9 Beste nettsteder for aggregatorer (+ Hvordan bygge din egen)

Ønsker du å lese de siste nyhetene og oppdateringene fra favorittbloggene dine på ett sted?


I så fall er nyhetsaggregatnettsteder det beste alternativet for deg. Disse nettstedene viser automatisk det siste innholdet fra favorittnettstedene dine på en enkelt side.

På denne måten kan du få alle nyheter og bloggoppdateringer raskt uten å gå glipp av noe.

I denne artikkelen vil vi dele vårt utvalg av de beste nettstedene for nyhetsaggregatorer som kan brukes i 2019. Vi vil også vise deg hvordan du bygger et eget nettsted for nyhetsaggregatorer ved hjelp av WordPress.

Beste nettsteder for aggregatorer og hvordan lage dine egne

Hva er nettsteder for nyhetsaggregatorer?

Nettsteder med nyhetsaggregatorer lar brukerne se nyheter og oppdateringer fra forskjellige kilder på et praktisk sted. De henter dataene, organiserer dem i koder / kategorier og viser dem i riktig rekkefølge for enklere forbruk.

Du kan også tenke på dem som en samling av nyheter og oppdateringer presentert etter brukerens preferanser.

Ved å bruke nyhetsaggregatorer, trenger du ikke å besøke forskjellige nettsteder for det nyeste innholdet. I stedet kan du finne alt innholdet på ett sted.

Det er forskjellige typer innholdsaggregatorer på internett. Noen er som Google News som ganske enkelt samler artikler fra populære nettaviser og viser dem i beslektede kategorier.

På den annen side er det andre som Feedly, som tilbyr en mer personlig opplevelse. De lar deg lage din egen feed med de valgte utgiverne.

Abonner på et nettsted ved hjelp av Feedly

De fleste av nyhetsaggregatene publiserer ikke sitt eget innhold. De henter artikler fra andre nettsteder ved hjelp av RSS-feeds, og det er derfor de også kalles feed-lesere.

Når det er sagt, la oss se på de beste nettstedene for nyhetsaggregatorer.

1. Matig

Feedly News Aggregator nettsted

Feedly er et av de mest populære nettstedene for nyhetsaggregatorer på internett. Det lar deg lage en egen nyhetsstrøm med siste innhold fra favorittforlagene dine.

Ved hjelp av denne plattformen kan du abonnere på innhold om en lang rekke emner. Du kan bruke deres innholdsforslagsmotor til å oppdage nye nettsteder etter emner.

Du kan også legge til favorittnyhetsnettsteder eller blogger manuelt. For eksempel kan du abonnere på WPBeginner for WordPress-relaterte artikler.

Feedly er tilgjengelig i både gratis og betalt versjon. Den gratis planen lar deg abonnere på 100 kilder og lage opptil 3 personlige feeder.

Du kan bruke Feedly i nettleseren eller laste den ned som en mobilapp eller nettleserutvidelse.

2. Google Nyheter

Google Nyheter Aggregator

Google Nyheter er en kraftig nyhetsaggregator drevet av Googles sofistikerte søketeknologier, AI og brukerens egen søkehistorie. Som standard viser det deg toppnyheter basert på din geografiske beliggenhet.

Den tilbyr de siste nyhetene og oppdateringene for lokale, regionale, internasjonale, næringsliv, teknologi, underholdning, sport, vitenskap og helse.

Du kan lagre emner, kilder og søk for å tilpasse strømmen.

Google Nyheter er en gratis nyhetsaggregator som du kan bruke på nettet, Android- og iOS-enhetene dine.

Hvis du er ute etter et ikke-Google-alternativ, tilbyr Bing News og Yahoo News den samme funksjonaliteten.

3. Alltop

AllTop News Aggregator nettsted

AllTop samler nyheter og bloggartikler fra verdens mest populære nettsteder som TechCrunch, Mashable, BBC, CNN og mer. Den kuraterer og viser innhold i sanntid.

Det er separate kategorier for politikk, teknisk nyhet, sport, underholdning, livsstil, forretning osv. Når du klikker på disse kategoriene, kan du finne de mest populære historiene, så vel som topphistorier fra de beste kildene i det beslektede emnet..

Foruten de siste nyhetene, har den en viral kategori der den viser frem det siste virale innholdet og trender.

4. Nyheter360

News360 News Aggregator nettsted

News360 er en av de mest populære nyhetsaggregatorappene på internett. Den lar deg finne verdensnyheter så vel som historier rundt interessene dine. Det er et utmerket alternativ til Google Nyheter og Feedly.

Når du registrerer deg på News360, kan du velge temaene du er interessert i, og så vil det vise deg det siste innholdet om disse emnene. Dette gir deg en sunn nyhetsstrøm ut av boksen, som du kan tilpasse ytterligere ved å legge til eller fjerne emner og kilder.

Med News360 kan du få de viktigste nyhetene fra over 100.000 pålitelige kilder på internett.

Du kan lese News360 i nettleseren din, iOS og Android-enheter.

5. Panda

Panda Content Aggregator nettsted

Ganske forskjellig fra ovennevnte nyhetsaggregatorer, aggregerer Panda innhold som er nyttig for webdesignere, utviklere og teknologiske gründere. Den samler innhold fra Dribble, Behance, TechCrunch, Wired og andre lignende nettsteder.

Som en nisjeaggregator viser Panda nyhetene i en mer engasjerende layout slik at du kan oppdage det mest interessante innholdet. Innholdsstrømmen for kilder som Dribble, Awwwards, er et smart rutenett med miniatyrbilder.

6. Teknologi

Techmeme Tech News Aggregator

Techmeme er et nettsted for teknisk nyhetsaggregator. Den dekker toppfortellinger om teknologi fra forskjellige pålitelige kilder som TechCrunch, Wired, New York Times og mer.

Hjemmesiden inneholder de mest populære nyhetene innen teknologisfæren, sponsorinnlegg, jobber og kommende teknologibegivenheter. Brukere kan også bytte til River view for oppdateringer når de kommer eller Leaderboard-visningen som viser innhold etter emner.

Techmeme er et godt utgangspunkt for alle som leter etter en enklere måte å holde seg oppdatert med de siste teknisk nyhetene.

7. Flipboard

Flipboard Blog Aggregator nettsted

Flipboard er et utmerket nettsted for bloggaggregater som lar deg lage din egen innholdsstrøm basert på interessene dine. Det inkluderer et bredt spekter av emner, inkludert forretningsnyheter, technyheter, reiser, politikknyheter, skjønnhet og mer.

Du kan også bruke Flipboard som en lokal nyhetsaggregator fordi den har feeds for nesten alle byer i verden.

Flipboard har en imponerende layout for magasinstil som har interaktive alternativer for å like, kommentere og dele innhold på tvers av dine sosiale medieprofiler.

Flipboard er tilgjengelig via nettleser- eller mobilapper for Android- eller iOS-enheter.

8. Lomme

Pocket News Aggregator nettsted

Pocket er en annen nyhetsaggregator-app der du kan utforske det mest populære innholdet over hele internett. Det lar deg også lage din egen leseplass ved å lagre innholdet du liker.

Pocket har forskjellige typer innhold, inkludert artikler, videoer og historier fra et bredt spekter av publikasjoner. Den har forskjellige innholdskategorier som must-reads, trending, tech, økonomi, helse osv. For enkel surfing.

Det lar deg lagre innhold for å lese senere mens du er på farten, og det er tilgjengelig som nettleserutvidelser og mobilapper.

9. Inoreader

Inoreader

Inoreader er et kraftig Feedly-alternativ og utmerket feed-reader-programvare. Innoreader er tilgjengelig på nettet, iOS og Android-enheter, og lar deg enkelt legge til favorittnettstedene dine eller finne nye blogger for å abonnere.

Det tilbyr mange muligheter for å sammenstille, omorganisere og vise innhold i forskjellige oppsett og fargevalg.

Hvis du allerede bruker en nyhetsleser, kan du enkelt importere abonnementene dine. Når leselisten din vokser, vil du også kunne administrere abonnement i bunter og emner.

Hederlige nevner

Vel, det var vår liste over nyhetsaggregatorer å følge i 2019! Men det er mange flere nyhetsaggregater. Her er noen ærefulle omtaler du kanskje vil sjekke ut.

 • Apple News: Nyhetsaggregator for Apple-brukere.
 • kurator: Aggregator for sosiale medier.
 • TweetDeck: Twitter-innholdssamler.
 • Reddit: Sosial nyhetsaggregator.

Slik bygger du et nettsted for nyhetsaggregatorer med WordPress

Nettsteder for nyhetsaggregater er utrolig nyttige, og det er så mange nisjer som er helt uutnyttet. Ved å lage et nettsted for nyhetsaggregater som serverer disse nisjene, kan du enkelt tjene penger online ved å selge abonnement, sponsing og reklame.

Det beste er at du vil kuratere innholdet, i stedet for å lage ditt eget originale innhold. Du vil kunne tilby svært nyttig informasjon til brukerne dine fra de beste kildene.

La oss se på hvordan du enkelt kan lage et eget nettsted for nyhetsaggregator trinn for trinn.

Trinn 1: Sette opp ditt nettsted for nyhetsaggregatorer

Du kan lage et nettsted for nyhetsaggregator ved å bruke andre nettstedbyggere eller skrive din egen tilpassede kode. Begge alternativene er ganske vanskelige for en bruker på nybegynner uten programmeringsferdigheter.

Den enkleste måten å gjøre dette på er ved å bruke WordPress.

Det er to typer WordPress-nettsteder, WordPress.com og WordPress.org. Du trenger WordPress.org fordi det gir deg full frihet og fleksibilitet utenfor boksen.

For å lære mer, se vår guide om forskjellen mellom WordPress.com vs WordPress.org.

For å starte med WordPress.org, trenger du en webhotellkonto og et domenenavn.

Normalt koster et domenenavn $ 14.99 / år og WordPress hostingplan koster $ 7.99 / måned. Og nå, siden alle nettsteder trenger SSL, kan du legge til ytterligere $ 69.99 per år til det totale beløpet. Dette er ganske mye penger.

Heldigvis har Bluehost sagt ja til å tilby våre brukere rabatt på hosting med et gratis domenenavn + gratis SSL-sertifikat. I utgangspunktet kan du komme i gang for bare 2,75 dollar per måned.

Bare gå til Bluehost-nettstedet for å fullføre kjøpet, og gå deretter videre til guiden vår om hvordan du oppretter et WordPress-nettsted for trinnvise installasjonsinstruksjoner..

Trinn 2: Installer og aktiver WP RSS Aggregator Plugin

Etter at du har konfigurert WordPress-nettstedet ditt, er neste trinn å installere og aktivere WP RSS Aggregator-plugin. For mer informasjon, se vår trinnvise guide for hvordan du installerer en plugin i WordPress.

WP RSS Aggregator er den beste WordPress-plugin-en for å gjøre en WordPress-webside til en innholdsaggregator. Den lar deg importere, slå sammen og vise RSS-feeds på WordPress-nettstedet ditt uten koding.

Besøk ved aktivering RSS Aggregator »Innstillinger fra dashbordet ditt for å konfigurere plugin-innstillingene.

WP RSS-aggregatorinnstillinger

Standardinnstillingene vil fungere for de fleste nettsteder, men du må fremdeles gjennomgå og endre dem om nødvendig.

Trinn 3. Legg til strømkilder for å importere feedelementer

Nå er nettstedet ditt klart til å begynne å vise nyhetsstrømmer. Du trenger bare å legge til kildene du vil vise på nettstedet ditt.

WP RSS Aggregator kan hente og vise innhold fra ethvert nettsted som har en RSS-strøm. De fleste nyheter og blogg nettsteder har en RSS-feed.

Gå først til RSS Aggregator »Feed Kilder siden fra oversikten, og klikk deretter på Legg til ny-knappen.

Legg til ny strømkilde i WP RSS Aggregator

Etter det kan du legge til strømkilden. Skriv inn navnet på fôrkildens nettsted, for eksempel WPBeginner.

Deretter må du oppgi URL-en for strømkilden. I de fleste tilfeller kan du ganske enkelt oppgi nettadressen til nettstedet.

Du kan klikke på koblingen ‘Valider feed’ under URL-feltet for å teste gyldigheten av RSS-feeden.

RSS Feed Validation Service

Hvis lenken er gyldig, kan du publisere strømkilden din.

Når dette er gjort, vil plugin-en umiddelbart begynne å importere feed-elementer (avhenger av feed-behandlingsintervall).

Du kan se de importerte feedelementene ved å gå til RSS Aggregator »Feed Items.

WP RSS Aggregator Feed-elementer i WordPress Dashboard

Etter det, gjenta prosessen for å legge til flere strømkilder til nettstedet ditt.

Trinn 4: Publiser Content Aggregator Live

Nå som du har importert feedvarer, kan du publisere de samlede artiklene live på nettstedet ditt.

Lag en ny side eller et innlegg for å publisere innholdsstrømmen din. Deretter må du klikke på ikonet Legg til ny blokkering og velge WP RSS-aggregatorblokk under Widgets-delen.

Legg til WP RSS-aggregatorblokk på WordPress-side

Når det er gjort, vil plugin-filen automatisk laste inn WordPress-strømmen din.

RSS-nyhetsfeed lagt til i WordPress-side

Nå kan du publisere siden din og se innholdsstrømmen din live. Slik så det ut på demonstrasjonsnettstedet ditt.

RSS-nyhetsfeed i WordPress Site Demo

Trinn 5: Legg til flere funksjoner i WordPress Content Aggregator

Med WP RSS Aggregator kan du legge til flere funksjoner i WordPress-innholdssammenstilleren med premium tilleggene. Du kan vise tilgjengelige tillegg ved å gå til RSS Aggregator »Flere funksjoner fra dashbordet ditt.

WP RSS Aggregator Plugin-tillegg

Ved hjelp av disse tilleggene kan du importere feedelementene dine som WordPress-innlegg, og lage et nettsted for nyhetsaggregatorer med mange flere funksjoner. Med Feed to Post-tillegget kan du legge til den funksjonaliteten som gjør at hvert feed-element er sitt eget uavhengige innhold.

Du kan også vise miniatyrbilder og utdrag med innmatinger. For å legge til denne funksjonen, må du bruke utdragene & Miniatyrbilder addon.

For en detaljert veiledning om de avanserte funksjonene i plugin, se vår komplette guide for henting av feeds i WordPress ved hjelp av WP RSS Aggregator.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å lære om de beste nettstedene for nyhetsaggregatorer og hvordan du kan bygge dine egne i WordPress. Hvis du er en innholdsutgiver, kan det være lurt å se vår guide for optimalisering av RSS-feeden din. Dette vil hjelpe deg med å få mer trafikk fra nettsteder med nyhetsaggregat som viser feeden din.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map