner.

Når det er sagt, la oss se på noen av de beste videovertingsnettstedene du kan bruke.

1. YouTube

YouTube

YouTube er det mest populære nettstedet for videovert på internett. Det lar deg laste opp videoer, lage kanaler og bygge et følgende.

Som markedsfører og bedriftseier vil du utnytte YouTubes enorme potensiale. Det er også verdens nest mest populære søkemotor og det nest største nettstedet for sosiale medier med 1,9 milliarder aktive brukere.

Du kan bygge en YouTube-følge med kanalen din, finne et nytt publikum, bli omtalt i videosøkeresultater og utvide virksomheten din.

YouTube har et partnerprogram som du kan være med på for å tjene penger online fra videoene dine. Dette programmet tilbyr deg også flere fordeler som analyse, lengre videoer og videoredigeringsverktøy.

Hos WPBeginner bruker vi YouTube for å laste opp våre WordPress videoopplæringer. Ta en titt på WPBeginner-kanalen på YouTube for å se hvordan vi bruker YouTube for å få flere abonnenter og besøkende til nettstedet vårt.

2. Vimeo

Vimeo

Vimeo er et utmerket nettsted for videoservering og streaming for bloggere, markedsførere og bedrifter. Det gir deg en begrenset hostingplass for å laste opp videoer gratis. Imidlertid er den ubegrensede båndbredden og den annonsefrie visningen de viktigste fordelene for alle videoene.

For å laste opp store videoer, må du kjøpe en premiumplan som er veldig rimelig ($ 84 per år). De betalte planene inkluderer også personvernalternativer, videoredigeringsverktøy, kundestøtte, passordbeskyttelse, relaterte videoer og Google Analytics.

Premiummedlemmene kan også selge eller leie videoer for å tjene penger online fra Vimeo-videoen din.

Vi bruker Vimeo til å være vertskap for private videoer for vårt eksklusive medlemsområde. Hvis du har et medlemskapsside eller ønsker å opprette og selge nettkurs, er Vimeo et utmerket alternativ.

3. Jetpack Video

Jetpack Video

Jetpack er en populær plugin-pakke som også inkluderer en videovertsfunksjon. Jetpack-video er en førsteklasses videovertjeningstjeneste og krever en betalt Jetpack-abonnementsplan.

Den er helt uten annonser og viser ikke relaterte videoer fra andre nettsteder på videoene dine.

Den bruker samme innholdsleveringsnettverk som Jetpack-bilder bruker for raskere leverings- og streamingopplevelse. Det inkluderer også personverninnstillinger, analyse, flere videoformater og mer.

4. Wistia

Wistia

Wistia er et profesjonelt webhotell for markedsførere og bedrifter. Den gratis kontoen har en grense på tre videoer med funksjoner som tilpasset miniatyrbilde, Wistia-merkede videospiller, passordbeskyttelse, personverninnstillinger og mer.

Du trenger premiumplanen deres for å laste opp flere videoer. Den betalte versjonen lar deg fjerne Wistias merkevarebygging fra videospilleren. Det kommer også med seerhistorikk, trendgrafer, oppfordringsknapper, relaterte videoer og merknader.

Den har kraftige integrasjoner med e-postmarkedsføringstjenester og CRM-programvare som Constant Contact, Drip, AWeber, Hubspot, Google Analytics og andre..

5. Vidyard

Vidyard

Vidyard er et high-end video hosting nettsted for store bedrifter og profesjonelle. Det inkluderer premium content marketing verktøy for å markedsføre videoene dine.

Det kommer med flere videospillerstiler og tilpassede redigeringsalternativer. Du kan laste opp videoer med oppfordringsknapper, og utføre A / B-test mot miniatyrbilder for å se hvilken som fungerer best.

Vidyard tilbyr kraftig og detaljert analyse, inkludert seerhistorikk, engasjement og mer for å forbedre videoene dine.

6. Dailymotion

Dailymotion

Dailymotion er et annet populært webhotell som du kan bruke til å laste opp markedsførings- og forretningsvideoer. Den har en gratis partnerkonto med funksjoner som ubegrenset båndbredde og lagring, kjente videoer, personverninnstillinger, videospiller og mer.

Den lar deg laste opp flere videoer på en dag, og du kan også bruke dra og slipp-funksjonen til å laste opp komplette spillelister. Du kan optimalisere videoene dine for SEO ved å legge til tittel, beskrivelse og koder.

DailyMotion tilbyr også et inntjeningsprogram der du kan tjene penger og få flere funksjoner som partner.

7. SproutVideo

SproutVideo

SproutVideo er et betalt webhotellsted for bloggere, markedsførere og bedrifter. Den har en gratis prøvekonto der du kan teste videospilleren og dens funksjoner. Skjønt gratisversjonen har begrensede alternativer, og du må oppgradere for å få tilgang til alle innstillingene.

Noen av de bemerkelsesverdige funksjonene inkluderer videotemaer, oppsett, videoanalyse, sosiale delingsknapper, plassering til handling og visningsengasjementshistorie.

Du må få innebygd kode for hver video og bruke den tilpassede HTML-blokken for å legge til videokode.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste videovertingsnettstedene for bloggen din eller bedriftsnettstedet. Det kan også være lurt å se vår trinnvise WordPress SEO-guide for nybegynnere, og vår ekspertvalg av de beste WordPress-plugins for bedriftsnettsteder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me