9 beste quiz-plugins for WordPress (2020)

Leter du etter de beste quiz-programtilleggene for ditt WordPress-nettsted? Mange populære nettsteder som BuzzFeed bruker quizer for å skape viralt innhold og øke brukerens engasjement på sine nettsteder. I denne artikkelen har vi valgt ut de beste quiz-pluginene for WordPress som hjelper deg å engasjere brukerne dine og øke tiden du bruker på nettstedet ditt.


Beste quiz-plugins for WordPress

1. LearnDash

LearnDash

LearnDash er den beste WordPress LMS-plugin på markedet. Det kommer med en kraftig Quiz-funksjon som lar deg lage alle typer quizer du trenger. Den har flere spørsmålstyper, inkludert: enkeltvalg, flervalg, fritekst, sortering, matching, essay, utfylling og undersøkelse.

Noen av de andre funksjonene inkluderer: tidsbestemte spørrekonkurranser, tilfeldige spørsmål, spørsmålsbank, flersides quizer, begrensningsforsøk og mer. Innlegg for quizalternativer inkluderer viderekoblinger, meldinger, visningsresultatvisning i flere stiler, toppliste, sertifikater og nivåer.

Enten du selger nettkurs eller lager viralt innhold, er LearnDash den mest fleksible WordPress quiz-plugin for alle typer spørrekonkurranser.

2. TryInteract

TryInteract

TryInteract er en kraftig nettbasert app for å generere virale quizer og bruke dem til å generere potensielle kunder, bygge sosiale medier etter, generere trafikk og forbedre konverteringer. Det lar deg lage svært interaktive spørrekonkurranser med en fin drag and drop quizbuilder.

Du kan velge forskjellige stiler, farger, design og mer enn 100 klare til bruk quizmaler. Den støtter quizgrening som lar deg vise spørsmål basert på brukerens svar på tidligere spørsmål. Du kan bruke scoringssystemet deres for å enkelt vise resultater på slutten.

Det kan enkelt legges til ditt WordPress-nettsted ved hjelp av en enkel kortkode og integreres vakkert med e-postmarkedsføring og CRM-programvare.

3. WP Quiz

WP Quiz

WP Quiz er en fleksibel og brukervennlig quiz-plugin for WordPress. Den leveres med 3 quiztyper: trivia, personlighet og flippkort. Du kan legge til bilder i spørsmålene og svarene dine, la brukere starte quizen på nytt, vise resultater på slutten og mer.

WP Quiz kommer med to stylingsalternativer: flersides- eller enkeltsidesquiz. Du har muligheten til å automatisk bla og legge til sosiale delingsknapper. Pro-versjonen av plugin-modulen lar deg tvinge brukere til å utføre en handling for å se resultater, tilfeldig spørsmål og svar, nedtellingstimer og visningsannonser.

4. Quiz And Survey Master

Quiz and Survey Master

Quiz and Survey Master er en fleksibel quiz-plugin og WordPress survey plugin. Denne kraftige to-i-ett-plugin kan se litt røff utover kantene, men den gjør opp for den med utmerkede funksjoner og omfattende dokumentasjon.

Den støtter flere typer spørsmål, inkludert flervalg, sant og usant, fyll ut feltene og mer. Det lar deg også lage flere resultatsider, slik at du kan tilpasse dem basert på brukernes poengsum. Det kommer med e-poststøtte, sertifikater, toppliste, hint, kommentarbokser og enda flere funksjoner som er tilgjengelige med betalte tillegg.

5. mTouch Quiz

mTouch Quiz

mTouch Quiz er en mobilvennlig WordPress quiz-plugin skrevet med mobilitet og læring i tankene. Den støtter hint, flere riktige svar, fremhever riktig svar under eller etter quizen, begrenser svarforsøk og mer.

Du kan lage tilpassede start- og målskjermbilder samt randomisere spørsmål. Det kommer også med poengverdier for hvert spørsmål for å vise et poengkort på slutten.

6. Quiz Cat

Quiz Cat

Quiz Cat er et gratis WordPress quiz-plugin med et brukervennlig grensesnitt og gode alternativer for å lage virale quizer for nettstedet ditt. Den lar deg legge til bilder til hvert spørsmål og svar. Du kan også lage en start- og sluttskjerm for quizen.

Ved aktivering vil plugin-en deg be deg om å koble til nettstedets API. Imidlertid ville det fungere helt fint uten å koble til API. Det er enkelt å bruke med enkle alternativer som fungerer veldig bra.

7. HD Quiz

HD Quiz

HD Quiz er en annen fantastisk gratis quiz-plugin for WordPress nettsteder. Den har et responsivt design og lar deg lage ubegrensede spørrekonkurranser med så mange spørsmål og svar du trenger. Du kan også bruke GIF-bilder med spørsmålene og svarene dine for å gjøre dem mer interaktive og morsomme.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer quiz-timer, spørsmålstips for tips, sosial deling, bruk bilder som svar, poeng og mer.

8. ARI Stream Quiz

ARI Stream Quiz

ARI Stream Quiz lar deg bruke quizer for leadgenerering ved å samle brukerens e-postadresse og navn. Den støtter integrasjon med MailChimp og andre tjenesteleverandører for e-postmarkedsføring. Bortsett fra blygenerering, har den faktiske quizbyggeren et brukervennlig grensesnitt for å bygge quizene dine.

Den bruker ajax for raskere ytelse, har flere temaer, integrasjon av sosiale medier, Open Graph-støtte og mer.

9. Kjedet quiz

Kjedet quiz

Chained Quiz er et WordPress quiz-plugin med betinget logikkfunksjon der neste spørsmål i quizen avhenger av brukerens svar på forrige spørsmål. Dette lar deg lage svært interaktive personlighetsquiser som endres dynamisk.

Den støtter flervalgs-, enkeltvalg- og essaysvar. Du kan tildele poeng til hvert riktig svar og bestemme hva du skal gjøre når brukeren velger et svar.

Hvilket er det beste WordPress Quiz Plugin?

Etter å ha gjennomgått hvert av disse programtilleggene, tror vi at LearnDash og TryInteract er de mest omfattende quizbyggingsløsningene i markedet..

Hvis du bygger et LMS-nettsted, anbefaler vi deg å gå med LearnDash.

Hvis du leter etter en frittstående løsning for raskt å bygge virale quizer, er ikke noe som slår TryInteract.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste quiz-pluginen for WordPress. Det kan også være lurt å se artikkelen vår om hvordan du sporer brukerengasjement i WordPress med Google Analytics.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map