9 Beste Heatmap-verktøy og plugins for ditt WordPress-nettsted

Ønsker du at du hadde bedre innsikt i hvordan brukerne dine samhandler med nettstedet ditt? Heatmap-verktøy og plugins kan hjelpe deg å visualisere hvor brukere klikker, hvor langt de blar og hvordan de virkelig bruker nettstedet ditt. I denne artikkelen vil vi vise 9 beste varmekartverktøy og plugins for ditt WordPress-nettsted.


Heatmap-verktøy og plugins

Hva er Heatmap?

Med et Heatmap kan du visualisere hvordan besøkende bruker nettstedet ditt. Heatmap-verktøy gir et overlegg på toppen av sidene dine som viser områder med mer aktivitet som varmere enn områdene med lav brukeraktivitet.

Heatmap-verktøy gir visuell analyse av hvilke områder brukerne klikker, ser og blar. Denne informasjonen hjelper deg med å forstå brukervennlighetsproblemer med nettstedet ditt og optimalisere det for bedre konverteringer og brukeropplevelse.

Disse verktøyene er forskjellige enn andre analyseverktøy som Google Analytics. Tradisjonelle analyseverktøy gir deg informasjon som hvordan brukere kom til nettstedet ditt, hvilke sider de ser og hvordan de går fra en side til en annen.

Heatmaps analyseverktøy forteller deg hvordan brukere faktisk bruker og samhandler med nettsteddesignet ditt.

Når det er sagt, her er de beste varmekartverktøyene og pluginsene for ditt WordPress-nettsted.

1. Crazy Egg

CrazyEgg

Crazy Egg er sannsynligvis det mest populære varmekartverktøyet som finnes i markedet i dag. Det tilbyr klikkvarmekart, musemarkørens varmekart og blavarmekart. Det tilbyr en annen nyttig funksjon som kalles konfetti-varmekart.

Confetti heatmap av Crazy Egg lar deg dele varmekartdataene i trafikkilder. Dette betyr at du kan se hvordan brukere fra sosiale nettverk, søk eller andre kilder samhandler med nettstedet ditt.

Crazy Egg er ekstremt enkelt å legge til på et WordPress-nettsted. De har til og med en plugin som gjør installasjonen til en lek.

Prisene for Crazy Egg starter fra $ 9 / måned for 10.000 besøkende og 10 aktive sider. Deres mest populære plan kalles Plus, som tilbyr 100 000 besøk, 50 aktive sider og timebaserte rapporter for $ 49 / måned. Alle planer kommer med en måned gratis prøveperiode.

I motsetning til andre varmekartverktøy, begrenser ikke Crazy Egg din bruk til per nettsted, dette betyr at du kan bruke den samme kontoen på flere nettsteder.

2. Mouseflow

Mouseflow

Mouseflow er et annet brukervennlig varmekartverktøy for WordPress-brukere. Mouseflow tilbyr klikkvarmekart, rullevarmekart, bevegelsesvarmekart og oppmerksomhetsvarmekart.

Den tilbyr også opptak av besøkende besøkende på nettstedet. Dette betyr at du kan se på en bruker som samhandler med nettstedet ditt. En annen nyttig funksjon som tilbys av Mouseflow er skjemaanalyse, som lar deg se hvorfor brukere forlater skjemaene dine.

Mouseflow lar deg også spore trakter. Du kan også angi tilpassede trakter slik at du kan se hvordan brukere fra forskjellige trafikkilder oppfører seg annerledes på nettstedet ditt.

Priser for Mouseflow starter på $ 19 / month for 1000 innspilte økter begrenset til 1 nettsted. Prisene øker med flere innspilte økter og nettsteder du legger til i planen din. Mouseflow tilbyr også en gratis plan begrenset til 100 innspilte økter for et enkelt nettsted.

3. Lucky Orange

Heldig oransje

Lucky Orange er et annet populært valg innen varmekartanalyse. De tilbyr sporing av varmekart for klikk, bevegelse og rulledybde. Bortsett fra det tilbyr de også øktopptak og trafikksegmentering.

Det kommer også med skjemaanalyse, konverteringstrakter, besøkende meningsmålinger og en live chat-programvare som du kan legge til på nettstedet ditt. Listen over funksjoner dekker nesten alt du ønsker fra et varmekartverktøy.

Prisene for Lucky Orange starter fra $ 10 per måned for 25 000 sidevisninger på ett nettsted.

4. Inspektlet

Inspectlet

Inspectlet er en veldig kraftig øktopptaks- og varmekarttjeneste. Den dekker alle tre typer varmekartsporing: klikk, markørbevegelse og rulling.

De tilbyr også analyse av konverteringstrakt med veldig kraftig filtreringsfunksjon. Det er et robust taggingsfilter, som du kan bruke til å merke individuelle brukere. På denne måten kan du se hvordan de samhandler ved returbesøk. Inspectlet tilbyr også skjemaanalyse for å forstå og optimalisere ledergenerasjonen.

Priser for Inspectlet starter fra $ 39 per måned med 5000 innspilte økter begrenset til 1 nettsted. De tilbyr også en gratis plan som er begrenset til 100 innspilte økter for et enkelt nettsted.

5. Heatmap.me

Heatmap.me

Heatmap.me hevder å være et av de enkleste å bruke analyseverktøyet for varmekart i markedet. Den er enkel å installere og kommer med en veldig liten JavaScript-kode som laster asynkront uten å bremse nettstedet ditt.

I motsetning til noen verktøy i denne listen, tilbyr Heatmap.me sanntids varmekart. Du kan se hvordan brukere samhandler med nettstedet ditt live. Det respekterer også personvernet til brukerne dine ved ikke å logge unødvendige data.

Heatmap.me tilbyr en gratis plan som er begrenset til 5 sider på ett nettsted. Deres betalte planer starter med $ 100 per måned for ubegrensede sider på et enkelt nettsted.

6. Ptengine

Ptengine

Ptengine leverer heatmap og webanalyseverktøy pakket i ett. Det tilbyr klikk, konverteringssporing, bla og oppmerksomhetsvarmakart. De tilbyr også A / B-testing mellom to varmekart, som er en nyttig funksjon for designere som tester forskjellige grensesnitt.

Deres nettanalysefunksjoner inkluderer enhetssegmentering, kampanjeytelse, ett klikkfiltre og sideanalyse.

Priser hos Ptengine starter fra $ 7 per måned for 1 nettsted, 5 varmekart og 25K sidevisninger. De tilbyr også en gratis plan med 1 varmekart på en enkelt side begrenset til 1000 sidevisninger.

7. Clicktale

Clicktale

Clicktale er et annet populært valg for analyse av heatmaps. De tilbyr en veldig kraftig øktopptaksteknologi og gode detaljerte varmekartanalysefunksjoner. Men den største fordelen er at de tilbyr integrasjoner med andre analyseverktøy du allerede bruker, for eksempel Google Analytics, Optimizely, Google Tag Manager, osv..

Clicktale har heatmaps, sesjonsopptak, konverteringsanalyse, avansert analyse osv.

Clicktale har ikke prisinformasjon oppført på deres hjemmeside. I stedet må du kontakte salgsteamene deres for å be om en demo og deretter diskutere prisene.

8. Se oppløsning

SeeVolution

SeeVolution tilbyr en veldig brukervennlig måte å inkludere varmekart på et WordPress-nettsted. De har plugins for alle populære CMS, inkludert WordPress. Bortsett fra enkel installasjon, tilbyr de også et veldig rent og pent dashbord som hjelper brukerne å forstå dataene de ser.

Heatmaps av SeeVolution inkluderer klikk, rulle, mus interaksjoner og bevegelse varmekart. De inkluderer også analyser på nettet for å gi deg en oversikt over nettstedets ytelse.

SeeVolution tilbyr en gratis plan for 1000 besøk begrenset til 1 nettsted. Deres betalte planer starter fra $ 79 per måned for 2 domener. De tilbyr også 14 dagers gratis prøveversjon på alle planene sine.

9. Hotjar

Hotjar

Hotjar er en kraftig pakke med apper samlet i ett verktøy for analyse- og konverteringsoptimalisering. Den kombinerer varmekart, øktopptak, trakter, skjemaanalyse, avstemninger & undersøkelser, og et rekrutteringsverktøy for å få testere.

De tilbyr klikk, trykk, bla, og musebevegelse varmekart. Med øktopptak og konverteringstrakter kan du oppdage og fikse brukervennlighetsproblemer på nettstedet ditt. Hotars rapporteringspanel er intuitivt og enkelt å bruke.

Prisplanene deres starter fra $ 29 per måned for 10.000 sidevisninger og stillbilde på 2000 besøk for varmekart, skjemaer og opptak. De tilbyr også en begrenset gratis plan, som du kan bruke til å prøve den ut.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste varmekartverktøyene og plugins for ditt WordPress-nettsted. Det kan også være lurt å se listen over 9 beste WordPress SEO-plugins og verktøy du bør bruke

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map