22 Cele mai bune teme medicale și medicale pentru WordPress

Căutați teme WordPress medicale și de sănătate pentru site-ul dvs. web? Site-urile de servicii medicale și de asistență medicală sunt diferite decât alte site-uri web de afaceri și doriți ca designul dvs. să iasă în evidență. În acest articol, am ales cele mai bune teme WordPress medicale și medicale pe care le puteți încerca.


Cele mai bune teme medicale pentru WordPress

Realizarea unui site medical și de sănătate cu WordPress

WordPress este cel mai popular constructor de site-uri din lume și este folosit de mii de profesioniști din domeniul medical, medici, consultanți și furnizori de servicii medicale din întreaga lume..

Există două tipuri de WordPress disponibile care pot confunda începătorii. În primul rând, aveți WordPress.com, care este o soluție găzduită pentru bloggeri, iar apoi aveți WordPress.org, de asemenea, cunoscut sub numele de WordPress auto-găzduit. Consultați comparația noastră cu WordPress.com față de WordPress.org pentru mai multe detalii.

Vă recomandăm să folosiți WordPress.org, deoarece vă oferă acces la toate funcțiile WordPress din cutie.

Veți avea nevoie de un nume de domeniu și de un cont de găzduire web pentru a porni un site web WordPress.org.

Vă recomandăm să folosiți Bluehost. Sunt un furnizor de hosting de WordPress recomandat oficial și una dintre cele mai mari companii de găzduire din lume.

După ce ați cumpărat găzduire, urmați ghidul nostru despre cum să faceți un site web pentru instrucțiuni pas cu pas.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune teme WordPress medicale și medicale pe care le puteți utiliza pe noul dvs. site web.

1. Medi

Medi

Medi este o temă premium WordPress pentru medici, asistență medicală, clinici și medici. Este livrat cu trei tipuri de conținut pentru a adăuga cu ușurință personal, servicii și slider-uri. De asemenea, include widget-uri personalizate pentru a adăuga descoperire de conținut și funcții de social media.

Pentru o personalizare mai ușoară, puteți utiliza constructorul de pagini de pornire drag și drop cu mai multe machete din care să alegeți. Este prietenos pentru începători și acceptă toate pluginurile populare pentru constructor de pagini WordPress.

2. Ultra

Ultra

Ultra este o temă mega WordPress concepută pentru a crea orice fel de site web. Este livrat cu un constructor de drag and drop încorporat, care vă permite să creați propriile machete de pagini.

Acesta include 10 site-uri web gata pregătite pe care le puteți instala cu 1 clic și apoi adăugați propriul conținut. Există combinații nelimitate de aspecte și stiluri diferite cu mai multe widget-uri personalizate. Poate fi folosit și pentru a crea un magazin online folosind WooCommerce.

3. Creează

Crea

Creați este o temă WordPress elegantă și profesională potrivită pentru toate tipurile de site-uri medicale și de asistență medicală. Pagina sa de pornire oferă un aspect extrem de captivant, cu glisor frumos în partea de sus, urmat de alt conținut.

Are mai multe stiluri frumoase de antet, navigare în meniul mega încorporat, formulare de contact, fonturi pentru pictograme și multe altele. Veți obține, de asemenea, un plugin glider gratuit, fundaluri video și un program de instalare demo rapid cu un clic pentru o configurare mai ușoară.

4. Pluteste

Pluti

Dacă sunteți în căutarea unui design modern și versatil, consultați Float. Este o temă WordPress multifuncțională care poate fi folosită cu ușurință pentru a crea un site web medical sau de asistență medicală.

Este livrat cu mai multe opțiuni de design și are, de asemenea, un puternic constructor de pagini pentru a crea propriile machete, dacă este nevoie. Are partajare socială încorporată, asistență de comerț electronic, panou de opțiuni cu teme personalizate și instalator cu 1 clic.

5. Indigo

Indigo

Indigo este o temă WordPress multifuncțională, proiectată frumos. Utilizează module de drag and drop care vă permit să creați diferite combinații de machete fără a rupe site-ul dvs. Web sau a scrie niciun cod.

Poate fi adaptat cu ușurință pentru orice site web de afaceri, inclusiv medici, medici, stomatologi și multe altele. Vine cu formular de contact, suport WooCommerce, hărți Google, fonturi pentru pictograme și partajare social media.

6. medical

Medical

Medicalul este o temă WordPress concepută special pentru medici, medicii, medici stomatologi, terapeuți și alți furnizori de servicii medicale. Dispune de un design modern și profesional și vine cu mai multe opțiuni de dispunere pentru o personalizare mai ușoară.

Se livrează cu un constructor de pagini și un plugin de slider care vă ajută să vă creați propriile pagini de destinație, dacă este nevoie. Include widget-uri personalizate, fonturi Google, suport WooCommerce și poate fi utilizat pentru a crea site-uri web multilingve cu WPML.

7. Medicus

Medicus

Medicus este o altă temă excelentă pentru WordPress, creată special pentru servicii medicale și medicale. Este livrat cu un layout de pagini de start widgetized, unde puteți trage și arunca widget-uri pentru a vă construi pagina de pornire.

Are un panou de opțiuni tematice mai simplu și suport pentru personalizatorul vizual unde puteți schimba culorile temei și alte setări. Acesta include, de asemenea, un program de instalare demonstrativ cu un clic, asistență completă WooCommerce, traducere și asistență multilingvă.

8. Fitness Meridian

Meridian Fitness

Fitness Meridian este o temă elegantă WordPress, potrivită pentru site-urile de sănătate și fitness. Vine cu tipuri de conținut pentru a adăuga cu ușurință instructori personali și clase cu programe de clasă frumos proiectate.

Pentru o configurare mai rapidă, include un program de instalare demo cu un clic și toate opțiunile tematice pot fi personalizate cu ușurință folosind personalizatorul live.

9. Clinica dentară

Clinică dentară

După cum sugerează și numele, Dental Clinic este o temă WordPress pentru stomatologi, clinici și alți furnizori de servicii medicale. Este livrat cu opțiuni puternice de personalizare, plugin glider gratuit, efecte de fundal paralax, suport pentru fundal video și multe altele.

Are opțiuni de culori nelimitate, widget-uri personalizate, mai multe bare laterale și suport pentru formularul de contact. Este prietenoasă pentru începători și vine cu setări tematice ușor de utilizat.

10. Modena

Modena

Modena este o temă WordPress frumos proiectată pentru spa, sănătate și fitness și furnizor de servicii medicale. Dispune de un aspect de pagină de start widgetized cu o prezentare de diapozitive cu lățime întreagă în partea de sus.

Are opțiuni tematice mai ușoare pentru a alege culori, bare laterale, partajare socială și multe altele. Puteți adăuga cu ușurință servicii, mărturii și puteți utiliza widgeturi pentru a le afișa oriunde pe site-ul dvs. web. Are suport complet WooCommerce și poate fi utilizat pentru a construi site-uri web multilingve.

11. Beaute

Beaute

Beaute este o temă WordPress pentru spa-uri, sănătate, wellness și site-uri de fitness. Dispune de un aspect elegant al paginii de pornire cu un glisor personalizat pentru lățimea completă în partea de sus.

Este livrat cu tipuri de conținut ușor de utilizat pentru a adăuga servicii, profiluri de personal și galerii foto. Este disponibil în diferite scheme de culori și vă permite să alegeți culori pentru pagini individuale. Toate opțiunile tematice pot fi ușor configurate cu personalizatorul live.

12. iMedical

iMedical

iMedical este o altă temă WordPress special concepută pentru site-urile medicale și medicale. Include tipuri de conținut pentru a adăuga ușor medici, secții, servicii și multe altele.

Dispune de un design modern al paginii de pornire, cu un slider de conținut prezentat și meniul de navigare în partea de sus. Acesta acceptă fragmente bogate schema.org și widget-uri personalizate pentru a adăuga descoperire de conținut și partajare social media.

13. Prezență

Prezenţă

Presence este o temă WordPress multifuncțională, concepută pentru orice site web de afaceri, inclusiv servicii medicale și medicale. Are 10 șabloane de site-uri pre-construite care pot fi instalate cu un program de instalare demo cu 1 clic.

Este disponibil în 6 scheme de culori, mai multe stiluri glisante, șabloane de pagină și widget-uri personalizate. Acceptă toate pluginurile esențiale WordPress și vine cu suport complet pentru WooCommerce.

14. Medicare

Medicaring

Medicarea este o temă WordPress realizată special pentru profesioniștii medicali și furnizorii de servicii medicale. Include modele pre-construite pentru diferite profesii medicale, inclusiv chirurgi, yoga, stomatologie și multe altele.

Vine cu mai multe opțiuni de aspect pe care le puteți amesteca și potrivi. De asemenea, include un constructor de pagini și un plugin de glisare pe care îl puteți utiliza pentru a crea machete de pagini personalizate.

15. blocuri atomice

Blocuri atomice

Atomic Blocks este o temă puternică WordPress, cu opțiuni de design mai simple și moderne. Este alcătuit din blocuri, pe care le puteți trage și arunca atunci când scrieți postări și pagini.

Dispune de un design minimalist și poate fi personalizat cu ușurință pentru un site web medical sau medical. Include doar opțiuni pe care le veți utiliza efectiv, ceea ce îl face ușor de utilizat.

16. Cercul medical

Cercul medical

Medical Circle este o temă gratuită WordPress pentru medici, medici, stomatologi și alți profesioniști din domeniul sănătății. Este livrat cu un program de instalare demo cu un clic care vă permite să importați conținut demo. Puteți apoi să mergeți înainte și să-l înlocuiți cu propriul conținut.

Vine cu setări de temă mai ușoare și utilizează personalizatorul de teme live pentru toate opțiunile. Acesta include mai multe șabloane de pagini, inclusiv un șablon de pagină de blog separat.

17. Sănătate Maxi

Maxi Health

Maxi Health este o altă temă WordPress medicală și medicală, cu un design modern și profesional. Include un importator de conținut demo care vă ajută să configurați site-ul dvs. web ca demo.

Toate opțiunile tematice sunt disponibile sub un personalizator live, care vă permite să vedeți o previzualizare a site-ului dvs. web pe măsură ce îl editați. Oferă o mulțime de opțiuni de personalizare cu culori nelimitate, bare laterale, stiluri de pagină și un constructor de pagini vizuale.

18. Magazin de suplimente medicale

Magazin suplimente medicale

După cum sugerează și numele, această temă este o opțiune gratuită de comerț electronic pentru magazinele medicale, farmaciile și întreprinderile similare. Funcționează cu toate pluginurile WooCommerce de top și poate fi folosit și în magazinele de comerț electronic multilingve.

Pagina principală cu temă prezintă un glisor mare în partea de sus, care este urmat de zone de conținut precum postări recente, produse și multe altele. Acesta include două meniuri de navigare în partea superioară, inclusiv una pentru afișarea pictogramelor de socializare.

19. Ultimele

Cele mai recente

Dacă sunteți în căutarea unei teme WordPress pentru un magazin medical și medical, atunci aruncați o privire la Ultimele. Este o temă WordPress frumos proiectată, cu suport complet WooCommerce.

Este o temă WordPress minimalistă care îi permite să fie ușor utilizată pentru orice fel de afaceri. Include doar opțiunile pe care le veți folosi și vine cu un tablou de bord care vă începe să configurați tema.

20. prof

Profident

Profident este o temă WordPress frumos concepută pentru stomatologi, clinici și servicii medicale. Este disponibil în 15 limbi și este dotat cu un panou de administrare personalizat care vă ajută să adăugați ore de deschidere, să încărcați logo-ul personalizat, să adăugați numărul de telefon, formular de rezervare a programării și multe altele.

Vă permite să faceți un site web fără să vă luptați cu opțiunile tematice și fără să vă compromiteți funcțiile și flexibilitatea.

21. Loft

pod

Loft este o temă WordPress multifuncțională, cu o tipografie frumoasă și un design elegant care va ajuta site-ul dvs. medical și de asistență medicală să iasă în evidență. Acesta include mai multe widget-uri personalizate pentru a afișa anunțuri, profiluri sociale, mărturii și multe altele.

Puteți utiliza tipuri de conținut încorporate pentru a adăuga servicii, portofolii și profiluri de personal. Este prietenos pentru începători și vă permite să configurați cu ușurință site-ul dvs. web cu instalare rapidă și conținut demo.

22. MedZone

MedZone

MedZone este o temă WordPress concepută elegant pentru unitățile medicale și medicale. Vine cu un aspect frumos al paginii de pornire ușor de configurat și rapid de început.

Include un glisor personalizat pentru afișarea facilităților și funcțiilor, o secțiune cu mărturii și profilurile membrilor sau echipei. Este compatibil cu toate pluginurile WordPress de top și extrem de optimizat pentru performanță.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune teme WordPress pentru îngrijiri medicale și medicale. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru SEO SEO pas cu pas pentru începători.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map