7 beste WooCommerce Dropshipping-plugins (sammenlignet)

Vil du starte din egen dropshipping-butikk ved hjelp av WooCommerce? Som standard mangler WooCommerce de funksjonene du trenger for å drive en dropshipping-virksomhet effektivt.


Heldigvis er det flere utmerkede WooCommerce dropshipping-plugins for å fylle dette gapet. Disse pluginsene lar deg drive en dropshipping-butikk, mens du tilbyr en sømløs brukeropplevelse til kundene dine.

I denne artikkelen sammenligner vi de beste WooCommerce dropshipping-pluginene for å hjelpe deg med å finne den beste løsningen for bedriften din.

Sammenlign de beste WooCommerce dropshipping-plugins

Hva er Dropshipping?

Dropshipping er en online virksomhet der en e-handelsbutikk ikke holder produktene på lager. I stedet oppfyller den bestillingen ved å kjøpe produkter fra leverandører og deretter sende dem direkte til kundene.

På grunn av lite overhead har dropshipping blitt en populær måte å tjene penger på nettet. Det er mange steder hvor du kan finne produkter som tilbys av tredjepartsleverandører som er villige til å sende det direkte til kundene dine.

Du kan til og med få disse produktene sendt med din egen merkevare og emballasje. Dette lar deg bygge merkevaregjenkjenning for å utvide e-handelsvirksomheten ytterligere i fremtiden.

Hvordan starte en dropshipping-virksomhet

Å starte din egen drop shipping eCommerce-virksomhet er enkelt og krever en veldig liten investering.

Du trenger følgende elementer for å starte en leveringsleveranse.

  • WordPress Nettstedshosting (det er her nettstedsfilene dine vil bli lagret)
  • Et domenenavn (dette vil være butikkens adresse, f.eks. Wpbeginner.com)
  • Dropshipping-utvidelse for WooCommerce (plattformen for å bygge en nettbutikk)

Nettstedets hostingpriser starter fra $ 7.99 per måned (betales vanligvis årlig) og et domenenavn vil koste deg rundt $ 14.99 per år.

Dette er et betydelig beløp hvis du bare er i gang.

Heldigvis har Bluehost, et av de største hostingfirmaene i verden, sagt ja til å tilby WPBeginner-brukere 60% rabatt på webhotell og et gratis domenenavn. De er også en offisielt anbefalt leverandør av WooCommerce hosting.

→ Klikk her for å gjøre krav på dette eksklusive tilbudet fra Bluehost ←

I utgangspunktet vil du kunne komme i gang for $ 2,75 per måned.

Etter at du har registrert deg, installerer Bluehost automatisk WordPress for deg. Du vil motta en e-post med påloggingsdetaljer for å komme inn på vertsdashbordet.

Bluehost dashbord

Herfra må du logge deg på WordPress-nettstedets admin-instrumentbord.

Nå som WordPress-siden din er klar, er neste trinn å installere og aktivere WooCommerce-plugin. For mer informasjon, se vår trinnvise guide for hvordan du installerer en WordPress-plugin.

Trenger mer hjelp, se vår guide for hvordan du starter en nettbutikk for detaljerte instruksjoner.

Etter at du har installert WooCommerce, er neste trinn å velge en dropshipping-plugin. Dette vil hjelpe deg med å konvertere eCommerce-butikken din til en leveringsplattform.

Beste WooCommerce Dropshipping-plugins

Det er flere WordPress dropshipping-plugins, og hver av dem har et annet sett med funksjoner. Du må finne den som fungerer best med den valgte markedsplassen.

Våre # 1-kriterier for beste WooCommerce-dropshipping-plugin er at det må gjøre det enkelt å importere produkter.

Følgende er de beste valgene for de beste WooCommerce dropshipping-plugins.

1. AliDropship

AliDropship

AliDropship er et utmerket WooCommerce dropshipping-plugin laget spesielt for å selge hos AliExpress leverandører. Det gjør det superenkelt å importere produkter direkte fra AliExpress til WooCommerce-butikken.

Det lar deg justere priser og varebeholdning for dropshipping-produkter automatisk. Du kan angi prisvariabler for å justere prisene automatisk basert på gevinstinnstillingene.

Plugin automatiserer ordreoppfyllelsen med bare et klikk på en knapp. Den sporer også ordrene dine og sender varslingsemails til kunder om deres ordrestatus.

Det koster 89 dollar (engangsbetaling) med gratis oppdateringer, levetid og ubegrensede bestillinger og produkter.

2. WooDropship

WooDropship

WooDripship hjelper deg enkelt å importere produkter fra AliExpress til din WooCommerce-butikk. Den kommer med en Google Chrome-utvidelse som lar deg raskt legge til produkter i butikken din mens du surfer på AliExpress.

Plugin-en synkroniserer automatisk produktbeholdningen for å sikre at brukerne dine ikke ender opp med å bestille et utsolgt produkt. Den synkroniserer også priser automatisk, og du kan til og med angi regler for automatisk å legge til priser med ønsket fortjenestemargin.

WooDropship hjelper deg også med å importere produktbilder og redigere dem for å fjerne AliExpress vannmerke.

Prisene starter fra $ 14.99 per måned med begrensede produkter og bestillinger. HVIS du vil ha ubegrensede bestillinger, trenger du deres høyeste plan som koster 49,99 dollar per måned.

3. DropshipMe

DropshipMe

DropshipMe er en annen WordPress dropshipping-plugin som lar deg importere produkter fra en kuratert liste over bestselgende dropshipping-varer. Dette lar deg enkelt bygge en fullt funksjonell butikk med detaljerte produktdata.

Alle produkttittler, beskrivelse og bilder er allerede optimalisert for best konvertering. Den importerer også ekte kundevurderinger for å legge til sosiale bevis på produktsidene dine.

DropshipMe velger også de beste leverandørene med en velprøvd merittliste for å sikre at ordrene dine blir levert i tide og samsvarer med kundens forventninger.

Prisene deres er basert på antall pakker du importerer. Du betaler en gang for å importere disse produktene, og kjøper deretter en annen pakke for å importere flere produkter om nødvendig.

4. WP Amazon Shop

WP Amazon-tilknyttet og dropshipping

WP Amazon Shop er en Amazon-tilknyttet og dropshipping-plugin. Som navnet antyder, fungerer plugin-modulen med Amazon og lar deg enkelt søke i millioner av produkter rett fra WordPress-dashbordet.

Du kan velge og importere Amazon-produkter til din WooCommerce-butikk med bare noen få klikk. Den legger automatisk tilknytnings-ID-en din til produkt-URL-ene.

Det lar deg også legge til automatisk prosentvis basisprising for dropshipping. På denne måten trenger du ikke å justere prisene for hvert produkt du importerer. Plugin-enheten lar deg også importere produktbilder til nettstedet ditt. Du kan deretter beskjære og redigere bilder i WordPress etter din egen smak.

Priser for plugin-programmet starter fra $ 59 for en enkelt lisens.

5. WooCommerce Dropshipping

WooCommerce Dropshipping

Med WooCommerce Dropshipping-utvidelsen kan du importere produkter ved hjelp av en CSV-fil. Du kan også legge til leverandører manuelt til WooCommerce-butikken.

Den sender automatisk e-postmeldinger om ordrevarsler til leverandøren for ordreoppfyllelse. Det genererer også en PDF-pakkseddel som leverandøren kan plassere på forsendelsen.

I motsetning til de andre programtilleggene på listen vår, lar WooCommerce Dropshipping deg ikke søke etter produkter og importere dem når du er. Det har heller ikke dynamisk prissetting, synkronisering av produkttilgjengelighet og noen andre funksjoner som tilbys av populære plugins på denne listen.

Priser for plugin starter fra $ 49 for en enkelt nettstedslisens med 1 års støtte og oppdateringer.

Bonus Plugins for WooCommerce Dropshipping butikker

Bortsett fra dropshipping-utvidelsen din, trenger du andre plugins for å utvide nettstedet ditt. Følgende er noen plugins som hjelper deg med å drive og utvide dropshipping-virksomheten.

6. MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights er den beste Google Analytics-plugin for WordPress. Det lar deg spore de mest solgte produktene dine i WooCommerce som hjelper deg å ta datadrevne beslutninger når du velger produkter til dropshipping-butikken.

Du kan også bruke MonsterInsights til å spore WooCommerce-brukere i Google Analytics. Ved å bruke denne beregningen kan du se hvordan brukere samhandler med produkter i butikken din.

7. WooCommerce-tillegg for WP All Import

WooCommerce WP All Import

WooCommerce-tillegg for WP All Import-plugin lar deg enkelt importere produkter til din eksisterende dropshipping-butikk fra hvilken som helst XML- eller CSV-fil.

Den kommer med en intuitiv dra-og-slipp-importør som lar deg velge eller ekskludere alle produkter mens du er på farten. Du kan importere eksterne produkter, produktbilder, variable produkter og mer.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WooCommerce dropshipping-pluginene til eCommerce-butikken din. Det kan også være lurt å se listen over de beste WooCommerce-temaene for å bygge en fantastisk dropshipping-butikk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me