7 måter å få et 800 gratis nummer for virksomheten din i 2020

Ønsker du å få et 800 avgiftsfritt nummer for bedriften din?


Avgiftsfrie tall hjelper nye og eksisterende kunder å nå ut til bedriften din direkte. Mange kunder foretrekker også å ringe et telefonnummer til bedriften i stedet for å skrive en e-post.

Et gratis nummer oppfordrer dem til å gjøre det fordi de er gratis for den som ringer. Det hjelper deg også å vinne nye kunder og bygge varige forhold til dine eksisterende kunder.

Tidligere ble avgiftsfrie tall bare brukt av store bedrifter. Men nå er de ekstremt rimelige, så selv små bedriftseiere kan få et 800 gratis nummer for bedriften sin.

I denne guiden deler vi 7 måter å enkelt få et 800 gratis nummer for bedriften din. Du trenger ikke å installere dyre telefonsett, kjøpe ny maskinvare eller til og med ansette nye medarbeidere.

Høres bra ut? La oss komme i gang.

Måter å enkelt få et avgiftsfritt nummer for virksomheten din

Hvorfor få et avgiftsfritt nummer for bedriften din?

Avgiftsfrie numre er telefonnumrene som kan ringes uten kostnad for den som ringer.

De starter med en unik tresifret kode som prefiks. 800 er det mest brukte prefikset for avgiftsfrie tall, men du kan også få et med følgende avgiftsfrie prefikser 888, 877, 866, 855, 844 eller 833.

Disse avgiftsfrie kodene er godt anerkjent, og kundene vet at de ikke vil bli belastet for samtalen av telefonselskapet.

Bortsett fra den gratis samtalen, føles det å snakke med et menneske mer naturlig og gir bedre kundetilfredshet.

Avgiftsfrie tall er ikke begrenset til et bestemt geografisk sted. Kundene dine over hele verden kan bruke samme nummer for å nå deg.

Det ser mer profesjonelt ut og gir bedriften din troverdighet. Det er også enklere å markedsføre fordi du kan velge et minneverdig telefonnummer og bruke det i alle markedsføringskampanjene dine. Noen selskaper kjøper til og med telefonnummer til forfengelighet som er tilgjengelige etter først til mølla-basis.

De er ikke for dyre, og ved å bruke en VoIP-tjenesteleverandør kan du også ringe billigere. Du trenger ikke noen spesiell maskinvare, faktisk kan du bruke en datamaskin eller til og med telefonen din for å motta samtaler.

Når det er sagt, la oss se på de beste måtene å få et 800 gratis nummer for bedriften din.

1. Nextiva

Nextiva

Nextiva er markedets beste leverandør av telefontjenester. De tilbyr den enkleste måten å få et avgiftsfritt nummer for din lille bedrift.

Du får et gratis avgiftsfritt nummer med hver Nextiva-plan. Du kan også få et lokalt nummer fra hvor som helst i USA.

Nextiva tilbyr et enkelt dashbord for å overvåke samtalene dine, sette opp telefonsvarerhilsen, angi innringer-ID for utgående samtaler, ruter, ringer-ID, logger og mer. Dette gjør det mulig for deg å administrere virksomhetssamtalene dine effektivt og få mest mulig ut av dem.

Du kan få samtaler på det gratis nummeret ditt via en bærbar PC, et skrivebordstelefonapparat eller til og med på mobiltelefon ved å bruke appen deres. Dette reduserer avhengigheten av spesifikk maskinvare og gir deg fleksibiliteten til å ta med deg forretningstelefonen.

Priser: Fra $ 20 / måned per bruker.

2. RingCentral

Ringcentral

RingCentral er en annen utmerket måte å få et avgiftsfritt nummer for virksomheten din. De tilbyr alle populære avgiftsfrie koder inkludert 800, 888, 877, 866, 855 og 844.

Du kan videresende samtalene til et eksisterende nummer eller bruke et eksisterende avgiftsfritt nummer med RingCentral. De tilbyr et omfattende sett med funksjoner som ruter, telefonsvarer, anropsanalyse, meldingsvarsler, svarregler og mer.

De har et brukervennlig dashbord som du kan administrere fra nettleseren din, desktop-appen eller bruke mobilapper for å motta samtaler mens du er på farten.

Priser Fra $ 15.99 / måned

3. Gresshoppe

Gresshoppe

Grasshopper er en ledende leverandør av virtuelt telefonnummer for små bedrifter med avgiftsfrie, lokale og forfengelighet.

Du får alle de vanlige funksjonene i en VoIP-tjeneste som samtalehåndtering, utvidelser, viderekobling av samtale, taleutskrift og mer. Du kan bruke virksomhetsnummeret ditt til å sende og motta tekster.

Samtalehåndteringsverktøy som samtale venter, tilpassede hilsener, samtidig samtalehåndtering, gjør at små bedrifter enkelt kan administrere flere samtaler med begrenset stab.

Priser: Fra $ 26 per måned med 1 nummer og 3 utvidelser.

4. Ooma Office-telefon

Ooma Kontortelefon

Ooma er en populær VOIP-telefonleverandør som tilbyr 1-800 avgiftsfrie telefonnumre til rimelige priser. Du kan legge til et avgiftsfritt nummer til enhver Ooma-kontorplan. Som standard vil de forhåndsvalgte et gratis telefonnummer for deg, men du har også muligheten til å velge et nytt.

Ooma kontorplattform leveres med alle kraftige funksjoner du kan forvente, for eksempel virtuell resepsjonist, ekstern oppringing, musikk-på-hold, smarte mobiltelefon-apper og mer. Det beste av alt oppsettet er veldig enkelt, og du kan gjøre det i løpet av få minutter.

Priser: Planen deres starter på $ 19,95 per måned, som kommer med et gratis avgiftsfritt nummer og 500 minutter inkludert gratis. De lar deg også kjøpe flere minutter til nedsatte priser.

5. Phone.com

Phone.com

Phone.com er en annen enkel måte å få et avgiftsfritt nummer. Det lar deg enkelt administrere forretningssamtalene dine ved hjelp av datamaskiner og mobilapper.

De tilbyr forfengelighets- og avgiftsfrie nummer som du kan bruke med ditt eksisterende nummer. Det kommer med alle de vanlige funksjonene du kan forvente av en skytelefontjeneste.

Priser: Betal per minutt planer starter fra $ 12.99 per måned og Ubegrensede planer starter fra $ 29.99 per måned.

6. 8 × 8

8x8

8 × 8 er et annet enkelt alternativ for å få et avgiftsfritt nummer for din lille bedrift. De tilbyr avgiftsfrie og lokale tall for flere land, noe som gjør dem til et godt valg hvis målkundene dine er i flere regioner.

Du får også alle de vanlige samtalehåndteringsfunksjonene pluss integrasjoner med G Suite og Office 365.

Priser: Fra $ 12 per måned per bruker.

7. Vonage

Vonage

Vonage er en annen telefontjeneste som tilbyr gratis og lokale numre. Du kan velge mellom de populære 888-, 877- eller 866-kodene, og den vil ringe på ditt eksisterende telefonnummer.

De har et brukervennlig nettbasert kontrollpanel for å administrere samtalene dine. Den inkluderer alle tilleggsfunksjonene du kan forvente fra en VoIP-tjenesteleverandør, inkludert talepost, automatisk ledsager, videresending og dirigering, samtidig ringetone på flere enheter og mer.

Priser: Mobilplanen deres starter fra $ 19.99 per måned per bruker med begrensede funksjoner. Premium-planen starter på $ 29,99 / måned per bruker og låser avanserte funksjoner.

Vanlige spørsmål om 800 avgiftsfrie nummer

Mange nybegynnere som akkurat begynner sin første virksomhet, er ganske ukjente med hvordan avgiftsfritt nummer fungerer. Her er noen ofte stilte spørsmål om avgiftsfrie tall og hvordan de fungerer.

1. Hva er avgiftsfrie tall?

Avgiftsfrie numre er telefonnumre der en person eller bedrift som mottar samtalen belastes for det i stedet for den som ringer. Stort sett brukes disse tallene til kundetjenester av bedrifter og organisasjoner.

For å skille dem fra vanlige fasttelefonnummer, begynner avgiftsfrie nummer med spesifikke koder som 800, 888, 877, 866, 855, 844 og 833.

Reglene for avgiftsfrie nummer styres av FCC, men de tildeler ikke de spesifikke telefonnumrene.

Registreringsdatabasen for avgiftsfrie tall opprettholdes av et selskap som heter Somos, Inc. Dette selskapet gir deretter tillatelse til andre selskaper som heter RespOrgs (Responsible Organisations) til å tildele avgiftsfrie nummer.

Dette gjør at enhver småbedriftseier kan få et gratis nummer for WordPress-nettstedet eller nettbutikken.

2. Er det forskjell mellom et avgiftsfritt nummer og forfengelighetsnummer?

Et telefonnummer til forfengelighet er bransjebegrepet som brukes til å beskrive tall som stave et firmanavn eller en mer minneverdig frase, for eksempel 800-BLOMSTER.

Hvis et forfengelsesnummer starter med en avgiftsfri kode, er det ikke annerledes enn noe annet gratisnummer når det gjelder funksjonalitet og formål.

3. Kan jeg få et forfengelsesnummer som stave et firmanavn og deretter selge det?

Nei, FCC-regler forbyr hamstring eller kjøp av avgiftsfrie nummer med det formål å videreselge dem.

4. Kan jeg overføre avgiftsfritt nummer til et annet selskap?

Ja, avgiftsfrie numre er bærbare, og du kan bruke det samme nummeret med en hvilken som helst bedriftstelefoneleverandør som du velger.

5. Kan jeg motta internasjonale samtaler med et amerikansk avgiftsfritt nummer?

Ja det kan du. Disse anropene vil imidlertid ikke være gratis for den som ringer, og telefonselskapet vil bli belastet for et internasjonalt anrop.

De fleste avgiftsfrie numre regnes som lokale samtaler i USA og Canada. Kunder som ringer fra Canada blir ikke belastet for et internasjonalt anrop.

Hvis kundene dine befinner seg i forskjellige land, tilbyr mange av de avgiftsfrie nummerleverandørene som er nevnt ovenfor, avgiftsfrie nummer også for andre land.

6. Kan jeg videresende avgiftsfrie samtaler til mitt eksisterende nummer?

Ja, du kan videresende avgiftsfrie anrop til dine eksisterende telefonnummer. Mange av telefonselskapene ovenfor lar deg også sette videresendingsregler for innkommende samtaler basert på åpningstider, tilgjengelighet og andre faktorer..

7. Hvordan legger jeg til det gratis telefonnummeret på nettstedet mitt?

Du kan enkelt legge til avgiftsfritt nummer til en av de populære nettstedbyggere eller bloggplattformer.

Hvis du bruker WordPress på nettstedet ditt, kan du følge vår trinnvise guide for hvordan du legger til en klikk for å ringe-knappen i WordPress.

Som er den beste avgiftsfrie nummertjenesten?

Den grunnleggende tjenesten som tildeler deg gratisnummeret, tilbys av nesten alle leverandører av virtuelle telefoner.

Imidlertid er samtalehåndteringsverktøy, kostnader og integrasjoner like viktige for å utvide virksomheten din ved å bruke et avgiftsfritt nummer.

Når vi tenker på disse faktorene, tror vi Nextiva er det beste gratisnummeret for små bedrifter. De tilbyr konkurransedyktige priser, et omfattende sett med funksjoner og integrasjoner for å dra full nytte av et forretningstelefonsystem.

Vi bruker Nextiva for vår egen virksomhet.

RingCentral kommer som det nære sekundet når det gjelder funksjoner, brukervennlighet og enkelhet med å legge avgiftsfritt nummer til planen din.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å få et 800 avgiftsfritt nummer for bedriften din. Det kan også være lurt å se vår guide for hvordan du får en gratis e-postadresse til bedriften og vår sammenligning av de beste e-postmarkedsføringstjenestene for små bedrifter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me