21 Cele mai bune teme WordPress ale Bisericii pentru Biserica Ta (2020)

Căutați cele mai bune teme WordPress pentru biserica dvs.?


Cele mai populare teme WordPress sunt concepute pentru companii sau site-uri web personale, ceea ce face dificilă găsirea temei perfecte pentru biserici și organizații religioase.

În acest articol, vom împărtăși lista noastră aleasă cu cele mai bune teme bisericești pentru WordPress.

Cele mai bune teme WordPress ale Bisericii

Construirea unui site web al Bisericii cu WordPress

Există două tipuri de site-uri web WordPress. WordPress.com, care este o soluție de blog găzduită și WordPress.org, care este o platformă de construire a site-urilor self-gazdate. Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru cu privire la diferența dintre WordPress.com și WordPress.org.

Veți avea nevoie de site-ul WordPress.org care se găzduiește cu sine pentru a profita de toate caracteristicile și flexibilitatea unui site WordPress.

Pentru a porni site-ul dvs. web, veți avea nevoie de un cont de găzduire WordPress (aici este site-ul dvs. web pe internet) și un nume de domeniu (aceasta va fi adresa site-ului dvs. pe internet), cum ar fi wpbeginner.com.

Vă recomandăm să folosiți Bluehost. Sunt una dintre cele mai mari companii de găzduire din lume și, de asemenea, unul dintre partenerii oficiali de găzduire WordPress.

Acestea oferă utilizatorilor WPBeginner o reducere generoasă la găzduire + un nume de domeniu gratuit și un certificat SSL.

→ Faceți clic aici pentru a obține această ofertă exclusivă Bluehost ←

În continuare, va trebui să instalați WordPress. Dacă doriți instrucțiuni pas cu pas, puteți urma articolul nostru despre cum să faceți un site web.

După instalare, va trebui să selectați tema WordPress perfectă pentru site-ul dvs. web. Puteți alege o temă din selecția noastră de experți de mai jos și apoi urmați instrucțiunile noastre despre cum să instalați un articol cu ​​tema WordPress.

Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune teme WordPress pentru biserici, gratuite și plătite.

1. Astra

Biserica Astra

Astra este o temă populară multifuncțională WordPress. Vine cu 100 de site-uri gata făcute, inclusiv un șablon complet funcțional pentru biserica sau pentru site-ul non-profit.

Tema are suport SEO integrat, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. web se va încadra în motoarele de căutare și veți primi mai mulți vizitatori. Este ușor de personalizat folosind constructorii de pagini drag and drop și personalizatorul WordPress live.

2. Divi

Biserica Divi

Divi este o temă WordPress puternică și un constructor de pagini final. Livrează cu mai mult de 100 de pachete de layout și peste 800 de modele pre-făcute, ceea ce face mai ușor să selectați un layout pentru site-ul bisericii dvs..

Vine cu peste 40 de elemente și module care trebuie să adăugați funcții și opțiuni pe site-ul dvs. Divi vă permite, de asemenea, să creați elemente globale personalizate pentru a aplica aceleași setări pe toate paginile și postările dvs..

3. Proces de informare

Outreach Pro

Outreach Pro este construit pe partea de sus a cadrului Genesis Theme, ceea ce îl face robust. Acesta oferă mai multe machete, șabloane de pagină, imagine de antet mare și un design receptiv pentru mobil.

Tema Outreach Pro acceptă toate plugin-urile populare de gestionare a evenimentelor, podcasting, video și audio. Astfel, puteți încărca conținut vizual pe site-ul bisericii dvs. fără probleme.

StudioPress face parte acum din WP Engine, cea mai populară companie de găzduire WordPress administrată. Puteți obține această temă și toate celelalte 35 de teme StudioPress când vă înscrieți la găzduirea WP Engine pentru a vă construi site-ul.

Primă: Utilizatorii WPBeginner beneficiază și de o reducere suplimentară de 20%. Începeți cu WP Engine azi!

4. Ultra

Biserica Ultra

Ultra este o temă modernă pentru toate scopurile WordPress. Acesta oferă zeci de machete pre-construite, șabloane de site-uri web, suplimente premium și modele de pagini personalizate pentru a configura cu ușurință un site web al bisericii.

Este extrem de flexibil și vă oferă un control complet pentru a schimba culorile, fontul și fundalul site-ului dvs. web. Ultra vine cu constructorul de pagini Themify pentru o personalizare rapidă.

5. OceanWP

OceanWP

OceanWP este o temă gratuită multifuncțională WordPress, concepută pentru a crea un site web pentru biserica, non-profit sau orice site de nișă. Este livrat cu un importator de conținut demo cu un clic și 100 de site-uri gratuite și premium pentru început.

Tema oferă timp de încărcare rapidă a paginii, dispunere receptivă, optimizare SEO și asistență pentru magazinele de comerț electronic. Este gata de traducere, ceea ce înseamnă că puteți crea rapid un site web multilingv.

6. Neve

Biserica Neve

Neve este o temă excelentă pentru WordPress pentru orice tip de site web. Are un design rapid, ușor, sensibil și șablon pe care îl puteți utiliza pentru a configura site-ul bisericii dvs..

Alte caracteristici notabile includ aspectul personalizat al antetului și al subsolului, machete multiple de pagini și integrarea cu creatorii de pagini populare.

7. Maranatha

Maranatha

Maranatha este o temă profesionistă a bisericii WordPress. Este livrat cu zona de gestionare a predicilor încorporate în care puteți încărca predici în format audio, video, text și PDF, iar predici pot fi organizate și în serie, pe subiecte și în cărți..

Folosește efectul paralax, în timp ce utilizatorii defilează pe pagina principală. De asemenea, vine cu secțiuni pentru slujbe, calendarul evenimentelor, locații și un blog al bisericii.

8. Mântuire

salvare

Mântuirea este o temă WordPress frumos concepută pentru biserici, grupuri religioase și organizații caritabile. Vine cu un sistem de gestionare a evenimentelor, un formular de donație și widget-uri personalizate.

Are un antet lipicios, glisant mare, constructor de pagini de pornire drag and drop, suport multilingv, galerii, paralaje și suport pentru carusel.

9. Rugăciunea

Rugăciune

Rugăciunea este o frumoasă temă bisericească pentru WordPress. Vă permite să postați predici, evenimente, galerii, glisiere și informații despre personal pe site-ul dvs..

Este livrat cu mai multe scheme de culori și puteți selecta, de asemenea, scheme de culori diferite pentru fiecare pagină. Alte caracteristici includ un aspect flexibil al paginilor de pornire, widget-uri personalizate pentru profiluri sociale precum Twitter și Instagram și panou cu opțiuni tematice ușoare.

10. Exodul

Exod

Exodul este o frumoasă temă WordPress pentru biserici. Vine cu o secțiune puternică de gestionare a predicii. Puteți încărca predici în mai multe formate precum video, audio, text etc..

De asemenea, are secțiuni pentru a adăuga ministere, profiluri de personal, evenimente, locații etc. Este complet receptiv și dispune de o imagine mare sau antet video pe prima pagină..

11. Rezistență

rezistență

Endurance este o temă gratuită WordPress pentru biserici, organizații nonprofit, ONG-uri și site-uri de strângere de fonduri. Este livrat cu un sistem de navigație integrat pentru pâine interioară.

Pagina principală are 3 secțiuni prezentate pentru a afișa conținutul dvs. important. Are culori personalizate, fundal, font și multe altele.

12. Kerygma

kerygma

Kerygma este o temă bisericească atractivă pentru WordPress. Prezintă glisiere frumoase, imagini de fundal mari, un efect de paralax și un constructor de pagini de start flexibile.

Afișează videoclipurile dvs. podcast din cutie. Tema vine, de asemenea, cu o secțiune ușor de gestionat pentru profilurile de personal.

13. Caritate

Charitize

Charitize este o temă gratuită WordPress pentru biserici și organizații non-profit. Vine cu suport pentru evenimente, directorul personalului și locații.

Are un design curat, minimalist, cu un glisor mare pe pagina de start. Tema oferă machete integrate pentru diferite tipuri de post, pagini și blog.

14. Înviere

Învia

Resurrect este o temă a bisericii WordPress inspirată urban. Are propria secțiune de predici care vă permite să încărcați predici în mai multe formate.

De asemenea, vine cu suport multimedia complet, inclusiv videoclipuri cu podcast. Tema prezintă o schemă de culori întunecate și luminoase, cu suport pentru anteturi mari de imagine și video.

15. Reînnoiește Biserica

Reînnoiește Biserica

Renew Church este o temă WordPress pentru bisericile și grupurile religioase nou înființate. De asemenea, vine cu funcții puternice, utile pentru bisericile consacrate și vă permite să vă creșteți site-ul dvs. pe măsură ce comunitatea dvs. crește.

Vine cu suport pentru predici, profiluri de personal, gestionarea evenimentelor și formularele de contact. Mai mult, are imagini de antet mari, efect de paralax, machete de pagini multiple și multe altele.

16. Epic

Biserica Epică

Epic este o temă elegantă a bisericii pentru site-urile WordPress. Are widget-uri personalizate pentru a afișa hărți de locație, cele mai recente mesaje și evenimente viitoare.

Acceptă podcast-uri și predici audio. De asemenea, este dotat cu funcții multimedia care vă permit să adăugați videoclipuri mari în glisorul de pe pagina de pornire.

17. O singură Biserică

O singură Biserică

O Biserică este o temă frumoasă a bisericii WordPress. Este livrat cu 12 scheme de culori, suport de culori personalizat și suport pentru fonturi TypeKit.

Dispune de suport integrat pentru conținutul site-ului bisericii tale, precum predici, evenimente, locații, etc. Suporta conținut multimedia și afișează frumos conținutul audio și video..

18. Credo

Credo

Credo este o temă bisericească concepută intuitiv pentru WordPress. Acesta oferă toate funcțiile de care ar avea nevoie un site web al bisericii, cum ar fi arhivele predicii, suport audio-video, gestionarea evenimentelor, integrarea social media etc..

Poate fi de asemenea utilizat pe site-uri web multilingve folosind WPML. Este disponibil în culori nelimitate și suport de fundal paralax.

19. Restaurare

Restabili

Restaurarea este o temă puternică a bisericii WordPress. Vine cu plugin-uri gata de utilizare, create de dezvoltatori pentru a lucra în mod specific cu propriile teme.

Tema Restaurare oferă manager predică, manager evenimente, culori personalizate, Google Maps, înregistrare prin e-mail și asistență pentru formularul de contact.

20. Constructorul bisericii

Constructor bisericesc

Church Builder este o temă gratioasă a WordPress pentru biserici și non-profit. Prezintă un aspect minim, pagina principală widgetizată și SiteOrigin glisează și construiește pagini pentru personalizare.

Alte caracteristici notabile includ peste 600 de fonturi Google, stiluri pentru lightbox, secțiune personal, asistență vizuală pentru conținut și multe altele.

21. Creștere

Creştere

Creșterea este un aspect foarte util și funcțional pentru site-urile web ale bisericii WordPress. Are un manager de predici încorporat care permite utilizatorilor să răsfoiască predici după subiecte.

De asemenea, include evenimente recurente, fluxuri de Instagram, Google Maps și personalizare nelimitată a paginii folosind un plugin de clădire de pagini livrat cu tema.

Asta e tot.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cele mai bune teme WordPress ale bisericii. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să începeți podcastul pentru a înregistra videoclipuri pentru biserica dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map