Hvordan velge den beste webdesignprogramvaren i 2020 (sammenlignet)

Leter du etter den beste programvaren for webdesign for å lage flotte nettsteder? De fleste erfarne webdesignere har sin egen foretrukne programvare for forskjellige designoppgaver.


Imidlertid, hvis du bare begynner, kan det ta litt tid å finne den perfekte kombinasjonen.

I denne artikkelen vil vi vise deg den beste webdesignprogramvaren for forskjellige brukstilfeller, slik at du kan ta den riktige avgjørelsen for ditt behov.

Velge den beste programvaren for webdesign

Hvorfor du trenger den beste programvaren for webdesign?

På grunn av vanlige misoppfatninger om nettdesign, føler mange nybegynnere at det vil ta dem år å lage anstendige og profesjonelle nettdesign.

Selv om det er sant at du får bedre overtid, kan riktig webdesignprogramvare hjelpe deg med å lage vakre design med minimale ferdigheter.

Det er fordi noen webdesignprogrammer automatiserer hele prosessen som gjør at selv absolutte nybegynnere kan lage vakre nettsteder.

La oss se på noen av de beste programvarene for webdesign som hjelper deg å designe som en ekspert webdesigner.

Ulike typer webdesignprogramvare

Det er ikke et eneste verktøy for nettdesign som kan gjøre alle oppgavene relatert til webutvikling og design. Som designer må du velge en kombinasjon av annen programvare for å lage din egen verktøysett.

Vi har delt utvalget vårt i forskjellige kategorier, slik at du kan evaluere de beste tilgjengelige alternativene for hver oppgave.

  La oss begynne med det grunnleggende.,

  Beste webdesignprogramvare for å bygge nettsteder

  Mange nybegynnere spør oss om de trenger å lære koding for å lage et ekte nettsted.

  Selv om å vite hvordan å kode gir deg en ekstra fordel ved å lage nettsteder, har mange nettstedsbyggere som WordPress gjort det enkelt for alle å lage tilpassede nettsteder uten å lære å kode.

  Dette er grunnen til at WordPress nå makter over 34% av alle nettsteder på internett.

  1. Beaver Builder

  Beaver Builder

  Beaver Builder er en brukervennlig sidebygger for WordPress. Det lar deg ganske enkelt dra og slippe designelementer for å lage din egen tilpassede design uten å skrive noen kode.

  For å komme i gang med Beaver Builder, trenger du et WordPress-nettsted.

  Vi anbefaler å bruke Bluehost. De er en offisielt anbefalt leverandør av WordPress hosting og et av de største vertsbedriftene i verden.

  Det beste er at de tilbyr WPBeginner-brukere rabatt på hosting og et gratis domenenavn. I utgangspunktet kan du komme i gang for $ 2,75 per måned.

  → Klikk her for å starte med Bluehost ←

  For detaljer, se vår guide for hvordan du lager et nettsted med trinnvise instruksjoner.

  Når du er i gang, må du installere og aktivere Beaver Builder-pluginen. For mer informasjon, se vår trinnvise guide for hvordan du installerer en WordPress-plugin.

  Etter det kan du redigere WordPress-innlegg eller sider ved å bruke Beaver Builder.

  Bruker Beaver Builder til å designe sider i WordPress

  Bare pek og klikk på et hvilket som helst element for å redigere det eller laste inn fra dusinvis av ferdige maler som skal brukes som utgangspunkt. For instruksjoner, se vår guide for hvordan du oppretter tilpassede oppsett ved hjelp av Beaver Builder

  Beaver Builder kommer også med en Theme Customizer som lar deg lage tilpassede WordPress-temaer med samme dra og slipp-grensesnitt. I motsetning til å redigere sider, kan du lage et komplett tema med ditt eget design.

  For mer informasjon, se veiledningen om hvordan du oppretter tilpassede WordPress-temaer uten å skrive noen kode.

  2. Divi

  Divi-demo

  Divi er et annet utmerket alternativ hvis du ønsker å designe et WordPress-nettsted. Det er en av de beste WordPress-sidebyggerne og kommer med dusinvis av brukervennlige maler å velge mellom.

  Etter at du har konfigurert WordPress-nettstedet ditt, installerer og aktiverer du Divi på nettstedet ditt og begynner å redigere. Det fungerer med nesten alle WordPress-temaer, og du kan også bruke Divi-temaet som kommer med forbedrede funksjoner for byggherren.

  Det er et dra og slipp-verktøy som betyr at du bare kan peke og klikke på et hvilket som helst element og endre utseendet. Du kan legge til bilder, videoer, glidebrytere, kontaktskjemaer, widgeter og mer.

  Det viktigste er at designendringene dine reagerer fullt ut og vil automatisk justeres for mobile enheter.

  3. Konstant kontakt nettsted byggherre

  Konstant kontakt nettsted byggherre

  Hvis du er ute etter en fullstendig vert for byggherrer, er Constant Contact Website Builder et godt WordPress-alternativ for nybegynnere. Denne smarte nettstedbyggeren kommer med vakre nettdesigner som du kan redigere ved hjelp av et enkelt brukergrensesnitt.

  Begynn bare med å svare på noen få spørsmål, så bygger nettstedet opp design, bilder og demoinnhold for nettstedet ditt. Du kan bare peke og klikke for å erstatte det med dine egne bilder, tekst, videoer og mer.

  4. Gator av HostGator

  Gator Website Builder av HostGator

  Gator er en annen nettstedsbygger som lar deg designe komplette nettsteder uten koding. Gator er laget av HostGator, et av de beste webhotellbedriftene i verden.

  Det er en plattform som er fullt vertskap, og det betyr at du ikke trenger å bekymre deg for oppdateringer, sikkerhet eller sikkerhetskopi. Det inkluderer ikke bare byggherre og webhotell, men du får også et gratis domenenavn for nettstedet ditt.

  Byggeprogramvaren i seg selv har et intuitivt dra og slipp-grensesnitt med mer enn 200 profesjonelle webdesignmaler. Hver mal kan tilpasses med et enkelt pek- og klikkverktøy.

  Du kan redigere et hvilket som helst element på en side eller dra og slippe ofte brukte elementer som bilder, videoer, fotogalleri, tekst, kolonner, kart og kontaktskjemaer.

  Gator kommer også med et innebygd arkivfotobibliotek, slik at du kan finne og legge til vakre bilder på nettstedet ditt.

  Beste webdesignprogramvare for netthandel

  E-handelsbransjen forventes å nå $ 4,9 billioner innen år 2021. Det er en enorm etterspørsel etter e-handel webdesign i markedet.

  Følgende er de beste valgene for den beste webdesignprogramvaren for e-handel som lar deg bryte deg inn i dette markedet uten kodingsferdigheter..

  5. WooCommerce

  WooCommerce

  WooCommerce er den beste e-handelsplattformen i verden. Den kjører på toppen av WordPress, noe som betyr at du trenger et WordPress-nettsted for å designe et e-handelsnettsted med WooCommerce.

  Du kan registrere deg hos Bluehost for å komme i gang. De tilbyr WPBeginner-brukere rabatt på hosting + gratis domenenavn. I utgangspunktet kan du starte med $ 2,75 per måned.

  For detaljerte instruksjoner, se vår komplette guide for hvordan du starter en nettbutikk.

  6. BigCommerce

  BigCommerce eCommerce-plattform

  BigCommerce er en populær e-handelsplattform. Den er tilgjengelig som en fullstendig vert-løsning, og det beste er at den enkelt kan integreres i et WordPress-nettsted.

  Å opprette en nettbutikk med BigCommerce er ganske enkelt. Det leveres med vakre design på butikken og fullt tilpassbare temaer for nettbutikken din. Den håndterer produktbilder automatisk, beskjærer dem og viser dem i vakre gallerioppsett.

  Lurer du på hvordan det stabler seg opp mot WooCommerce? Se vår artikkel om BigCommerce vs WooCommerce for sammenligning av de to plattformene.

  7. Shopify

  Shopify

  Hvis du leter etter en fullkommet e-handelsløsning, kan Shopify være en god passform for deg. Den kommer med profesjonelt designede maler for å lage nesten alle slags nettbutikker.

  Alle e-handelsdesignverktøy er svært intuitive og lar deg bare dra og slippe elementer for å lage vakre sider. Du kan enkelt laste opp tilpassede logoer, bilder, videoer og mer.

  Shopify tar seg av hosting, programvare og sikkerhetskopier, slik at du bare kan fokusere på å lage en vakker nettbutikk.

  For mer informasjon, se vår detaljerte sammenligning av Shopify vs WooCommerce.

  Beste webdesignprogramvare for grafiske designere

  En stor del av webdesign består av grafikk for å lage egendefinerte logoer, bakgrunnsbilder, funksjoner og mer. For alle disse trenger du verktøy for grafisk design.

  Disse verktøyene krever litt grunnleggende kunnskap om hvordan du bruker dem. Heldigvis er det mange ressurser på nettet for raskt å få deg oppover.

  8. Adobe Photoshop

  Adobe Photoshop

  Adobe Photoshop er bransjeledende innen programvare for fotoredigering og grafisk design. Det er tilgjengelig for Mac- og Windows-operativsystemer.

  Det er en av de eldste og enkleste å bruke programvare for grafisk design på markedet. På grunn av den enorme populariteten, er det mange ressurser på nettet å lære Photoshop gratis.

  Adobe Photoshop er litt dyrere enn annen programvare. Den er tilgjengelig på abonnementsbasis, og hver plan leveres med forskjellige apper og tillegg.

  9. Skisse

  Skisse

  Sketch er et kraftig vektordesignverktøy som lar deg lage skalerbare design av høy kvalitet. Skisse gjør det superenkelt å lage ikoner, illustrasjoner, prototyper og mockups for apper, nettsteder og trykke.

  Den har en intuitiv design som er enkel å lære for nybegynnere. Den kommer også med mange læringsressurser som hjelper deg raskt å bli kjent med programvaren.

  10. Affinitetsdesigner

  Affinitetsdesigner

  Affinity Designer er et utrolig brukervennlig og kraftig grafisk designverktøy. Affinity Designer, som er egnet for både nybegynnere og avanserte brukere, er fullpakket med alle verktøyene du ønsker i et grafisk designverktøy uten noe av det kompliserte..

  Det lar deg også enkelt bytte mellom raster- og vektormodus. Dette gjør det enkelt å designe illustrasjoner med en kraftig kombinasjon av verktøy.

  Affinity Designer er tilgjengelig for enkel prising av engangsbetaling på $ 49.99.

  I utgangspunktet er Affinity en perfekt kombinasjon av både Adobe Photoshop og illustratør.

  11. Adobe Illustrator

  Adobe Illustrator

  Adobe Illustrator er Adobes vektorgrafiske designverktøy. Illustrator er populær blant profesjonelle innen grafisk design, og lar deg lage logoer, ikoner, tegninger, typografi og illustrasjoner for utskrift, web, video og mobil.

  Den er enkel å bruke, men kommer med en liten læringskurve for å dra full nytte av programvaren. Imidlertid tilbyr Adobe mange ressurser som hjelper deg i gang. Du kan også finne gratis opplæringsprogrammer på nettet.

  Adobe Illustrator er tilgjengelig på månedlige abonnementsplaner, noe som gjør det litt dyrere enn annen programvare.

  12. Gimp

  Gimp

  Hvis du er ute etter en gratis programvare for webdesign, er Gimp et utmerket gratis alternativ. Denne open source designprogramvaren er et godt alternativ til Adobe Photoshop, og lar deg enkelt redigere bilder og lage grafikk for nettstedene dine.

  Gimp er tilgjengelig for MacOS, Windows og Linux. Det ser kanskje ikke så polert ut som noen annen betalt programvare, men det er en fullverdig og kraftig designprogramvare med mye å tilby.

  Beste webdesignprogramvare for markedsførere

  Nettdesign slutter ikke bare med lanseringen av et nettsted. Markedsførere må jevnlig designe grafikk, bilder av sosiale medier, ikoner, infografikk, bannere med mer.

  Det er mange verktøy som lar deg designe profesjonelt markedsføringsmateriell med veldig liten innsats og ferdigheter. Her er vårt utvalg av den beste webdesignprogramvaren for markedsførere.

  13. Canva

  Lerret

  Canva er et grafisk designverktøy for markedsførere og bloggere. Det er et nettbasert verktøy og krever ikke installasjon av tilleggsprogramvare.

  Den leveres med mange ferdige designmaler for forskjellige typer grafikk. Du kan velge en mal og deretter bruke Canvas dra- og slippverktøy for å redigere bildene til ditt eget nettsted.

  4. Balsamiq

  Balsamiq

  Balsamiq er et kraftig designverktøy for å lage mockups, wireframes og nettsteder. Det kommer med et brukervennlig grensesnitt som hjelper deg å lære UI-design som nybegynner. Avanserte brukere vil synes det er veldig nyttig å raskt lage mockups for produktsider, markedsføringsmateriell og mer.

  15. Moqups

  Moqups

  Moqups er et annet verktøy for wireframe og mockup-design. Det gjør det enkelt å dele og team-samarbeid uten å laste ned noen filer.

  Det intuitive brukergrensesnittet gjør det enkelt å bruke for nybegynnere og kraftig nok for avanserte brukere. Det leveres med et innebygd bibliotek med tusenvis av ikonsett, skrifter og stilbibliotek.

  16. Piktochart

  Piktochart

  Piktochart er et enkelt designverktøy for å lage presentasjoner, infografikk, flygeblad og plakater. Den kommer med dusinvis av maler som skal brukes som utgangspunkt.

  Du kan bruke den i nettleseren din, så det er ikke nødvendig å installere programvare. Bare dra og slipp for å legge til ikoner, elementer, bilder, former, linjer og piler. Omorganiser elementer og legg til din egen tekst for å lage profesjonelle design for markedsføringskampanjene dine.

  Beste webdesignprogramvare for HTML-nettsteder

  Trenger du å designe statiske HTML-nettsteder raskt? Denne webdesign-programvaren vil hjelpe deg med å designe HTML-nettsteder uten å skrive noen HTML i det hele tatt.

  17. Adobe Dreamweaver

  Dreamweaver

  Adobe Dreamweaver er en av de mest nybegynnere programvarene for webdesign. Det lar deg enkelt opprette mobilvennlige statiske HTML-nettsteder, frittstående landingssider eller raske HTML-dokumenter.

  Det er enkelt for nybegynnere å bare dra og slippe for å lage websider. Avanserte brukere vil finne det like nyttig med smart koding, autofullførelse, kompilatorer, git-støtte og mer.

  18. Google Web Designer

  Google Web Designer

  Google Web Designer er et annet intuitivt og brukervennlig verktøy for å lage HTML-5-baserte design, bevegelsesgrafikk og animasjoner. Det kan også brukes til å designe bannerannonser, videoannonser og annet markedsføringsmateriell.

  Du kan starte fra bunnen av eller velge fra dusinvis av maler som er tilgjengelige i forskjellige oppsett. Google Web Designer er tilgjengelig som en gratis nedlasting for operativsystemene Mac, Windows og Linux.

  Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste webdesignprogramvaren for designverktøysettet ditt. Det kan også være lurt å se listen vår over den beste CRM-programvaren og de beste telefontjenestene for små bedrifter.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me