7 beste WordPress Accordion-plugins (2019)

Leter du etter de beste trekkspill-pluginene? En trekkspill er en fin nettdesignteknikk som lar deg vise innhold i sammenleggbare faner. I denne artikkelen har vi valgt ut de syv beste WordPress trekkspill-pluginene du kan bruke på nettstedet ditt.


Beste WordPress trekkspill plugins

Hvorfor trenger du å legge til trekkspill i WordPress?

Trekkspill lar deg vise mer innhold på innleggene og sidene dine uten å legge til lange ruller. Hvis du vil krympe lengden på en side, bør du vurdere å legge til innholdet ditt i et trekkspillelement.

Du kan legge til vertikale eller horisontale trekkspill med teksten i hver fane. Når brukere klikker eller flytter musen over på fanen, utvides den for å avsløre innholdet.

Eksempel på trekkspill brukt på en webside

Trekkspill er ofte brukt for å legge til en vanlige spørsmål (FAQs) -del, ved å vise spørsmål som faner. Du kan imidlertid bruke dem til å legge til alle slags innhold der du vil redde brukere fra å rulle.

Når det er sagt, la oss se på noen av de beste WordPress trekkspill-pluginene du kan bruke på WordPress-nettstedet ditt.

1. Trekkspill

Trekkspill-plugin

Trekkspill er en hendig WordPress-plugin som lar deg legge til vakre trekkspill på sidene, innleggene, malfilene og hvor som helst på nettstedet ditt ved hjelp av koder. Den har et responsivt design og viser innholdet ditt vakkert på alle enheter. Trekkspill har Font Awesome icon fontstøtte som lar deg bruke vakre ikoner til trekkspillfanene.

Du kan legge til ubegrenset trekkspill på nettstedet ditt ved hjelp av denne pluginen. Det lar deg endre stiler for det åpnede og lukkede trekkspillet, skjule trekkspillet uten å slette, tekstjustering for innhold og mer.

2. Trekkspel FAQ

Vanlige spørsmål om trekkspill

Accordion FAQ er en annen trekkspill-plugin for WordPress-nettsteder. Den har en dra og slipp-byggherre som hjelper deg enkelt å legge til trekkspill hvor som helst på WordPress-bloggen din. Du kan sortere trekkspillene og administrere plasseringen deres ved å dra dem opp eller ned i backend.

Den har flere maler, ubegrensede fargealternativer, Font Awesome ikoner-støtte, bootstrap-rammeverk for responsiv design og mer. Vanlige spørsmål om trekkspill lastes raskere, noe som er flott for rangering av søkemotorer på nettstedet ditt.

3. Tab – Trekkspill, vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om trekkspill

Tab, Accordion og FAQ er en WordPress-plugin som lar deg legge til vakre animerte faner og trekkspill i WordPress. Du kan enkelt legge til responsive horisontale, vertikale, animerte og andre trekkspill til WordPress-innlegg, sider og sidefelt-widget-widgeter.

Den har flere overgangseffekter, forskjellige oppsett, dra og slipp funksjonalitet for sortering av faner og mer.

4. Arconix-kortkoder

Acronix kortkode

Arconix Shortcodes er en flerbruks WordPress-plugin basert på forskjellige stilkoder for å legge til faner og trekkspill på nettstedet ditt. Den viser innholdet ditt i trekkspill og vises pent på alle mobile enheter.

Du kan lage ubegrensede trekkspill og legge dem til hvor som helst ved hjelp av kortkoder. Plugin-en kommer også med en kompatibilitetsmodus som lar deg forhindre navnekonflikter med kortkoder.

5. Enkel trekkspill

Enkel trekkspill

Easy Accordion er et annet WordPress trekkspillplugin som lar deg sette opp ubegrenset trekkspill og legge dem til på sidene, innleggene, widgetområdene og malfilene dine..

Hvis du kjøper premiumversjonen deres, kommer den med tilleggsfunksjoner som avansert kortkodesystem, trekkspill fra WordPress-kategorier og tilpassede taksonomier, temaer, støtte for ubegrensede farger og mer.

6. Shortcodes Ultimate

Ultimate kortkoder

Shortcodes Ultimate er en omfattende WordPress-plugin som kommer med et sett med kortkoder for å legge til flere funksjoner. Du kan bruke denne plugin-en til å legge til trekkspill på nettstedet ditt med en 1-klikks kortkodesinnsetting og live forhåndsvisning.

Den har en tilpasset widget som du kan bruke til å legge til trekkspill i et hvilket som helst widget-område på ditt WordPress-nettsted. Shortcodes Ultimate er enkel å bruke og fungerer jevnt med moderne WordPress-temaer.

7. Glatt trekkspill

Glatt trekkspill

Smooth Accordion er en enkel WordPress trekkspillplugin. Som andre trekkspill-plugins lar den deg legge til trekkspill på sidene og innleggene dine. Glatt trekkspill legger til et ikon i WordPress-innleggets redigeringsprogram som hjelper til med å legge trekkspillene i innleggene og sidene dine med en gang.

Du kan tilpasse bakgrunnsfargen, legge til tilpassede stiler i trekkspill og enkelt justere innholdet ditt i plugin-innstillinger.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress trekkspill-plugins. Det kan også være lurt å se vår ultimate trinnvise WordPress hastighets- og ytelsesguide for nybegynnere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map