7 beste WordPress Real Estate Plugins sammenlignet (2020)

Leter du etter de beste WordPress eiendoms-plugins? WordPress brukes av mange eiendomsnettsteder for å vise frem oppføringer og få nye kunder. I denne artikkelen har vi valgt ut de beste WordPress-plugins som du kan bruke til å utvide virksomheten din.


Beste WordPress-plugins for eiendommer

Hvordan lage et eiendomsnettsted ved hjelp av WordPress?

WordPress er den mest populære nettstedbyggeren i verden. Den er enkel å bruke og fleksibel nok til å gjøre nesten alle slags nettsteder tenkelige.

Det er to forskjellige typer WordPress som ofte forvirrer nybegynnere. For det første er det WordPress.com som er en hostet løsning. For det andre har du WordPress.org også kjent som WordPress som er selv vert. Se vår artikkel på WordPress.com vs WordPress.org for en sammenligning side om side.

Vi anbefaler å bruke WordPress.org fordi det lar deg bruke alle WordPress-funksjoner utenfor boksen uten noen begrensninger.

For å starte din egen WordPress.org-hjemmeside med egen vert, trenger du et domenenavn og webhotellvert.

Vi anbefaler å bruke Bluehost. De er et av de største vertsbedriftene i verden og en offisielt anbefalt WordPress-leverandør. De tilbyr brukerne våre over 60% avslag og et gratis domenenavn.

Når du har kjøpt hosting, kan du gå videre til guiden vår om hvordan du lager et nettsted for trinnvise konfigureringsinstruksjoner.

Når det er sagt, la oss ta en titt på de beste pluginene for WordPress eiendommer du kan bruke. Disse programtilleggene lar deg enkelt legge til eiendomsoppføringer og tiltrekke flere kunder.

1. IMPress-oppføringer

IMPress-oppføringer

IMPress Lists er en av de beste WordPress-plugins for eiendommer. Det er enkelt for nybegynnere å komme i gang, og fleksibelt for avanserte brukere å lage kraftige eiendomsnettsteder.

Den er mobil responsiv og fungerer med alle WordPress-temaer. Du kan legge til så mange detaljer for hver oppføring du vil med bilder og videostøtte. Oppføringer vises nydelig i et rutenettoppsett, og en enkelt oppføringsside lar brukere få all informasjonen de trenger, inkludert lokasjonskart.

Det lar deg også importere lister fra MLS-databasen din og støtte IDX-integrasjon med en addon-plugin. Den er utstyrt med kontaktskjemaer slik at interesserte kjøpere kan kontakte deg direkte.

2. WP-Eiendom

WP-Eiendom

WP-Property er et annet alt-i-ett-programtillegg for WordPress eiendomsadministrasjon. Det inkluderer et brukervennlig grensesnitt for å legge til og administrere alle oppføringene dine. Du kan legge til detaljert informasjon med mange felt for å legge til rom, bad, område, funksjoner og mer.

Oppføringer vises vakkert på nettstedet ditt, og plugin-nettstedet tilbyr også gratis temaer som du kan bruke. Den inkluderer støtte fra Google Maps, kraftig søkefunksjon med filtre, SEO-vennlige URL-er, oppførte lister og mer.

Det er tilgjengelig på flere språk og kan enkelt oversettes til et hvilket som helst annet språk. Det kommer også med sidepanel-moduler og kortkoder som lar deg vise oppføringer gjennom nettstedet ditt.

3. Estatik

Estatik

Estatik-plugin er et annet utmerket alternativ for å administrere eiendomsoppføringer i WordPress. Denne kraftige plugin leveres med et brukervennlig administrasjonssystem for eiendom som lar deg enkelt legge til lister på nettstedet ditt.

Det inkluderer fotogalleri, widget for eiendomssøk, Google Maps-støtte, innebygd sosial deling og flerspråklig støtte. Det inkluderer også en feltbygger som lar deg enkelt legge til nye felt i listene dine.

Den har en ajax-drevet søkefunksjon med automatisk fullføring. Brukere kan også sortere oppføringer etter pris, dato og popularitet. Plugin-utvikler tilbyr også betalte IDX / MLS-tjenester og tilleggsprogrammer for å legge til flere funksjoner om nødvendig.

4. Lett eiendommer

Lett eiendommer

Easy Property Lists er en annen kraftig og meget tilpassbar WordPress eiendoms-plugin. Det lar deg enkelt bygge et eiendomsnettsted uten å berøre kode og uten å endre temaer.

Det har et nybegynnervennlig oppføringsadministrasjonsgrensesnitt som gjør det superenkelt å administrere egenskapene dine. Det kommer med mobilvennlige oppføringsmaler for å vise egenskapene dine i en rutenettoppsett eller en enkelt oppføringsside.

Avanserte funksjoner inkluderer støtte for REAXML, JUPIX, verdensomspennende MLS-systemer, oversettelser / flerspråklig støtte, avanserte kart og mer. Betalte tillegg og utvidelser lar deg legge til mange andre funksjoner, inkludert en katalog for eiendomsmeglere og styringssystem.

5. WP Eiendom

WP Eiendom

WP Real Estate er en relativt ny eiendoms-plugin for WordPress med mange kule funksjoner. Det kan også brukes til å kjøpe, selge og leie eiendommer.

Den inkluderer en avansert søkefunksjon, Google Maps, IDX / MLS-integrasjon, kontaktskjemaer, tilpassede felt og liste- eller rutenettoppsett. Det kommer også med snarveier og widgeter, slik at du kan vise forskjellige eiendomslister på hele nettstedet ditt eller lage dine egne destinasjonssider for forskjellige eiendommer.

6. AgentPress-oppføringer

AgentPress

AgentPress krever Genesis temaramme og er designet for å jobbe med sitt eget AgentPress Pro-tema som hjelper deg raskt å opprette et eiendomsnettsted.

Plugin-en legger til en egendefinert posttype og taksonomier for å hjelpe deg med å kategorisere egenskaper. Du kan også bruke widgets til å legge til oppføringssøk i et widget-klart område.

7. WPL Eiendom

WPL Eiendom

WPL Real Estate-plugin er et fleksibelt og kraftig WordPress eiendomsadministrasjonssystem. Det har en enkel å administrere delen for å legge til oppføringene dine med en filtrerbar søkefunksjon for grensesnittet. Den har eiendomsmeglerprofiler, Google Maps, forskjellige oppføringsvisninger og en kraftig egendefinert feltfunksjon for å legge til egenskapsfunksjoner.

Det kan integreres med MLS / IDX-tjenester som en ekstra betalt funksjon, andre tilpasninger leveres også av plugin-utvikleren som en tjeneste. Det fungerer allerede bra med noen av de beste WordPress-temaene i markedet.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress-eiendoms-plugins for nettstedet ditt. Det kan også være lurt å se listen over de beste WordPress eiendommer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me