7 beste SMTP-tjenesteleverandører med høy e-postlevering (2020)

Leter du etter de beste leverandørene av SMTP-tjenester?


En SMTP-tjenesteleverandør hjelper deg pålitelig å sende e-post fra nettstedet til brukerne dine.

SMTP-servere er spesielt konfigurert for å sikre at e-postene dine når brukernes innboks og ikke havner i søppelpost-mappen.

I denne artikkelen vil vi dele de beste SMTP-tjenesteleverandørene med høy e-postlevering. Vi vil også vise deg hvordan du sender WordPress-e-postene dine ved hjelp av disse SMTP-tjenestene.

Beste SMTP-tjenesteleverandører for høyere leveringsevne

Hvorfor du trenger en SMTP-tjenesteleverandør for WordPress-e-post?

Alle WordPress-nettsteder er veldig avhengige av e-post for å utføre forskjellige oppgaver. For eksempel:

  • Gjenoppretter mistet passord
  • Registrerer en ny konto
  • Varsler for kommentarer, nye artikler, endringer i passord og mer
  • Hvis det er en nettbutikk, sender kundene ordrebekreftelse, fakturaer og leveringsinformasjon via e-post.

Som standard er WordPress konfigurert til å sende e-post ved hjelp av PHP-post () -funksjonen. Dette er den viktigste grunnen til at brukere klager på at WordPress ikke sender e-postproblemer.

Det er en rekke problemer med standard e-postmetode, og hvorfor den ikke fungerer.

De fleste hostingleverandører har ikke denne funksjonen konfigurert riktig. Noen deaktiverer den til og med for å forhindre misbruk av deres servere.

Å misbruke denne funksjonen er et vanlig problem da den ikke krever autentisering og kan brukes til å sende spam-e-post.

Selv om e-postfunksjonen fungerer på WordPress-hosting, kan noen ganger dine WordPress-e-postmeldinger fremdeles havne i spam fordi de fleste spamfilter vil bekrefte avsender-e-post, sted, domenenavn, og det vil flagge e-postadressen til nettstedet ditt som mistenkelig eller spam.

Den eneste måten å løse dette problemet er ved å bruke en SMTP-server til å sende WordPress-e-post.

Hva er SMTP?

SMTP eller Simple Mail Transfer Protocol er bransjestandarden for å sende e-post på internett. Den bruker riktig godkjenning som øker sjansen for at e-postene dine faktisk blir levert i innboks for brukere.

Det er både betalte og gratis SMTP-tjenesteleverandører. Faktisk kan du få en gratis SMTP-konto med en bedrifts-e-postadresse fra Google eller Outlook.

Det er imidlertid en grense for hvor mange e-postmeldinger du kan sende ved hjelp av de tradisjonelle e-posttjenestene. Vanligvis vil ikke disse gratis e-postleverandørene som Gmail eller Outlook at du skal bruke SMTP-serverne deres for automatiske e-poster som de som sendes av et WordPress-nettsted.

Dette er grunnen til at du må registrere deg hos en av de kjente SMTP-tjenesteleverandørene for å sikre at e-postene dine blir levert riktig. Ikke bekymre deg, mange av de beste SMTP-selskapene tilbyr veldig sjenerøse gratis SMTP-planer som er gode nok for de fleste nettsteder.

La oss se på de beste leverandørene av SMTP-tjenester med høy leverbarhet.

Beste SMTP-tjenesteleverandører

Det er mange SMTP-tjenesteleverandører som lar deg sende masse-e-postmeldinger, WordPress-e-postmeldinger, transaksjonelle e-poster og mer.

Imidlertid er hver enkelt av dem forskjellige når det gjelder funksjoner, priser, brukervennlighet, antall e-postmeldinger som er tillatt på gratis plan, og viktigst av alt om deres resultater på leverbarhet.

Følgende er de beste leverandørene av SMTP-tjenester som tilbyr høyere leverbarhet og best sett med funksjoner.

1. SendinBlue

SendinBlue

SendinBlue er den beste SMTP-e-posttjenesteleverandøren på markedet. De tilbyr en kraftig markedsføringsplattform med transaksjonelle e-poster, e-postmarkedsføring, SMS-markedsføring og live chat.

Det fungerer nydelig med WordPress og andre tredjepartsplattformer som OptinMonster, Salesforce, Google Analytics og mange flere. De tilbyr også kraftige personaliserings- og markedsføringsautomatiseringsfunksjoner som hjelper med markedsføringskampanjene dine.

SendinBlue har en svært utvidbar API og SMTP-videresendingstjeneste som øyeblikkelig forbedrer din e-postlevering for transaksjonelle e-poster.

Priser: SendinBlue har en evig gratis plan med 300 e-poster per dag. De betalte planene deres starter fra $ 25 per måned med 40 000 e-poster per måned og ingen daglige sendegrenser.

2. Postvåpen

Mailgun

Mailgun er en populær SMTP-tjenesteleverandør for utviklere og bedrifter. De tilbyr kraftige API-er for å sende transaksjonelle e-poster.

Det er enkelt å integrere seg på WordPress-nettstedet ditt. Enten du er en e-handelsbutikk, et medlemsnettsted eller en liten bedrift, tilbyr Mailgun en enkel skala SMTP-tjeneste for å sende markedsførings- og transaksjonsemails.

Den er designet for utviklere og mangler noen av de nybegynnervennlige funksjonene til andre SMTP-leverandører på listen.

Priser: Mailgun tilbyr en “pay as you go” -plan med de første 10.000 e-postene gratis. Gratisplanen er mer enn nok for små nettsteder. Deres betalte planer er ganske konkurransedyktige i markedet. Men hvis du vil ha en dedikert IP og forbedret leveringsevne, starter den på $ 79 per måned med 1 dedikert IP-adresse.

3. SendGrid

SendGrid

SendGrid er en kraftig skybasert SMTP-e-posttjenesteleverandør som lar deg sende masseemails uten å administrere en SMTP-server. Det gir høyere skalerbarhet med et kraftig sett med funksjoner.

SMTP-reléet deres er enkelt å konfigurere og fungerer med ethvert WordPress-nettsted. Det inkluderer leveringsoptimaliseringsverktøy, e-postanalyse, e-postmaler med en enkel e-postredigerer, og integrasjoner med tredjepartsapper og -tjenester.

Hvis leverbarhet er din største bekymring, tilbyr SendGrid gode verktøy for å forbedre e-postleveringen ytterligere, inkludert dedikerte IP-adresser og domenenavnsgodkjenningsverktøy.

Priser: De tilbyr en gratis plan med først 40 000 e-poster gratis og deretter 100 e-poster per dag. Deres betalte planer starter på $ 14,95 per måned.

4. Amazon SES

Amazon SES

AWS eller Amazon Web Services er bransjeledende innen cloud computing infrastruktur. De tilbyr også Amazon SES eller Amazon Simple Email Service som et tillegg til webtjenestene deres.

Det er en kraftig skybasert SMTP-tjeneste for markedsførere og utviklere for enkelt å sende markedsføring, varsling og transaksjonelle e-postkampanjer.

Det gir høyere leverbarhet med kostnadseffektivitet av AWS. Du får mange kraftige funksjoner, men de fleste av dem er egnet for avanserte brukere og utviklere.

Amazon SES kan enkelt integreres i ditt WordPress-nettsted ved hjelp av plugins (mer om dette senere i artikkelen). Avhengig av din bruk, kan Amazon SES være den billigste SMTP-tjenesten i markedet.

Priser: Hvis nettstedet ditt er vert på AWS, kan du bruke deres gratis lagringsplass til å sende 62 000 e-poster hver måned. For andre nettsteder starter priser fra $ 0,10 for hver 1000 e-postmeldinger du sender.

5. G Suite

G Suite

G Suite er Googles produktivitetssuite for bedrifter. Det lar deg bruke kalender, Google Drive, Dokumenter, Bilder og Gmail med ditt eget domenenavn.

Dette lar deg få en profesjonell e-postadresse for virksomheten mens du fremdeles bruker det velkjente grensesnittet til Google. G Suite lar deg bruke Google SMTP-servere til å sende ut e-poster, noe som betyr at du kan sette opp en e-postkonto for ditt WordPress-nettsted og deretter bruke den til å sende WordPress-e-poster.

Den er imidlertid bare egnet for nettsteder og blogger for små bedrifter, fordi den bare kan sende 2000 meldinger om dagen. For detaljer, se artikkelen vår om hvordan du konfigurerer en profesjonell e-postadresse med G Suite

Priser: Starter fra $ 6 per bruker per måned.

6. Poststempel

poststempel

Postmark er en annen brukervennlig SMTP-tjenesteleverandør for nettsteder, markedsførere og bedrifter. Det gir lynrask e-postlevering med enklere priser og enkel integrasjon.

Sende transaksjonelle e-poster er deres ekspertise, noe som betyr at de er fokusert på leverbarhet og hastighet. De tilbyr enkle å følge e-postanalyse, kontosikkerhet, mobilvennlige responsive maler, meldingshendelser utløst med enkle webhooks og mer.

Priser: Fra $ 10 per måned for 10.000 e-postmeldinger, deretter $ 1.25 per 1000 e-poster.

7. Office365

Office365

Office365, tidligere kjent som Outlook, er en populær e-post- og produktivitetssuite av Microsoft.

I likhet med G Suite lar Office365 deg opprette en profesjonell e-postadresse for bedriften din. Du kan også bruke Microsofts SMTP-servere til å sende ut e-post fra WordPress-nettstedet ditt så lenge du er en liten bedrift.

Bedriftsversjonen av Office365 lar deg sende opptil 10.000 e-poster per dag, men dette er kombinert med dine vanlige e-poster. Vi anbefaler dette bare hvis du vil ha pålitelige e-poster til nettstedet ditt for små bedrifter.

Du kan enkelt koble Office365 til WordPress ved å bruke WP Mail SMTP-plugin.

For større medlemssider eller e-handelsbutikker, vil du bruke andre SMTP-leverandører i listen over.

Som er den beste SMTP-tjenesteleverandøren?

Bortsett fra de beste SMTP-leverandørene som vi nevnte ovenfor, er det bokstavelig talt mange andre som Mandrill, Mailjet, Moosend, Pepipost, osv..

Det store antallet valg gjør det vanskelig for brukere å velge den beste SMTP-leverandøren for deres behov.

Når du velger en SMTP-tjeneste, må du se på tre hovedfaktorer: leverbarhet via e-post, skalerbarhet og priser.

Siden hver plattform i listen vår tilbyr høy e-postlevering og med unntak av G Suite og Office365, kan alle plattformer skalere for å sende millioner av e-poster per dag, vil vi fokusere på priser siden det ofte er en avgjørende faktor.

Ved første øyekast ser gratisplanene veldig konkurransedyktige ut på alle plattformer. Hvis du har et lite nettsted, kan du virkelig ikke gå galt med noen av de to beste SMTP-anbefalingene våre: SendinBlue og Mailgun.

Når nettstedet ditt vokser, blir prisingen imidlertid en ganske stor faktor. SendinBlue tilbyr den mest konkurransedyktige priser med skalerbarhet og viktigst pålitelig teknisk support.

Hvis du for eksempel sender 120 000 e-poster per måned, betaler du $ 66 per måned, og du vil ha en dedikert IP. Mens for samme mengde sendingskrav og dedikert IP, vil SendGrid koste $ 79,95 per måned og MailGun vil koste $ 109 per måned.

Hvis du nå har et teknisk team, vil ingenting slå prisene på Amazon SES fordi $ 0,10 per 1000 e-poster. Dette betyr at 120 000 e-poster per måned bare vil koste 12 dollar på Amazon SES. Den store fangsten er at deres tekniske støtte er ganske begrenset. For dedikert IP må du bare betale 24,95 dollar per måned.

For store nettsteder er det virkelig ikke en mer kostnadseffektiv SMTP-løsning enn Amazon.

Vårt utvalg for de beste SMTP-leverandørene for småbedrifter: SendinBlue.

Vårt utvalg av de beste SMTP-leverandørene for store bedrifter og e-handelsnettsteder: Amazon SES.

Slik kobler du SMTP-tjenesten enkelt til WordPress

Når du har registrert deg med en SMTP-tjenesteleverandør, er neste trinn å integrere det med WordPress-nettstedet. Dette vil erstatte standard WordPress-postfunksjonen med din SMTP-tjeneste, slik at e-posten din faktisk blir levert.

WP Mail SMTP er den beste WordPress SMTP-plugin som lar deg enkelt sende WordPress e-post ved å bruke hvilken som helst SMTP-leverandør..

Den er tilgjengelig som både en gratis SMTP-plugin og premiumversjon med flere funksjoner. Den betalte versjonen gir deg tilgang til e-postkontroller for å velge hvilke WordPress-varslings-e-postmeldinger du vil sende med din SMTP-tjenesteleverandør.

Du får også e-postlogger og enklere oppsett for populære SMTP-leverandører som Mailgun, SendGrid, Amazon SES, Gmail, Outlook, G Suite og mer. Elite-planen gir deg tilgang til White Glove Setup der en ekspert fra teamet deres vil sette opp SMTP-tjenesten din.

Det første du trenger å gjøre er å installere og aktivere WP Mail SMTP-plugin. For mer informasjon, se vår trinnvise guide for hvordan du installerer en WordPress-plugin.

Ved aktivering må du besøke WP Mail SMTP »Innstillinger og skriv inn lisensnøkkelen. Du kan finne denne informasjonen fra kontoen din på WP Mail SMTP-nettsted.

WP Mail SMTP-innstillinger

Etter å ha skrevet inn lisensnøkkelen, er neste trinn å konfigurere posttjenesten.

Bla ned til posten og skriv inn e-postadressen. Dette er e-postadressen du har lagt til for bruk sammen med SMTP-tjenesteleverandøren.

E-postinnstillinger

Etter det må du oppgi et fra-navn. Ideelt sett bør dette være nettstedets tittel, slik at brukerne dine vet hvor e-posten kommer fra.

Bla ned til Mailer-delen. Hvis SMTP-tjenesteleverandøren din er oppført der, kan du velge den her.

Velg din SMTP-tjenesteleverandør

Å velge en SMTP-leverandør vil vise deg innstillinger som er spesifikke for den aktuelle leverandøren med en lenke til detaljerte instruksjoner om hvordan du oppgir den nødvendige informasjonen.

Men hvis SMTP-serveren din ikke er oppført der, velger du alternativet ‘Annet SMTP’. WP Mail SMTP fungerer med alle SMTP-leverandører.

Nedenfor ser du nå informasjonen du trenger å oppgi. Du kan finne denne informasjonen på nettstedet til SMTP-leverandøren din under kontoen din.

Andre SMTP-leverandører

Du trenger følgende informasjon.

  • SMTP-vert: Du smtp-vertsadresse som vanligvis ser ut som denne smtp.yoursmtpserver.com
  • Kryptering: Vanligvis er det enten SSL eller TLS
  • SMTP-port: Vanligvis er den 465
  • Autentisering: Slå på autentisering
  • Brukernavn: Brukernavn gitt av SMTP-tjenesten din er vanligvis e-postadressen din.
  • Passord: Passord for SMTP-tjenesten din

Nå anbefaler plugin at i stedet for å lagre brukernavnet og passordet ditt i ren tekst, legger du det til wp-config.php-filen. Se vår guide for hvordan du redigerer wp-config.php-fil.

Etter å ha lagt inn all nødvendig informasjon, ikke glem å klikke på “Lagre innstillinger” -knappen for å lagre endringene dine.

Du kan nå sende en e-post for å se om alt fungerer bra. Bytt til fanen E-posttest og skriv inn en e-postadresse for å sende en test-e-post.

Send test e-post

WP Mail SMTP vil nå sende en test-e-post til adressen du oppga. Sjekk innboksen din for å forsikre deg om at du fikk testen e-post.

Gratulerer, du har konfigurert WordPress-nettstedet ditt for å bruke SMTP-tjenesteleverandøren.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste SMTP-tjenesteleverandøren til å sende WordPress-e-post. Det kan også være lurt å se guiden vår om enkle måter å utvide e-postlisten din raskere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me