12 cel mai bun site de gazduire gratuit comparativ (2020)

Căutați un serviciu gratuit de găzduire web pentru a începe site-ul dvs. web? Primim periodic e-mailuri de la cititori care ne întreabă dacă există o modalitate de a obține găzduire gratuită pentru site-uri web. Iar răspunsul este DA. Cu toții iubim lucrurile libere în viață, dar este important să ne amintim că nu toate lucrurile libere sunt create egale. În acest articol, vom compara cele mai bune servicii gratuite (și aproape gratuite) de găzduire a site-urilor web cu avantajele și contra lor.


Cel mai bun site de gazduire gratuit, comparativ

„Adevărul” despre Serviciul gratuit de găzduire a site-urilor web

Construirea unui site web a devenit cel mai important mod de a-ți scoate mesajul în lume. Cu toate acestea, atunci când începeți prima dată, este posibil să nu doriți să cheltuiți bani pentru a face un site web.

Majoritatea oamenilor doresc pur și simplu ceva rapid, ușor și gratuit.

Există tone de companii de găzduire de site-uri gratuite pe piață. Însă, în calitate de consumator inteligent, trebuie să știți că nu există niciun fel de prânz gratuit.

Întotdeauna există o captură.

Rularea unui serviciu de găzduire de site-uri web costă mulți bani.

Companiile care oferă servicii de găzduire gratuit de site-uri web trebuie să câștige bani cumva sau vor ieși din afaceri.

Acestea fac acest lucru fie afișând anunțuri pe site-ul dvs. web, limitând traficul site-ului dvs., blocându-vă în platforma lor și / sau ridicând celelalte servicii ale acestora. Este posibil ca unele dintre reclamele afișate să nu reprezinte bine marca dvs. și poate fi chiar reclama concurentului dvs..

Cu excepția unui site de testare, este aproape întotdeauna o idee proastă să folosești găzduire gratuită pentru site-uri web. Avem 36 de motive pentru care site-urile gratuite sunt proaste, în special pentru companii.

Dar dacă aveți un buget mic?

Poate sunteți un non-profit care caută găzduire gratuită WordPress sau poate doriți găzduire gratuit de site-uri pentru studenți. Nu vă faceți griji, avem o soluție pentru dvs. în acest articol.

Fiind cel mai mare site gratuit de resurse WordPress pentru începători, este de datoria noastră să evidențiem amprentele fine, deci luăm decizia DREPTULUI.

Fiecare companie gratuită de găzduire a site-urilor din lista noastră garantează că puteți păstra site-ul dvs. gratuit atât timp cât doriți. Cu toate acestea, recomandăm oricui care este serios în legătură cu site-ul lor web să ia în considerare cu fermitate utilizarea unui furnizor de gazduire de site-uri web cu caracteristici complete.

Majoritatea acestor companii de găzduire partajate vă vor oferi un domeniu gratuit, e-mailuri gratuite, SSL gratuit, funcționalitate de comerț electronic și multe altele pentru 2,75 USD – 5 USD pe lună.

Acesta este practic „aproape gratuit”, având în vedere că veți câștiga mulți bani de pe site-ul dvs. web.

Plata acestei sume mici vă oferă acces la asistența experților și la servicii mai bune. Cel mai important, vă oferă un control complet și proprietatea site-ului dvs. web.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune companii de găzduire de site-uri aproape gratuite. După aceea, vom analiza cele mai bune companii de găzduire de site-uri gratuite.

Cel mai bun raport de gazduire a site-ului „aproape liber”

Acești furnizori au o mare reputație și sunt un loc minunat pentru întreprinderile mici pentru a-și începe site-ul.

Unele dintre ele sunt chiar recomandate oficial de către WordPress, WPBeginner și alte organizații mari, deoarece au demonstrat un nivel ridicat de calitate și servicii.

Dacă sunteți serios în legătură cu site-ul dvs. web, atunci vă recomandăm să începeți site-ul dvs. web cu unul dintre acești 5 furnizori.

1. Bluehost

Bluehost

Bluehost este una dintre cele mai mari companii de găzduire din lume. Sunt un furnizor de hosting WordPress recomandat oficial.

Au acceptat să ofere utilizatorilor WPBeginner un nume de domeniu gratuit, certificat SSL gratuit și o reducere de 63% la găzduire web. Practic, puteți începe cu 2,75 USD pe lună.

Planurile lor de găzduire includ adrese de e-mail de marcă gratuite, spațiu pe disc nelimitat, certificat SSL gratuit, instalare WordPress cu 1 clic și multe altele.

Pentru a afla mai multe despre Bluehost, consultați recenzia noastră completă Bluehost unde am evaluat performanțele, funcțiile și serviciile de găzduire ale acestora.

2. SiteGround

SiteGround

Siteground este o altă alternativă excelentă pentru găzduirea gratuită a site-urilor web. Sunt cunoscuți pentru suportul uimitor și pentru performanțele înflăcărate rapid. SiteGround este, de asemenea, un furnizor de hosting WordPress recomandat oficial.

Acestea oferă utilizatorilor WPBeginner 60% reducere la găzduire. Practic, veți putea începe cu 3,95 USD pe lună.

Planurile de găzduire ale site-ului SiteGround vin cu un constructor de site-uri, un instalator cu 1 clic pentru WordPress și Joomla, adrese de e-mail nelimitate și multe altele.

SiteGround are o ofertă specială pentru profesori și studenți. Puteți obține Găzduire Web Student pentru doar 1,99 USD pe lună.

Profesorii pot utiliza SiteGround pentru a se înscrie într-un plan gratuit de găzduire pentru educatori.

Pentru mai multe detalii, consultați recenzia noastră completă SiteGround unde am efectuat teste efective pentru a măsura performanța și timpul de funcționare.

3. HostGator

HostGator

HostGator este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de hosting de pe piață. Sunt în jur din 2002 și au crescut treptat pentru a deveni una dintre cele mai mari companii de găzduire din lume.

Creșterea lor incredibilă poate fi creditată prin găzduirea lor web la prețuri reduse, fiabile și servicii clienți de calitate.

Planul lor de eclozionare începe de la 2,64 USD / lună. Fiecare plan include adrese de e-mail nelimitate, HTTPS / SSL gratuit, lățime de bandă nemodificată și spațiu de disc.

Fondatorul și CEO-ul nostru, Syed Balkhi, este client HostGator din 2007. WPBeginner în sine este găzduit cu serverul dedicat HostGator și suntem foarte mulțumiți de performanța lor.

Pentru mai multe detalii, consultați analiza HostGator cu argumente pro și contra și teste detaliate de performanță.

4. DreamHost

DreamHost

DreamHost este una dintre cele mai vechi companii de găzduire web, începută în 1997. În prezent, găzduiesc peste 1,5 milioane de site-uri web.

Planul lor de pornire costă 2,59 USD pe lună. Include un nume de domeniu gratuit, confidențialitate gratuită a domeniului, SSL gratuit, e-mailuri nelimitate, instalatori cu un clic pentru construitori de site-uri web populare și multe altele.

Pentru a afla mai multe, consultați recenzia noastră completă DreamHost unde am evaluat serviciile, suportul și performanța acestora.

5. Doar gazdă

Doar gazdă

Doar gazda este o altă alternativă low-cost la companiile de găzduire gratuite de site-uri web. Acestea oferă planuri de găzduire partajate perfecte pentru crearea unui site web inițiator.

Practic, puteți începe cu 3,95 USD pe lună. Fiecare plan vine cu un nume de domeniu gratuit, adrese de e-mail nelimitate, mai multe site-uri web și instalare cu 1 clic pentru software-ul CMS precum WordPress.

Pentru a afla mai multe, aruncă o privire la recenzia noastră completă Just Host cu argumente pro și contra.

Cele mai bune site-uri de găzduire gratuite

Deși gratuit este tentant, este întotdeauna limitat când vine vorba de găzduire de site-uri web. Având în vedere acest lucru, am ales cele mai bune site-uri gratuite de găzduire de site-uri web pe care le puteți utiliza pentru a începe.

Aceste site-uri de găzduire sunt 100% gratuite pentru dvs..

Dacă sunteți serioși cu privire la site-ul dvs. web, vă recomandăm să citiți ghidul nostru complet despre cum să alegeți cel mai bun hosting WordPress înainte de a lua decizia finală.

Cu acest lucru, iată care sunt cele mai bune companii de hosting gratuit din lume.

6. WordPress.com

WordPress.com

WordPress.com este o platformă populară de găzduire gratuită care oferă o aromă unică a WordPress. Nu trebuie confundat cu WordPress.org, care este casa cunoscutului constructor de site-uri self-hosting, WordPress.

WordPress.com oferă un plan gratuit de găzduire de site-uri care vă oferă un subdomeniu WordPress.com (adică site-ul dvs. site.wordpress.com), stocare de 3 GB și acces la șabloane gratuite pentru site-ul dvs..

Acest plan gratuit afișează anunțuri pe site-ul dvs. web. Puteți face upgrade la planurile lor plătite pentru a scăpa de reclame, a utiliza un nume de domeniu personalizat și a accesa funcții suplimentare. În acest moment, oricare dintre serviciile de „găzduire aproape gratuită” menționate mai sus sunt opțiunea mai bună.

Pentru a afla mai multe, consultați comparația noastră dintre WordPress.com și WordPress.org cu argumente pro și contra ambelor platforme.

7. Wix

Wix

Wix este un alt constructor de site-uri complet găzduit care oferă găzduire gratuit de site-uri web.

La fel ca majoritatea serviciilor de găzduire gratuite, acesta este acceptat de afișarea anunțurilor și a brandingului Wix.com pe site-ul dvs. gratuit. Puteți scăpa de el prin actualizarea la planurile lor plătite.

Planul gratuit vă va oferi un subdomeniu Wix.com, acces la șabloanele site-ului web, 500 MB de stocare și 500 MB lățime de bandă.

Pentru mai multe detalii, consultați comparația noastră dintre Wix și WordPress, unde descompun argumentele pro și contra ambelor platforme.

8. Weebly

Weebly

Weebly este un alt popular constructor de site-uri gratuit pe care îl puteți utiliza. Vine cu un constructor intuitiv de drag and drop și șabloane gata făcute pentru a crea un site web.

Planul lor gratuit include un subdomeniu Weebly, 500 MB de stocare și afișează reclame Weebly. Puteți face upgrade la planurile lor plătite pentru a scăpa de reclame, a obține mai mult spațiu de stocare și a debloca funcții.

Poate doriți să vedeți comparația noastră detaliată de Weebly vs WordPress, care arată avantajele și dezavantajele ambelor platforme de site.

9. GoDaddy Website Builder

GoDaddy Website Builder

GoDaddy este cel mai mare registrator de nume de domeniu din lume și o companie populară de găzduire.

Acestea oferă constructor de site-uri GoDaddy, care este un constructor de site-uri de drag and drop cu șabloane gata făcute. Este disponibil ca o probă gratuită de 30 de zile, după care puteți face upgrade la unul dintre planurile lor plătite începând de la 5,99 USD pe lună.

Este ieftin și foarte ușor de utilizat. Cu toate acestea, odată ce site-ul dvs. web crește, este posibil să găsiți GoDaddy Website Builder care să fie destul de limitat în funcții. De asemenea, este dificil să mutați GoDaddy Website Builder în WordPress sau în orice altă platformă de site.

Consultați și lista noastră cu cea mai bună alternativă de constructor de site-uri GoDaddy.

10. Spațiu

Squarespace

Squarespace este o platformă populară de constructor de site-uri care nu necesită abilități tehnice. Oferă șabloane profesionale frumoase și o interfață intuitivă de drag and drop.

Acestea oferă un proces restricționat gratuit de găzduire a site-ului web de 14 zile. Acest lucru vă oferă acces la constructorul de site-uri web, astfel încât să puteți încerca funcțiile sale. Site-ul dvs. nu va fi public decât dacă vă abonați la un plan plătit.

Planurile plătite încep de la 12 dolari pe lună. Fiecare plan vine cu un domeniu personalizat gratuit, lățime de bandă nelimitată, stocare și șabloane site-ul gata pregătite.

Pentru a afla mai multe, consultați articolul nostru despre Squarespace vs WordPress cu argumente pro și contra și comparații de caracteristici.

11. Google Cloud Gazduire

Logo Google Cloud

Google oferă o mare varietate de soluții gratuite de găzduire de site-uri web pentru companii mici și studenți. Este livrat cu toate caracteristicile puternice la care vă puteți aștepta de la o companie de top, precum Google.

Deoarece planurile lor se bazează pe plata pe utilizare, este un loc ușor pentru studenți să înceapă. Google oferă un credit gratuit de 300 USD pentru clienții noi, care este suficient pentru a vă rezista un an întreg, dacă sunteți doar în căutarea unui site web care găzduiește gratuit site-urile de testare.

Puteți utiliza Google Cloud pentru a găzdui orice tip de site web și chiar oferă WordPress pe Google Compute Engine.

12. Amazon Web Services (AWS)

Logo AWS

Amazon Web Services este cunoscut și sub numele de AWS puteri unele dintre cele mai populare site-uri web din lume. Deși nu este ușor de utilizat pentru întreprinderile mici, este o platformă excelentă pentru studenții și dezvoltatorii care abia încep.

Amazon oferă 12 luni produse gratuite și întotdeauna gratuite pe AWS Free Tier, care este de departe unul dintre cele mai bune site-uri de găzduire gratuite pentru site-uri de testare.

Studenții pot utiliza platforma puternică Amazon pentru a învăța și stăpâni abilitățile lor de dezvoltare.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cel mai bun serviciu gratuit de găzduire de site-uri web pentru următorul dvs. proiect. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru despre cum puteți crea o adresă de e-mail de afaceri gratuită în 5 minute.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map