14 cele mai bune scanere de securitate WordPress pentru detectarea programelor malware și a hackurilor

Recent, unul dintre cititorii noștri a întrebat dacă există o modalitate ușoară de a scana site-ul dvs. pentru securitate, hacks și vulnerabilități. Dacă bănuiți că site-ul dvs. web poate fi hacked, atunci o scanare rapidă de securitate WordPress poate fi un bun punct de plecare. În acest articol, am selectat manual unele dintre cele mai bune scanere de securitate WordPress care vă vor ajuta să efectuați verificări rapide de securitate.


Cele mai bune scanere de vulnerabilitate WordPress

Ce poate face WordPress Security and Malware Scanners?

Vulnerabilitatea online sau scanerele malware vă pot ajuta să verificați site-ul dvs. web pentru anumite riscuri foarte comune de securitate. De exemplu, pot căuta coduri rău intenționate, link-uri suspecte, redirecții suspecte, versiune WordPress și multe altele.

Cu toate acestea, acestea sunt destul de limitate, deoarece nu pot rula teste în baza de date WordPress, conturile de utilizator, setările WordPress, pluginurile și multe altele.

Hackerii pot deghiza cu ușurință codul rău intenționat și pot trece neobservate de aceste verificări de securitate de bază. Acesta este motivul pentru care vă recomandăm să folosiți firewallul pentru aplicațiile web Sucuri. Este un serviciu complet de securitate a site-ului web care detectează și neutralizează orice cod rău intenționat chiar înainte de a ajunge la site-ul dvs. web.

Pentru a face site-ul dvs. WordPress mai sigur, consultați ghidul nostru complet de securitate WordPress cu instrucțiuni pas cu pas pentru a vă proteja site-ul.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune scanere de vulnerabilitate WordPress pe care le puteți încerca.

1. Sucuri SiteCheck

Sucuri SiteCheck

SiteCheck este un instrument online realizat de Sucuri, cel mai bun firewall și serviciu de securitate WordPress. Oferă o verificare minuțioasă a site-ului dvs. web în căutarea codului rău intenționat, a injecției de spam, a defacementului, etc..

De asemenea, verifică site-ul dvs. web cu mai multe instrumente pentru lista neagră a numelor de domeniu, inclusiv Navigarea sigură Google. Instrumentul SiteCheck al Sucuri nu doar că scanează adresa URL introdusă, ci va parcurge și alte pagini legate de aceasta pentru a oferi o scanare rapidă și completă.

2. Scaner de securitate IsItWP

Scaner de securitate IsItWP

IsItWP Security Scanner vă permite să verificați rapid site-ul dvs. WordPress dacă există malware și alte vulnerabilități de securitate. Acesta este alimentat de Sucuri și vă ajută să verificați rapid site-ul dvs. web cu instrucțiuni pas cu pas pentru a consolida securitatea WordPress.

De asemenea, verifică site-ul dvs. în Navigarea sigură Google și alte liste negre malware pentru a vă asigura că domeniul dvs. este curat.

3. Navigare sigură Google

Navigare sigură Google

Instrumentul Navigare sigură Google vă permite să vedeți dacă o adresă URL este marcată nesigur pentru a fi vizitată de Google. Google monitorizează miliarde de adrese URL și, dacă suspectează că un site web distribuie malware, atunci îl marchează ca nesigur de vizitat.

Acest lucru ar putea distruge reputația site-ului dvs., deoarece utilizatorii care provin din căutarea Google sau Google Chrome vor primi o pagină de avertizare atunci când vă vizitează site-ul. Dacă utilizați Google Search Console, atunci veți fi avertizat când site-ul dvs. este marcat ca fiind sigur, cu instrucțiuni pentru a elimina avertismentul.

4. WPScans

WPScans

WPScans verifică site-ul dvs. împotriva vulnerabilităților cunoscute și a codului suspect. Ei mențin un indice de vulnerabilități detectate de sistemul lor și verifică site-ul dvs. web dacă există scurgeri de securitate.

De asemenea, încearcă să detecteze versiunea dvs. WordPress, plugin-urile instalate și fișierele robots.txt. După scanare, rezultatele sunt prezentate într-un format ușor de înțeles, cu explicația fiecărui element.

5. ScanWP

ScanWP

ScanWP este un scaner de vulnerabilitate WordPress de bază. Încearcă să detecteze versiunea dvs. WordPress pentru a vedea dacă utilizați cea mai recentă versiune. De asemenea, detectează eticheta generator WordPress și dacă site-ul dvs. o afișează sau nu.

Eticheta generatorului arată ce versiune WordPress utilizați. Unii experți în securitate consideră că acest lucru ar putea ajuta hackerii să vizeze în mod eficient un site web și recomandă eliminarea etichetei generatorului WordPress.

6. Scanare securitate WordPress

Scanare de securitate WordPress

Scanarea de securitate WordPress execută un test complet prin încercarea de a detecta plugin-uri, nume de utilizator, versiune WordPress, temă activă și multe altele. De asemenea, verifică site-ul dvs. web în indexul Navigare sigură Google pentru a vă asigura că nu este listat negru.

Oferă un raport detaliat al stării site-ului dvs. cu o scurtă explicație a fiecărui articol. Acestea sunt în mare parte elementele care sunt cele mai bune practici comune de securitate WordPress, cum ar fi utilizarea cea mai recentă versiune a WordPress și menținerea pluginurilor actualizate.

7. wprecon

wprecon

wprecon este un alt instrument de bază pentru scanarea vulnerabilității WordPress. Detectează versiunea WordPress pentru a vedea dacă aveți nevoie de actualizări, verifică indexul Navigare sigură Google și apoi încearcă să detecteze plugin-uri WordPress instalate.

De asemenea, scanează indexarea directoarelor, detectarea căilor de teme, link-uri externe, iframe și JavaScript-uri. Rezultatele sunt prezentate într-un format frumos, cu explicații bune pentru fiecare articol scanat.

8. Quttera

Quttera

Quttera oferă un instrument de scaner online vulnerabil. Rulează un test profund care se glisează prin site-ul dvs. web pentru a căuta fișiere suspecte, cod rău intenționat, încorporarea iframe, redirecționări și linkuri externe.

De asemenea, verifică domeniul dvs. în bazele de date cu domenii listate negre, inclusiv Navigarea sigură Google, Lista de domenii malware, PhishTank și multe altele. Raportul detaliat este defalcat în diferite secțiuni și puteți face clic pe fiecare element pentru a vizualiza starea scanării.

9. Inspector Web

Inspector Web

Scanerul de securitate online al inspectorului Web este un alt instrument util care poate fi utilizat pentru a testa site-ul dvs. WordPress. Mai întâi verifică site-ul dvs. în indexurile de analiști Comodo Navigare sigură Google și Comodo. După aceea, scanează descărcări de malware, malware-ul drive-by, cod suspect care seamănă cu o backdoor WordPress, vierme, troian, iframes, scripturi și fișiere suspecte.

10. Scanner de vulnerabilitate WordPress

Scaner de vulnerabilitate WordPress

Scanerul de vulnerabilitate WordPress va testa site-ul dvs. WordPress pentru indicatorii comuni de vulnerabilitate a site-ului. Acesta scanează versiunea dvs. WordPress, pluginul și temele instalate, căutați pluginuri cu vulnerabilități cunoscute.

Site-ul furnizează, de asemenea, alte câteva instrumente de scanare pentru utilizatorii avansați, care pot fi utile în detectarea unui site web cu securitate compromisă.

11. UpGuard Cloud Scanner

UpGuard Cloud Scanner

UpGuard Cloud Scanner este un alt utilitar online pentru scanarea site-ului dvs. WordPress pentru riscuri de securitate. În primul rând verifică înregistrările domeniului, DNS, porturile deschise și setările de poștă. Hack-urile bazate pe domenii și pe server pot deturna numele dvs. de domeniu sau îl pot folosi greșit pentru a trimite spam sau malware.

După aceea, se caută codul rău cunoscut, tiparele malware, link-uri suspecte și încercări de phishing. Rezultatul scanării este afișat într-un format ușor de înțeles.

12. Scaner URL urlquery

Scaner URL urlquery

O tehnică comună folosită de hackeri și malware este redirecționarea vizitatorilor site-ului dvs. către un site spam. Aceste hacks redirecționează doar utilizatorii neînregistrați, ceea ce le permite să treacă neobservate pentru o lungă perioadă de timp.

Scanerul URL urlquery verifică pur și simplu un URL dat pentru a detecta dacă redirecționează utilizatorii, inițiază o descărcare malware, setează cookie-uri și multe altele. Aceste informații pot fi utilizate pentru a analiza în continuare starea de securitate a site-ului dvs. web.

13. VirusTotal

VirusTotal

VirusTotal este o altă modalitate de a scana rapid o adresă URL pentru vulnerabilitățile de securitate și malware. Verifică adresa URL a site-urilor dvs. web în zeci de baze de date malware și prezintă un raport detaliat. De asemenea, scanează redirecții și cod suspect în antetul site-ului web.

14. Web Norton Safe

Web sigur Norton

Norton Safe Web este un alt instrument util pentru a scana site-ul dvs. WordPress pentru amenințări la adresa securității. Utilizează tehnologiile avansate de detectare ale Symantec pentru a căuta modele comune de malware, phishing și spam.

Rezultatele vor afișa amenințări pe computer, vor identifica amenințări și factori de supărare. Un site web curat va obține 0 perfect pe toate cele trei scanări. Dacă site-ul dvs. web nu este sigur, atunci va afișa amenințările detectate care vă pot ajuta să investigați și să remediați problema.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți unele dintre cele mai bune scanere de vulnerabilitate WordPress online. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul pentru începătorii noștri cu privire la remedierea unui site WordPress hackat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map