19 cele mai bune teme imobiliare WordPress pentru agenții imobiliari (2020)

Căutați cele mai bune teme WordPress imobiliare? WordPress este cel mai popular constructor de site-uri printre companiile imobiliare, agenții imobiliari și companiile de administrare a proprietăților pentru a-și expune listările.


În mod implicit, majoritatea temelor WordPress sunt realizate fie pentru bloguri, fie pentru site-uri web de afaceri. Acest lucru face un pic mai greu să găsești o temă imobiliară adecvată.

În acest articol, vă vom arăta unele dintre cele mai bune teme imobiliare WordPress care vă vor ajuta să vă gestionați înregistrările și să vă dezvoltați afacerea.

Cele mai bune teme imobiliare WordPress pentru agenții imobiliari

Construirea unui site web imobiliar pentru agenții imobiliari

Primul lucru pe care trebuie să-l știți este că toate temele de pe acest site web sunt destinate site-ului WordPress.org de sine stătător și nu vor funcționa la majoritatea planurilor WordPress.com. Vă rugăm să consultați comparația noastră dintre WordPress.com și WordPress.org pentru mai multe detalii.

Veți avea nevoie de următoarele elemente pentru a crea un site web imobiliar utilizând WordPress:

 • Gazduire WordPress (aici sunt stocate fișierele site-ului dvs. web)
 • Un nume de domeniu (De exemplu, wpbeginner.com)
 • Un plugin WordPress imobiliar
 • O temă WordPress imobiliară

În primul rând, trebuie să obțineți un nume de domeniu și web hosting.

Vă recomandăm să folosiți Bluehost sau SiteGround, deoarece ambele sunt recomandate oficial de WordPress.

Bluehost vă va oferi chiar un nume de domeniu gratuit + certificat SSL gratuit dacă vă înregistrați folosind linkul de mai sus.

După ce v-ați înscris pentru găzduire, puteți merge înainte și instala WordPress.

Pentru instrucțiuni mai detaliate, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să creați un site web IDX imobiliar folosind WordPress.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la selecția noastră de experți a celor mai bune teme WordPress pentru imobiliare.

1. AgentPress Pro

AgentPress Pro

AgentPress Pro este o temă imobiliară WordPress premium pentru agenții imobiliari. Vine cu pluginul AgrentPress care vă permite să adăugați un sistem de gestionare a listelor pe site-ul dvs. WordPress.

AgentPress este livrat cu 4 scheme de culori, widget-uri personalizate, fundaluri, anteturi și panou de opțiuni tematice. Este dezvoltat de StudioPress și funcționează pe topul cadrului tematic puternic al Genesis. Geneza urmărește toate cele mai bune practici și tocmai de aceea am creat și tema web WPBeginner.

StudioPress face parte acum din WP Engine, cea mai populară companie de găzduire WordPress administrată. Puteți obține această temă și toate celelalte 35 de teme StudioPress dacă vă înscrieți la găzduirea WP Engine pentru a vă construi site-ul.

Bonus: utilizatorii WPBeginner beneficiază de 20% reducere suplimentară. Începeți cu WP Engine.

2. Astra

Astra

Astra este o frumoasă temă WordPress, care este proiectată pentru a fi utilizată pentru orice fel de site-uri web, inclusiv pentru afaceri imobiliare. Această temă flexibilă vine cu zeci de site-uri web pregătite care pot fi instalate cu un singur clic.

Este compatibil cu toate pluginurile esențiale WordPress și poate fi utilizat cu orice plugin imobiliar la alegere. Începătorii le-ar fi ușor să personalizeze cu setări tematice mai simple.

3. OceanWP

OceanWP Bright

OceanWP este o temă populară gratuită WordPress, cu tone de caracteristici asemănătoare premium și o flexibilitate incredibilă. Această temă WordPress multifuncțională este dotată și cu o versiune pro, care vă oferă acces la zeci de demo-uri web gata făcute pe care le puteți instala rapid.

Este foarte personalizabil și funcționează cu toți constructorii de pagini populare și plugin-uri imobiliare. Este livrat cu șabloane de pagină încorporate, widget-uri personalizate, meniuri de navigare multiple, machete multiple, zone de widget-uri, antet personalizabil și fundaluri.

4. Divi

Divi Imobiliare

Divi este ultima temă WordPress multifuncțională. Este livrat cu constructorul Divi, un popular plugin pentru construirea paginilor de drag and drop și mai multe machete de site-uri gata făcute pentru diferite tipuri de site-uri web.

De asemenea, este livrat un pachet de machete imobiliare completat cu o pagină de destinație, șablon de listări, pagina de contact, despre pagină și widget-uri personalizate.

Divi este destul de ușor de utilizat și de configurat. Puteți schimba cu ușurință culorile, aspectul, fonturile și șabloanele folosind instrumente simple de punct și clic.

5. Altitudine Pro

Altitudine Pro

Altitude Pro este o temă elegantă de afaceri WordPress, realizată în topul cadrului tematic Genesis. Este potrivit pentru agenții imobiliari, brokerii, site-urile de coaching și training. Pagina sa de pornire prezintă un fundal pe ecran complet cu mesajul dvs. de bun venit și apel la acțiune.

Este livrat cu mai multe șabloane de pagini, suport pentru constructor de pagini, widget-uri personalizate și un aspect de pagină de start widgetized. Este optimizat pentru editorul de blocuri Gutenberg și vine cu suport complet WooCommerce.

6. Prezență

Prezență imobiliară

Prezența este o temă pentru toate scopurile WordPress realizată special pentru site-urile web pentru afaceri mici. Acesta include 10 proiecte de site-uri web gata făcute, inclusiv unul pentru un site web imobiliar. Toate demo-urile site-ului web pot fi ușor instalate cu un singur clic.

Site-ul imobiliar vine cu șablonul de listări, pagina agentului, widget-ul de căutare și suportul IDX. De asemenea, include 6 scheme de culori, glisiere, galerii foto și widget-uri personalizate pentru integrarea social media.

7. Ultra

Themify Ultra

Ultra este o altă temă WordPress excelentă cu mai multe scopuri, care poate fi folosită cu ușurință pentru a face un site web imobiliar. Este livrat cu pluginul pentru constructorul de pagini Themify, mai multe site-uri web gata făcute și peste 60 de machete.

Capabilitățile sale simple de drag and drop o fac super ușor de utilizat și personalizat pentru nevoile dvs. Funcționează cu toate cele mai populare pluginuri imobiliare WordPress, permițându-vă să adăugați cu ușurință listări, căutare de proprietăți și funcții ale profilului agentului.

8. Agent imobiliar

agent imobiliar

Realtor este o temă premium pentru agențiile imobiliare, agențiile și site-urile de listare a imobilelor. Este dotat cu zona de afișare cu funcții complete, care poate fi afișată în grila sau în vizualizarea listei.

De asemenea, dispune de un filtru și o căutare avansată de proprietăți, hartă de proprietăți (construită folosind API-ul Google Maps), pagina de profil a agenților imobiliari, șabloane de listare multiple. Are diverse shortcodes, widget-uri personalizate și toate opțiunile pe care doriți să le vedeți într-o temă premium.

9. Engine Engine

EstateEngine

Motor Engine este poate converti orice site web în propriul motor imobiliar. Puteți să vă generați bani site-ul dvs. imobiliar, permițând utilizatorilor să își adauge propriile înregistrări contra cost.

Are un puternic filtru de căutare cu listare, cu suport Google Maps, galerii, glisoare și widget-uri personalizate. De asemenea, Estate Engine vine cu o temă mobilă pe care o vor vedea utilizatorii dvs. de telefonie mobilă, care arată la fel de frumos, fără a compromite funcționalitatea.

10. Academia Pro

Academy Pro

Academy Pro este o temă WordPress concepută pentru formare, cursuri online și comunități de învățare. Este ideal pentru agenții imobiliari, instruire imobiliară, consultanță și afaceri similare.

Această puternică temă WordPress este dezvoltată de StudioPress. Funcționează pe cadrul tematic Genesis, care asigură cele mai bune performanțe și standarde de codificare superioare. Este foarte ușor de personalizat și vine cu un antet flexibil, glisare și plasare a paginii de pornire, șabloane de pagini multiple și suport complet Gutenberg.

11. WPCasa Elviria

Elviria

Construit pe WPCasa, un cadru conceput special pentru site-urile web imobiliare. Eliviria este o temă elegantă de WordPress cu caracteristici imobiliare puternice coapte în interior.

Are widgeturi de listare, glisor de listări și carusel de listări. Există mai multe machete de pagini de pornire cu opțiuni de culori nelimitate.

12. reședință

Şedere

Reședința este o temă imobiliară mobilă, elegantă. Dispune de listări alimentate cu Google Maps și filtru de căutare IDX-MLS, ceea ce facilitează găsirea listelor pentru utilizatori.

Această frumoasă temă vine cu widget-uri personalizate, machete multiple de pagini, carusel cu galerie și convertor de monede și unități.

13. WP Real Estate

WP Real Estate

WP Real Estate este o temă gratuită WordPress creată special pentru agenții imobiliari, brokerii și agențiile. După activare, tema recomandă un plugin imobiliar care adaugă funcții de listare a proprietăților, inclusiv o bara de căutare filtrabila.

Include o secțiune de postări prezentate, pictograme de social media, antet personalizabil, fundal personalizat și fonturi Google. Toate opțiunile de temă sunt organizate în mod corect în cadrul personalizatorului de teme, ușor de configurat.

14. WPCasa Bahia

Bahia

Tema Bahia de la WPCasa pentru agenții imobiliari prezintă imagini de fundal mari pe pagina principală, cu o funcție de căutare foarte proeminentă pentru înregistrări. Această frumoasă temă imobiliară vine cu mai multe machete de homepage, widget-uri personalizate, șabloane și multe altele.

15. strada principală

Strada principala

Main Street este o temă imobiliară de tip WordPress, cu integrare IDX-MLS și dispunere pregătită pentru mobil. Are suport integrat pentru hărți Google, prezentare de diapozitive a proprietăților, galerii de proprietăți superbe, căutare rapidă cu fulgere cu aspect profesional pentru agenți și agenți imobiliari.

16. Londra

Londra

Londra este o altă temă WordPress concepută pe topul cadrului WPCasa. Este elegant și modern, cu imagini de fundal mari și o căutare a listelor afișate în mod evident.

Este ușor de personalizat cu mai multe opțiuni de culoare, șabloane personalizate, coduri scurte și suport IDX. Are pagini de listări widgetized, mai multe opțiuni de dispunere a paginii de pornire și importator demo cu un singur clic.

17. Real Estater

Real Estater

Real Estater este o temă gratuită pentru imobiliare WordPress, cu un design profesionist. Vine cu un aspect complet personalizabil al paginilor de pornire, cu secțiuni pentru listări de proprietăți, despre noi, funcții, servicii, închirieri și galerie.

Acceptă pluginuri imobiliare populare pentru a gestiona listările de proprietăți și pentru a adăuga o funcție de căutare a listelor. Include anteturi personalizate, fundaluri, meniul de social media și alegeri de aspect pentru postări și pagini individuale.

18. Oslo

Oslo

Oslo este o frumoasă temă WordPress strălucitoare pentru agenții imobiliari. Are listări de căutare, filtre, șabloane și suport complet IDX.

În afară de asta, este SEO prietenos, gata pentru mobil și este livrat cu tone de funcții necesare pentru a construi un site web imobiliare minunat.

19. Oikia

Oikia

Tema Oikia WordPress pentru agenții imobiliari și agenții este o temă puternică bogată în caracteristici. Dispune de o hartă avansată și un filtru de locație integrat în gestionarea listărilor. Are tipuri de postare personalizate, widgeturi, coduri scurte și multiple opțiuni de culoare.

Asta este tot pentru acum.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cea mai bună temă imobiliară WordPress pentru agenții imobiliari. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru SEO SEO pas cu pas pentru începători.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map