16 cele mai bune plugin-uri tipografice WordPress pentru a vă îmbunătăți designul

Căutați un plugin de tipografie WordPress pentru a vă îmbunătăți designul? Tipografia joacă un rol important în proiectarea web. Îmbunătățește lizibilitatea și timpul pe care utilizatorii îl petrec pe site-ul dvs. web. În acest articol, vă vom arăta unele dintre cele mai bune pluginuri de tipografie WordPress pentru a vă îmbunătăți designul.


Tipografie pentru WordPress

De ce tipografia este importantă pentru site-ul dvs. WordPress?

Tipografia joacă un rol important în proiectare. Fonturile frumoase creează o experiență de utilizator mai bună, sporesc implicarea și stimulează timpul pe care utilizatorii îl petrec pe site-ul dvs..

Multe teme premium WordPress vin deja cu acces la fonturile Google și vă permit să reglați tipografia pentru a vă potrivi nevoile.

Utilizatorii avansați pot învăța cum să adauge fonturi externe în WordPress. Ei pot utiliza fonturile Google în temele lor WordPress.

Cu toate acestea, majoritatea utilizatorilor sunt începători și nu știu să editeze fișiere cu temă. Din fericire, există o mulțime de plugin-uri WordPress care vă ajută să îmbunătățiți tipografia pe site-ul dvs. fără să scrieți niciun cod.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune pluginuri de tipografie WordPress pe care le puteți încerca pe site-ul dvs. web.

1. Fonturi Google ușoare

easygooglefonts

Fonturile Google ușoare vă permit să utilizați cu ușurință fonturile Google pe site-ul dvs. WordPress. De asemenea, vă permite să controlați tipografia pe site-ul dvs. WordPress adăugând o filă Tipografie în personalizatorul de teme.

Folosind fila tipografie, puteți schimba fonturile în timp ce vizualizați o previzualizare în direct a modificărilor dvs. Puteți selecta dimensiuni, culori, umplere, bordură și multe altele.

Pentru tipografie avansată, puteți utiliza selectoare CSS. Pur și simplu folosiți instrumentul Inspectare pentru a afla clasele CSS pe care doriți să le vizați.

2. Manager font Google

Managerul fonturilor Google

Managerul fonturilor Google este un alt plugin care aduce puterea bibliotecii fonturilor Google pe site-ul dvs. WordPress. Veți avea nevoie de cheia API Fonturi Google gratuite și veți găsi instrucțiuni ușoare pentru a crea una în setările pluginului.

Managerul de fonturi Google vă permite să selectați, să răsfoiți și să previzualizați fonturile din fonturile Google și apoi să adăugați fonturile pe care doriți să le utilizați în biblioteca dvs. Puteți utiliza aceste fonturi în editorul de poștă și teme.

3. Tipuri de caractere pentru WordPress

TypeKit pentru WordPress

TypeKit este unul dintre cele mai mari depozite de fonturi de pe web. Este un serviciu bazat pe abonament cu utilizare gratuită limitată. Au unele dintre cele mai frumoase fonturi pe care le puteți adăuga pe site-ul dvs..

Pluginul TypeKit pentru WordPress vă ajută să conectați site-ul dvs. la TypeKit, să adăugați codul pentru a încărca fonturile și chiar vă permite să adăugați CSS personalizate.

Pentru instrucțiuni pas cu pas, consultați ghidul nostru despre cum să adăugați tipografie minunată în WordPress cu TypeKit.

4. Capac simplu de picătură

Capacele simple de picătură

Acest plugin simplu transformă prima literă dintr-o postare pe blog într-un capac. Puteți seta să o facă automat pentru toate postările sau să utilizați [dropcap] A [/ dropcap] shortcode.

Pentru mai multe informații, consultați ghidul nostru despre cum puteți adăuga capace de plasare în postările WordPress.

5. wp-Tipografie

wp-Tipografie

În mod implicit, WordPress filtrează textul în postările și paginile dvs. pentru securitate și formatare. wp-Tipografia îmbunătățește filtrele pentru o mai bună tipografie.

Poate folosi automat cratime când este nevoie. De asemenea, poate efectua o manipulare inteligentă a ofertelor, eclipselor, liniuțelor, mărcilor comerciale și simbolurilor drepturilor de autor și multe altele. Toate aceste îmbunătățiri îmbunătățesc experiența de citire pentru utilizatori.

6. Citat simplu de tragere

Citate simple de tragere

Ați văzut cum site-urile de știri populare folosesc blocaje pentru a evidenția linii captivante dintr-un articol? Acestea se numesc citate de tragere și sunt foarte eficiente în îmbunătățirea modului în care utilizatorii citesc articole mai lungi pe site-ul dvs. web.

Plugin-ul Simplu Pull Quotes vă permite să adăugați cu ușurință citate frumoase de tragere la postările dvs. pe WordPress. Puteți utiliza butonul din editorul vizual sau puteți utiliza shortcodes pentru a crea manual ghilimele în articolele dvs..

Puteți crea, de asemenea, ghilimele ușor de distribuit. Vedeți ghidul nostru despre cum să adăugați clic pe căsuțele Tweet în postările WordPress.

7. TinyMCE Advanced

TinyMCE Advanced

Dacă utilizați editorul vizual WordPress, atunci ați observat că îi lipsește funcții avansate de editare, cum ar fi modificarea dimensiunilor fontului, culorilor de fundal, tabelelor etc..

Aici intervine TinyMCE Advanced.

Extinde editorul WordPress implicit cu mai multe butoane de formatare. Puteți alege ce butoane doriți să adăugați sau să eliminați din editorul vizual.

8. Resizorul fontului Zeno

Zizer Resizer font

Utilizatorii care vizitează site-ul dvs. web pot redimensiona fonturile folosind browserul lor. Cu toate acestea, adăugarea unui redimensionator de fonturi pe site-ul dvs. web permite utilizatorilor să crească sau să reducă dimensiunea fontului după bunul lor gust.

Zizer Resizer font facilitează adăugarea unui widget de redimensionare a fontului în bara laterală. Acest widget folosește jQuery, ceea ce înseamnă că utilizatorul poate ajusta dimensiunea fontului fără a reîncărca pagina.

9. Titlul paginii Splitter

Marker de împărțire a titlului

Divizorul de titlu al paginii vă permite să împărțiți cu ușurință titlurile postări mai lungi în linii noi. Acest lucru vă permite să utilizați titluri post mai lungi, asigurându-vă în același timp că acestea pot fi citite în continuare.

Vedeți ghidul nostru pas cu pas despre cum să împărțiți titluri de postare sau pagină în WordPress.

10. Titlul secundar

Adăugarea sub-titlu la titlul postului

Asemănător divizării postului de titlu, titlul secundar vă permite să adăugați un subtitlu la titlurile dvs. de postare, pagină sau tip de postare personalizate.

11. Widget de accesibilitate

Widget de accesibilitate

Widget de accesibilitate adaugă un widget de redimensionare a fontului, care este mai accesibil pentru utilizatorii cu deficiențe de vedere.

Widget-ul permite până la patru opțiuni de redimensionare. Opțiunile implicite sunt 90%, 100%, 110% și 120%. Puteți crește sau micșora dimensiunile fontului aici.

12. Note finale

Endnotes

Endnotes oferă o modalitate mai ușoară de a adăuga note de subsol la postările dvs. pe WordPress. Puteți face notele de subsol prăbușite implicit și să se extindă atunci când un utilizator face clic pe ele.

13. Numerotarea cu comentarii a lui Greg

Numere de comentarii

Pluginul de numerotare cu comentarii pe Greg vă permite să adăugați numere lângă comentariile dvs. pe WordPress. De asemenea, este capabil să se ocupe de comentarii filetate.

Pluginul vine cu propria foaie de stil. Puteți adăuga, de asemenea, propriile dvs. stiluri personalizate pentru a controla modul în care pluginul afișează numere.

Pentru instrucțiuni detaliate, consultați ghidul nostru despre cum să adăugați numere la aspectul comentariilor WordPress.

14. Widget text colorat

Widgeturi de text colorate

Te-ai săturat de același widget text plictisitor? Color Text Widget vă permite să adăugați widget-uri cu text colorat. Acest lucru vă permite să faceți widget-ul text.

Puteți alege culoarea de fundal, textul și culorile titlului din setările widgetului. Pentru instrucțiuni detaliate, aruncați o privire la ghidul nostru despre cum să adăugați widget-uri de text colorate în WordPress.

15. Trecerea textului

Trecerea textului

Plug-ul Text Hover vă permite să adăugați cu ușurință sfaturi de instrumente la orice text doriți. Puteți crea propria listă de fraze, acronime și titluri în setările pluginului folosind un format simplu.

Puteți, de asemenea, să activați text text pentru comentarii și chiar să le faceți sensibile la litere mari.

16. Doar scris

WordPress vine cu un mod de scriere fără distracții, care a fost introdus în WordPress 4.1. Înainte de această versiune, WordPress avea un mod de scriere real fără distragere pe ecran complet, numit „Doar scris”.

Acest plugin înlocuiește pur și simplu modul actual de scriere gratuită a distragerii WordPress cu editorul de ecran complet care a fost folosit înainte de WordPress 4.1. De asemenea, vă permite să alegeți ce butoane și opțiuni doriți să păstrați în modul de scriere pe ecran complet.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune pluginuri de tipografie WordPress pentru a vă îmbunătăți designul. De asemenea, poate doriți să vedeți lista noastră cu 8 metode dovedite de promovare a postărilor vechi în WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map