14 Cel mai bun generator de nume de domeniu pentru a vă ajuta să alegeți un domeniu (FAST)

Căutați să porniți un site web, dar nu sunteți sigur ce nume de domeniu să utilizați? A alege numele de domeniu potrivit nu este ușor. Mai ales când veți găsi ceva unic, memorabil și semnificativ doar pentru a afla că a fost deja luat. În acest articol, vom împărtăși cei mai buni generatori de nume de domeniu gratuite pentru a vă ajuta să găsiți numele de domeniu perfect pentru afacerea dvs..


Instrumente gratuite de generare a numelui de domeniu

Inainte sa incepi

Înainte de a începe să ne uităm la generatoare de nume de domeniu, dorim să împărtășim câteva bune practici de nume de domeniu, precum și să vă arătăm cum puteți obține gratuit primul dvs. nume de domeniu!

Să scoatem elementele de bază.

Un nume de domeniu este adresa site-ului dvs. web pe internet. Aceasta este tipul oamenilor pentru a ajunge pe site-ul dvs. web (cum ar fi google.com sau wpbeginner.com). Pentru a afla mai multe, consultați ghidul începătorului nostru despre numele domeniilor și cum funcționează.

Atunci când alegeți un nume de domeniu, trebuie să aveți în vedere următoarele criterii:

  • Încercați să înregistrați un .com (este cel mai recunoscut)
  • Asigurați-vă că este ușor de pronunțat
  • Fă-l cât mai scurt posibil
  • Utilizați cuvântul cheie dacă puteți
  • Evitați cratima
  • Nu încalcă alte mărci comerciale

Acum că știți ce ar trebui să aibă un nume de domeniu bun, s-ar putea să vă întrebați cât costă un nume de domeniu?

Numele de domeniu costă de obicei în jur de 14 dolari pe an (adică .com).

Dacă primiți alte extensii obscure, atunci vă vor costa și mai mult.

Cum să obțineți un nume de domeniu gratuit

Șansele sunt dacă căutați un nume de domeniu, atunci încercați să porniți un blog sau un site web, ceea ce înseamnă că aveți nevoie și de găzduire web. Consultați ghidul nostru despre diferența dintre nume de domeniu și găzduire web.

Vă recomandăm să folosiți Bluehost. Sunt una dintre cele mai mari companii de găzduire din lume și oferă utilizatorilor WPBeginner un nume de domeniu gratuit + o reducere de 60% la găzduire. Practic, veți putea începe cu 2,75 USD pe lună.

→ Faceți clic aici pentru a revendica această ofertă exclusivă Bluehost ←

Bluehost este una dintre cele mai mari companii de hosting din lume și a recomandat oficial furnizorul de hosting WordPress.

Notă: Această ofertă exclusivă de reduceri funcționează numai atunci când faceți clic pe linkul de pe site-ul nostru, așa că utilizați generatoarele de nume de domeniu de mai jos pentru a găsi numele de domeniu care vă place, apoi reveniți pe site-ul nostru pentru a solicita oferta.

Pentru mai multe detalii și instrucțiuni pas cu pas, consultați articolul nostru despre cum să înregistrați un nume de domeniu.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la cei mai buni generatori de nume de domeniu gratuite de pe internet.

Cele mai bune generatoare de nume de domeniu

Cuvânt de sfat:

Aceste generatoare de nume de domeniu sunt inteligență artificială, deci nu sunt perfecte.

Cu toate acestea, sunt suficient de bune pentru a obține sucurile creative care vă curg în cap, astfel încât să puteți alege cel mai bun nume de domeniu pentru site-ul dvs. web.

1. Nume

Nameboy

Nameboy este unul dintre cei mai buni generatori de nume de domeniu din jur. Pur și simplu introduceți cuvântul dvs. cheie și va genera o tonă de idei inteligente pentru nume de domeniu pentru dvs. Faceți clic pe orice nume de domeniu pentru a vizualiza detalii sau pentru a completa înregistrarea urmând instrucțiunile. Este rapid aprins, care vă ajută să căutați prin mai multe idei de nume de domeniu în mai puțin timp.

2. IsItWP

IsItWP

IsItWP oferă un instrument de cercetare a domeniului rapid și instantaneu. Începeți prin a introduce câteva cuvinte cheie sau numele de marcă și va afișa o mulțime de idei de domeniu folosind o varietate de combinații. Puteți perfecționa căutarea, puteți începe o căutare nouă sau puteți da clic pe arată mai multe rezultate pentru a vizualiza și mai multe idei.

3. Generator nume nume comercial

Generator de nume de afaceri Shopify

Shopify este cunoscut pentru că oferă instrumente gratuite vizitatorilor săi, iar instrumentul Generator de nume de afaceri este unul bun. Nu există o tonă care să diferențieze acest instrument de celelalte din punct de vedere al funcțiilor, dar este unul dintre cele mai rapide și ușor de utilizat.

Dacă doriți să porniți un magazin online, atunci poate doriți să consultați comparația dintre Shopify și WooCommerce, precum și să vedeți lista noastră cu cele mai bune pluginuri de comerț electronic pentru WordPress.

4. Roata de domeniu

Roata de domeniu

Domain Wheel este un alt generator de nume de domeniu minunat care vă permite să găsiți idei bune de nume de domeniu. De asemenea, își combină căutarea cu idei aleatorii, nume care sună similar cu căutarea dvs., rime cu căutarea dvs. și alte idei aleatorii.

5. Nume Mesh

Nume Mesh

Există o mulțime de generatoare complicate de nume de domeniu care vă solicită să reglați setări diferite pentru a obține rezultatele pe care le căutați. Nume Mesh nu este unul dintre ei. Acest instrument este incredibil de simplu de utilizat. Introduceți doar două sau trei cuvinte cheie în bara de căutare și generatorul produce o varietate de nume de domeniu disponibile clasificate la rubrici precum „comun”, „nou”, „scurt”, „similar” și „distractiv”.

6. Bust un nume

Bust un nume

Deși aspectul și designul instrumentului nu pot fi la fel de atractive ca unele dintre cele mai moderne instrumente, nu confundați aspectul său necluziv cu lipsa de rezultate. Bust a Name are o mulțime de caracteristici pe care alte instrumente nu le au pur și simplu. Acestea includ capacitatea de a seta prefixe, sufixe, cratime, pluraluri și chiar opțiunea de a renunța la ultima vocală a unui cuvânt.

7. DomeniiBot

DomainsBot

Unul dintre aspectele îngrijite despre DomainsBot este că acesta vă va anunța de fapt atunci când un nume de domeniu luat în prezent este pe cale să expire. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a aloca anumite nume și, eventual, de a le revendica în cazul în care ajung să expire.

8. Stația de nume

Numele statiei

NameStation este mai mult decât un generator de nume de domeniu, este o comunitate. Pe lângă căutarea numelor de domeniu, puteți găzdui, de asemenea, un concurs și sugestii de nume de surse aglomerate Deci, nu numai că obțineți rezultate automatizate, dar primiți și contribuții creative de la alte persoane.

9. Panabee

Panabee

Panabee este plăcut din punct de vedere estetic, ceea ce contează pentru unii oameni. De asemenea, vă oferă o listă de termeni înrudiți, care vă pot ajuta să vă orientați într-o altă direcție. Un bonus suplimentar este caracteristica care verifică numele de utilizator de pe social media pe Facebook, Twitter, Instagram și Tumblr.

10. Dot-o-Mator

Dot-O-Mator

Având în vedere aspectul simplu al acestui generator, Dot-o-Mator este destul de funcțional. Începeți prin a dezvolta o listă de cuvinte de început și apoi creați o listă de terminații. Apăsați butonul de combinare și veți obține o mulțime de rezultate. Există chiar și o aplicație mobilă, astfel încât să puteți genera nume în timp.

11. Domainr

Domainr

Domainr nu se confundă cu elemente sau funcții de prisos. Este conceput pentru a fi un instrument pe care îl puteți accesa și utiliza în doar câteva secunde. Acesta produce o mână de domenii disponibile la cel mai înalt nivel și apoi se clasifică pe cele mai bune opțiuni de achiziție în funcție de nume, caracteristici și preț.

12. NumeSmith

NameSmith

Există unele speculații în rândul întreprinzătorilor online că generatorii de nume înregistrează căutările dvs. și apoi utilizează aceste date în viitor pentru a achiziționa anumite nume de domeniu pe care se simt că le-ar putea revinde la un preț mai mare. Fie că este adevărat sau nu, nimeni nu știe. Cu toate acestea, namesmith nu te face să speculezi. Ei promit să nu partajați datele dvs. și să nu le vindeți altora. Se promite că toate cuvintele cheie sunt sigure.

13. Puzzler de domeniu

Domeniul puzzle-ului

Unii oameni doresc doar o interfață simplă care să facă totul pentru ei. Dacă vă încadrați în această categorie, Domain Puzzler este o opțiune bună. Introduceți o grămadă de cuvinte, setați extensiile și sunteți gata să rulați. Dacă doriți câteva opțiuni de sortare mai avansate, puteți selecta întotdeauna fila „avansată”.

14. Căutare instantanee de domeniu

Căutare instantanee pe domenii

După cum sugerează și numele, căutarea de domeniu instant este un instrument de căutare super rapid aproape instantaneu. Începe să vă arate rezultatele imediat ce începeți să scrieți. De asemenea, încearcă să arate diferite variante și combinații pe măsură ce tastați.

Ce urmeaza

După ce ați ales numele de domeniu, următorul lucru pe care trebuie să-l alegeți este cel mai bun hosting WordPress, astfel încât să vă puteți configura site-ul.

Avem un ghid pas cu pas despre cum să instalați WordPress pentru a vă ajuta să începeți.

De asemenea, poate doriți să luați în considerare crearea unei adrese de e-mail de afaceri pentru site-ul dvs. web (cum ar fi [email protected]).

După ce site-ul dvs. web este gata, este posibil să doriți să utilizați aceste 19 sfaturi acționabile pentru a conduce mai mult trafic către noul dvs. site.

Asta e tot. Sperăm că aceste generatoare de domeniu v-au ajutat să alegeți cel mai bun domeniu. Dacă doriți să învățați în continuare WordPress, consultați ghidul nostru despre cum puteți învăța WordPress gratuit în mai puțin de o săptămână.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me