19 Cele mai bune teme WordPress pentru Podcasters

Căutați o temă WordPress perfectă pentru site-ul dvs. de podcast? Avem un articol despre cum să începeți un podcast în WordPress, iar mai mulți dintre cititorii noștri solicită cele mai bune sugestii de temă pentru podcast. În acest articol, am ales unele dintre cele mai bune teme WordPress pentru Podcasters.


Teme WordPress pentru podcasters

Construirea unui site web Podcast cu WordPress

WordPress este un constructor popular de site-uri printre podcasterii din întreaga lume. În principal, datorită flexibilității și ușurinței sale de utilizare.

Există două tipuri diferite de WordPress și este foarte important să îl alegeți pe cel potrivit. WordPress.com, care este o platformă găzduită, și WordPress.org, care este, de asemenea, cunoscut sub numele de WordPress auto-găzduit. Pentru detalii, consultați comparația noastră dintre WordPress.com și WordPress.org.

Vă recomandăm să utilizați WordPress.org în mod independent pentru a crea site-ul dvs. de podcast. Îți oferă acces la toate funcțiile puternice WordPress din cutie.

Pentru a începe site-ul dvs. web cu WordPress găzduit, veți avea nevoie de un nume de domeniu (de exemplu, wpbeginner.com). Aceasta va fi adresa site-ului dvs. web pe internet. De asemenea, veți avea nevoie de un cont de găzduire WordPress, aici sunt stocate fișierele site-ului dvs. Web.

Vă recomandăm să folosiți Bluehost. Sunt una dintre cele mai mari companii de hosting din lume și un furnizor de hosting de WordPress recomandat oficial.

În continuare, va trebui să vă configurați podcast-ul. Pentru instrucțiuni detaliate, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să porniți un podcast.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune teme WordPress pentru podcasters.

1. Tusant

Tusant

Tusant este o temă excelentă de podcasting WordPress, creată special pentru podcasters, trupe de muzică, vlog-uri și alte site-uri web bogate în multimedia. Dispune de o impresionantă dispunere modernă a paginii de pornire care pune media și centrul în fața dvs..

Puteți afișa playerul dvs. podcast oriunde pe site-ul dvs. web. Acceptă liste de redare audio / video, episoade individuale și formate multiple. Este complet mobil, astfel încât utilizatorii să vă asculte podcast-ul pe orice dispozitiv. Majoritatea setărilor tematice ar funcționa doar din cutie, dar există și o mulțime de opțiuni de personalizare pentru a schimba culorile, pentru a aranja widget-uri și multe altele.

2. Ultra

Themify Ultra

Ultra este o temă pentru toate scopurile WordPress care vine la pachet cu modele gata făcute și instalare cu 1 clic. De asemenea, include un constructor de pagini puternic pentru a edita orice pagină sau a crea propriile modele.

Ultra vine cu funcții care vă vor face podcast-ul să iasă în evidență. Include un player audio frumos care merge împreună cu tema dvs. fără efort. Pentru o configurare mai ușoară, dispune de un clic de importator demo și pagina de setări teme personalizate.

3. Gumbo

gumbo

Gumbo este o altă temă WordPress excelentă pentru podcasters. Este conceput pentru a lăsa o primă impresie de durată pentru publicul dvs. cu un design uimitor și modern.

Vine cu suport complet pentru găzduirea podcast-ului Blubrry și pluginul pentru podcast PowerPress. De asemenea, acceptă self-hosting-uri, precum și încorporari externe de la orice gazdă, inclusiv Soundcloud, YouTube, Vimeo și multe altele.

4. Ardei+

Pepper +

Pepper + este o temă WordPress multifuncțională potrivită pentru orice fel de site-uri, inclusiv podcast-uri. Este nevoie de o abordare modulară pentru proiectare și vă permite să trageți și să fixați articole pe o pagină pentru a crea designuri frumoase.

Este livrat cu mai multe modele de site-uri web gata făcute cu conținut demo pe care îl puteți instala cu 1 clic și apoi puteți edita paginile cu conținutul dvs. Este foarte ușor de utilizat și funcționează frumos cu plugin-uri esențiale WordPress, inclusiv orice plugin-uri de podcasting pe care poate doriți să le utilizați.

5. Satchmo

Satchmo

Satchmo este o temă de podcasting WordPress concepută special pentru podcasters. Prezintă un design superb, cu o imagine de fundal mare, butonul de apel la acțiune și ultimul widget de episod.

Are multe caracteristici legate de podcasting și un player de episod frumos, care arată excelent pe toate dispozitivele. De asemenea, vine cu suport complet pentru plugin-urile pentru construirea paginilor și glisează și funcționează cu toate pluginurile WordPress de top pentru podcasters.

6. Muzică

Muzică

După cum sugerează și numele, Music este o temă WordPress concepută pentru muzicieni, artiști, emisiuni radio și podcast-uri. Este dotat cu o imagine de fundal cu ecran complet și cu un player audio cu lățime completă în partea de jos.

Este foarte ușor de utilizat și include tot ce ai nevoie pentru site-ul tău de podcasting. Are un constructor de drag and drop super flexibil care vă permite să creați cu ușurință proiecte nelimitate de unul singur. Configurarea temei este destul de simplă, puteți importa și conținut demo pentru a face și mai ușoară configurarea.

7. Oscilator

Oscilatorul

Oscilatorul este o temă WordPress puternică, dar ușor de utilizat, pentru muzicieni și podcast-uri. Este livrat cu un player audio audio frumos care arată excelent și pe dispozitivele mobile.

Include secțiuni încorporate pentru a adăuga glisiere, artiști, discografie, evenimente, galerii foto și videoclipuri. Are o pagină de pornire drag and drop cu widget-uri personalizate pentru descoperirea de conținut și integrarea social media.

8. Lenscap

Lenscap

Lenscap este o temă WordPress frumos proiectată pentru reviste și toate site-urile web bogate în media, inclusiv podcast-uri. Pagina sa de pornire dispune de un carusel de conținut extrem de personalizabil, care vă permite să afișați cel mai bun podcast în partea de sus.

Este foarte ușor de utilizat și toate opțiunile tematice sunt bine organizate. Funcționează din cutie și vine cu un ghid la îndemână pentru a vă ajuta să vă configurați site-ul. Este gata comerțul electronic și poate fi folosit și pentru a adăuga un magazin online.

9. Monocrom

Monocrom

Dacă sunteți în căutarea unei teme WordPress minimaliste, atunci ar trebui să aruncați o privire asupra Monochrome. Acesta oferă o mulțime de spații albe, cu o tipografie elegantă, care face ca conținutul tău să ia în evidență.

Este construit pe partea de sus a cadrului tematic Genesis, care este excelent pentru performanță și viteză. Are un antet personalizabil, ușor de configurat pagina principală cu mai multe zone pregătiți pentru widgeturi unde puteți plasa un widget audio player.

10. Oxium

Oxium

Oxium este o temă WordPress pentru muzică, artiști, trupe și podcast-uri. Dispune de un design unic, cu o bară laterală îngustă și meniuri de navigare în stânga și conținutul dvs. cel mai important în dreapta.

Include audio player audio și secțiuni personalizate pentru a adăuga artiști, galerii video, fotografii și multe altele. Cu pagina sa principală widgetized, opțiunile puternice și widget-urile personalizate, este destul de ușor de configurat și utilizat.

11. Media

Medias

Medias este o temă puternică WordPress pentru bloguri, podcast-uri și site-uri web personale. Vine cu mai multe machete și stiluri pentru a afișa postările și alt conținut.

Alte caracteristici notabile includ mega menu, pluginul glisant, antetul personalizat și fonturile Google. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a crea site-uri WordPress multilingve cu WPML.

12. Amplifica

Amplifica

Amplify este o temă WordPress pentru muzicieni, artiști, podcast-uri și alte site-uri web care utilizează conținut audio. Vine cu un plugin de companie pentru a adăuga cu ușurință player audio, discografie, artiști și multe altele.

Are șabloane pentru pagini de evenimente, galerii video, galerie foto și albume și piese. Este compatibil cu Beaver Builder, care vă permite să vă creați propriile machete de pagini personalizate dacă aveți nevoie.

13. Obsidian

Obsidian

Căutați o temă WordPress mai modernă și mai elegantă, atunci vă va plăcea Obsidianul. Această temă elegantă de WordPress prezintă o schemă de culori închise cu fundal pe ecran complet și un player audio.

Include suport complet pentru afișarea listelor de redare audio, precum și conținut video pe site-ul dvs. web. Configurarea temei este gestionată cu un personalizator live care vă permite să vedeți modificările pe măsură ce editați site-ul.

14. Proiectant

proiectant

Designer este practic o temă de portofoliu WordPress pentru orice fel de artiști și designeri. Ceea ce o face potrivită pentru podcasting este că vine cu șabloane frumoase pentru a afișa conținutul audio, ceea ce este excelent pentru site-urile de podcasting..

Este super user-friendly și vine doar cu opțiuni de care aveți nevoie. Este compatibil cu toate pluginurile de podcasting și vine cu șabloane pentru formularul de contact, portofoliu video, pagina blogului și multe altele.

15. Promenada

Promenadă

Promenada combină minimalismul cu stilul în temeiul WordPress frumos lucrat. Conceput pentru conținut audio, muzicieni și trupe, această temă este perfectă pentru podcast-uri serioase, deoarece permite utilizatorilor să se concentreze mai mult pe conținut decât alte elemente..

Alte caracteristici notabile includ asistență completă pentru conținut video audio, postări conexe, suporturi pentru fonturi Google și TypeKit, concerte și șablon de pagină cu lățime întreagă pentru a fi folosit cu orice plugin pentru constructor de pagini..

16. Nayma

Nayma

Nayma este o temă WordPress multifuncțională care poate gestiona orice fel de conținut și să o facă să pară frumoasă. Este potrivit pentru podcast-uri și vine cu un format de postare audio care funcționează excelent pentru episoadele de podcast.

Este gata comerțul electronic și acceptă și site-uri web multilingve. Are șabloane încorporate pentru portofoliu, galerii, adăugând un formular de contact și multe altele. Pentru o configurare mai ușoară se livrează cu mai multe modele gata făcute cu conținut pe care îl puteți înlocui doar cu propriul dvs..

17. Urme

Melodii

Dacă sunteți în căutarea unei teme gratuite, atunci aruncați o privire la Tracks. Prezintă un design întunecat, simplu și minimalist, care îl face excelent pentru publicarea atât a textului, cât și a conținutului audio.

Funcțiile notabile includ pictogramele de social media, bara de căutare, controale de afișare a comentariilor, machete premium și multe altele. Este ușor de utilizat și toate opțiunile tematice pot fi accesate sub personalizatorul live.

18. Elegant

Themify Elegant

Elegant este o temă WordPress frumos concepută pentru a afișa frumos tot felul de conținut cu un aspect fără distragere. Este potrivit pentru bloguri personale, podcasters și site-uri de reviste care au nevoie de un design simplu.

Include tipografie frumoasă, machete nelimitate, secțiune de portofoliu, antet personalizat, șabloane de pagină și scheme de culori multiple. Are un puternic constructor de pagini pentru a duce site-ul dvs. web la nivelul următor.

19. Dixie

Gamelă

Dixie este special creată pentru WordPress pentru podcasters. Dispune de un design uimitor al paginii de pornire cu fundal pe ecran complet și player de episoduri. Acesta este încărcat cu funcții legate de podcasting, care vă vor ușura să vă configurați rapid site-ul dvs. de podcasting.

De asemenea, acceptă toate plugin-urile populare de podcasting, precum și plugin-urile de creare a paginilor WordPress. Include mai multe opțiuni de aspect, pagina gazdelor podcast și formularul de înscriere la Newsletter. Are o mulțime de opțiuni de temă și întreaga temă este gata de traducere.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cea mai bună temă WordPress pentru podcasting. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru SEO SEO pas cu pas pentru începători.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me