19 tipuri de site-uri pe care le puteți crea cu WordPress

Atunci când oamenii decid de ce ar trebui să folosească WordPress, deseori suntem întrebați despre „se poate face WordPress [blank]? Răspunsul este în mare parte da. În acest articol, vă vom arăta 19 tipuri diferite de site-uri web pe care le puteți crea cu WordPress, fără a învăța abilități de programare.


Construirea de site-uri web cu WordPress

Noțiuni introductive cu WordPress

Veți avea nevoie de găzduire WordPress și de un nume de domeniu pentru a începe site-ul dvs. WordPress. Avem un ghid pas cu pas despre cum să vă faceți site-ul cu WordPress.

Dacă doriți doar să vă jucați cu WordPress, atunci îl puteți instala pe computer. Uitați-vă la tutorialele noastre despre instalarea WordPress pe computerele Windows și Mac.

1. Blog sau site personal

WordPress a început ca o simplă platformă de blogging și a evoluat rapid într-un puternic CMS. În ultimii 12 ani, acele bloguri și componente web personale nu au dispărut.

Au devenit mai șlefuite, sofisticate și mai mature. Dacă doriți să creați un blog sau un site personal, atunci veți găsi o mulțime de instrumente pentru a vă gestiona și crește WordPress-ul rapid.

2. Site-ul de afaceri

Site-ul de afaceri WordPress

WordPress este cel mai simplu mod de a construi un site web de afaceri cu aspect profesional. Este atât de puternic încât multe mărci de nume mari folosesc WordPress pentru a-și alimenta site-urile. Îți oferă instrumente ușoare pentru a lansa rapid un site web și apoi a-l extinde pe măsură ce afacerea ta crește.

3. comerț electronic

Magazinele de comerț electronic bazat pe WordPress

WordPress devine rapid o soluție de construire a site-urilor de comerț electronic. Există pluginuri grozave precum WooCommerce, Easy Digital Downloads și WPEcommerce care transformă site-ul dvs. WordPress într-o platformă de comerț electronic complet funcțional. Puteți accepta plăți, gestiona inventarul, transportul, taxele și utilizatorii de pe același acoperiș.

4. Consiliul de muncă

Consiliul de lucru bazat pe WordPress

Mai multe site-uri populare, cum ar fi Smashing Magazine, Problogger, etc folosesc forumuri de muncă ca o sursă suplimentară de venit. Există o cerere din ce în ce mai mare de forțe de muncă de nișă care răspund nevoilor unei anumite industrii sau specializări.

WordPress vă permite să creați cu ușurință un tabel în care angajatorii pot posta listări de locuri de muncă și profesioniștii pot răspunde la acestea.

5. Director de afaceri

Director de afaceri

La fel ca forumurile de locuri de muncă, există o cerere din ce în ce mai mare de directoare de afaceri de nișă pe web. Există câteva plugin-uri excelente pentru directorii de afaceri WordPress care vă permit să creați cu ușurință un director de afaceri.

Puteți crea chiar și un director web care nu se limitează numai la companii.

6. Întrebare & Raspunde site-ul web

Crearea site-ului de întrebări și răspunsuri în WordPress

Doriți să vă creați propria versiune de Yahoo Answers, Stack Exchange sau Quora? Cu WordPress puteți crea cu ușurință un site de întrebări și răspunsuri. Combină-l cu alte instrumente și îți poți construi o comunitate online înfloritoare de-a ta.

7. Site-uri non-profit și site-uri religioase

Crearea site-urilor non-profit cu WordPress

WordPress este gratuit ca în libertate (vezi ghidul nostru de ce este WordPress gratuit?). Acest lucru îl face o soluție ideală pentru organizațiile non-profit.

Cu plugin-uri WordPress puteți adăuga formular de donație și să strângeți bani acceptând donații paypal. Există câteva teme excelente pe WordPress pentru biserici și non-profit.

8. Site-uri de portofoliu

Site-uri de portofoliu cu WordPress

Aveți nevoie de un loc în care să vă prezentați munca? Puteți adăuga cu ușurință un portofoliu pe site-ul dvs. WordPress cu galerii de imagini uimitoare și glisoare frumoase. WordPress poate fi folosit pentru a oferi o experiență de utilizator foarte elegantă și lustruită pentru site-ul dvs. de portofoliu, ușurând pentru alții să răsfoiască și să învețe despre munca dvs..

9. Comunități online

Comunități și forumuri online

WordPress poate fi folosit ca un forum online folosind forumul ușor bbPress. Puteți adăuga chiar și funcții sociale pe un site WordPress cu pluginuri precum BuddyPress.

10. Site-ul cuponului

Site cupoane cu WordPress

Doriți să câștigați comisioane de afiliere de la mii de site-uri web care oferă reduceri speciale la produsele și serviciile lor? Utilizați WordPress pentru a crea un site cupon. Vă permite să adăugați, să gestionați și să expirați cupoane cu ușurință. Utilizatorii dvs. pot vota și evalua cupoanele și totul se potrivește chiar în zona dvs. de administrator WordPress.

11. Site-uri de licitație

Licitatii

Vrei să rulezi propriul eBay ca site-ul licitațiilor? Cu WordPress, puteți crea un site de licitație complet funcțional. Utilizatorii pot licita online, efectua plăți și veți câștiga prin simpla furnizare a unei platforme pentru industria dvs. de nișă.

12. Site-uri multilingve

Site-uri multilingve WordPress

Puteți instala WordPress în multe limbi, dar puteți crea și un site web multilingv. Vedeți cât de ușor este să creați site-uri web multilingve folosind WordPress.

13. Site-uri bazate pe cunoștințe / Wiki

Creați o bază de cunoștințe wiki în WordPress

Doriți să adăugați o secțiune de documentare cu o bază de cunoștințe sau articole precum wiki? WordPress vine cu pluginuri grozave care transformă rapid site-ul dvs. într-un wiki ușor de navigat pe baza de cunoștințe.

14. Podcasting-uri

Creați un site de podcasting cu WordPress

WordPress și podcasting merg mână în mână. Majoritatea podcasterilor de pe web folosesc WordPress pentru site-urile lor web. Vedeți ghidul nostru pas cu pas despre cum să porniți un podcast cu WordPress.

15. Site-uri de afiliere de nișă

Site-uri de marketing de afiliere de nișă folosind WordPress

Doriți să faceți o comisie referindu-vă utilizatorii la produse și servicii? Iată cele mai bune instrumente și pluginuri de marketing afiliat disponibile pentru WordPress. Aceste instrumente vă vor spori veniturile afiliate și vor face lucrurile mult mai ușoare.

16. Site-uri fotografice

Site-uri de fotografie

Ești fotograf profesionist sau amator? Doriți să vă împărtășiți fotografiile de vacanță în familie? Cu WordPress și Galeria Envira, puteți crea site-uri de fotografii uimitor de frumoase. Puteți adăuga galerii, albume, titluri, subtitluri, ferestre de tip lightbox, prezentări de diapozitive și clopote și fluiere.

Există, de asemenea, tone de șabloane de fotografie disponibile pentru WordPress.

17. Site-uri școlare sau colegiale

Site-uri de școli sau colegii folosind WordPress

WordPress alimentează mii de școli și site-uri web ale colegiilor din întreaga lume. Este sigur, sigur și ușor de gestionat. Vedeți lista noastră de universități populare care folosesc WordPress.

18. Bloguri private

Site-uri private WordPress

Vrei să îți păstrezi blogul tău WordPress? Vedeți cât de ușor puteți face blogul dvs. WordPress complet privat. Derulați proiecte de echipă, jurnale sau orice doriți într-un mediu sigur, departe de ochii indurerați.

19. Bloguri de familie

Bloguri de familie

Cu sistem de management media și utilizator integrat, WordPress este perfect pentru a crea site-uri web mici de familie. Creați site-uri web frumoase pentru nunți, încărcați fotografii de familie sau adăugați bârfe de familie. WordPress poate oferi distracție nesfârșită pentru toți membrii familiei cu vârsta de peste 10 ani. Vedeți lista noastră cu cele mai bune teme WordPress pentru blogurile de familie.

Sperăm că acest articol v-a oferit câteva idei despre tipul de site-uri web pe care le puteți crea cu WordPress. Începând cu WordPress este mai ușor cu WPBeginner, vedeți cum puteți profita la maximum de resursele de învățare gratuite ale WPBeginner.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map