21 Cele mai bune teme WordPress pentru dealeri auto

Căutați cele mai bune teme WordPress pentru dealeri auto?


Există sute de teme gratuite și plătite WordPress pentru site-urile web de afaceri.

Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de o temă special concepută pentru dealeri auto sau pasionați de automobile, atunci devine dificil să găsiți o temă perfectă care să funcționeze doar din cutie.

În acest articol, am ales unele dintre cele mai bune teme WordPress pentru dealeri auto.

Teme WordPress pentru Dealeri auto

Crearea unui site web de distribuție auto cu WordPress

WordPress este cel mai bun constructor de site-uri web folosit de mii de companii din întreaga lume, inclusiv de multe mărci de nume mari. Este, de asemenea, o alegere populară în rândul dealerilor auto, pasionaților de automobile și bloggerilor.

Înainte de a începe, asigurați-vă că alegeți platforma potrivită. Un site WordPress.org de sine stătător vă va oferi acces la funcțiile WordPress (consultați comparația noastră: WordPress.com vs. wordPress.org).

Site-urile WordPress self-hosting au nevoie de un nume de domeniu și web hosting.

Vă recomandăm să folosiți Bluehost. Sunt una dintre cele mai importante companii de hosting din lume și un furnizor de hosting de WordPress recomandat oficial.

Pentru utilizatorii WPBeginner, aceștia oferă și un nume de domeniu gratuit, certificat SSL gratuit și o reducere generoasă la găzduirea web.

→ Faceți clic aici pentru a obține această ofertă exclusivă Bluehost ←

După achiziționarea de găzduire web, ar trebui să consultați modalitățile de realizare a unui ghid de site pentru instrucțiuni de instalare WordPress pas cu pas.

După ce ești pregătit, aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune teme WordPress pentru dealeri auto.

1. Distribuitor auto Divi

Distribuitor auto Divi

Divi Car Dealer este o temă elegantă WordPress pentru dealeri auto, închirieri auto și afaceri auto. Se livrează cu mai multe pagini de destinație pentru aproximativ pagina, pagina de contact și multe altele.

De asemenea, include un model de pagină de finanțare și listare pentru mașini. Cu această temă, puteți lansa rapid site-ul dvs. de distribuție auto.

2. Reparația mașinii prin tema Astra

Reparatii auto Astra

Reparația auto este o temă frumoasă WordPress pentru un site web de reparații auto, service auto sau dealership auto. Este disponibil ca în cazul Astra Theme și va trebui să utilizați pluginul Starter Sites pentru a importa tema Reparație auto..

Vine cu un aspect frumos pe toată lățimea, cu un buton clar pentru a acționa. Puteți edita pur și simplu pagina principală utilizând editorul WordPress implicit. Tema este extrem de optimizată pentru SEO.

3. Ultra orizontal

Ultra orizontal

Ultra Horizontal este o temă modernă WordPress, potrivită pentru dealeri auto, închirieri auto, accesorii auto și multe altele. Este livrat cu un glisor unic de conținut orizontal.

Vine cu o zonă de subsol pliabilă pe care utilizatorii o pot vedea făcând clic pe săgeata din partea de jos a paginii. Acesta acceptă WooCommerce din cutie, făcând mai ușor crearea magazinului dvs. online.

4. OceanWP

OceanWP

OceanWP este o temă gratuită de tip WordPress multifuncțională, cu zeci de demo-uri de site-uri gata făcute pentru a crea un site web pentru dealership-ul dvs. auto. Este complet compatibil cu constructorii de pagini WordPress.

Este livrat cu scheme de culori nelimitate, machete multiple de pagini, widget-uri personalizate și tipografie crocantă. Puteți schimba setările temei utilizând personalizatorul live, ceea ce face destul de ușor de utilizat pentru începători.

5. Neve Vintage

Neve Vintage

Neve Vintage este o temă WordPress în stil retro, disponibilă ca site de pornire cu tema Neve.

Oferă site-ului tău un sentiment nostalgic ceea ce îl face unic și ușor de evidențiat. Site-ul dvs. poate fi editat utilizând editorul WordPress implicit. Puteți înlocui pur și simplu conținutul și imaginile demo cu propriile dvs. setări și personalizați setările pentru a se potrivi cu nevoile dvs..

6. Autovehicule

Automotive

Automotive este o temă WordPress de culoare închisă, creată special pentru dealeri auto. Are un motor de căutare puternic pentru utilizatori să găsească mașini pe site-urile dvs. web.

Oferă scheme de culori nelimitate și tipografie crocantă. Tema vine cu un modul încorporat pentru integrarea site-ului dvs. web cu PayPal pentru vânzarea mașinilor online.

7. Spălătorie auto după tema Astra

Spălătorie auto Astra

Car Wash este o temă elegantă WordPress, concepută special pentru site-urile de service auto, închiriere de mașini și dealeri auto. Prezintă un aspect frumos, cu o imagine de fundal personalizată pe ecran complet.

Pentru a instala tema Spălătorie auto, va trebui să descărcați tema Astra și apoi să folosiți pluginul Starter Sites pentru a importa acest aspect.

Pagina de pornire este împărțită în diferite secțiuni pentru a vă prezenta serviciile, mărturiile clienților și multe altele. Puteți utiliza personalizatorul WordPress sau puteți trage și arunca constructorii de pagini pentru o personalizare ușoară.

8. Altitudine Pro

Altitudine Pro

Altitude Pro este o temă flexibilă WordPress pentru a crea un site web pentru orice nișă de afaceri, inclusiv dealeri auto, închirieri auto și companii auto. Este o temă bazată pe Geneză, care o face puternică și robustă.

Are o pagină de start widgetized pentru a configura și personaliza site-ul rapid. Tema este compatibilă cu WooCommerce pentru a crea un magazin online.

StudioPress face parte acum din WP Engine, cea mai populară companie de găzduire WordPress administrată. Puteți obține această temă și toate celelalte 35 de teme StudioPress dacă vă înscrieți la găzduirea WP Engine pentru a vă construi site-ul.

Primă: Utilizatorii WPBeginner beneficiază și de o reducere suplimentară de 20%. Începeți cu WP Engine azi!

9. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro este o temă modernă de WordPress cu o singură pagină, creată pentru a crea tot felul de site-uri web. Tema se poate integra cu creatorii de pagini populare precum Beaver Builder, Elementor, etc. pentru personalizare.

Are opțiuni de culoare, fonturi și modele de machete multiple. Hestia Pro este gata de traducere și acceptă pe deplin WPML pentru a crea un site web multilingv.

10. Automax

AUTOMAX

AutoMax este o temă profesională pentru distribuirea automobilelor WordPress. Vă permite să importați / exportați inventarul extern cu importurile programate pentru a rula automat.

Este livrat cu o caracteristică de căutare personalizată, care este destul de rapidă și permite utilizatorilor să își găsească mașinile preferate. Tema AutoMax este ușor de configurat și vă ajută să începeți rapid.

11. Breakthrough Pro

Breakthrough Pro

Breakthrough este o temă puternică WordPress, construită în topul cadrului StudioPress Genesis. Vine cu un fundal frumos de culoare albă și un aspect minim.

Tema este perfectă pentru afacerea dvs. de dealeri auto. Puteți adăuga fotografii, servicii și oferte atractive pe pagina principală pentru a vă angaja utilizatorii.

12. Automobilul

Automobilul

Automobile este o temă WordPress gratuită, creată special pentru dealeri auto, dealeri mici și companii auto. Vine cu un antet elegant, care folosește un glisor de imagine frumos.

Tema vă permite să vă prezentați postările de pe blogul dvs. pe pagina principală. Puteți personaliza cu ușurință setările temelor folosind personalizatorul live sau panoul de opțiuni tematice.

13. Tehnic

tehnico

Technico este o temă premium WordPress concepută pentru tehnicieni auto, dealeri auto și mecanici auto.

Are un antet personalizabil pentru a adăuga pictograme sociale, meniu de navigare, adresă, număr de telefon de afaceri și un logo personalizat. Puteți adăuga, de asemenea, o imagine pe ecran complet cu o linie de etichetă și butonul de apelare la acțiune în partea de sus a site-ului.

14. KarDealer

KarDealer

KarDealer este o temă gratuită WordPress perfectă pentru dealeri auto, accesorii, bloguri și site-uri web pentru afaceri auto.

Vă permite să enumerați / să vindeți mașini noi și folosite folosind pluginuri terțe. Este livrat cu widgeturi de subsol personalizate, skinuri de culoare și un meniu de social media.

15. Transport prin Astra Tema

Astra Transport

Transportul este o temă WordPress cu culori strălucitoare de Astra. Are un aspect centrat, cu logo personalizat, meniu de navigare și imagine de fundal.

Pentru a instala tema Transport pe site-ul dvs. WordPress, va trebui să descărcați Astra Theme și apoi să folosiți pluginul Starter Sites pentru a importa acest aspect.

Tema oferă secțiuni animate pe pagina principală pentru a afișa vânzările, inventarul și multe altele. Acceptă constructorii de pagini de drag and drop out din cutie. De asemenea, funcționează perfect cu plugin-uri de formular de contact populare, cum ar fi WPForms.

16. CarListings

CarListings

CarListings este o frumoasă temă gratuită WordPress, creată pentru listări auto, dealeri și bloguri auto. Funcționează cu pluginuri utile de listare WordPress pentru a adăuga funcționalitatea directorului pe site-ul dvs. web.

Tema are un antet complet personalizabil pentru a adăuga orele de afaceri, adresa de e-mail de afaceri, sigla personalizată și multe altele.

17. Post de lucru Pro

Post de lucru Pro

Workstation Pro este o temă creativă multifuncțională WordPress construită pe partea de sus a cadrului Genesis. Are o pagină de întâmpinare primitoare, cu apeluri clare la acțiuni și design spațios.

Tema este personalizabilă cu creatorii de pagini, personalizatorul WordPress live și panoul cu opțiuni tematice. Este eCommerce gata din cutie și poate fi folosit și pe site-uri web multilingve.

18. Dealer auto Deluxe

Dealer de mașini

Car Dealer Deluxe este o temă modernă pentru WordPress, potrivită pentru dealeri auto, showroom-uri, comercianți, site-uri de mașini sport.

Vă permite să adăugați mai multe monede pentru a afișa prețurile, pentru a gestiona inventarul și pentru a crea înregistrări auto. Este livrat cu un panou de opțiuni tematice ușor de utilizat, care vă permite să alegeți culori tematice, aspect și alte setări.

19. Indigo

Indigo

Indigo este o temă modernă WordPress, creată pentru a crea orice fel de site-ul web. Poate fi folosit și pentru construirea site-ului dvs. de distribuție auto cu design polivalent și caracteristici puternice.

A prezentat secțiunea de conținut de pe pagina principală. Tema este compatibilă cu WooCommerce pentru a lansa site-ul dvs. de comerț electronic și a vinde mașini online.

20. Automobile avansate

Advance Automobile

Advance Automobile este o temă gratuită WordPress concepută special pentru magazinele de automobile, dealerii de mașini, închirieri de mașini și mecanică auto. Tema oferă un aspect elegant și extrem de personalizabil.

Este dotat cu mai multe butoane de apel la acțiune, un glisor de imagine pe ecran complet, pictograme de social media și un meniu simplu de navigare. Elementele temei sunt ușor de personalizat cu personalizatorul WordPress live.

21. Intreprindere

Afacere

Enterprise este o temă WordPress multifuncțională perfectă pentru întreprinderile auto de ultimă generație și dealerii auto. Are un aspect elegant, cu o tipografie frumoasă, care te ajută să faci o primă impresie puternică.

Cu această temă, primiți mai multe secțiuni ale paginii de pornire pentru a afișa fotografiile auto, serviciile și multe altele. Este foarte optimizat pentru viteză și performanță.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cele mai bune teme WordPress pentru dealeri auto. De asemenea, poate doriți să vedeți selecția noastră dintre cele mai bune plugin-uri WordPress pentru afaceri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me