12 plugin-uri de căutare WordPress pentru a îmbunătăți căutarea pe site-ul dvs.

Doriți să vă îmbunătățiți căutarea pe site-ul WordPress? Știm cu toții că funcția implicită de căutare WordPress este destul de limitată. Cu toate acestea, există mai multe pluginuri de căutare WordPress care vă pot ajuta să îmbunătățiți experiența implicită de căutare. În acest articol, vom evidenția cele mai bune pluginuri și tutoriale de căutare WordPress pentru a personaliza și îmbunătăți căutarea pe site-ul dvs..


1. Căutare WP

SearchWP

SearchWP este un puternic plugin de căutare personalizat pentru WordPress. Este foarte ușor de utilizat, iar rezultatele căutării sunt relativ mai precise.

Permite căutări ale cuvântului dvs. cheie în titlul postului / paginii, conținut, slug, categorii, etichete, taxonomii, extras și chiar comentarii. Puteți controla algoritmul atribuind greutate fiecărui tip de conținut de la 1 la 10, unde 10 este cel mai mare.

La activare, pluginul indexează automat conținutul și înlocuiește funcția implicită de căutare în WordPress. Vedeți articolul nostru despre cum puteți îmbunătăți căutarea WordPress cu SearchWP pentru instrucțiuni mai detaliate.

2. Adăugarea unui filtru de taxonomie la Căutarea WordPress

Plugin de căutare WordPress bazat pe Ajax

Dacă utilizați categorii, etichete sau orice altă taxonomie personalizată pentru a sorta conținut, atunci adăugarea unui filtru de taxonomie pentru căutare poate ajuta utilizatorii să restrângă rezultatele.

Filtrul de căutare de interogare Ajax WP vă permite să creați formulare personalizate de căutare WordPress cu casete de selectare pentru taxonomii, tipuri de post și câmpuri personalizate.

Folosește Ajax pentru a încărca rezultatele, deci funcționează foarte repede și oferă o experiență mai bună pentru utilizatori. Aruncați o privire la tutorialul nostru despre cum să adăugați filtrul de taxonomie ajax în căutarea WordPress pentru a afla mai multe.

3. Căutare Swiftype

Motorul de căutare Swiftype pentru WordPress

Switype este un serviciu de căutare a site-ului care vine cu o versiune gratuită și plătită. Pluginul lor WordPress înlocuiește căutarea dvs. implicită WordPress cu Swiftype.

Swiftype vă va indexa documentele și funcționează mult mai repede decât căutarea WordPress implicită. Rezultatele sunt extrem de relevante. De asemenea, Swiftype va stoca căutările utilizatorilor și vă va arăta ce au căutat utilizatorii, ce au făcut clic pe ei și alte analize interesante.

Vedeți ghidul nostru despre cum să îmbunătățiți căutarea WordPress Cu ajutorul căutării Swfitype pentru instrucțiuni pas cu pas.

4. Căutare personalizată Google pentru WordPress

Căutare personalizată Google pentru site-uri WordPress

Când vine vorba de căutare, Google este fără îndoială regele. Lucrul bun este că puteți crea un motor de căutare Google personalizat pentru site-ul dvs. și îl puteți integra în WordPress.

Dezavantajul este că vine cu branding-ul personal al Google, care poate nu este atât de rău, deoarece utilizatorii au deja încredere în această marcă.

Avem un tutorial pas cu pas despre cum să adăugați căutarea Google pe un site WordPress.

5. Căutare după categorie

Căutare pe categorie plugin pentru WordPress

Categorie Instrumentul Căutare înțelept vă permite să adăugați o categorie drop down la căutarea WordPress. Utilizatorii își pot limita căutarea la o anumită categorie pentru a restrânge rezultatele. Pluginul vă permite, de asemenea, să excludeți categoriile din căutare și îl puteți adăuga cu ușurință folosind un widget pentru bara laterală.

Aruncați o privire la articolul nostru despre cum să căutați pe categorii în WordPress.

6. Evidențiați Termenii de căutare

Evidențiați termenii de căutare în rezultatele căutării WordPress

Evidențierea termenilor de căutare în pagina de rezultate poate ajuta la îmbunătățirea experienței utilizatorului. De asemenea, crește șansele ca aceștia să găsească ceea ce caută.

Dacă utilizați căutarea implicită WordPress, puteți să o implementați cu ușurință prin editarea șablonului rezultatelor căutării în tema copilului dvs. Pentru instrucțiuni detaliate, consultați articolul nostru despre cum să evidențiați termenii de căutare în rezultatele căutării WordPress.

7. Afișați termenul de căutare și numărul de rezultate în WordPress

Afișarea termenului de căutare și numărul de rezultate în căutarea WordPress

Există mai multe lucruri pe care le puteți face modificând tema dvs. sau modelul de căutare.php pentru tema copilului. Unul dintre aceste aspecte este de a arăta utilizatorilor termenul de căutare și numărul de rezultate. Pur și simplu adăugați acest cod la șablonul dvs. search.php.

Rezultatul căutării pentru <?php / * Numărul de căutare * / $ allsearch = &WP_Query nou ("s = $ s&showposts = -1"); $ cheie = wp_specialchars ($ s, 1); $ count = $ allsearch->POST_COUNT; _e ( ”); _e ( ”); ecou $ cheie; _e ( ”); _e (‘-‘); ecou contor $. ”; _E ( ‘articole’); wp_reset_query (); ?>

Acest cod va afișa pur și simplu termenul de căutare și numărul de rezultate găsite. Puteți utiliza clasa CSS .search-terms pentru a evidenția termenii de căutare folosind CSS.

8. Creați un formular avansat de căutare pentru tipuri de postare personalizate

Formular avansat de căutare WordPress personalizat pentru tipuri de post

Tipurile de post personalizate vă permit să adăugați diferite tipuri de conținut pe site-ul dvs. WordPress. De exemplu, la WPBeginner folosim tipuri de postare personalizate pentru secțiuni Glosar și Oferte.

Multe site-uri WordPress au tipuri de postare personalizate pentru produse, recenzii, rețete etc. Cu toate acestea, căutarea implicită a WordPress nu este foarte bună la manipularea tipurilor de posturi. Nu ar fi frumos dacă ai avea un formular de căutare în care utilizatorii pot doar să verifice ce tip de post vor să caute și să-și restrângă rezultatele.?

Avem un tutorial detaliat despre cum să creați un formular de căutare avansat în WordPress pentru tipuri de post personalizate.

9. Pur și simplu excludeți

Excludeți conținutul specific din căutarea personalizată a WordPress

Uneori, poate doriți să excludeți conținutul specific din rezultatele căutării. Simply Exclude este un plugin WordPress care vă permite să excludeți conținut pe baza criteriilor selectate.

De exemplu, puteți exclude toate postările etichetate prezentate sau toate postările din vitrina categoriei, etc. Uitați-vă la tutorialul nostru despre cum să excludeți anumite pagini, autori și multe altele din căutarea WordPress.

10. Folosirea mai multor formulare de căutare în WordPress

Căutarea implicită a WordPress poate fi inutilă, dar cu mici modificări poate fi îmbunătățită destul de mult.

Mai devreme am menționat crearea unui formular de căutare pentru tipuri de postare personalizate. Dar dacă doriți să afișați diferite forme de căutare pe pagini diferite? Ce zici de afișarea a mai mult de un formular de căutare în WordPress?

Acest lucru poate fi realizat cu ușurință prin crearea de forme diferite de căutare și șabloane de rezultate de căutare cu interogări diferite. Aruncați o privire la tutorialul nostru despre cum să utilizați mai multe formulare de căutare în WordPress pentru instrucțiuni detaliate.

11. Adăugarea formularului de căutare într-o postare WordPress

Uneori poate doriți să adăugați un formular de căutare în cadrul unei postări sau pagini pentru a încuraja utilizatorii să caute conținut pe site-ul dvs. Formularul implicit de căutare WordPress este un formular HTML simplu. Cu toate acestea, dacă doriți să adăugați formularul de căutare în postările sau paginile dvs., HTML-ul va fi decupat de WordPress.

Acest lucru poate fi rezolvat prin crearea unui cod scurt care afișează formularul de căutare și apoi folosind codul scurt în interiorul postării sau paginii tale. Pur și simplu adăugați acest cod la fișierul dvs. theme.php sau la un plugin specific site-ului.

add_shortcode (‘wpbsearch’, ‘get_search_form’);

Utilizați shortcode [wpbsearch] pentru a afișa formularul de căutare în postarea / paginile dvs. Pentru instrucțiuni mai detaliate, aruncați o privire la tutorialul nostru despre cum să adăugați formularul de căutare în postarea dvs. cu un shortcode de căutare WordPress. Puteți adăuga, de asemenea, un formular personalizat de căutare WordPress folosind această metodă.

12. Adăugați Căutare vocală în WordPress

Previzualizarea căutării vocale în WordPress

Dacă aveți un smartphone, atunci sunteți probabil familiarizați cu căutarea vocală folosind Siri, Google Now sau Cortana. Nu ar fi frumos dacă puteți aduce funcționalitate de căutare vocală pe site-ul dvs. WordPress? Ei bine, acum poți.

Pluginul Căutare vocală WordPress vă permite să adăugați funcții de căutare vocală la formularul dvs. de căutare WordPress.

Vedeți articolul nostru despre cum să adăugați căutarea vocală în WordPress.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să vă îmbunătățiți căutarea WordPress. De asemenea, poate doriți să consultați cele mai bune instrumente și pluginuri WordPress pentru marketingul afiliat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map