16 Surse pentru Domeniul Public Gratuit și Imagini Licențiate CC0

Căutați un domeniu public gratuit cu drepturi de autor și imagini licențiate CC0 pentru blogul dvs.? Imagini de înaltă calitate pot crește nivelul de implicare al site-ului dvs. web. În acest articol, vă vom arăta 16 site-uri web excelente în care puteți găsi imagini cu domeniu public gratuit și licențe CC0 pe care le puteți folosi oriunde.


Cele mai bune surse pentru a găsi imagini cu licență de domeniu public și cc0

De ce să utilizați imagini cu licență publică gratuită sau cu domeniu public CC0?

Toate imaginile de pe web sunt protejate de drepturi de autor. Chiar dacă dreptul de autor nu este menționat, ar trebui să presupui că acestea sunt. Folosirea lor fără permisiune este ilegală.

În timp ce puteți cumpăra imagini de înaltă calitate fără drepturi de autor de pe site-urile de fotografii precum ShutterStock, nu toată lumea are bugetul pentru a cumpăra fotografii și imagini licențiate..

Acest lucru este atunci când imaginile cu domeniu public și licență CC0 vin la îndemână.

Domeniul public este termenul utilizat pentru a descrie lucrări ale căror licențe au expirat sau lucrări care sunt eliberate în mod explicit fără nicio restricție la utilizarea acestora.

CC0 este o licență care permite proprietarilor de drepturi de autor să își elibereze lucrările fără restricții deloc.

Imaginile sub domeniu public sau CC0-Licență pot fi folosite de oricine în orice scop. În calitate de proprietar al site-ului web, puteți utiliza aceste imagini în postările de pe blog, imagini prezentate, glisor, galerii de imagini, fundaluri și, practic, oriunde altundeva doriți.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune surse curate pentru domeniul public gratuit sau imaginile licențiate CC0.

1. Arhiva domeniului public

Arhiva domeniului public

O colecție foarte bine organizată și numeroasă de fotografii din domeniul public. Puteți căuta cu ușurință imaginile înregistrate în categorii sau puteți utiliza funcția de căutare.

2. Dezlegare

Unsplash

O destinație foarte populară pentru fotografii cu licență CC0 de înaltă calitate. Site-ul lansează 10 fotografii la fiecare 10 zile. Are o funcție de căutare drăguță pe care o puteți utiliza pentru a găsi imagini care se potrivesc cu anumite teme precum natura, biroul, munca etc..

3. Spațiu negativ

Spațiu negativ

Negative Space este o colecție frumos curatată de imagini licențiate CC-0 pentru bloggeri, artiști și întreprinderi mici. Are o funcție de căutare ușor de utilizat și puteți naviga, de asemenea, imagini după etichete și culori.

4. Poze de domeniu public

Poze de domeniu public

Public Domain Pictures oferă imagini, grafică și vectori gratuite de înaltă calitate pentru descărcări. Imaginile sunt sortate în categorii pentru o navigare ușoară.

5. Stoc vechi nou

Stoc vechi nou

După cum sugerează și numele, acest site web prezintă o colecție frumoasă de fotografii de epocă care sunt acum în domeniul public.

6. Pixabay

Pixabay

Pixabay oferă o colecție mare de imagini gratuite. Site-ul a fost actualizat regulat, astfel încât veți găsi acolo imagini noi și mai puțin utilizate.

7. Pickup Image

Pickup Image

Pickup Image oferă o colecție uriașă de imagini din domeniul public. Site-ul poate fi ușor răsfoit prin etichete sau puteți încerca căutarea. De asemenea, oferă clipart-uri și grafică gratuite.

8. SplitShire

SplitShire

SplitShire este o frumoasă colecție de fotografii ale lui Daniel Nanescu lansate sub licența CC0. Puteți răsfoi site-ul folosind filtrul de etichete sau puteți vizualiza imagini în vizualizarea mozaicul.

9. Biblioteca Britanică

Contul flickr al Bibliotecii Britanice prezintă peste un milion de ilustrații, desene și lucrări luate din cărți din secolele 17, 18 și 19. Toate aceste lucrări sunt lansate sub licență CC0 și pot fi utilizate oriunde fără restricții.

10. Magdeleine

Magdeleine

Magdeleine este o resursă foarte ușor de navigat pentru fotografii gratuite. Acesta oferă atât domeniu public, cât și imagini care necesită atribuire, deci asigurați-vă că imaginea pe care o descărcați este marcată sub domeniul public.

11. LibreShot

LibreShot

LibreShot prezintă opere ale fotografului Martin Vorel lansate pe domenii publice.

12. PDPics

PDPics

O colecție ușoară de a răsfoi colecția de fotografii gratuite din domeniul public. PDPics are o colecție mare de mii de imagini de domeniu public pe care le puteți descărca și utiliza în postările de pe blog.

13. Art. Refolosibile

Art. Refolosibile

Arta reutilizabilă este o colecție de peste 3000 de desene vintage, ilustrații și opere de artă. Toate lucrările afișate pe site sunt în domeniul public.

14. Skitterphoto

Skitterphoto

O colecție frumos curatată de imagini licențiate CC0. Site-ul prezintă lucrări ale fotografilor proprii, astfel încât veți găsi fotografii mai puțin utilizate și unice.

15. StockSnap.io

StockSnap.io

StockSnap este o cură de frumoase fotografii gratuite, în care sute de imagini sunt adăugate săptămânal.

16. Imagini cu hambar

Imagini cu hambar

Barn Images este o colecție frumos curatată de imagini licențiate CC0. Puteți răsfoi imagini în categorii sau etichete sau puteți căuta cuvinte cheie. Toate imaginile sunt disponibile în rezoluție înaltă pentru descărcări gratuite.

Asta-i tot, sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cele mai bune surse pentru imagini cu domeniu public gratuit și licențe CC0 pentru site-ul tău. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru despre cum să accelerați WordPress, salvând imagini optimizate pentru web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map