12 cei mai buni editori de cod pentru Mac și Windows pentru editarea fișierelor WordPress

De multe ori suntem întrebați care este cel mai bun editor de coduri pentru modificarea fișierelor WordPress? Ei bine, puteți utiliza orice editor de text simplu, cum ar fi NotePad, însă există mai mulți editori, cu funcții precum evidențierea sintaxei, găsirea și înlocuirea avansată, integrarea FTP, etc. În acest articol vă vom arăta unele dintre cele mai bune editoare de cod disponibile pentru utilizatorii Mac și Windows.


1. Notepad++

Notepad ++

Notepad ++ este un editor de coduri sursă gratuită și deschisă pentru Windows. Este ușor de utilizat pentru începători și foarte puternic pentru utilizatorii avansați. Vine cu evidențierea sintaxei pentru multe limbi, inclusiv PHP, JavaScript, HTML și CSS. De asemenea, vine cu un plugin FTP încorporat care vă permite să vă conectați la serverul dvs. și să editați fișierele direct fără a părăsi editorul.

2. TextWrangler

TextWrangler

TextWrangler a ieșit din popularul editor de texte BBEdit. Acest editor de text puternic și bogat în caracteristici este un software freeware. Este livrat cu o interfață de utilizator foarte intuitivă, care face super ușor să răsfoiți fișierele și să lucrați la proiecte. Are instrumente de căutare și înlocuire avansate și poate edita și salva direct fișierele pe servere FTP, SFTP. Oferă evidențierea sintaxei pentru multe limbi de programare, acceptă integral utf-8 și chiar vă permite să convertiți codarea caracterelor documentelor text.

3. Coda

Coda

Coda este poate unul dintre cei mai îndrăgiți editor web de dezvoltare și programare pentru Mac. Este renumit pentru interfața sa ridicol de bună și pentru funcțiile inteligente puternice. Vă permite să editați fișiere locale sau la distanță, să gestionați proiecte, să lucrați la mai multe fișiere simultan, cu trecerea ușoară între file. Acesta a încorporat terminal, debugger, previzualizare kit web și inspector și multe funcții minunate.

Codul costă 99 USD pentru o singură licență, dar merită în totalitate prețul.

4. Text sublim

Text sublim

Sublime Text este un editor de coduri multiplă platforme pentru Mac, Windows și Linux. Vine cu toate caracteristicile pe care le-ați aștepta de la un editor de cod puternic și apoi alte câteva. Arată frumos și puteți regla aspectul pentru a vă face mai confortabil. Sublime Text vine cu funcții avansate de editor de coduri care vă permit să completați automat, să completați automat, funcția de referință într-un fișier, selecție multiplă, editare împărțită și multe altele.

Sublime Text este disponibil în proces și o licență unică vă va costa 70 USD.

5. TextMate

TextMate

TextMate promite să aducă abordarea Apple asupra sistemelor de operare într-un editor de text. TextMate este un editor de cod simplu și bogat în funcții pentru Mac. Administrarea ușoară a plăcilor de clipuri, găsirea și înlocuirea sofisticată, completarea automată, blocurile de cod pliabile, sunt câteva dintre caracteristicile puternice ale TextMate.

TextMate este disponibil pentru 60 USD. Este disponibil și ca descărcare gratuită.

6. Atom

Atom

Atom este un editor de coduri multiplă platforme creat de dezvoltatori pentru dezvoltatori. Este sursă deschisă, la fel ca și WordPress, utilizatorii Atom pot trimite pachete și teme pentru software. Arată destul de bine și puteți schimba aspectul instalând teme. Este livrat cu manager de pachete încorporat pentru extinderea acestuia, completarea automată inteligentă, browserul de fișiere, multiple panouri, găsirea și înlocuirea.

7. BBEdit

BBEdit

BBEdit este un editor de coduri și HTML frumoase pentru Mac. Vine cu toate caracteristicile avansate ale unui editor de cod puternic. Evidențierea sintaxei, găsirea și înlocuirea avansată, completarea automată, căutare rapidă, mai multe file, ferestre de editare splitabile și multe altele.

BBEdit costă 49,99 USD, puteți descărca și o versiune de încercare gratuită.

8. UltraEdit

UltraEdit

UltraEdit este un editor HTML și Cod puternic, disponibil pentru Mac, Windows și Linux. Este livrat cu un utilitar de comparare a fișierelor încorporat, completare automată, aspect avansat, editori multi-file, multi-pane și evidențierea sintaxei pentru cele mai populare limbaje de programare.

UltraEdit costă 79,5 USD cu o versiune de încercare gratuită disponibilă pentru descărcare.

9. Vim

sevă

Vim este un editor de text avansat care aduce puterea Vi la un set de funcții la fel de puternic. Vim este open source și disponibil pentru Mac, Windows și Linux. Vim este atât de puternic și avansat încât este considerat a fi un IDE în felul său.

10. Paranteze

Console

Brackets a fost fondată de Adobe pentru a împinge editorii web în noua epocă. Acesta susține că este un editor de cod avansat care înțelege design-urile web. Parantezele pot lua indicii dintr-un fișier PSD și vă permite să scrieți cod mai rapid și mai bine. Brackets este open source și disponibil pentru Mac, Windows și Linux.

11. Editorul HTML CoffeeCup

Editorul HTML CoffeeCup

Editorul HTML CoffeeCup este un editor HTML ușor de utilizat pentru Windows. Suporta PHP, HTML, Markdown, CSS și vă permite să utilizați completarea automată, validarea sintaxei, codul semantic, printre multe alte funcții. Editorul HTML CoffeeCup nu este editorul de cod ideal pentru multe alte limbi, dar dacă doriți să învățați să scrieți PHP, HTML și CSS, atunci editorul de Cupă HTML este un loc bun pentru a începe.

CoffeeCup HTML Editor costă 69 USD cu o versiune limitată de încercare gratuită disponibilă pentru descărcare.

12. Espresso

Espresso

Espresso este un instrument de dezvoltare web pentru Mac. Vine cu un editor de cod puternic și CSSEdit încorporat. Este livrat cu o interfață frumoasă și caracteristici avansate, cum ar fi fragmentele de coduri drag and drop, plierea codului, navigator, stilul live și previzualizarea radiografiei.

Espresso este disponibil pentru 75 USD.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești editorul de coduri perfect pentru nevoile tale. De asemenea, poate doriți să aruncați o privire la foaia noastră de înșelare a temei WordPress pentru începători

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map