WordPress-konkurrenter – 19 populære WordPress-alternativer i 2020

WordPress er populært, og vi elsker det, men det er ikke den eneste publiseringsplattformen. Det er WordPress-alternativer som du kan bruke til å bygge nettstedet ditt.


Hver av disse WordPress-konkurrentene er forskjellige og har sine egne fordeler og ulemper. Du må forstå disse forskjellene og begrensningene når du velger et WordPress-alternativ.

I denne artikkelen vil vi vise deg noen av de mest populære alternativene til WordPress som for tiden er tilgjengelig på markedet.

WordPress-konkurrenter - Populære alternativer til WordPress

1. Konstant kontakt nettsted byggherre

Konstant kontakt nettsted byggherre

Constant Contact nettstedbygger er en intelligent A.I. drevet nettstedbygger som hjelper deg med å bygge et tilpasset nettsted i løpet av få minutter. Dette er en drøm som går i oppfyllelse for ikke-tekniske småbedriftseiere.

Denne dra og slipp nettstedbyggeren kombinert med en guidet A.I. drevet veiviser gjør det enkelt å lage et helt tilpasset nettsted med personlig tilpassede bilder og forslag.

Du kan komme i gang gratis med å bygge en blogg, et forretningsnettsted og til og med en nettbutikk. Plattformen kommer også med nyttige verktøy som en logoprodusent, et profesjonelt arkivfotobibliotek med over 550 000 bilder og mer.

Deres betalte plan gir deg et gratis domene, gratis SSL-sertifikat og dine egne merkevaren e-postadresser.

2. Gator av HostGator

Gator nettstedbygger av HostGator

Gator er en webhotellbygger som er fullt vertskap opprettet av HostGator. De er et av verdens største vertsselskaper i verden og kjenner til tingene sine når det gjelder hosting av nettsteder.

Gator kommer med ferdige nettdesigns som du kan tilpasse med en brukervennlig dra og slipp nettstedbygger. Selv absolutte nybegynnere kan raskt gjøre seg kjent med appen uten noen læringskurve.

Starter- og Premium-planene deres er egnet for nettsteder for små bedrifter. Du trenger deres e-handelsplan for å legge til handlekurv og andre e-handelsfunksjoner. Hver plan inkluderer også en gratis domenenavn og et gratis SSL-sertifikat.

3. Domain.com Nettstedbygger

Domain.com Nettstedsbygger

Domain.com tilbyr et brukervennlig dra & slipp nettstedbygger for små bedrifter. Du kan bruke den til å opprette et nettsted, en blogg eller til og med et e-handelsnettsted med bare noen få klikk.

Plattformen deres har hundrevis av vakkert designet maler som du kan starte med, og du kan enkelt tilpasse dem til å passe til dine behov ved hjelp av et enkelt dra og slipp-grensesnitt.

Den leveres med alle viktige nettstedsfunksjoner som analyser av nettsteder, e-handelsfunksjonalitet, muligheten til å legge til en blogg og et gratis SSL-sertifikat med alle planer. Det er ekstremt rimelig med bare 1,99 dollar per måned.

Domain.com er jevnlig rangert som den beste domeneregistratoren i verden, og nettstedbyggeren deres er et flott alternativ for WordPress. Du kan bruke vår Domain.com-kupong for å få en ekstra rabatt.

4. BigCommerce

BigCommerce

Hvis du leter etter et e-handelsklart alternativ til WordPress, kan BigCommerce være den rette plattformen for deg. Det er en fullstendig vert eCommerce nettsted byggherre med dra og slipp verktøy og vakre maler for å komme i gang.

Den støtter mange betalingsportaler inkludert PayPal, Stripe, Appley Pay og Pay med Amazon. En viktig fordel med å bruke BigCommerce er at de ikke belaster deg for transaksjoner.

BigCommerce lar deg legge til ubegrensede produkter, se butikkens ytelse og bruke innebygde verktøy for å optimalisere konverteringer og øke salget. Det kommer også med en naturlig WordPress-integrasjon, slik at du kan bruke BigCommerce for butikken din mens WordPress for ditt hovedinnholdsnettsted.

BigCommerce jobber med mange andre tredjepartsapper du trenger for å utvide virksomheten din.

5. Shopify

Shopify

Hvis du vil bygge en nettbutikk, er Shopify et flott alternativ til WordPress. Det gir brukervennlige verktøy for å lage din egen nettbutikk. Du kan selge produktene dine og godta betalinger.

Shopify har et enkelt guidet oppsett som hjelper deg raskt å komme i gang med e-handelsbutikken. Den har ferdige maler, apper og mange integrasjonsalternativer.

Lurer du på hvordan det sammenlignes med WooCommerce (den beste WordPress eCommerce-plugin)? ]

Se vår artikkel om Shopify vs WooCommerce for en detaljert sammenligning av de to plattformene.

6. Weebly

Weebly

Weebly er en annen fullstendig webhotellbygger. Det lar deg opprette din egen webside ved hjelp av forhåndsdesignede maler og dra-drop page builder.

Weebly har begrenset e-handelsstøtte, men du kan bruke tilpassede domenenavn. For en fullstendig sammenligning se vår sammenligning av WordPress vs Weebly.

Hvis du allerede bruker Weebly og vil bytte til WordPress, kan du se vår trinnvise guide for hvordan du kan gå ordentlig fra Weebly til WordPress.

7. Wix

Wix

Wix er en komplett vertsbygger av nettstedet. Den tilbyr en begrenset gratisversjon som skal brukes til personlige eller små bedrifter. Både gratis og betalt plan leveres med forhåndsdesignede maler som brukere kan endre ved å bruke en dra og slipp sidebygger.

Wix har også e-handelsstøtte med sine betalte planer som lar nettstedseiere akseptere online betalinger ved å bruke PayPal eller Authorize.net. Se vår artikkel om Wix vs WordPress for en side ved side-sammenligning av de to plattformene.

Hvis du allerede bruker Wix og vil overføre det til WordPress, kan du se artikkelen vår om hvordan du skifter riktig fra Wix til WordPress.

8. Middels

Medium

Medium er en populær publiseringsplattform. Det er annerledes enn WordPress på mange måter. Det er ikke et fullstendig innholdsstyringssystem. Deres fokus er på blogging og samfunnsaspektet. Den har som mål å koble mennesker med historier og ideer som betyr noe for dem.

Medium er designet for å gi et rotfritt skriveområde for utgivere og lignende leseopplevelse for leserne. Det ser vakkert ut på alle enheter og skjermstørrelser. Brukere trenger ikke å bekymre seg for temaer eller plugins fordi det ikke er noen.

I stedet for kommentarer, har Medium notater og svar på nettet. Du trenger ikke å bekymre deg for programvaren, da Medium er en helt vert plattform. Medium tillater ikke tilpassede domenenavn lenger, noe som betyr at du ikke kan bruke ditt eget domenenavn for publiseringen.

Se vår sammenligning av Medium vs WordPress for å se forskjellen mellom to plattformer.

Vi har også en trinnvis opplæring for brukere som ønsker å flytte artiklene sine fra Medium til et WordPress-nettsted.

9. Spøkelse

Spøkelse

Flere WordPress-brukere som ønsket å fokusere på blogging, følte at WordPress gikk i en annen retning. Dette fødte Ghost, som er en NodeJS-basert bloggprogramvare.

Forskjellen er at Ghost er helt fokusert på blogging og å holde rotet unna. Det gir en ren skrive- og nettleseropplevelse for bloggere og lesere.

10. Joomla

Joomla

Joomla er en populær CMS-programvare og en open source WordPress-konkurrent. Det er en sterk, flerbruks- og fleksibel CMS-plattform med et stort fellesskap av brukere og utviklere.

Joomla lar deg gjøre mange av de tingene som WordPress kan gjøre, og deretter noe mer. Som WordPress-temaer og plugins, kommer Joomla med utvidelser og maler. Det brukes allerede av millioner av brukere, små bedrifter, selskaper, myndigheter og ideelle organisasjoner over hele verden.

Akkurat som WordPress, har Joomla et fellessupportsystem, omfattende dokumentasjon, og det kjøres på de fleste webhotellplattformer.

Lurer du på hvordan det stabler seg opp mot WordPress? Se vår artikkel om WordPress vs Joomla vs Drupal for en sammenligning av disse tre open source CMS-plattformene.

Vi har også en trinnvis opplæring for brukere som ønsker å flytte fra Joomla til WordPress.

11. Drupal

Drupal

Drupal er en annen veldig populær open source CMS. Akkurat som WordPress og Joomla, har Drupal et sterkt brukergrunnlag og utviklermiljø. Det gir nesten 2,1% av alle nettsteder på internett inkludert Det hvite hus, The Economist, Georgia, og mange flere.

Drupal har moduler og temaer akkurat som WordPress-plugins og temaer. Den deler de samme programvarekravene som WordPress og Joomla, slik at den kan kjøres på omtrent hvilken som helst webhotell som støtter WordPress.

12. Jekyll

Jekyll

Jekyll er en statisk stedsgenerator. Det er skrevet i Ruby og krever NodeJS. Det er mye annerledes enn WordPress. For det første er det en statisk nettstedgenerator som betyr at den tar teksten din og genererer statiske HTML-sider for nettstedet ditt (ingen database).

Du kan bruke gratis hosting levert av GitHub Pages med Jekyll. Dette betyr at hvis du er kjent med Markdown, SVN, Git og kommandolinjen, så vil du være i gang på et blunk. Dette er med andre ord laget for utviklere!

13. Tumblr

tumblr

Tumblr er en populær gratis bloggplattform. Tumblr kombinerer blogging med sosiale og gjør det ganske morsomt. Den har en sterk brukerbase til tross for at det ble kjøpt opp av Yahoo i 2013.

Tumblr lar brukere velge mellom gratis eller premium temaer. Brukere kan også bruke tilpassede domenenavn for Tumblr-bloggene. Bortsett fra bloggen din, kan du også lage sider. Det er en helt vert løsning, så du trenger ikke å bekymre deg for å installere eller vedlikeholde noe programvare.

Tumblr har flere begrensninger sammenlignet med WordPress. Du kan ikke enkelt tjene penger på innholdet ditt eller drive en e-handelsbutikk. Du må også følge retningslinjene for innhold ellers vil nettstedet ditt bli suspendert.

Vi har en trinnvis veiledning om hvordan du går fra Tumblr til WordPress for brukere som leter etter et Tumblr-alternativ med flere friheter.

14. Kvadrat

Square

Squarespace er en betalt nettstedsbygger som kan brukes som et WordPress-alternativ. Den er ekstremt enkel å bruke og en helt vert løsning.

Akkurat som Wix og Weebly, tilbyr Squarespace også brukervennlige maler som du kan tilpasse. Det er ingen plugins eller tilleggsmoduler å installere. Du kan bare bruke funksjonene fra Squarespace. Se vår sammenligning av Squarespace vs WordPress.

På grunn av begrensningene sine, flytter mange Squarespace-brukere etter hvert til WordPress. For disse brukerne har vi en trinnvis veiledning om hvordan du går fra Squarespace til WordPress.

15. Tekstmønster

Textpattern

Textpattern er et annet open source content management system. Den deler de samme serverkravene som WordPress. Det er en mye enklere og grei CMS med et begrenset følgende.

Den kommer med en innebygd brukerlogg for statistikk og et eget kommentarsystem. Den bruker tekstil for å konvertere ren tekst til HTML.

16. Ekspresjonsmotor

Uttrykksmotor

Expression Engine er en PHP + MySQL-basert betalt CMS. Det er en grunnleggende gratis versjon med svært begrensede funksjoner som er tilgjengelige for nedlasting. I motsetning til andre open source CMS i listen vår, krever Expression Engine lisensavgift og de fleste tilleggsfunksjoner er tilgjengelige som betalte tillegg.

17. Google Nettsteder

Google Nettsteder

Google Sites er en enkel og enkel måte å bygge små nettsteder på. Det er ekstremt enkelt å bruke, gratis å være vert for, og du kan til og med bruke ditt eget tilpassede domene for nettstedet ditt.

Det kan ikke sammenlignes med CMS-programvare i listen vår, men den kan sammenlignes med tjenester som Wix, Weebly og Squarespace.

18. Statisk

Statamic

Statamic er en betalt og flat fil CMS-programvare. I motsetning til annen CMS-programvare i listen vår, lagrer ikke Statamic dataene på nettstedet ditt i en database. I stedet bruker den PHP, YAML og Markdown for å generere sider.

19. Blogger

Blogger

Sist men ikke minst lever Blogger fortsatt. Det er en gratis bloggtjeneste av Google. Den har de fleste funksjonene du trenger for blogging. Et kommenteringssystem, innebygde sosiale evner, enkle å bruke, maler og muligheten til å bruke ditt eget domenenavn.

Vi har skrevet en full sammenligning mellom Blogger vs WordPress (Fordeler og ulemper). Hvis du bruker Blogger og vil bytte til WordPress, følg deretter denne guiden.

Vi håper denne artikkelen ga deg en sjanse til å se på noen populære WordPress-alternativer. Når du ser på disse alternativene, kan det være lurt å ta en titt på vår komplette WordPress-gjennomgang og de viktigste grunnene til at du bør bruke WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map