7 beste plugins og temaer for WordPress Job Board

Leter du etter den beste plugin-pluggen for WordPress? Det er flere WordPress-jobbrett-plugins som du kan bruke til å enkelt lage et jobbtavle og belaste andre selskaper å legge ut jobber. Det er en av måtene å tjene penger på bloggen din, og du kan til og med bruke den til å legge ut dine egne stillinger. I denne artikkelen har vi valgt de beste pluginene og temaene for WordPress jobbbrett som du kan bruke.


WordPress-plugin og temaer

Bygge et nettsted for jobbtavler med WordPress

WordPress er for tiden en av de mest populære nettstedbyggere i markedet, og driver mer enn 30% av alle nettsteder på internett. Det kan brukes til å bygge nesten alle slags nettsteder, inkludert et nettsted for jobbtavler.

Det er to typer WordPress-nettsteder som ofte forvirrer nye brukere. For det første er det WordPress.com som er en hostet løsning. For det andre har du WordPress.org også kalt selvhotell WordPress. Se vår artikkel på WordPress.com vs WordPress.org for en sammenligning side om side.

Vi anbefaler å bruke WordPress.org som er vertskap, fordi det gir deg øyeblikkelig tilgang til alle WordPress-funksjoner uten noen begrensninger.

For å komme i gang trenger du et domenenavn og en WordPress-hostingkonto.

Vi anbefaler å bruke Bluehost fordi de er en offisiell anbefalt WordPress-leverandør, og et av de største webhotellfirmaene i verden.

De tilbyr også brukerne våre et gratis domene, gratis SSL og 60% avslag på webhotellpakken. Se forskjellen mellom domenenavn og webhotell.

Etter at du har kjøpt hosting, følg vår trinnvise guide for hvordan du lager et nettsted.

Når du har opprettet WordPress-nettstedet ditt, kan du installere et plugin for jobbkort.

Når det er sagt, la oss ta en titt på noen av de beste WordPress-jobbkort-programtilleggene og temaene du kan bruke til å lage et nettsted for jobbtavler.

1. WP Job Manager

WP Job Manager

WP Job Manager er en ekstremt enkel å bruke WordPress-jobbrett-plugin. Bare opprett nye sider, legg til kortkoder, og du kan ha et direkte jobbtavle på få minutter. Det lar brukere registrere seg på nettstedet ditt og legge ut stillingsannonsene sine. Brukere kan også administrere sine oppføringer fra et enkelt dashbord.

Du kan også bruke dem til å tjene penger online med betalte oppføringer gjennom tillegg. Den har også tilleggsprogrammer som kan integreres med ZipRecruiter, Facebook, WooCommerce-butikker og mer.

For detaljerte instruksjoner, se vår artikkel om hvordan du oppretter et jobbtavle i WordPress.

2. WPJobBoard

WPJobBoard

WPJobBoard er en betalt plugin-plugin for WordPress-jobbrett som lar deg legge til en kraftig jobbsøkemotor på nettstedet ditt. Det inkluderer et frontpanel adminpanel for brukere å sende inn jobber og gjenoppta. Den inkluderer også en CV-database og en arbeidsgiverportal som lar brukerne søke etter den rette kandidaten.

Plugin-en integreres med alle WordPress-temaer og kommer med sitt eget gratis tema også. Det lar deg også godta betalinger, tilby kuponger, rabatter og til og med medlemskapspakker til arbeidsgivere.

3. Jobbstyresjef

Jobbstyresjef

Job Board Manager er et annet flott plugin for å legge til et jobbrett på WordPress-nettstedet ditt. Den leveres med en brukervennlig kortkode som du kan legge til på forskjellige sider for å vise stillingsannonser, legge til ny stillingsliste, vise brukerpanelet og mer.

Det er SEO-vennlig og bruker Schema.org-rik utdragsutdrag for stillingsannonser.

Den leveres med gratis tilleggsprogrammer for å legge til firmaprofiler, lokasjoner, widgeter og brødsmuler. Du kan også bruke betalte tillegg for WooCommerce betalte oppføringer, jobbvarsler, applikasjonsbehandling med mer.

4. Enkelt jobbstyre

Enkelt jobbstyre

Simple Job Board er et annet brukervennlig plugin-plugin for WordPress. Det tillater ikke arbeidsgivere å opprette en konto på nettstedet ditt eller legge til egne stillingsannonser. I utgangspunktet kan du bruke den til å legge inn stillingsannonser manuelt med kategorier og jobbtyper. Det er ingen innebygde inntektsgenereringsalternativer i plugin-innstillingene, men du kan utvide det ved å legge til et enkelt ordreskjema i WordPress.

Den lar deg legge til så mange detaljer for hver oppføring etter behov, og du kan vise egendefinerte jobbsøknadsskjemaer for stillingsoppføringer.

5. Søk på nettet

Søk på nettet

Apply Online er et programtillegg for administrasjon av rubrikkannonser som lar brukere raskt svare på oppføringer. Det lar deg enkelt legge til et jobbtavle på nettstedet ditt og begynne å godta applikasjoner.

Den har kraftige funksjoner som annonsekategorier, filtre, felt for søknadsskjema, e-postvarsler og mer. En ulempe med pluginen er at du ikke kan bruke den til å opprette et betalt stillingsnettsted, og du må legge til medlemskapsplugin for å lage abonnementsplaner eller bruke et kontaktskjema-plugin for å godta bestillinger.

6. JobRoller

JobRoller

JobRoller er et kraftig WordPress-jobbrett-tema. Det kommer med utmerkede inntektsgenereringsalternativer som lar deg få betalt for stillingsannonser. Den inneholder separate seksjoner for å opprette en bloggside eller legge til landingssider på nettstedet til jobbrettet.

Den støtter både arbeidsgivere og jobbsøkerkontoer, inkluderer en CV eller CV-bank, og kommer med Ajax-drevne søke- / filterfunksjoner. Den har flere visningsalternativer og kraftige temalternativer som hjelper deg med raskt å sette opp alt.

7. JobEngine

JobEngine

JobEngine er et WordPress-apptema designet for å lage et kraftig nettsted for jobbtavler. Det lar brukerne dine enkelt opprette en konto og legge til oppføringer. Du kan ta betalt for stillingsannonsene per jobb eller lage premium planer. Du kan også selge utvalgte oppføringer separat. Den støtter PayPal, Stripe, 2Checkout og Authorize.net betalingsportaler.

Som tema har den flere fargevalg og designalternativer for å kontrollere utseendet på jobbtavlen. Den har flere sidefelt, alternativer for destinasjonssider, oversettelsesklar og støtte for flerspråklige nettsteder.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste pluginene og temaene for WordPress jobbbrett for nettstedet ditt. Det kan også være lurt å se listen over beste drag & slipp WordPress-sidebygger-plugins for å tilpasse nettstedet ditt ytterligere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map