De 7 beste e-postmarkedsføringstjenestene for småbedrifter (2020)

Er e-postmarkedsføring prioritert for bedriften din i 2020? Leter du etter den beste markedsføringsprogramvaren for e-post?

Å velge riktig e-postmarkedsføringstjeneste kan ha betydelig innvirkning på suksessen til markedsføringskampanjen din. I denne artikkelen skal vi gjennomgå de 7 beste markedstjenestene for e-post for små bedrifter.

Beste e-postmarkedsføringstjenester sammenlignet

Hvorfor å velge den beste e-postmarkedsføringstjenesten er viktig?

E-postmarkedsføring er et av de mest kostnadseffektive markedsføringsverktøyene for små bedrifter. I følge Direct Marketing Association ser e-markedsføring i gjennomsnitt 4300 prosent avkastning på investeringer (ROI) for bedrifter i USA.

Dette fordi markedsføring via e-post er enkel å administrere, gir deg full kontroll og lar deg etablere en direkte kontakt med kundene dine.

Ikke overbevist om markedsføring via e-post? Se disse 6 grunnene til at det er så viktig å bygge en e-postliste i dag.

Det er viktig å forstå at mye av suksessen din med e-postmarkedsføring helt avhenger av den e-postmarkedsføringsprogramvaren du velger, fordi de er ansvarlige for å sørge for at e-postene dine faktisk blir levert..

Hvis du ikke er forsiktig, vil du ende opp med å betale mye mer penger for færre funksjoner og forferdelig e-postleveringsgrad (som fører til at du taper enda mer penger).

Hva du skal se etter i et godt verktøy for markedsføring via e-post?

En god e-postmarkedsføringstjeneste skal gjøre det mulig for deg å lage veldig engasjerende e-post nyhetsbrev med et enkelt brukergrensesnitt (ideelt sett dra & miste).

Du skal være i stand til enkelt å sende bulk-e-postmeldinger som faktisk er tilpasset og målrettet uten mye arbeid. Dette er også kjent som markedsføringsautomasjon.

Bortsett fra det, må din e-postmarkedsføringstjeneste gjøre det enkelt å administrere kontaktene dine, segmentere brukere i grupper og spore resultatene til e-postmarkedsføringskampanjene dine.

Det viktigste er at en god markedsføringstjeneste for e-post sørger for at e-postene dine ikke havner i spam-mappen.

Når det er sagt, la oss ta en titt på noen av de mest populære tjenesteleverandørene for e-postmarkedsføring og hvordan de stabler seg opp mot hverandre.

1. Konstant kontakt

Konstant kontakt

Constant Contact er en av de største og raskest voksende e-postmarkedsføringstjenestene i verden. Det er også den mest enkle å bruke og nybegynner vennlig e-postmarkedsføringstjenesten.

Du kan enkelt administrere e-postlister, kontakter, e-postmaler, markedskalender og mer.

Hver konto gir deg tilgang til enkel sporing og rapportering, innebygde delingsverktøy for sosiale medier, gratis bildebibliotek, lister, segmentering av Facebook-annonser og en kraftig e-handelsintegrasjon for Shopify-butikker.

Email Plus-kontoene deres har også kraftige funksjoner som e-postautomatisering, undersøkelser & meningsmålinger, kuponger, donasjoner online og A / B-test på emnelinjen som hjelper deg å sende målrettede e-poster for å maksimere din åpne rate.

Constant Contact tilbyr uovertruffen støtte med live chat, telefonsamtaler, e-post, community support og et stort bibliotek med nyttige ressurser.

Bortsett fra online trening, tilbyr de også live-seminarer over hele USA. Dette gjør at små bedrifter raskt kan lære det grunnleggende om e-postmarkedsføring og begynne å bruke den til å utvide virksomheten sin som en proff.

Av alle grunnene ovenfor vurderer vi Constant Kontakt den beste e-postmarkedsføringstjenesten for små bedrifter.

Constant Contact har en 60-dagers gratis prøveperiode (ingen kredittkort kreves). Etter det starter deres priser så lavt som $ 20 / måned.

WPBeginner-brukere kan bruke vår kupongkode for konstant kontakt for å få ytterligere 20% avslag.

2. SendinBlue

SendinBlue

SendinBlue er en komplett SMS- og e-postmarkedsføringsprogramvare for bedrifter. De er en av de raskest voksende plattformene for e-postmarkedsføring i Europa.

Det er en ekstremt enkel å bruke plattform med utmerkede verktøy for å lage vakre og veldig engasjerende e-poster. Deres enkle dra- og slipp-verktøy er perfekte for nybegynnere uten erfaring med e-postmarkedsføring.

SendinBlue inkluderer nybegynnervennlige automatiseringsverktøy som lar deg sende transaksjonelle e-poster, lage arbeidsflyter og segmentere brukere. Det kan også velge det beste tidspunktet å sende bulk-e-post ved å bruke AI-algoritmene for å sikre maksimal e-postlevering.

SendinBlue tilbyr en helt gratis markedsføringsplan for e-post som lar deg sende opptil 300 e-poster per dag, men alle e-postene dine vil ha deres merkevarebygging. Betalte planer starter fra $ 25 per måned. Du kan også inkludere SMS til kontoen din, men prisene vil variere basert på sendingskravene dine.

De har forbedret premiumplanen sin for å nylig inkludere mer avanserte funksjoner som destinasjonssiden byggherre, live chat, CRM og Facebook annonser integrasjon. Dette betyr at brukere nå får mer verdi for samme pris.

SendinBlue tilbyr også en egen SMTP e-postmarkedsføringstjeneste som du kan bruke til å drive automatiserte eller transaksjonsmessige e-poster fra ditt WordPress-nettsted. Du trenger ikke dette for e-postmarkedsføringskampanjer, men det er en fin funksjon hvis du har et stort nettsted, og du vil ha automatiske innholdsbaserte e-poster.

3. Drypp

Dryppe

Drip er en kraftig e-postmarkedsføringsplattform for e-handel, bloggere og digitale markedsførere. De tilbyr et bredt utvalg av verktøy for å gjøre automatisering av markedsføring, salgstrakter og personalisering enkel.

De tilbyr sømløs integrasjon for alle populære nettstedbyggere inkludert WordPress og WooCommerce. Dette lar deg enkelt legge til påmeldingsskjemaer på nettstedet ditt og fange flere potensielle kunder.

Det som skiller Drip fra konkurransen som Campaign Monitor, er deres intelligente markedsføringsautomatiseringsverktøy, smartere e-postsegmentering, listegrupper og en visuell arbeidsflytbygger. Disse funksjonene lar deg nå målrettede kunder i e-postlisten din for å få mer salg.

Støttealternativer på Drip inkluderer live chat support, webinarer, automatiseringstrening, detaljerte kurs, gratis guider og utmerket dokumentasjon.

Vi bruker Drip for flere av våre virksomheter fordi det gjør det mulig for oss å sende bulk e-post mens vi kobler og engasjerer med hver kunde på et personlig nivå ved hjelp av deres smarte e-handelsmarkedsautomatisering.

Selv om det er litt kostbart, tror vi Drip er den beste e-markedsføringsprogramvaren for e-handelsnettsteder og bedriftseiere som ønsker mer avanserte funksjoner.

Drip tilbyr en gratis prøveperiode, og planene deres starter fra $ 49 / måned som inkluderer alle funksjonene deres.

4. ConvertKit

ConvertKit

ConvertKit er en robust e-postmarkedsføringsplattform for profesjonelle bloggere, forfattere og markedsførere. Den er ekstremt enkel å bruke og utrolig kraftig.

ConvertKits unike funksjon er at du enkelt kan tilby innholdsoppgraderinger og insentiver med påmeldingsskjemaer via e-post. Det kommer også med enkle å administrere auto-responders slik at du kan sende drypp e-post fra e-posttjenesten deres.

Med ConvertKit kan du enkelt segmentere abonnenter i de som er interessert og de som allerede har kjøpt. Dette hjelper deg med å øke konverteringer med automatiserte e-postmeldinger som føles mer personlig. Markedsført kalles dette målrettet e-postmarkedsføring.

ConvertKit tilbyr e-postbasert støtte og har omfattende kunnskapsbase med flott læringsmateriell.

Mange ConvertKit-funksjoner er spesielt designet for skapere og profesjonelle bloggere, og derfor vurderer vi dem som den beste e-postmarkedsføringstjenesten for profesjonelle bloggere..

ConvertKit tilbyr en 14-dagers gratis prøveperiode, og prisene deres starter fra $ 29 / måned. De tilbyr også en 30-dagers refusjonspolicy.

5. AWeber

AWeber

AWeber er en av de eldste og mest populære tilbydere av e-postmarkedsføringstjenester i verden. De tilbyr et bredt spekter av verktøy for små og mellomstore bedrifter for å administrere sin e-postmarkedsføring.

Å komme i gang med AWeber er enkelt. Den kobles sømløst til de fleste plattformer inkludert WordPress. For detaljerte instruksjoner, se vår ultimate guide for hvordan du kobler AWeber til WordPress.

Du får tilgang til klar til bruk e-postmaler, listeadministrasjon, autosvar og e-post sporing med detaljert innsikt.

Støttealternativer inkluderer live chat, telefonstøtte, e-poststøtte, live webinarer og et stort bibliotek med veiledningsoppgaver.

AWeber tilbyr en 30-dagers gratis prøveperiode. Etter det starter prisene deres fra $ 19 / måned. Du kan også registrere deg for kvartalsvise eller årlige planer for å spare enda mer.

6. GetResponse

GetResponse

GetResponse er en annen veldig populær e-postmarkedsføringsløsning. Det er ekstremt enkelt å bruke og forenkler e-postmarkedsføring for små bedrifter.

Det kommer med noen fantastiske markedsføringsautomatiseringsverktøy som lar deg lage smarte automatiserte kampanjer.

Med dra og slipp-byggherren kan du opprette kampanjer, segmentere kontakter og sende innhold designet for spesifikke grupper. Disse verktøyene hjelper deg med å lage effektive kampanjer for å øke fortjenesten.

GetResponse kommer med vakre responsive skjemaer, destinasjonssider, A / B-testing, sporing og autosvar. Den integreres også med tredjeparts leadgenerasjonsprogramvare som OptinMonster, SalesForce, Google Docs, ZenDesk, etc..

Støtte gis via telefon, live chat og e-post. Hjelpeavdelingen deres er full av gratis læringsmateriell, inkludert videoer, webinarer, instruksjoner, guider osv.

GetResponse tilbyr en 30-dagers gratis prøveperiode. Prisene deres starter på $ 15 / måned.

7. Mailchimp

MailChimp

Mailchimp er en av de mest populære leverandørene av e-postmarkedsføringstjenester i verden først og fremst fordi de tilbyr en evig gratis e-postmarkedsføringstjenesteplan.

Mailchimp leveres med en enkel e-postbygger, autosvar, segmentering av kontakter i grupper og enkel sporing for analyse. Det lar deg også konfigurere leveringstider basert på brukernes tidssoner, og du kan konfigurere segmentering basert på geolokalisering.

Du kan enkelt integrere MailChimp med WordPress, Magento, Shopify og mange andre plattformer. Hvis du bruker WordPress, kan du se den ultimate guiden for å bruke Mailchimp og WordPress for detaljerte instruksjoner.

Når det gjelder automatiseringsfunksjoner for markedsføring, er Mailchimp-plattformen ganske begrenset sammenlignet med andre leverandører på listen vår, for eksempel Drip eller ConvertKit..

De siste årene har Mailchimp forsøkt å legge til mange av de “avanserte” funksjonene, men etter å ha testet mange av disse, er de ikke virkelig avanserte.

Mailchimp-støtte tilbys via e-post, live chat og en stor kunnskapsbase for tutorials. Imidlertid er deres støtte ofte treg og stemmer ikke overens med kvaliteten på tjenesten du får fra Constant Contact.

Mailchimp tilbyr en evig gratis plan som lar deg sende 12 000 e-poster for opptil 2 000 abonnenter. Denne planen er ganske begrenset fordi du ikke får funksjoner som optimalisering av sendetid, avansert segmentering, testing av flere varianter, osv. Du må også vise merkevaren deres i e-posten din. Sist, men ikke minst, er støtten begrenset til e-post, noe som er bra hvis du er en hobby, men som en seriøs virksomhet, trenger du pålitelig support som du kan stole på.

Deres betalte planer starter fra $ 10 per måned for opptil 500 abonnenter, og prisene øker i økning av 500 abonnenter.

Endelige tanker: Den beste e-postmarkedsføringstjenesten

Det finnes dusinvis av e-postmarkedsføringstjenester der ute, og vi vil forsikre deg om at du velger den rette for forretningsbehovene dine. Nedenfor er ekspertvalget vårt:

Hvis du er en liten bedrift, ideell eller en ny blogger, anbefaler vi at du bruker Constant Contact. Prisene deres er gode, og støtteapparatet er helt topp. Onboarding-teamet deres vil hjelpe deg med å finne suksess med e-postmarkedsføring med en gang.

Hvis du driver en nettbutikk / netthandel, anbefaler vi at du bruker Drip fordi det er den beste e-handelsmarkedsføringsprogramvaren. Personaliserings- og automatiseringsfunksjonene deres er ekstremt kraftige. Mange av våre egne bedriftsnettsteder bruker Drip.

Hvis du er en profesjonell blogger eller innholdsskapere, anbefaler vi å bruke ConvertKit. De tilbyr en brukervennlig plattform med avansert segmentering og trakter som vil hjelpe deg med å ta bloggvirksomheten til neste nivå.

Hvis du er en bedriftseier som ønsker et kraftig markedsføringsautomatiseringsverktøy som kombinerer e-postmarkedsføring, SMTP bulk e-post og SMS-meldinger, anbefaler vi å bruke SendinBlue. Plattformen deres er enkel å bruke, og de lar deg administrere både e-post og SMS fra et enkelt grensesnitt. De tilbyr også en ganske sjenerøs evig gratis plan som gjør dem til den beste gratis markedsføringsprogramvaren for e-post.

Pro-tips: Få flere e-postabonnenter, raskere!

Når du har valgt en e-postmarkedsføringstjeneste for virksomheten din, vil du sannsynligvis begynne å få flere e-postabonnenter.

Vi bruker og anbefaler OptinMonster. Det er et kraftig konverteringsoptimaliseringsverktøysett som hjelper deg med å gjøre å forlate besøkende til e-postabonnenter og kunder.

OptinMonster

OptinMonster integreres sømløst med alle de beste e-postmarkedsføringstjenestene vi nevnte ovenfor, og flere titalls flere.

WPBeginner-grunnlegger, Syed Balkhi, er også medgründer av OptinMonster. Han bygde opprinnelig OptinMonster for å bidra til å utvide vår egen e-postliste. Etter lanseringen i 2013 har den vokst enormt i popularitet.

I dag brukes OptinMonster av noen av de største merkevarene i verden, inkludert McAfee, Experian, TripAdvisor, Pinterest, Harvard University, Pateron og mer.

Bonustips: Forbedre leveransen av e-post

Alle nyhetsbrevverktøyene for e-post som vi har delt i denne artikkelen har gode priser på e-postlevering.

Det er imidlertid få ting du kan gjøre for å sikre at markedsføringsemailene dine alltid blir levert.

1. Bruk en profesjonell e-postadresse

E-postplattformer som Gmail, Outlook og andre har algoritmer som ser etter spammy oppførsel. En av dem er avsenderens e-postadresse.

Som en bedrift er det viktig at du bruker en profesjonell e-postadresse for bedriften (som [email protected]) og ikke en generisk hotmail- eller gmail-adresse.

Dette vil bidra til å sikre at e-postleveringsgraden er høyere enn gjennomsnittet i bransjen.

2. Send målrettede e-poster basert på interesser

Det er veldig viktig at du personliggjør e-postene dine basert på brukersegmenter. E-postmarkedsføringsprogramvare som Constant Contact lar deg enkelt gruppere abonnentene dine i segmenter som mest aktive, ikke-aktive, interesserte i spesifikke emner, tilpassede segmenter osv..

Dette vil hjelpe dine e-postmarkedsføringskampanjer med den høyeste åpne frekvensen og klikkfrekvensen som er en stor faktor i fremtidig e-postlevering.

For flere tips, se denne ultimate trinnvise markedsføringsveiledningen for e-post med eksempler som hjelper deg med å lage en vellykket e-postmarkedsføringskampanje.

Vanlige spørsmål om e-postmarkedsføringsprogramvare

Etter å ha hjulpet tusenvis av brukere med å velge den beste programvaren for markedsføring via e-post, har vi svart ganske mange spørsmål. Nedenfor er noen av svarene på de mest stilte spørsmålene om e-postmarkedsføringsplattformer.

Kan jeg markedsføre masse via e-post fra Gmail eller Outlook?

I teorien, ja. Men dette vil raskt få e-postkontoer din suspendert. G Suite og Outlook er ikke laget for sending av e-post. De er en god løsning for profesjonelle forretningsemails.

Som er den beste gratis markedsføringstjenesten via e-post?

Mange e-postmarkedsføringstjenester vil tilby gratis lag for begrenset bruk. Den beste gratis markedsføringstjenesten via e-post er SendinBlue fordi deres gratis plan ikke har en begrensning på antall abonnenter. MailerLite og MailChimp tilbyr også gratis tjenesteplaner for markedsføring via e-post.

Hvor mye koster e-postmarkedsføring?

Din markedsføringskostnad for e-post vil helt avhenge av antall abonnenter du har, antall totale e-postmeldinger du sender per måned og e-postplattformen du bruker. I gjennomsnitt koster en markedsføring av e-postmarkedsføring en liten bedrift rundt $ 20 – $ 300 per måned ved e-postmarkedsføring, gitt at de administrerer sin egen kampanje. Hvis du bruker et e-postmarkedsbyrå, kan kostnadene være nærmere $ 500 per måned eller høyere.

Er det andre markedsføringsplattformer via e-post som ikke er oppført her?

Ja, det er bokstavelig talt hundrevis av e-postmarkedsføringstjenester der ute, men vi har ikke listet opp dem alle her. Vi tror at oppretting av en fullstendig e-postplattformliste vil skape mer forvirring og føre til valg av lammelse for ikke-tekniske lesere.

Vi har prøvd alle de viktigste viktige e-postmarkedsføringstjenestene, inkludert mange som ikke er i e-postplattelistene våre ovenfor, slik som: MailerLite, ActiveCampaign, HubSpot, Ontraport, Mailjet, Campaign Monitor, InfusionSoft (nå Keap), Klaviyo, Marketo, Eloqua, Pardot av Salesforce, Sendloop, iContact, Emma, ​​TotalSend, SharpSpring, MailPoet og mer.

De beste e-postmarkedsføringstjenestene som vi har valgt å inkludere i listen vår gir de beste funksjonene for den beste prisen.

Hvilke er de beste e-postmarkedsføringstjenestene etter din mening?

Våre 3 beste valg for de beste e-postmarkedsføringstjenestene er:

  1. Konstant kontakt – Beste e-postmarkedsføringstjenester for små bedrifter.
  2. SendinBlue – Beste markedsføringsplattform for e-post og SMS.
  3. Drip – Beste markedsføringsplattform for e-handel for e-handel.

Vi håper denne artikkelen ga deg en god oversikt over de beste e-postmarkedsføringstjenestene for bedriften din. Det kan også være lurt å se listen over 24 må ha WordPress-plugins for bedriftsnettsteder

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me