8 beste stedene å få en tilpasset logo for ditt WordPress-nettsted

Vil du få en tilpasset logo for ditt WordPress-nettsted? En tilpasset logo hjelper deg med å etablere merkevaren din og gjør at nettstedet ditt skiller seg ut. I denne artikkelen vil vi vise deg noen av de beste stedene å få en tilpasset logo for nettstedet ditt i løpet av et lite budsjett.


Beste steder å få en tilpasset WordPress-logo

Logoer er de representative bildene som brukes av bedrifter og organisasjoner. De viser en visuell representasjon av en organisasjons virksomhet, verdier og oppdrag.

De spiller også en viktig rolle i hvordan kundene ser et merke. Se på de viktigste merkevarene med store navn. Sjansen er stor for at du kan gjenkjenne de fleste logoene deres ganske enkelt. Merkegjenkjenning hjelper deg å vinne kundenes tillit og lojalitet overtid.

De fleste WordPress-temaer har muligheten til å laste opp tilpasset logo. Denne logoen kan også brukes som nettstedikon eller favoritt.

Nå er problemet at ikke alle av oss er grafiske designere. Du kan prøve å lage en tilpasset logo ved å bruke et bildedigeringsprogram, men det ser ikke ut til å være profesjonelt.

Hvis du vil ha et profesjonelt image for merkevaren din, hjelper det å ansette noen til å lage din tilpassede logo for nettstedet ditt.

Når det er sagt, la oss se på noen av de beste stedene å få en tilpasset WordPress-logo innenfor budsjettet.

1. 99 design

99designs

99designs er et marked for designkonkurranser med et stort fellesskap av designere. Det fungerer som mellommann mellom deg og designere.

Når du legger inn en bestilling, outsource 99 den til designere som deretter sender inn designene sine. Du kan velge design du liker mest, og bare den designeren får betalt. Dette gir deg fordelen av å få forskjellige tilpassede logoideer fra designere med ulik bakgrunn og ferdighetsnivå.

2. Logojoy

Logojoy

Vil du lage din egen tilpassede logo? Logojoy er en brukervennlig, DIY, logoprodusent for ikke-designere. I motsetning til andre nettbaserte verktøy for grafisk design, bruker Logojoy kunstig intelligens og avanserte læringsalgoritmer for å lage logoer akkurat som en designer ville gjort.

Logojoys enkle veiviser hjelper deg å velge dine egne farger, bilder og ord for å beskrive virksomheten din. Etter det genererer det design som ser godt utformet og profesjonelt ut.

Prisplanene deres starter så lave som $ 20 for en logo med lav oppløsning. Med høyere prisplaner får du filer med høy oppløsning, telefonstøtte, fargepalett, retningslinjer for merkevarer og mer.

3. Dribble

Drible

Dribble er et online fellesskap av designere og artister. Tenk på det som Pinterest for profesjonelle grafiske designere, kunstnere og illustratører der de deler verkene sine og andre brukere kan like, favoritt og dele det på nytt.

Dribbling er ikke bare en kilde til inspirasjon. Det fungerer også som en plattform for å ansette designere til frilansarbeid. Du kan bla gjennom designere, sjekke ut porteføljene deres og kontakte dem direkte for å ansette dem.

Kostnaden for en jobb vil faktisk avhenge av frilanseren du henvender deg, deres kompetanse og ferdighetsnivå. Dribble er kanskje ikke stedet å finne den billigste tilpassede logoen på nettstedet ditt, men det kan hjelpe deg med å få mye bedre kvalitet.

4. Fiverr

Fiverr

Fiverr er en av de største online fellesskap av frilansere fra hele verden. På grunn av konkurranse blant frilansere, kan du leie en designer for å lage et logo-design for mye mindre penger enn andre steder.

Fiverrs samfunn er organisert basert på tilbakemeldinger fra kunder. Frilansere med høyere positiv tilbakemelding har en tendens til å belaste mer enn nye frilansere som ikke har nok anmeldelser ennå.

Selv om logoen kanskje bare koster noen få dollar, er det viktig å vite at ofte disse frilanserne bruker logomaler med mindre justeringer.

5. Opparbeid

Upwork

I likhet med Fiverr, er Upwork et online fellesskap av frilansere, gründere og designere. Det lar deg legge ut en jobb og godta tilbud fra frilansere. Du kan deretter gå gjennom disse frilanserne, intervjue dem og ansette den du vil jobbe med.

Upwork har et robust samfunn med screeningverktøy for både frilansere og klienter. Frilansere kan delta i online tester for å bevise sin ferdighet og ferdigheter. Upwork tilbyr også forskjellige betalingsmetoder, fakturaer, og lar klienter bare betale for arbeidet de godkjenner.

6. DesignCrowd

DesignCrowd

DesignCrowd er et marked for designkonkurranser og et online fellesskap av designere. Du kan starte et prosjekt ved å fylle ut prosjektbeskrivelsen, velge logotypdesigntype og gi en detaljert beskrivelse for designerne å følge.

Deretter betaler du konkurranseposteringsavgiften og setter inn budsjettet ditt hos DesignCrowd. De tilbyr en pengene-tilbake-garanti, som lar deg be om refusjon innen 30 dager etter at du har lagt ut prosjektet. Når du liker et tilpasset logo-design, kan du forplikte et budsjett.

7. Frilanser

frilanser

Freelancer er et stort globalt samfunn av frilansere. Du kan finne webdesignere, utviklere, grafisk design, lyd / video, online markedsføringseksperter fra hvert hjørne av planeten med forskjellige ferdighetsnivåer.

Som mange andre frilansingsnettsteder lar Freelancer deg legge ut det tilpassede logo-prosjektet ditt som en jobb og begynne å godta tilbud fra frilansere. Du kan se på freelancer-profiler, tidligere jobber, tilbakemeldinger og rangeringer.

Når du har funnet riktig frilanser, kan du leie dem. Når prosjektet er fullført, vil du kunne gjennomgå og godta arbeidet og frigjøre betalingen.

8. PeoplePerHour

PeoplePerHour

PeoplePerHour er et kuratert samfunn av frilansere og profesjonelle. Du kan bla gjennom timeplaner (faste priser), legge ut en jobb eller kjøre en konkurranse. Du kan også bla gjennom frilansere etter kategorier, se på profiler og porteføljer.

Når du legger ut en jobb, får du tilgang til Workstream-oversikten. Det er her du vil administrere og gjennomgå arbeidet, kommunisere med frilansere og få støtte fra PeoplePerHour-ansatte. Når du er fornøyd med logoutformingen, kan du frigi betalingen til frilanseren.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste stedene å få en tilpasset logo for nettstedet ditt. Det kan også være lurt å se artikkelen vår om de beste eksemplene på design av kontaktskjema.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me