16 cele mai bune seturi gratuite de pictograme pentru social media pentru WordPress

Recent, unul dintre utilizatorii noștri ne-a solicitat ajutor pentru a găsi seturi gratuite de pictograme pentru social media pe care le pot utiliza pe site-ul lor web. În timp ce, există o mulțime de plugin-uri WordPress care vă permit să adăugați pictograme de social media în WordPress, unii utilizatori ar putea dori să adauge manual imagini cu pictograme personalizate și să le conecteze la profilurile lor de social media. În acest articol, vă vom arăta unele dintre cele mai bune seturi gratuite de pictograme pentru social media pentru utilizatorii WordPress.


Dacă sunteți în căutarea de pluginuri WordPress care vă permit să adăugați pictograme de social media, consultați articolele noastre despre cum să adăugați pictograme de social media în bara laterală și în meniurile dvs. WordPress.

Dacă doriți să adăugați o bară de partajare plutitoare, cum ar fi site-ul nostru, atunci folosiți Barul social plutitor.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune seturi gratuite de pictograme pentru social media pe care le puteți utiliza.

Tutorial video

Abonați-vă la WPBeginner

Dacă nu vă place videoclipul sau aveți nevoie de mai multe instrucțiuni, continuați să citiți.

1. Genericoni

Genericons este un tip de pictogramă licențiat GPL gratuit și creat de Automattic. Este un set complet de pictograme, cu pictograme pentru cele mai populare site-uri de social media. Pentru începători, adăugarea fonturilor pentru pictograme poate fi un pic dificilă.

O modalitate mai simplă de a utiliza icoana Genericons setată pe site-ul dvs. WordPress este prin instalarea și activarea pluginului Genericon. După activare, pur și simplu mergeți la Aspect »Genericon’s și faceți clic pe pictograma pe care doriți să o adăugați.

Utilizare generică

Pictograma selectată va apărea în partea de sus. Faceți clic pe legătura de copiere a codului scurt de lângă pictograma dvs. și o fereastră pop-up va apărea cu codul scurt. Copiați și lipiți codul scurt oriunde doriți să afișați pictograma. Puteți, de asemenea, copia HTML-ul și lipiți-l într-un widget text pentru a afișa fontul pictogramei.

2. Font minunat

Font minunat

Font Awesome este un alt font de icoane gratuit și open source pe care îl puteți utiliza cu WordPress. Font Awesome vine cu o colecție mare de fonturi cu pictograme.

Puteți adăuga manual Font Awesome pe tema dvs. WordPress sau puteți utiliza un plugin. Pur și simplu instalați și activați pluginul Better Better Awesome. Este livrat cu opțiuni de shortcodes, HTML și TinyMCE pentru a adăuga cu ușurință icoane oriunde pe site-ul dvs. WordPress.

3. Pictogramele de social media plat de cele mai bune Freebies PSD

Set de pictograme de social media plat

Înțelegem că majoritatea utilizatorilor la nivel de începători ar găsi mai dificil adăugarea fonturilor pictogramei decât adăugarea fișierelor de imagine. Pictogramele de rețea socială plană este un set compact al celor mai frecvent utilizate pictograme de social media. Puteți pur și simplu descărca și extrage setul de pictograme și apoi le puteți încărca pe site-ul dvs. web Media »Adaugă nou pagina în zona de admin WordPress.

4. Geekly – 40 de icoane setate

Geekly

Acest set de pictograme vine cu 40 de icoane frumoase, inclusiv 25 de pictograme de social media. Fiecare pictogramă are dimensiuni de 512px și le puteți personaliza în Photoshop dacă aveți nevoie.

5. Icoane colorate gratuite

Icoane colorate gratuite

Acesta este un set simplu de pictograme pentru rețelele de socializare. Creat de Michael Dolejs, acest set de pictograme este disponibil ca fișier PSD. Puteți deschide fișierul PSD în Adobe Photoshop și puteți utiliza pictogramele după cum considerați de cuviință.

6. Set de pictograme pentru rețeaua de socializare plat

Set gratuit de pictograme pentru social media

Acest frumos set gratuit de pictograme pentru social media conține două variante de icoane rotunjite și pătrate. Există 10 icoane de 64x64px în format jpg și png.

7. 40 Pictograme de social media

40 de pictograme de social media

Acest frumos set de pictograme conține 40 de pictograme de social media. Fiecare pictogramă este disponibilă în patru dimensiuni 32 × 32 px, 64 × 64 px, 128 × 128 px și 256 × 256 px. Există o umbră lungă adăugată la fiecare pictogramă care dă un efect frumos fiecărei pictograme.

8. Pictograme gratuite pentru rețeaua socială de Enfuzed

Pictograme gratuite pentru social media de Enfuzed

Această pictogramă socială plat setată de Enfuzed are două variante. Pictogramele pline de culoare socială plină de culoare și pictograme de social media transparente pentru fundaluri întunecate.

9. Pachet cu icoane hexagonale

Pachet cu iconi Hex de Martz90

Acest pachet de pictograme de social media de Martz90 prezintă cele mai populare pictograme de social media în formă hexagonală. Pachetul de pictograme conține un număr mare de pictograme pentru cele mai populare site-uri de social media, site-uri de știri, servicii și jocuri.

10. Icoane plane retine Ready Circle

Set de icoane plate retina gata

Această frumoasă pictogramă de social media plat set de Land of Web este pregătită pentru retină. Toate pictogramele sunt în format png și sunt disponibile în dimensiuni 256x256px, 128x128px, 64x64px și 32x32px.

11. Pictogramele Vector Social Poligon

Pictogramele gratuite pentru rețeaua de socializare a poligonului vector setat de LunarPixel

Această frumoasă pictogramă de social media setată de LunarPixel conține 80 de icoane în formă de poligon. Pachetul conține, de asemenea, fișierele vector originale cu care să te joci.

12. 20 Pictograme de social media

20 de pictograme de social media de Dawid Dapszus

Acest set de icoane unic și frumos este creat de Dawid Dapszus. Conține 20 de pictograme pentru cele mai populare site-uri de socializare. Toate pictogramele sunt 80x80px și în format png.

13. Pictograme simple de social media plat

Icoane sociale simple

Acest frumos set de pictograme vine cu fișiere PSF și PNG. Conține 20 de pictograme, fiecare fișier pictogramă are dimensiuni de 114x114px.

14. 24 Icoane sociale gratuite gratuite

24 Set de icoane sociale plate

Acest frumos set de icoane sociale gratuite setat de Mohammed Alyousfi are 24 de icoane. Conține icoane cu dimensiuni cuprinse între 512px și 16px. Pachetul include, de asemenea, fișiere sursă în formate de fișiere AI și EPS.

15. Icoane de socializare

Pictograme de social media

Această pictogramă setată de Luke Taylor vine în două variante pentru fundaluri întunecate și deschise. Pachetul conține 89 de pictograme de social media în ambele variații.

16. Pictograma de socializare gratuită setată de Hugo

Set de pictograme pentru rețele sociale gratuite de Hugo

Un set frumos de icoane de social media create de Hugo. Pachetul conține 8 pictograme într-un fișier PSD îngrijit. Puteți utiliza apoi salvare pentru web pentru a salva pictogramele pe care doriți să le utilizați pe site-ul dvs..

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cea mai bună pictogramă de socializare gratuită setată pe site-ul tău WordPress. De asemenea, poate doriți să consultați lista noastră de 40 de instrumente utile pentru a gestiona și crește blogul dvs. WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me