7 beste WordPress CDN-tjenester i 2020 (sammenlignet)

Leter du etter den beste WordPress CDN-tjenesten for nettstedet ditt? En CDN-tjeneste fremskynder nettstedets hastighet ved å servere hurtigbufret statisk innhold fra servere som ligger i nærheten av brukerens geografiske beliggenhet. I denne artikkelen vil vi vise deg de beste WordPress CDN-tjenestene, og hvordan CDN hjelper med å få fart på WordPress-nettstedet ditt.


Finne den beste WordPress CDN-tjenesten

Hva er en CDN?

Content Delivery Network eller CDN er et nettverk av servere som leverer hurtigbufret statisk innhold fra nettsteder basert på den geografiske plasseringen til brukeren. For mer informasjon, se på infografien vår om Hvorfor du trenger en CDN for WordPress-bloggen din?.

Hva er en CDN

En CDN er ikke en WordPress-hosting-tjeneste. Du vil fortsatt trenge en WordPress-hosting-tjeneste for å bygge nettstedet ditt.

Hvordan CDN fremskynder WordPress?

Normalt betjener ditt WordPress-vertsfirma nettstedet ditt fra ett sted. Alle besøkende på nettstedet får tilgang til den samme serveren.

Hvis du har et nettsted med høy trafikk, vil alle disse brukerforespørslene redusere nettstedet. I løpet av høye trafikktimer kan det til og med krasje serveren som vil gjøre nettstedet ditt midlertidig utilgjengelig.

En studie utført av Strangeloop oppdaget at en forsinkelse i et sekund på nettstedets hastighet forårsaker 11% mindre sidevisninger og 7% mindre konverteringer.

Nettstedets hastighet og hvordan det påvirker konverteringene dine og sidevisningene

Det er her CDN kommer inn. CDN buffer serverens statiske ressurser som stilark, javascript og bilder.

Når en bruker ber om nettstedet ditt, serveres alle statiske ressurser via CDN-servere. Dette reduserer belastningen på hosting-serveren din og gjør den raskere og mer effektiv.

Statisk innhold blir servert gjennom et nettverk av servere lokalisert på forskjellige geografiske steder over hele kloden. Hver brukerforespørsel blir håndtert av en server nærmest brukerens beliggenhet. Dette reduserer sidehastigheten, og nettstedet ditt blir merkbart raskere for alle brukere.

Når det er sagt, la oss se på noen av de beste WordPress CDN-tjenestene, og hvordan de stabler seg opp mot hverandre.

1. MaxCDN

MaxCDN

MaxCDN er markedets beste WordPress CDN. Serverne deres er utstyrt med raske SSD-stasjoner og spredt over datasentre over hele verden.

Det er superenkelt å installere og konfigurere MaxCDN i WordPress. Det fungerer nydelig med populære WordPress-hurtigbuffer-plugins som W3 Total Cache og WP Super Cache.

Du kan administrere CDN-en med et nybegynnervennlig kontrollpanel. Det lar deg rense cache, se rapporter, konfigurasjonsplasser og mer. MaxCDN lar deg også legge til SSL-sertifikat eller bruke et delt SSL-sertifikat for å forsikre deg om at buffert innholdet ditt blir servert gjennom SSL / HTTPS.

Vi har brukt MaxCN på våre nettsteder i mange år. Vi tror at det er den mest pålitelige, raske og nybegynnervennlige WordPress CDN-tjenesten.

Karakter: EN+

Priser: Fra $ 9 / måned

2. Sucuri

Sucuri

Sucuri er et populært nettsted for sikkerhetsselskaper. De tilbyr en kraftig WordPress-brannmur og CDN, som beskytter nettstedet ditt mot DDOS-angrep, malware og andre WordPress-sikkerhetstrusler.

Deres applikasjonsbrannmur skanner alle brukerforespørsler til nettstedet ditt før det når hosting-serveren din. Dette blokkerer mange spam, malware og DDOS-angrep.

På toppen av det er anycast-nettverket deres spredt over hele kloden, slik at brukerne dine aldri er langt borte fra de raskeste serverne. Brannmuren deres har doble fordeler: hastighet og sikkerhet.

Sucuri jobber med alle populære CDN-er på denne listen. Vi bruker den sammen med MaxCDN på WPBeginner (se hvordan Sucuri hjalp oss med å blokkere 450 000 WordPress-angrep). Dette reduserer serverbelastningen enormt, ettersom Sucuri brannmur blokkerer alle dårlige forespørsler før du ber om hurtigbufret innhold fra MaxCDN.

Karakter: EN

Priser Fra $ 9.99 per måned for et enkelt nettsted.

3. Cloudflare

Cloudflare

Cloudflare er mest kjent for sitt gratis CDN-tilbud for små nettsteder. Husk imidlertid at deres gratis plan inkluderer begrenset DDoS-beskyttelse og ikke har alle funksjonene inkludert i de betalte planene.

Det er enkelt å konfigurere Cloudflare CDN i WordPress. Den har et stort nettverk av globalt distribuerte servere, og det lagrer automatisk statisk innhold. Cloudflare har et brukervennlig kontrollpanel for å rydde opp hurtigbufferen og overvåke ytelsen.

De har også en “Jeg er under angrepsmodus” -funksjon. Den viser brukerne en sikkerhetsside i noen sekunder mens de analyserer trafikken og sender dem til nettstedet ditt.

Se vår sammenligning av Cloudflare vs Sucuri for å se hvordan de beskytter nettstedet ditt mot DDoS-angrep og trafikkpikes.

Karakter: EN

Priser: Betalte planer som starter fra $ 20 per måned.

4. StackPath

StackPath

StackPath tilbyr en bunnsolid CDN bygget på toppen av en stadig voksende plattform. De har et større nettverk av servere spredt over mange land rundt om i verden.

Deres sikre CDN beskytter nettstedet ditt mot DDoS-angrep med lastbalanserings- og blokkeringsfunksjoner. Alle planer inkluderer brannmur på nettstedet som reduserer serverbelastningen på nettstedet ditt ytterligere og øker lastetiden for siden.

Det er enkelt å konfigurere for nettstedseiere og kommer med et utviklervennlig sett med verktøy og API-er. Dette gjør det mulig for utviklere å integrere appene eller nettstedene sine i StackPath API og dra nytte av det kraftige grensesnittet.

Karakter: B+

Priser: Fra $ 20 per måned.

5. KeyCDN

KeyCDN

KeyCDN er et annet godt alternativ for en WordPress CDN-tjeneste. De tilbyr et kraftig nettverk av servere spredt over Nord-Amerika, Europa og Asia-Stillehavsregionene.

Det er enkelt å installere på mange populære plattformer inkludert WordPress. Planene inkluderer også DDoS-begrensning, gratis og tilpasset SSL, HTTP / 2-støtte, Restful API-støtte, SSD-servere og kraftig kontrollpanel.

KeyCDN tilbyr lønn mens du planlegger, noe som betyr at du betaler for det du bruker i stedet for en fast månedlig betaling. Dette kan redusere prisingen for mindre nettsteder, men uventet vekst i trafikken kan også øke kostnadene.

Karakter: B

Priser: Betal når du går fra $ 0,04 per GB. Minimum $ 40 per år.

6. Rackspace

Rackspace

Rackspace er et kjent navn innen nettsky-databehandling, hosting og enterprise-løsninger. De tilbyr også en CDN-løsning bygget oppå den kraftige skyinfrastrukturen.

Oppsett er litt mer komplisert enn noen andre CDN-tjenester. Rackspace tilbyr også mange andre skyløsninger som gjør det litt komplisert for brukere å finne veien rundt.

Det fungerer bra med WordPress og kan enkelt brukes med populære WordPress-plugins. Imidlertid tilbyr den ikke DDoS-begrensning i det hele tatt. For DDoS-beskyttelse må du bruke Sucuri eller Cloudflare.

Karakter: C

Priser Betal som du starter fra $ 0,16 per GB.

7. Inkapsel

Incapsula

Incapsula er en annen populær WordPress CDN-løsning. De har strategisk lokaliserte servere over hele verden inkludert et datasenter i Sør-Amerika. Det er enkelt å konfigurere og fungerer godt med WordPress-hurtigbufring og andre plugins.

Incapsula tilbyr brannmur for nettstedsapplikasjoner, SSL, 24/7 support og DDoS-demping som en del av deres betalte CDN-planer. De har også en gratis CDN-plan som ikke inkluderer disse funksjonene.

Karakter: C

Priser: Betalte planer som starter fra $ 59 per måned.

Konklusjon

Etter å ha evaluert nøye alle disse topp WordPress CDN-tjenestene, var en ting tydelig at MaxCDN er markedets beste WordPress CDN. De tilbyr det mest omfattende settet med funksjoner, til en rimelig pris og nybegynnervennlig oppsett.

Vi vil også anbefale Sucuri, fordi det gir deg tilgang til nettstedets brannmur og sky proxy. Du kan også bruke Sucuri med andre CDN-er for å øke ytelsen på nettstedet ytterligere.

Hvis du har lite budsjett, kan Cloudflares gratis CDN-plan gjøre jobben.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste WordPress CDN-løsningen for nettstedet ditt. Det kan også være lurt å se vår ultimate trinnvise WordPress SEO-guide for nybegynnere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me